Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Tante Betsy

You mean the world to me with Susan

Hey lieverds vandaag is mijn dochter alweer 27 jaar geworden en ik merk echt dat mijn liefde voor haar steeds groter wordt. Het is zou bijzonder om je kleine meisje te zien ontwikkelen tot een kanjer van een vrouw, waar ik enorm trots op ben. Vandaag weer een gezellig kwebbelblog ín een nieuwe jurk. Ik vond dit wel een echte feestjurk, Tante Betsy Ruffle Wrap Dress Over The Top Green.

Wow wat is het toch bijzonder en wat voel ik me toch een enorm rijk mens met zo’n geweldige dochter. Ik kan er zo intens van genieten om mijn dochter te zien groeien en bloeien. Natuurlijk hou je al van je kinderen als ze klein zijn, vanaf dag een dat ze geboren worden. En stiekem al veel eerder als ze in je buik aan het groeien zijn. Toch merk ik dat nu mijn dochter volwassen is en niet meer thuis woont, dat je er dan op een of andere manier meer van geniet. Dan heb je geen ergernissen meer en beleef je hun op een andere manier. Omdat je ze niet meer dagelijks ziet, zie je ook hun enorme groei.

Ik kan er ook echt met volle teugen van genieten als we samen zijn. Samen wandelen en samen praten over alledaagse dingen, maar ook over diepere onderwerpen. We maken vaak diverse rondjes door het bos omdat we dan nog steeds niet uitgepraat zijn. Het is fijn om samen te delen en op die manier nog steeds deel uit te maken van elkaars leven.

Dit jaar gaat ook een heel bijzonder jaar worden. Mijn meisje gaat eind juni trouwen en ze willen dit jaar ook nog graag verhuizen en een eigen huis kopen. Het wordt echt een huisje boompje beestje jaar voor ze. En ik verheug me op al die bijzondere momenten. Mijn cadeau voor haar verjaardag heeft daar dan ook iets mee te maken. Maar wat dat is verklap ik pas over een paar weken, dan is er weer een hele bijzondere dag.

Dochterlief is ook een wereldreizigster samen met haar lieve enthousiaste vriend. En mijn andere cadeau heeft daar weer wat mee te maken, ze is gek op het thema reizen. Ik ben het trouwens schuld dat ze gek op verre reizen is heeft ze me al eens gezegd. Ik heb haar namelijk twee keer meegenomen naar Miami, toen mijn toenmalige vriend daar woonde. Hun huwelijksreis staat ook alweer gepland naar een prachtig eiland ver weg.

Zo lieverds het is bijna tijd om naar het feestje te gaan, als jullie dit lezen ben ik alweer terug ;). Ik zit heerlijk in het zonnetje op ons terras. Ik heb het warm in mijn nieuwe Tante Betsy jurk (SS2019) die ik via Marktplaats scoorde. Het zal gauw een graad op twintig zijn met de terraszeilen ervoor. Ik ben toch maar even een onderbroektop onder mijn jurk gaan doen. Want het was net wat te sexy, die boobs van me zorgen ervoor dat de overslag niet netjes bleef zitten whahaha.

Gisterenavond heb ik de jurk met de hand vastgenaaid. Ik draag de jurkjes van die lieve Tante graag aangesloten en daarom vond ik dit model voorheen eigenlijk niks voor mij. Mijn buik, met bijna een meter aan omvang, neemt dan teveel ruimte in. Omdat een gedeelte van de wikkeljurk nu vast zit, valt de jurk strakker en voor mij mooier. Dit is trouwens een maatje M als extra info. Lieverds heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

PS Na het feestje de foto’s erbij gezocht. Ik hoop dat jullie mee genoten hebben. Ik heb in ieder geval genoten van qualitytime met dochterlief en mijn moeder en later met de rest van de familie. Dikke knuffels😘😘

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Annelies

  Van harte gefeliciteerd met je dochter. Ja het is heel bijzonder als je kinderen volwassen zijn en op zich zelf wonen. Wat een mooie oplossing voor een leuk modelletje. Fijn weekend Susan.

  7 februari 2020 at 20:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃 eens even tijd genomen om te reageren😉niet dat ik zoveel te melden heb hihi. Dikke knuffels😘😘

   9 februari 2020 at 17:16
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd met jouw meiske! Prachtige dochter! De over de top wrapdress staat je super, los of vasgestikt!! Fijn weekend blije mama😘

  7 februari 2020 at 20:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃 ik was me even aan het bedenken of ik hem wel zou aan doen naar haar verjaardag. Maar die jurk past gewoon bij me en ik vind haar toch wel heel gaaf. Dikke knuffels😘😘

   9 februari 2020 at 17:18
 • Reply Neeltje

  Heerlijk genieten van je meisje ❤

  7 februari 2020 at 21:07
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja heerlijk is dat hè, ik geniet altijd volop van onze qualitytime. Dikke knuffels😘😘

   9 februari 2020 at 17:19
 • Reply Corine

  Gefeliciteerd met je dochter, de mijne is nog lang niet volwassen, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen hoe dat zou zijn, als ze echt op hun zelf wonen. Je ziet er prachtig uit en als ik de foto’s zo zie is het net alsof het bij jou al zomer is, heerlijk, knuffels Corine

  7 februari 2020 at 21:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja zo mooi om heerlijk naar uit te kijken, maar vooral nu heerlijk genieten van elkaar. Het was weer een prachtige zonnige dag en onder ons afdak is het dan helemaal snel warm. Dus echt wel zomers💃🤩. Dikke knuffels😘😘

   9 februari 2020 at 17:20
   • Reply Monique den Boer

    Lieve Susan, alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter en ja dat genieten begrijp ik wel hoor geen jaar is hetzelfde en de tijd gaat zo snel een jaar is zo voorbij. Hoop dat het een gezellig verjaardagsfeest was.

    10 februari 2020 at 20:12
 • Reply Rebelle

  Hartelijk gefeliciteerd met je dochter. Mijn oudste dochter wordt over twee maanden ook 27. En zij en haar vriend hebben een huis gekocht waar ze afgelopen Maandag ingetrokken zijn. Dus ik ken het gevoel wel.
  Liefs Rebelle

  8 februari 2020 at 18:55
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wow hoe bijzonder dan hè. Geniet heerlijk van tijd met elkaar. Ik hoop ook dat ze binnenkort een huis gaan vinden die heel wat punten van hun wensenlijst aantikt. Dikke knuffels😘😘

   9 februari 2020 at 17:23

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.