Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

You can heal your life with Susan

Hey girls dat is me nogal een titel hè dat jij je leven kunt helen. Mensen die al langer op het pad van bewustzijn lopen, hebben wellicht al eens gehoord van Louise Hay en haar boek ‘You can heal your life’/‘Je kunt je leven helen’. Ik vertelde al in diverse blogposts dat je gedachten heel krachtig zijn en dat je jouw leven positief kunt veranderen. Vandaag gaan we een stapje verder, jij kunt je leven helen. Ja echt waar jij kunt dat! Durf je verder te lezen…

Ik kan me voorstellen dat dit klinkt als hocus pocus en spiritueel gekwebbel. Maar als je bewust begint te worden van hoe sterk je eigenlijk bent, kun je heel veel in je leven bereiken. Jij hebt echt de kracht om je leven te veranderen op een positieve manier, door te geloven in jezelf. Door bewust te worden van jouw gedachten patronen, door jouw mindset. En stap voor stap te werken aan positief denken, door het in je leven te integreren. Zoals ik al beschreef in Choose to be happy with Susan.

Jij bent zo ongelooflijk sterk lieverd, jij bezit zoveel innerlijke kracht in jezelf. Je hebt vast dingen meegemaakt in je leven die je sterker hebben gemaakt. Je hebt jezelf bewezen dat jij er weer bovenop hebt kunnen komen. Zo krachtig zijn wij, dus ja jij kunt je leven helen. Natuurlijk komen er ook belemmerende gedachten in je op en geloof me ik ken die gedachten ook. Maar als je je focus blijft leggen op alles wat je niet kunt, zie je niet wat je allemaal wel kunt. Jij kunt jezelf motiveren en inspireren. Je kunt jezelf een schop onder de kont geven en er gewoon mee aan de slag gaan.

Door niet te luisteren naar het bange stemmetje in je, maar te luisteren naar dat dappere stemmetje en die te laten uitgroeien tot een krachtige stem. Jij kunt alles bereiken lieverd wat jij wilt. Als jij je hoofd er maar toe kan zetten en begint te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Laten we eerlijk zijn de beperkingen die ken je al. Je mag nu eens gaan kijken naar alles wat je wel kan en daar meer je focus op leggen. Steek daar je energie in, focus daar je aandacht op.

En natuurlijk vertelde ik al in Powerful thinking with Susan dat je ook goed moet opletten wat je je wenst. Want het zou zomaar eens uit kunnen komen, zoals die 2 kg Toblerone winnen terwijl je eigenlijk wilt afvallen whahaha. Vandaag keek ik naar een video van de You Can Heal Your Life Summit van Mike Dooley ‘Creating Happiness by Learning to Use the Matrix’. De ultieme goal die we allemaal hebben is Happiness, je gelukkig voelen.

Nu hebben wij al een voordeel dat we allemaal Happiness in a Dress jurkjes dragen van Tante Betsy ;). Hihi we hebben dus al een stapje voor op anderen, want we dragen jurkjes en outfits waar we blij van worden. Vandaag ben ik helemaal in het roze een kleur waar ik heerlijk blij van wordt met mijn Dress Bobbie Square Roses Red van de wintercollectie. En vandaag kwam ook een nieuw jurkje binnen dat ik vrijdag bestelde bij SoMuch Fashion, Dress Betsy Hatch Green. Oh zucht zo mooii. Deze jurk valt mooi op maat, met oksel tot okselwijdte van 47 cm en een taillewijdte van 42 cm in maat L.

Nu heb ik nog niet alle wijsheid in pacht, om jou te vertellen hoe je je eigen leven kunt helen. Daarom volg ik natuurlijk ook de You Can Heal Your Life Summit van Hay House. Maar ik weet wel dat dit alles begint bij jezelf en hoe jij naar jezelf kijkt. Ben je lief voor jezelf en kun jij binnen een paar minuten allerlei goede positieve eigenschappen van jezelf opnoemen? Waardeer jij jezelf? Ben je dankbaar voor alles dat je omringt? Doe jij je best om er iedere dag het beste van te maken? Denk jij in mogelijkheden (of zie je alleen beren op de weg)? Durf je te vertrouwen op jouw intuïtie, je innerlijke leiding en luister je daar ook naar?

Ik ben in ieder geval heel dankbaar voor alle mogelijkheden die op mijn pad komen. Dankbaar dat ik mag groeien en nog meer mag opbloeien. Dat ik de mogelijkheid heb om er mijn tijd aan te besteden. Dat ik mag luisteren naar mijn intuïtie, mijn innerlijke leiding. Het voelt zo goed om in verbinding te staan met mezelf. Ik ben trots op mezelf voor wie ik als persoon ben.

Alles draait om eigenwaarde, jezelf de moeite waard vinden. Bereid zijn om dingen anders te doen als anders. Bereid zijn diep in jezelf te graven. Wat is het toch mooi om te leven in een wereld van overvloed. Er staat ons zoveel kennis tot onze beschikking. Deze ‘summit’ kun je gratis volgen, maar de lessen zijn wel maar een beperkte tijd beschikbaar. Ik heb nu net besloten om hem toch aan te schaffen voor $99. Zo kan ik al die lessen altijd bekijken en zijn ze beschikbaar wanneer ik er tijd voor heb.

De lessen van Louise Hay vind ik zelf al de moeite waard om er dit aan uit te geven. De film die ik al eerder keek had zoveel openbaringen voor me en daarna luisterde ik nog eens naar een twee uur durend audiobestand. Met lessen over vergeving en loslaten. Ik deed er gisterenochtend al even aan mee en wow wat een impact. Dus ik ga heerlijk aan de slag mijn leven te helen. Wat zeg ik dat is al geheeld! En dankzij een fijn gesprek met die lieve Tante van ons straal ik nog meer Happiness in a Dress uit. Laten we maar heerlijk met ons allen blijven stralen en samen de wereld mooier maken, gewoon al door ons heerlijke kleurrijke zelf te zijn.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply chucky1012

  Dat doe ik ook…
  Alles positief bekijken en tegen mezelf zoveel moois zeggen…
  Ik kan het…
  Niet in een negatieve spiraal zitten…
  Er is nog zoveel moois om van het leven te genieten…
  Want voordat je het weet is te last en voorbij…
  Ik maak me weer mooi op, doe vrolijk gekleurde outfits aan, voel mezelf zo pretty….
  Velen zullen iets aan deze mooi geschreven post van jou hebben…

  Een hele fijne avond ?

  6 mei 2019 at 19:40
 • Reply Wilma Rommelse

  Mooi blog… het enige wat ik kan zeggen: ik hou van mijzelf.
  En wat een heerlijk mens bij jij 🙂

  6 mei 2019 at 21:59
  • Reply Happy Susan blogger

   Yesss lieverd dat is het allerallerbelangrijkste. Het is heel belangrijk om van jezelf te houden. Dat is hét begin en je hele leven draait daar om, van jezelf houden van alle mooie kanten van jezelf, maar ook van de mindere kanten. En als je daar een lichtje op schijnt kom je erachter dat je deze kunt transformeren tot positieve kanten.

   Ik hou zoveel van mezelf dat ik nu net ook daadwerkelijk deze You Can Heal Your Life summit aangekocht heb. Ik was net nog naar een les aan het kijken en dacht bij mezelf, ik doe het gewoon!
   Ik vind mezelf de moeite waard om dit voor mezelf aan te schaffen.
   En natuurlijk kun je die lessen ook gratis bekijken, maar ik ken mezelf en neem daar liever nog uitgebreider de tijd voor. Dus hup ter waarde van een Tante Betsy jurkje een je kunt je leven helen ‘cursus’. Yihaaa trots op mezelf.
   Dikke knuffels voor je reactie lieverd?? ik ga nog even verder luisteren?

   6 mei 2019 at 23:04
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Wat heb je het weer mooi verwoord, Susan.
  Wat jij hierboven beschrijft is zo waar, zo leef en geloof ik al jaren.
  Fijne dag vandaag, liefs Rebecca

  7 mei 2019 at 06:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat mooi om te lezen Rebecca. Doet zo goed hè om bewust in het leven te staan en te genieten van alles dat er is. Heel veel dikke knuffels voor jou van een creatieve Susan???

   7 mei 2019 at 14:19

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.