Follow:
BeYoutiful, Blog, Tante Betsy, Words of Wisdom

Words of Wisdom: I love to make the world a happier place

Hey girls hier op mijn happy Tante Betsy blog, is er ook een categorie ‘Words of Wisdom’. Vandaag komt er weer een blogpost bij die in deze categorie hoort. Én vandaag maak ik ook de winnares van de Tante Betsy jurk bekend.

Ik deel graag mijn innerlijke wijsheid, ik ben een motivator en inspirator en heb al van kinds af aan de behoefte om anderen te helpen. En wat mooi dat ik dit ook al heel wat jaartjes op het wereld wijde web mag doen. Zo dankbaar dat via het tijdschrift Flow magazine het bloggen op mijn pad is gekomen.

Ik heb door de jaren heen geleerd dat ik zelf het allerbelangrijkste ben in mijn eigen leven. Ik moet eerst goed voor mezelf zorgen en dan kan ik ook goed voor de ander zorgen. Het heeft me heel wat jaren van vallen en opstaan gekost hoor. Leren Nee zeggen en goed voelen wat ik zelf wil, in plaats van meteen klaar staan voor de ander. Dat is een heel proces waar velen van jullie zich wel in zullen herkennen. En nog ben ik lerende hoor ;).

Wij vrouwen willen graag dienstbaar zijn, we zijn van nature gevers. We geven het leven en zorgen voor onze kroost. En ook al is dit wellicht niet aan jou gegeven, je zult vast lieve huisdieren hebben, waar je al je liefde en zorg aan geeft. Of aan je partner of je steekt al je energie in je werk of andere passies. Het is allemaal goed!

Maar het is nog beter om te leren om goed voor jezelf te zorgen lieverds. Jij bent de enige die weet wat je nodig hebt. Zorg dat je Me-time hebt, doe eens een keertje lekker helemaal niks. Daar hoef je je ook helemaal niet schuldig over te voelen. En ook niet als jij zo’n leuke Tante Betsy jurk voor jezelf koopt. Er is niks mooiers als een vrouw die heerlijk zichzelf is en dat naar de wereld om haar heen uit straalt.

Wees niet onzeker lieverd over je lichaam, omarm dat mooie lijf van je, precies zoals je nú bent. Wees blij dat je er bent en kijk naar alle pluspunten in je zelf. Ook daar help je je omgeving mee, want er is toch niks mooiers als een zelfverzekerde vrouw die van zichzelf houdt en trots op zichzelf is. Dit mag je weer doorgeven aan je kinderen of aan je vriendinnen en je omgeving. Niemand is er bij gebaat als jij je kleiner maakt als dat je bent. Ga lekker stralen lieverd en laat zien dat je er mag zijn hoe je ook bent. Of je nu extra small bent of plus size en alles er tussen in. Jij bent goed zoals je bent!

Jij hebt dit lijf gekregen, klein of groot, dik of dun en alles er tussenin.
Het kan zijn dat je door omstandigheden jezelf bent moeten gaan beschermen en een extra laagje hebt opgebouwd. Ook dat is goed, dan heb je dat nu nog even nodig. Óf wellicht ben je inmiddels hard aan je innerlijke zelf aan het werken om te worden wie je bent.
Wellicht ben je de lagen van die ui eraf aan het pellen. Wees niet te streng voor jezelf, maar behandel jezelf zoals je je beste vriendin zou behandelen.

Zo girls zover mijn words of wisdom. Nu is het tijd om jullie niet langer in spanning te laten. Wie oh wie heeft de Tante Betsy jurk naar keuze gewonnen?
Ik heb maar één Tante Betsy jurk te vergeven (gesponsord door die lieve Tante van ons) en je mocht op drie plaatsen een kans wagen. Hier op mijn happy Tante Betsy blog, op mijn Facebook pagina én op mijn Instagram pagina. En wow wat waren er veel reacties! Love it ?

Ik hoop dat jullie nog vaker gezellig op bezoek komen en een leuke reactie achterlaten. De winactie blogpost was en ís natuurlijk een mooi overzicht zodat je weet hoe alle jurkjes staan en vallen.

Maar tja hoe ga ik dan bepalen wie de winnares wordt? Zoals jullie weten scroll ik altijd met gesloten ogen tussen de reacties en stop op een gegeven moment. En zo bepaal ik wie de winnares wordt. Nu had ik drie plekken én een jurk. Ik besloot om op drie plekken te scrollen en onder die drie namen via een ouderwets lootje de winnares te bepalen.

Het is voor mij altijd een verrassing welke naam er uit komt. En hoe leuk is het dan, dat je de dame (of dames) in kwestie ook nog persoonlijk kent. Lieve Peetjuh jij bent als winnares uit de bus gekomen! Wat is dat leuk, je volgt mijn blog al jaren. Zelfs toen ik op mijn 365 dagen creatief blog al blogde over Tante Betsy. We hebben ons via Marktplaats leren kennen, toen ik een Tante Betsy jurk van je kocht. Inmiddels hebben we ons al een aantal keren live mogen ontmoeten. En nu mag ik jou na al die jaren blij maken en vertellen dat jij dé winnares bent van de Tante Betsy jurk naar keuze. Yihaaa!

Maar er waren nog twee dames die eigenlijk ‘gewonnen’ hadden, waaronder Jacqueline. Mijn sidekick die me geholpen heeft bij de Live on Facebook pas sessie en vrijdag nog met een fotoshoot.

Ik was eigenlijk van plan geweest om haar te verrassen met de kadobon twv €10 die we kregen bij de High Tea (maar die heb ik nog niet per mail ontvangen).

En opeens bedacht ik me dat ik vorige week ook mijn Happy Rainy Days jas verkocht heb. En dat ik dus nog een kadobon kon kopen. Als ik die twee lootjes nu terug in mijn beurs doe en de eerste die ik trek krijgt een Tante Betsy kadobon twv. €25 en de ander krijgt de bon van €10.

Let op een Tante Betsy kadobon, kun je niet samen met Afterpay afrekenen. Het restant moet je zo afrekenen ;).

Jacqueline jij kwam als eerste uit de bus, oh nee uit het beursje van de Kunstboer ;). Jij wint de Tante Betsy kadobon van €25.

En Thea jij krijgt de Tante Betsy kadobon van €10. Kun je lekker gaan sparen zodat jij in februari in een Tante Betsy jurk, je HBO diploma in ontvangst kan nemen. Ik ga er morgen even achteraan dat ze die gaan mailen ;). Gefeliciteerd lieverds! Morgen neem ik contact met jullie op!

En zo maak ik toch in plaats van één Tante Betsy girl, zomaar drie dames blij. En eindig ik waar ik mee begonnen ben: I love to make the world a happier place!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

64 Comments

 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd winaressen ?
  Prachtige post….
  Houden van jezelf en in de watten leggen is zo belangrijk.
  Ik ben het dan ook helemaal met jou eens.
  Mooie TB door de jaren heen.
  Waar had jij de kleurrijke hangers gekocht?

  Een fijne avond Xoxo

  15 oktober 2018 at 19:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd die hangers heb ik eens van een buurvrouw gekregen die ze niet meer nodig had ;). Dus ik moet je het antwoord schuldig blijven? knuff??

   16 oktober 2018 at 07:26
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Je doet me denken aan een kinderliedje (in positieve zin natuurlijk ?) “ik ben ik, ik ben goud waard” en ook de volgende zin van dat liedje is van toepassing “jij bent jij, jij bent goud waard” en voor alle andere dames die meelezen ook nog even de derde zin “wij zijn wij, wij zijn goud waard” ♥️

  Gefeliciteerd winnaressen! Geniet er van!

  15 oktober 2018 at 19:40
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Wauw, super lief van je Susan dat je drie dames blij maakt! En wat een mooie wijze woorden, ik ga proberen om het toe te passen ?

  15 oktober 2018 at 19:44
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd dames. Wat maak je er weer een feestje van Susan ?

  Ennuh jij ook goed voor jezelf zorgen ?

  15 oktober 2018 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Doe ik lieverd! Ik heb dit stuk lekker getypt zittend op een boomstronk in het bos. Het Words of Wisdom gedeelte had ik al eens getypt en nog niet gedeeld, maar toch gaat er nog genoeg tijd in zitten om een blogpost te maken ;). Maar daar weet jij alles van. Knuff??

   16 oktober 2018 at 07:29
 • Reply Heidi

  Prachtig zo waar. Goed voor jezelf zorgen. En wat een lieve actie. 2 extra prijzen ???
  Gefeliciteerd dames!!!

  15 oktober 2018 at 19:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja het kwam opeens in me op nadat ik Petra als winnares had getrokken (ik zag gisterenavond aan de foto’s, dat het een half uurtje erna was hihi). Altijd leuk zo’n extra verrassing??. Knuff??

   16 oktober 2018 at 07:31
 • Reply Maria Louisa

  Gefeliciteerd meiden, geniet ervan.

  15 oktober 2018 at 19:52
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gefeliciteerd aan alle winnaressen, zo ontzettend leuk voor jullie! Hoop dat jullie een mooi item kiezen, waar jullie in kunnen stralen!

  En Susan….. heerlijk hoe jij de wereld een stukje “happier” en kleurrijker maakt ?

  Dikke knuffel!

  15 oktober 2018 at 19:53
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd, ja jij bent nog zo iemand die dat op de Tante Betsy liefde groep doet. Ik doe het via dit medium???. Gewoon heerlijk naar mijn ingevingen luisteren en mijn hart volgen. Niks mooiers als dat. Dikke knuffels terug??

   16 oktober 2018 at 07:33
 • Reply Hennie Rijnders

  Gefeliciteerd dames met deze gave prijs. Hartstikke leuk. Fijne avond
  ? Hennie

  15 oktober 2018 at 19:59
 • Reply Annelies van der Valk

  Gefeliciteerd dames. Goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk. Ik heb van de week weer eens voor mezelf gekozen om niet over mijn grenzen te gaan. Dat heb ik ook moeten leren maar gaat me steeds beter af. Fijne avond Susan.

  15 oktober 2018 at 20:01
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Goed zo lieverd, goed bezig! Het is al goed als je het begint te herkennen en dan is de volgende stap om inderdaad gewoon eens Nee te zeggen. Daarmee zeg je Ja tegen jezelf! Je hoeft niet altijd klaar staan voor een ander, het is veel belangrijker om goed naar je lichaam te luisteren. Wat heb jij nodig. En natuurlijk gaan we vaak genoeg ook wel over de grens heen, omdat je ziet dat de ander je nodig heeft. Dan laat je alles uit je handen vallen. Maar het is wel belangrijk om gewoon heel goed voor jezelf te zorgen en heel regelmatig te luisteren naar wat jij nodig hebt. Succes ermee! Knuff???

   16 oktober 2018 at 07:37
 • Reply Sylvia W

  Gefeliciteerd winnaressen met jullie heerlijk gewonnen prijzen, zo lief van Susan! Hoe je het bedenkt & doet! Dank voor je mooie blog met wijze overdenk bare woorden. Tja uit zelfbescherming en wandjes daarom heen opbouwen in zeer herkenbaar voor mij, maar blijven geloven in het goede is tevens aanwezig. Ik wens je een fijne avond x

  15 oktober 2018 at 20:02
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Yeah goed bezig lieverd! Ja door de jaren heen leer je die lessen en er is niks mooiers als anderen te helpen door die geleerde lessen te delen. En natuurlijk ze ook zelf in praktijk te brengen hihi. Schrijf ik al liggend in bed en heerlijk genietend van een vrije ochtend voordat ik straks naar de fysio ga. Zorg goed voor jezelf lieverd! Dikke knuffels??

   16 oktober 2018 at 07:41
 • Reply Ina Sloot

  Wat een heerlijke positieve blog om te lezen!
  Het is toch best wel moeilijk om jezelf te omarmen; zeker als er weer iemand is die je vraagt ‘hoelang moet je nog’ … ( en dan duurt het ook nog even voor ik de vraag snap). Heb al kleding geschrapt omdat ik er blijkbaar zwanger in lijk… nu ook geen TB meer dan?! “Ik ben niet zwanger, ik ben dik” zucht….
  ik ga je heerlijk positieve blog nog eens ter harte nemen lieve Susan!!
  Ik draag veels te graag TB en ga er niet mee stoppen omdat iemand weer de brutaliteit heeft mij te vragen of ik zwanger ben.
  Lief dat je zelfs drie vrouwen blij maakt!!
  Happiness in a dress aan alle kanten!! ?
  Fijne avond! Xx

  15 oktober 2018 at 20:02
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd toch, ik heb ook ooit een oud collegaatje gevraagd of ze zwanger was en die keek me vernietigend aan. En een keer aan een Tante Betsy girl gezegd (als reactie op een foto) dat ze zo’n mooie zwangere buik had (ze was onlangs bevallen…ik had mijn ‘huiswerk’ niet goed gedaan?☺️?).
   Dus ik zal dat nooitttt meer zeggen of vragen totdat ik echt zie dat het een mooi rond buikje is en dat het overduidelijk zichtbaar is.

   Ik heb jou in levende lijve gezien en uhm zou de foto’s er nog eens op na moeten slaan, heb ik een buik gezien? niet dat ik me kan herinneren. En nee jij bent niet dik, niet in mijn herinneringen en is me nog nooit aan je OOTD foto’s opgevallen. Straal jij gewoon maar heerlijk in je mooie jurkjes en bedenk inderdaad dat ons buikje of onze buik beter omhuld kan worden door een prachtige jurk waar we zelf vrolijk van worden.
   En je moet maar zo denken dat diegene die dat vroeg, zich nog eens twee keer zal bedenken om zoiets nog eens te vragen, net zoals ik (so blonde?☺️). Dikke knuffels??.

   16 oktober 2018 at 07:52
   • Reply Ina

    Lief! Dank je wel!
    Ik heb gelijk een jurkje besteld van mijn gewonnen bon (paar maand geleden). Voel me zo fijn in de TB Jurkjes, dus nee, dat laat ik me niet afnemen 😉
    Fijne dag!! xx

    16 oktober 2018 at 10:30
 • Reply Sylvia

  Wat fijn die wijze woorden ? Ik haal er altijd weer iets uit voor mezelf! Dank! ? gefeliciteerd winnaars , bofkonten, geniet er maar lekker van!

  15 oktober 2018 at 20:04
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan! Ja soms besef je dat niet hoeveel zoiets anderen kan helpen. Dus fijn dat ik lekker naar mijn eigen gevoel heb geluisterd. Knuff??

   16 oktober 2018 at 07:53
 • Reply Marlou de Bruin

  Zo waar wat je schrijft maar je staat er eigenlijk niet goed bij stil.
  Dames gefeliciteerd met jullie mooie prijzen!

  15 oktober 2018 at 20:11
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja ooit heb ik gelezen of heeft iemand gezegd; als je Ja zegt tegen een ander, zeg je Nee tegen jezelf.
   Daar ben ik eens over na gaan denken en natuurlijk is het niet altijd zo zwart wit.
   Maar het is wel zo dat Jíj de enige bent die het beste weet wat goed voor jezelf is. Jij weet wat jij nodig hebt en wat je lijf nodig heeft en het is belangrijk om daar goed naar te luisteren in plaats van altijd maar over je grenzen heen te gaan om een ander te pleasen of te willen helpen. Succes ermee! Knuff??

   16 oktober 2018 at 07:57
 • Reply Alexandra

  Wat een heerlijke blogpost. Je hebt helemaal gelijk, je moet eerst goed voor jezelf zorgen om goed voor anderen te kunnen zijn. Dat moest ik ook leren.
  Dames gefeliciteerd met jullie cadeau. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie Tante Betsy!

  15 oktober 2018 at 20:13
 • Reply Ellen Knuiman

  Wat een inspirerende blog post weer! Gefeliciteerd voor alle winnaressen! ?? Warme groet, Ellen.

  15 oktober 2018 at 20:18
 • Reply Petra Leferink

  Wauwie!!!! Super de puper!!! Vet cool!!!! Jeeuj (doet een dansje door de kamer)…stuiter de stuiter!!!
  Heel blij mee! En wat lief dat je de andere dames ook nog hebt laten winnen!!!

  En je blog….pfff best een diepgang. Wat ben je een sterke vrouw. En je leert ons heel veel door deze inspirerende blogs. Ga zo door. Ik blijf je volgen!!!

  Dikke kus Peet

  15 oktober 2018 at 20:18
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Het is je maar geraden ook whahaha. Ja ik maakte ook een innerlijk vreugde dansje toen eindelijk eens een keer jouw naam eruit kwam gerold (gescrolled?).
   Zo leuk dat je me al zo lang volgt en dat je dan ook nog een keer zo’n super prijs hebt gewonnen. Verheug me op je blije outfit foto! Geniet maar heerlijk van de voorpret lieverd???. Dikke knuffels??

   16 oktober 2018 at 08:02
 • Reply Linda Raaijmakers

  Hartelijk gefeliciteerd dames 😀

  15 oktober 2018 at 20:36
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieve Suzan
  Wat heb je mij weer een goed gevoel gegeven na het lezen van je blog. Na een middag vol negativiteit heeft jouw blog me zoveel goed gedaan. En nu lees ik op het einde van jou blog dat ik ook wat gewonnen heb ?. Je hebt ook zo’n gelijk door te schrijven dat we goed voor ons zelf moeten zorgen, alleen vergeet ik dat wel eens. Dankjewel voor je blog, dankjewel voor de kadobon en dankjewel dat ik je heb leren kennen. Dich bis unie gouwe (zoals we dat in Maastricht zeggen) ?

  15 oktober 2018 at 20:37
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hoi Jacqueline ik reageer maar even onder deze reactie hihi. Wat fijn om te horen dat ik dan al door mijn blogpost jou heerlijk help om dat negatieve weer om te draaien naar veel positiefs. En dan inderdaad nog een extra verrassing voor jou dat je een Tante Betsy kadobon gewonnen hebt. Het is je van harte gegund lieverd en zo leuk dat je naam dus als ‘eerste van de twee’ uit de bus kwam en je die van €25 wint. Ik ga je vanmiddag mailen! Eerst even de bon kopen in de webshop van Tante Betsy?. Dikke knuffels??

   16 oktober 2018 at 08:08
 • Reply Ger da

  Wat een super lieve actie weer van jou,van onze tante natuurlijk ook, maar jij maakt er helemaal een feestje van, 3 dames blij gemaakt, gefeliciteerd alle drie! Geniet er maar fijn van.
  En wat een wijze lieve woorden weer,ik vind het een mooie start van een nieuwe blog week. En ik heb het je anderhalve week geleden ook al gezegd,je blogs doen meer dan jij kan vermoeden. ?❤

  15 oktober 2018 at 20:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd! Ja dat is me bij gebleven en is altijd fijn om te horen. Mooi dat ik middels mijn blog anderen mag helpen op hun weg. Dat hoort nu eenmaal bij mij en heb ik dus altijd al gedaan en zal ik ook heerlijk blijven doen als het zo voelt of zo in me op komt. Volg je hart lieverd en luister naar je gevoel en je ingevingen. Ik vind je een pracht mens van binnen en van buiten. Love your new look???! Dikke knuffels??

   16 oktober 2018 at 08:12
 • Reply Trees schoon

  Nou zeg,Suzan, wat heb je dat creatief gedaan… ik was al benieuwd hoe je dat ging doen… helemaal leuk!
  Dames gefeliciteerd met jurk of kadobon… geniet van jullie kadootje!

  15 oktober 2018 at 20:51
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja ik ook. Zo’n gave prijs wil je gewoon iedereen aan mee laten doen, maar tsja hoe ga je dan een winnares trekken?. Maar al snel kwam in me op dat ik gewoon op drie plekken een winnares kon trekken en dan een lootje kon trekken onder die drie.
   Gisterenmiddag kwam een half uur na de lootjes trekking opeens in me op dat ik die ene bon nog had waar ik Jacqueline al sowieso blij mee had willen maken én dat ik vorige week eindelijk mijn Happy Rainy Days jas had verkocht dus ook nog geld beschikbaar had. Zo leuk om dan deze keer toch drie dames blij te maken????. Knuff??

   16 oktober 2018 at 08:17
 • Reply Elske

  Wat lief van je dat je tóch 3 mensen blij maakt! En verder schrijf je weer mooie dingen, je hebt helemaal gelijk in alles wat je zegt!

  15 oktober 2018 at 20:51
 • Reply Esther S

  Thanks Susan, mooie blog…ff net wat ik nodig had.
  Winnaressen van harte gefeliciteerd ! Het is jullie gegund

  15 oktober 2018 at 20:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan lieve Esther??. Ja gelukkig luister ik goed naar mijn ingevingen en zo mooi om dan anderen met mijn blog te kunnen helpen en te ondersteunen. Succes ermee lieverd! Zorg maar goed voor jezelf???. Knuff??

   16 oktober 2018 at 08:19
 • Reply Monique

  Wat leuk! 3 winnaressen! Gefeliciteerd dames!
  Mooi geschreven weer Susan!
  En die leuke jurkdie je aanhad, met de vogeltjes, was ook mijn outfit van vandaag. Hij blijft leuk..
  Fijne avond!

  15 oktober 2018 at 21:10
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk waren we zo maar twins vandaag. Ja heerlijke jurk is dat hè. Vanmorgen had ik eerst een andere jurk aan met lange mouwen (van deze wintercollectie) omdat het wel eens frisjes op mijn werk kan zijn. Maar thuis gekomen die snel verruild voor een zomerse jurk en deze jurk sprong ertussenuit hihi. Knuff??

   16 oktober 2018 at 08:21
 • Reply Jolanda

  Weer mooi geschreven Susan, en wat fijn dat je weer 3 dames blij hebt kunnen maken. Gefeliciteerd winnaars! Groetjes Jolanda

  15 oktober 2018 at 21:17
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja zo leuk hè, was weer een heerlijke spontane actie van me. Niks mooiers als mensen blij te maken en daarmee maak ik mezelf ook blij??. Knuff??

   16 oktober 2018 at 08:22
 • Reply Miranda siebers

  Hoihoi, wat leuk en lief dat je drie winaarressen hebt gekozen. En nog specialer dat Jaqueline je al zo lang volgt! Gefeliciteerd meiden!
  Liefs Miranda siebers???

  15 oktober 2018 at 21:28
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi hoe lang Jacqueline me al volgt weet ik niet. Ik heb haar pas leren kennen doordat ze zich meldde en dat ze wel samen met me live wilde gaan. Maar Petra en ik kennen ons nu bijna vier jaar en zijn al snel Tante Betsy dinnetjes geworden. Gewoon heerlijk via een leuk contact op Marktplaats, zo bijzonder???. Knuff??

   16 oktober 2018 at 08:25
 • Reply Ine wijnbergen

  Wat leuk weer. Lekker lezen weer. Gefeliciteerd winnaressen.

  15 oktober 2018 at 21:31
 • Reply Janny

  Dames, gefeliciteerd met jullie gewonnen prijzen! Wauw Susan, wat een mooi, lief blog heb je er van gemaakt. Geven om jezelf. Jezelf de meest waardevolle persoon vinden. Moeilijk moeilijk. Maar als ik jouw woorden dan zo lees komen ze wel zeker binnen. Dus ook mij heb je iets gegeven vandaag. Dank je wel lieverd. Dikke knuf, Janny

  15 oktober 2018 at 21:31
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat mooi om te horen (lees lezen?) ja op het moment zelf realiseer je je dat niet dat je met je blog ook anderen wat geeft. Het stroomt gewoon soms uit me al die mooie woorden en ik deel ze dan in liefde.
   Fijn dat je er wat mee kunt en dat ze je raken. Ga er maar heerlijk mee aan de slag en geef om jezelf, geef aan jezelf en omarm jezelf! Dikke knuffels??

   16 oktober 2018 at 08:28
 • Reply Petra van Vliet

  Petra, Jacqueline en Thea, gefeliciteerd met jullie prijs! Heel veel plezier ermee!! ?

  15 oktober 2018 at 21:44
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een zalige blog weer, Susan. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat je een brief naar mij schrijft. Dank je wel ?
  Voor Petra, Jacqueline en Thea; gefeliciteerd met jullie gewonnen prijzen. Ik ben benieuwd naar jullie OOTD’s!

  15 oktober 2018 at 21:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan lieverd! Mooi dat je iets kunt met mijn woorden, ik schreef ze al een paar maanden geleden en vandaag (oh nee gisteren) was het tijd om ze de wijde wereld in te sturen. Hou maar heerlijk van jezelf lieverd, ik zag gisteren dat je je heerlijk hebt verwend en lekker hebt genoten langs het water. Goed bezig lieverd! Heerlijk even genieten van Me-time. Dikke knuffels??

   16 oktober 2018 at 08:31
 • Reply EstherK

  Mooi blog weer. Herkenbaar verhaal. : ) Petra, Jacqueline en Thea gefeliciteerd met jullie prijs!

  16 oktober 2018 at 08:09
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Zo girls op de vroege morgen even tijd gemaakt om te reageren. Soms lukt me dat gewoonweg niet. En zorg ik voor Me-time of qualitytime met manlief na het posten van een blogpost waar ik uren mee aan de slag ben geweest. Maar weet dat ik jullie reacties enorm waardeer en ook altijd lees (of je moet op een oudere blogpost reageren…die wil ik nog wel eens over het hoofd zien☺️). Dikke dankjewel knuffels?? ik ga me nu klaar maken om dadelijk naar de fysio te gaan. Even me laten pijnigen en me aan mijn arm laten trekken?? en vanavond is er weer een nieuwe blogpost?

  16 oktober 2018 at 08:40
 • Reply Mina

  Wat ben je toch een superlieve vrouw! Dat moest ik eerst even zeggen! Aan alle bofbipsen gefeliciteerd dames en geniet er heerlijk van! Dank je voor deze mooie woorden zal ze weer ter harte nemen! Ben blij dat ik ooit op je vrolijke blog ben terecht gekomen! Dikke knuffel!

  16 oktober 2018 at 10:34
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd dames! En Thea wil ik nog heel veel succes wensen! En wat goed dat je nog een studie hebt opgepakt. Dat wordt stralen in februari!

  16 oktober 2018 at 20:08
 • Reply Sandra

  Gefeliciteerd, dames. En Susan, wat een lieve blogpost. In woord en daad ?

  17 oktober 2018 at 07:33
 • Reply Grietje Bloemsma

  Wat een prachtige motiverende blog post. Mijn dag is er meteen stukken beter door! Thnx! ?

  20 oktober 2018 at 09:55
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.