Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

With love from Susan ánd Arno

Hey lieverds vandaag een korte blogpost, in ieder geval dat is de intentie. Of dat deze kwebbelkont lukt is een ander verhaal ;). Vandaag is manlief jarig en ben ik bij de neuroloog geweest. Een leuke maar ook een vermoeiende dag.

Hij had vandaag vrij genomen omdat ik naar de neuroloog moest in Genk. Zo leuk dat hij spontaan weer een Tante Betsy hemd aan deed (is een sample). Ik heb er mijn outfit maar op aan gepast en koos voor Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Black. Als ik het goed heb scoorde ik deze op de Tante Betsy fandag.

Toen we van de parkeerplaats naar het ziekenhuis liepen keken diverse mensen me aan. Een man keek me zelfs heel vrolijk aan. Ik had al zoiets ik heb toch gewoon wat zwarts aan, dus val vandaag niet zo uit de toon. Maar ik was stiekem vergeten dat ik voor fuchsia roze benen gekozen had en natuurlijk ook mijn De Kunstboer tas valt op.

Voor mij is dit dus een rustige outfit met een ingetogen jurkje. Maar ik snap dat dat niet voor iedereen het geval is whahaha. Zelfs voor sommige jurkenzusjes is een paar roze benen een brug te ver. Ik draag graag roze want dat is super goed te combineren. Deze keer de cerise kleurige Snag Tights aan, Raspberry Pie. En daaronder mijn groene Lynn Clumpy’s in de kleur Colvert. Die kleuren komen ook weer terug in mijn jurkje.

Lieverds zoals ik al schreef ik ga proberen het kort te houden. De afspraak bij de neuroloog was erg vermoeiend. Omdat het keer op keer vechten tegen de bierkaai is met de onzichtbare gevolgen van een beroerte. Er is blijkbaar nog steeds erg weinig bekend over onze hersenen. Toch is er uiteindelijk met lang praten en ook met hulp van manlief een gunstig resultaat. Maar hoe verder dat zal ik binnenkort met de huisarts gaan bespreken. Of een revalidatie traject 15 jaar na dato me gaat helpen…we gaan zien wat wijsheid is. Lieverds heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Corine

  Lieve Susan, gefeliciteerd met manlief!! En ja ik weet er alles van, het is soms vechten tegen de bierkaai, maar let op je zelf, rustig aan. Knuffels Corine

  6 maart 2020 at 19:34
  • Reply Annette Elias

   Van harte gefeliciteerd met je lieve Arno! IK zie dat jullie meteen lekker zijn gaan eten onderweg! Goed idee! Er iets van maken…
   Ja meis, het is heftig al die nasleep… het HEBBEN is al erg genoeg, en dan ook nog al het gedoe er bij? Eindeloze wegen heb je al afgelegd.. onderzoeken, bewijzen, aantonen, en dan? Het blijft een wonderbaarlijk orgaan, onze hersenmassa. We weten veel, maar ook nog zoveel niet… Al met al een leuke, maar ook een pittige dag. Ik geef je een dikke knuffel en hoop dat jullie nog een leuke,avond hebben samen ❤️

   6 maart 2020 at 19:51
 • Reply Heidi

  Wat goed. Marco gaat dat ook doen!!! Hopelijk ga jij ook goede hulp krijgen. Feliciteer je Arno van mij?

  6 maart 2020 at 19:36
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, gefeliciteerd met je man en superlief dat hij je steunt en met je meegaat, eigenlijk hoort dat ook wel een beetje hoor vind ik. Mijn man gaat ook altijd met mij mee, met z’n tweeën hoor je toch altijd meer dan dat je alleen bent. Fijn weekend Susan😘

  6 maart 2020 at 19:55
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd Arno!! Mooi stel zijn jullie weer❤️. Wat fijn dat hij met je mee was en jou hielp om dingen te verduidelijken. En hopelijk nu ook weer een paar stapjes voorwaarts. Eerst bijkomen. Fijn weekend😘

  6 maart 2020 at 20:19
 • Reply chucky1012

  Hartelijk gefeliciteerd 🎉🎉
  Jullie zagen er beidden erg mooi uit in ieder een TB outfit 👌🏽
  Ik hoop voor jou dat er snel meer zekerheid zal zijn en dat je veel rust krijgt.
  Het is o zo vermoeiend voor jou dat jij veel te snel erg moe bent etc….

  Een fijne avond, mooi weekend en tot maandag 😘

  6 maart 2020 at 20:54
 • Reply Annelies

  Gefeliciteerd met Arno. Misschien is revalidatie niet eens zo gek. Leren omgaan met je problemen verbeterd mischien je energie en helpt het om met je beperkingen om te gaan. Je moet het maar eens goed met je huisarts bespreken. Ik loop al jaren bij een osteopaat met mijn klachten en hij heeft mij ook geleerd om ook eens nee te zeggen om mijn beperkingen beter onder controle te krijgen. Ook kwa voeding heb ik veel aan hem. Ik draaf af en toe nog wel teveel door maar het gaat steeds beter om mijn rust te nemen. Heb samen een fijn weekend. Liefs Annelies

  6 maart 2020 at 21:12
 • Reply Jelma

  Van harte gefeliciteerd met manlief!
  Na een intensief bezoek aan het ziekenhuis nu kiezen voor de rust: ik hoop dat je dat ook lukt. En hopelijk gaat het vervolg gesprek met de huisarts je iets brengen waar je mee verder kunt. Een dikke knuffel

  6 maart 2020 at 22:06
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd met Arno! Wat fijn dat hij mee ging naar de neuroloog. Hopelijk brengt dit je wat, al dat gevecht doet er geen goed aan denk ik. Liefs uit Middelburg. 😘

  6 maart 2020 at 22:38
 • Reply Bouke

  Van 💕💕💕 lieverd, ik wens jullie samen een magisch mooi jaar toe… waarin liefde, geluk, gezondheid en moeiteloosheid de boventoon vieren. Dikke knuffel

  7 maart 2020 at 18:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.