Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Wishes come true with Susan

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Swanni

Hey lieverds wie mij actief via social media volgt heeft vast al gelezen dat ik een nieuw huis heb gevonden. Ik ben zo enorm dankbaar dat ik zo’n mooi groot hoekhuis mag gaan betrekken. Maar ik ben vooral ook trots op mezelf dat ik zo’n rotsvast vertrouwen heb dat het universum mij altijd zal helpen in mijn leven en op mijn pad van bewustwording. Ik heb al vaker verteld dat positief denken, affirmeren en vertrouwen hebben, enorm belangrijk zijn om je wensen te laten uitkomen.

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress Lola Stars

Als je aan het Universum om hulp vraagt, als je je bestelling aflevert en vraagt dat het voor je hoogste goed is dan mag je erop vertrouwen dat er voor je gezorgd wordt. Misschien niet altijd op de wijze die je zelf in gedachten hebt, want kijk maar naar mijn geval. Een nieuwe woning in Bocholtz vinden stond niet in mijn agenda, voor mij lijkt het the middle of nowhere. En ja scheiden dat is ook niet iets wat je bewust aan het Universum vraagt. Toch ben ik ervan overtuigd dat je krijgt wat je nodig hebt om te mogen groeien en bloeien in je leven.

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan

Zoals ik al eerder vertelde heeft mijn stap om nu definitief te gaan scheiden, bij Arno een helingsproces op gang gebracht. Ik heb door de jaren heen vaak om healing van onze relatie gevraagd, we hebben samen heel wat mee gemaakt. Door alles wat Arno heeft meegemaakt in zijn leven, was hij erg gesloten. Jullie kennen mij inmiddels wel ik huppel vrolijk, open en eerlijk door het leven. Het was voor mij vaak een uitdaging om om te gaan met iemand die zo gesloten was, die niet altijd even open en eerlijk kon zijn. En ja natuurlijk zijn er momenten geweest dat ik de handdoek in de ring heb willen gooien in die 15 jaar dat we samen zijn. Maar altijd weer zag ik ook alle moeite die hij deed om het anders te doen en vaak is dat ook wel gelukt hoor. Toch was en is het nu tijd om verder te gaan, het is gewoonweg tijd om ieder een nieuwe verse start te maken.

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress

En ja die heb ik dus gemanifesteerd, die heb ik besteld bij het Universum. Niet zozeer dat ik hier specifiek om gevraagd heb, want nee ik was liever gewoon heel gelukkig geworden samen met Arno. Maar soms moeten dingen zo zijn zoals ze zijn en krijg je bijvoorbeeld niet die baan die je zo graag wilde of dat huis waar je van droomde of die relatie die zo ideaal lijkt. Lieverds vertrouw er op dat er dan nog wat veel beters op je pad komt als waar je van kon dromen.

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Swanni

Onlangs ben ik achter een hoekhuis aan gegaan hier in de buurt, dat voelde veilig voor mij dichtbij alles wat me bekend is. Maar daar kwam ik niet voor in aanmerking, dat huis was bestemd voor meerdere bewoners. Nu ga ik op 45 minuten fietsafstand (15 minuten met de auto) wonen in een veel ruimer huis en ja ik mag daar gewoon alleen gaan wonen…yihaaa. Een heerlijk ruim huis met veel licht en een superfijne relaxte energie. En yesss met een grote overkapping in de tuin, nu hoef ik alleen nog maar op zoek naar passende veranda zeilen en dan heb ik ook weer mijn wintertuin/serre waar ik zo blij van word.

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Hearts

Lieverds vertrouw erop dat de veranderingen die je mee maakt in je leven, de antwoorden zijn op je gebeden en op je wensen en dromen. Geef de bestelling door aan het Universum en weet dat wat er ook op je pad komt voor je hoogste goed is. Zeg regelmatig krachtige affirmaties op, vraag om je te helpen positief te blijven en te vertrouwen. Geloof me dat heb ik de afgelopen tijd ook vaak gedaan zodat ik in mijn kracht kon blijven staan.

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper

Als mijn huis straks ingericht is en alles klaar is deel ik natuurlijk met liefde leuke foto’s van mijn inrichting. Toen we vorige week maandag zijn gaan kijken hebben we vooral het huis gecontroleerd op eventuele gebreken. En natuurlijk heb ik ook wel genoten van de heerlijke ruime kamers die ik zag en heb ik nog een filmpje gemaakt voor dochterlief zodat ze ook kon mee genieten. Ik schreef deze post vorige week, maar het kwam er maar niet van om deze te delen. Máár vandaag 18 november de dag dat ik de sleutel in ontvangst heb genomen, en er samen met dochterlief geweest ben, lijkt me dé perfecte dag!

Happy Susan blog - Wishes come true with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Swanni

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

39 Comments

 • Reply Marlou de Bruin

  Wauw wat een mooi huis! Heel veel fijne mooie woonjaren voor je gewenst! Het zal heel anders zijn maar hoop dat je er gelukkig wordt!

  18 november 2020 at 19:26
 • Reply Jooske

  Wauw wat een prachtige plek! Ga er heerlijk van genieten!

  18 november 2020 at 19:30
 • Reply Caro

  Een prachtig huis!!! Een mooie eerste stap van weer een nieuwe start! Gefeliciteerd😘

  18 november 2020 at 19:32
 • Reply Petra

  Wat een mooie woning Susan! Ik ben er nog nooit geweest maar heb er een heel fijn gevoel bij. Het is jouw huis. Gek he! Het voelt heel vertrouwd. Heel veel geluk in je nieuwe woning en als het weer kan, kom ik je eens bezoeken. Gezellig!!! Veeeeel liefs, Petra

  18 november 2020 at 19:32
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat leuk om te horen lieverd. Altijd mooi om van anderen te horen hoe het voelt. Voelde voor mij ook meteen goed.
   Het is wel een enorme ‘Leap of Faith’, een echt heel nieuw begin, maar ik heb er een rotsvast vertrouwen in dat ik daar heel gelukkig ga worden en grootse dingen mag gaan doen. Dikke dankjewel knuffels💕😃😘

   20 november 2020 at 06:56
 • Reply Karen

  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe thuis. Ik wens je alle geluk toe ❤️

  18 november 2020 at 19:34
 • Reply Cirine

  Super wat een prachtig huis voor je, inderdaad heb vertrouwen dat het goed komt. Ons huis staat nu net te koop en dus nog geen idee waar we naar toe moeten, daarom ben ik ook niet erg actief geweest de laatste tijd, heb alle tijd nodig gehad om op te ruimen, nu echt bijkomen, en hopen dat alkes goed komt. Jij heel veel succes met je nieuwe prachtige huis, knuffels Corine

  18 november 2020 at 19:48
  • Reply Happy Susan blogger

   Jullie ook heel veel succes lieverd. Dat jullie huis maar snel een nieuwe leuke bewoners vind én dat er een prachtig huis op jullie pad komt. You go girl💃💪🙏 dikke knuffels😃😘

   20 november 2020 at 06:58
 • Reply Vera van gerven

  Gefeliciteerd sjat💋

  18 november 2020 at 20:13
  • Reply Annelies

   Heel veel geluk met je nieuwe huis. Heerlijk zo’n veranda ik heb er ook één en vandaag heerlijk gezeten en geknutseld met droogbloemen. Ik hoop voor jou dat je je snel thuis gaat voelen. Dikke knuffel van mij.

   18 november 2020 at 22:28
   • Reply Happy Susan blogger

    Hey lieverd ja heerlijk zo’n veranda hè, zo’n buitenhuiskamer.
    Ik hoop straks daar weer een heerlijk plekje te hebben om te genieten van het licht en de ruimte. Ik heb er al een twee meter lange tafel voor gekocht (of nou ja Arno heeft die betaald, want hij wilde zo graag de tafel houden die nu op onze veranda staat ;)). Dikke knuffels🥰😘

    20 november 2020 at 07:01
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke leeve🥰😘

   20 november 2020 at 06:58
 • Reply SaskiavH

  Mooi huis!
  Ik wens je daar veel geluk en liefde toe.

  18 november 2020 at 20:42
 • Reply Ingrid

  Van harte gefeliciteerd. Wat een prachtig huis. Ik hoop dat je hier heel veel geluk en plezier gaat vinden. Veel succes met alles. Veel liefs, Ingrid

  18 november 2020 at 20:43
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ik ga er van uit dat dat helemaal gaat lukken. Dikke knuffels😘😘

   20 november 2020 at 07:01
 • Reply Hanne

  Wat ontzettend fijn voor je Susan! Van harte gefeliciteerd!! Lots of luck for you!! 🍀

  18 november 2020 at 20:53
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd Susan, wat een geweldig huis is er op je pad gekomen. Veel geluk daar en succes met de verhuizing. XXX

  18 november 2020 at 22:12
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja zo gaaf hè🙏🤩 het moest zo zijn dat ik de sprong waag en hierop durfde te reageren. Het was echt een kwestie van nu of nooit en een heel nieuw begin maken. Dikke knuffels😘😘

   20 november 2020 at 07:03
 • Reply Sandra Veneman

  Van harte gefeliciteerd met je mooie nieuwe huis!
  Veel geluk en liefde op je nieuwe stekkie!❤️

  19 november 2020 at 10:06
 • Reply Jacqueline Oud

  Ben echt blij dat je zo’n mooi en ruim huis hebt gevonden! Moet fijn zijn om een plek voor jezelf te hebben, al zal het ook even wennen zijn om alleen te wonen, maar ben er van overtuigd dat het goed komt met jouw positieve mindset! Veel woonplezier gewenst en veel succes met inrichten!

  19 november 2020 at 10:40
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja zo gaaf dat dit mooie huis nu van mij is, nou ja dat ik hier mag gaan wonen. Ik verheug me erop en gelukkig ben ik toch al gewend om veel alleen te zijn en daarnaast ben ik altijd omringd door engelen. We gaan gewoon heerlijk samen aan de slag om er een fantastisch leven van te maken. Knuff😘😘

   20 november 2020 at 07:06
 • Reply Annette

  Wat is het toch een prachtig huis, zeker zo de voorkant ziet er nu al gezellig uit, en dan heb je ook nog die zalige veranda, en tuin! Straks als jij daar je kleurrijke licht over laat schijnen wordt het vast nog vele malen leuker. Je hebt helemaal gelijk, soms moet je loslaten om ruimte te hebben voor iets nieuws, dat soms beter voor je is. Ik hoop dat je nu heerlijk besig bent met kijken, sfeer snuiven en genieten, en wie weet zet je er vandaag al de eerste spulletjes neer. Veel geluk lieverd!

  19 november 2020 at 12:37
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja ik ga er heerlijk mijn eigen plekje van maken. Ik heb in ieder geval genoeg spullen om een heel huis mee te vullen, naast ook enkele ‘nieuwe’ meubels.
   Gisteren ben ik er niet geweest, Arno is wel nog de lange muur en de korte muur in de woonkamer gaan witten. Ik ben bezig geweest met alle administratieve acties die gedaan moesten worden en heb weer wat ingepakt. Vandaag gaan we een aantal meubels ophalen die we her en der via Marktplaats én Marketplace hebben gescoord. Maar het gaat vast een heerlijk Susan huis worden🌈💕. Dikke knuffels😘😘

   20 november 2020 at 07:10
 • Reply Binnie

  Lieve Susan, Wat een veranderingen in je leven in dit jaar. Je gaat er vast je eigen plekje van maken met veel gezelligheid. Veel succes met alles en ik spreek je snel Dikke knuffels. XX

  19 november 2020 at 22:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja het is allemaal niet niks hè, maar ik ben er vast van overtuigd dat het voor ons allebei helemaal goed gaat uitpakken.
   We mogen nu allebei een nieuwe verse start maken op ons eigen plekje en open staan voor nieuwe mensen in ons leven. Dikke knuffels voor jou lieverd😘😘

   20 november 2020 at 07:12
 • Reply Esther van ingen

  Lieve Susan,
  Wat een prachtige grote woning. Ik hoop dat je er heel gelukkig mag worden. Succes met de verhuizing en ik weet zeker dat het een kleurig Susan huis wordt. 😘🌸

  19 november 2020 at 23:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Hé lieverd ja dat gaat vast helemaal lukken. Nu eerst de basis en alle meubels beetje voor beetje verhuizen en dan komt er een Magical Susan touch in de woning. Daar verheug ik me ook wel op. In ieder geval spullen genoeg om er een gezellig huis van te maken🌈💕😃😘

   20 november 2020 at 07:14
 • Reply Rebecca

  I’m sure you will make your new home a happy and beautiful place!

  21 november 2020 at 00:01
 • Reply Happy Susan blogger

  Ik ga hier eens even de affirmaties delen die ik de afgelopen tijd vaker heb opgezegd. Ik heb ze wel in de Ik-vorm gezet…terwijl ik de eerste affirmaties voorheen ook altijd in de Wij-vorm uit heb gesproken.

  Dit zijn trouwens affirmaties afkomstig van Louise Hay (soms wel aangepast) én de Nederlandse tekst is afkomstig van een Facebook post Ishtara (ook die heb ik in een krachtige affirmatie veranderd)💕😃😘

  My new home fulfills all my needs and desires and is filled with a vibration of love, light and joy

  My home is my sanctuary. I feel peaceful, safe and loved.

  My new home is such a happy place to be. I bless everyone who enters, myself included. Pleasant experiences fill every room of my home.

  I feel so blessed with my new home, I feel at home, at ease and at peace. I am relaxed.

  I easily and effortlessly find my new happy home.

  I can easily afford to live in this wonderful spacious bright home.

  It’s a comfortable home and it’s filled with a vibration of love, joy and happiness.

  I find myself moving to a new comfortable affordable joyful bright loving peaceful home

  I attract a happy outcome, I have so much to celebrate, I feel grateful for my very happy home life.

  Ik vraag het Universum welke omgeving mijn Licht kan gebruiken.
  Ik vraag het Universum welke woning ik mag dienen.
  Ik vraag het Universum mijn intenties en vibraties te matchen met de juiste plek.

  Mijn verhuizing en verplaatsing is onderdeel van de collectieve ascensie.
  Mijn nieuwe plek roept me op wonderbaarlijke wijze.
  Mijn nieuwe plek is beschikbaar en financieel haalbaar.
  Mijn nieuwe plek is omringd door de natuur met veel groen, blauw, water, licht en ruimte.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Ik maak vandaag de afspraak met mezelf om de eerste acties uit te zetten die nodig zijn voor mijn verplaatsing.
  Ik voel een diep verlangen om te verhuizen.
  Mijn hart weet, dat de juiste tijd is aangebroken.
  Ik vertrouw op deze innerlijke leiding.
  Het Universum doet de rest.

  25 november 2020 at 08:57
 • Reply chucky1012

  Hartelijk gefeliciteerd en heel veel geluk en succes….
  Prachtig en goed verder te gaan….
  Xoxo

  8 december 2020 at 23:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Zie je reactie nu pas🥰. Dikke knuffels😘😘

   30 januari 2021 at 20:56

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.