Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Hey girls vandaag ga ik vijf Tante Betsy girls en jurkjeszusjes blij maken met een Tante Betsy kadobon ter waarde van €50. Ik had eigenlijk vandaag nog live willen gaan op mijn Facebook pagina. En jullie de Tante Betsy jassen, vesten en sjaals live willen laten zien op dit model ;). Maar dat houden jullie nog even van me tegoed.

Tante Betsy Coat Tilly Orange & Big Shawl Rose Pink

Bij de winactie blogpost Tante Betsy autumn winter time gaf ik natuurlijk al een vrij goed beeld van alles, maar soms is het leuker om het even live te laten zien. Door wat korter bij de camera gaan staan en jullie vragen beantwoorden en gewoon een eind weg kwebbelen. Wie weet maandag…maar nu ga ik eerst Tante Betsy girls blij maken…

Spoil yourself and your loved ones - Tante Betsy kadobon

Nou girls we gaan eens kijken welke dames zich die kadobon van Tante Betsy hebben gevisualiseerd en wie ik blij mag gaan maken. Ik heb aan de pc weer de trekking gedaan door middel van het scrollen met mijn muis over de reacties. Daarbij heb ik het liedje ‘let me tell you about the birds and the bees, and the flowers and the trees…and a thing called love‘ gezongen. En bij love ben ik gestopt…Wilma jij kwam er uit als eerste winnares! Wat ik zo lees ga jij voor Dress Skippy Nicky Velours of misschien toch stiekem bij leggen voor een jas. Die komen al heel snel online ;).

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Another Tante Betsy AW2018 preview

En al zingend ging ik verder, maar heb ik ook wat op en neer gescrolled en ik kwam weer in de buurt van Wilma haar reactie, maar deze keer bleef mijn muis bij Jacqueline staan. Ik had zoiets oops dat is wel heel dicht bij elkaar, dus maar eerst weer terug naar boven gescrolled naar het begin en weer gezongen en ja hoor hij moest toch echt naar Jacqueline. Jacqueline heeft veel wensen als zondagskind, dus die moet even gaan kijken waar ze haar bon op inzet hihihi. Lieverd het is je van harte gegund en ook voor jou geldt ‘what goes around, comes around’!

Who are the lucky Tante Betsy girls?Who are the lucky Tante Betsy girls?

Tante Betsy Dress Pepper Gold

Daarna heb ik tussen de Facebook reacties gescrolled en het pijltje van de muis bleef staan bij Merula. Merula heeft ook een enorme wishlist, ze heeft de zwart witte polkadot jas (Coat Nora) al gepast en staat op haar wishlist. Daarnaast is ze zo te lezen groot fan van de leuke Tante Betsy shirts en blouses. Heerlijk toch?! Nou meid succes met uitzoeken!

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Tante Betsy Coat Nora

De volgende Facebook winnares wordt Elske, ze vertelt gezellig over haar verbouwde en gepimpte caravan en dat ze graag een caravanjurkje ‘happy camper’ wilt. Het hertjes rokje, Skirt Vintage Deer, staat ook op haar wenslijst…máár dat duurt nog even voordat je die kunt gaan shoppen in de webshop van Tante Betsy.

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Tante Betsy Skirt Vintage Deer

Als het goed is komt komende week de tweede lichting binnen bij Tante Betsy (de jurkjes en de rokjes enzo). Die wordt dan eerst uitgepakt en in de rekken gelegd en dan gaan eerst alle bestellingen de deur uit naar de Tante Betsy verkooppunten. Wat ik begreep wordt dat in de week van 24 september dat ze daar aan komen. De Tante Betsy webshop volgt meestal pas een tot twee weken later, zodat de winkels de kans krijgen tot de eerste verkoop.

De Happy Tante Betsy shops list kun je vinden in het menu

Voordat ik het vergeet…ik heb nog een Tante Betsy kadobon te vergeven en daarvoor ben ik naar mijn Instagram account gegaan en heb gescrolled onder de reacties aldaar en kwam uit op Sjak80. Dat is ook een Jacqueline, ik herkende haar reactie en ze deelde op Facebook bij de winactie een leuke foto van haar en dochterlief. Ze heeft ook een leuke wishlist Skirt Gardenia, Dress Wenn Retro of een kabouterjurk voor haar kleine kabouter, die er nu nog te klein voor is. Nou meis succes met kiezen!

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Who are the lucky Tante Betsy girls?

Tante Betsy Dress Wen Retro

Aan alle dames die gewonnen hebben gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs. Ik ga jullie de kadobon zo spoedig mogelijk toesturen. Verder ga ik hier een einde aan breien, ik zal mijn best doen om maandag live op mijn Facebook pagina te gaan en jullie de jassen live laten zien en de vesten en de sjaals (alhoewel die dag heb ik een drukke planning, dus hoop dat dat lukt). De tweede lichting laat nog even op zich wachten, maar die ga ik natuurlijk ook zo spoedig mogelijk live laten zien. Ik hoop dat hij er op tijd is, want we gaan in de week van de 24ste een paar daagjes weg. We gaan naar het openingsweekend van SoMuch Fashion te Heerenveen en zullen in ieder geval vrijdag aanwezig zijn in de winkel, binnenkort vertel ik daar nog wel meer over. Heb een fijn weekend girls!

Lots of love from Susan

PS Tag aub nog niet meteen vandaag de winnaressen op Facebook, zo blijft het voor iedereen een verrassing ;). Thanks!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

30 Comments

 • Reply Caro

  Leuk!!! Gefeliciteerd meiden ??

  14 september 2018 at 19:35
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat heerlijk dames die gewonnen hebben, gefeliciteerd! Lief van jou Susan. Fijn weekend!

  14 september 2018 at 19:37
 • Reply chucky1012

  Iedereen van harte gefeliciteerd!
  Fijn dat de tweede lichting eraan komt.

  Een heel fijn weekend allemaal ?

  14 september 2018 at 19:37
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd dames!

  14 september 2018 at 19:40
 • Reply Fhathima

  Owww die bonnen gaan goed besteed worden lees ik wel! Gefeliciteerd meiden!

  14 september 2018 at 19:41
 • Reply Janny

  Dames die gewonnen hebben; gefeliciteerd met jullie prijs en geniet maar lekker van jullie aankopen. Het is jullie alle 5 zo gegund lieverds. Susan wat maak je zelfs van zo’n trekking een feestje! Heerlijk! Dikke knuffel, veel liefs Janny

  14 september 2018 at 19:44
 • Reply Petra van Vliet

  Gefeliciteerd winnaressen! Veel plezier met uitzoeken ?❤️?

  14 september 2018 at 19:45
 • Reply Ina van Splunter

  Iedereen gefeliciteerd met jullie prijs

  14 september 2018 at 19:46
 • Reply Brenda

  Gefeliciteerd famkes!!!?

  14 september 2018 at 19:47
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Super!! Zit hier te springen op de bank!! Wat een bofkont ben ik zeg ? Dankjewel lieve Susan ?

  14 september 2018 at 19:48
 • Reply Miranda buter

  Van harte dames! Zoek wat moois uit!
  Knuf Miranda

  14 september 2018 at 19:51
 • Reply Merula Ten Hove

  Whaa ik heb gewonnen!! ?
  Hartstikke leuk!! Echt super!! Tja en wat zal ik nou als eerste gaan bestellen..?
  Daar ga ik even goed over nadenken, mijn lijst is lang..?
  Hartstikke bedankt!!?

  14 september 2018 at 19:53
 • Reply Sylvia W

  Dit blijft lief ? & zo bijzonder dat je dit doet ? (weer) 5 dames super blij het weekend in, gefeliciteerd ??????
  Heerlijk vooruitzicht dat je maandag “live” gaat het zal tijdens mijn werkuurtjes zijn maar dat wordt erna genieten voor mij ?
  Ik wens je een heerlijk weekend samen met hubbie ?

  14 september 2018 at 19:54
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Gefeliciteerd Wilma, Charlie (?), Jacqueline, Merula en Elske, dat jullie maar iets heel moois mogen uitzoeken! ?

  14 september 2018 at 19:57
 • Reply Monique

  Gefeliciteerd dames!

  14 september 2018 at 19:58
 • Reply Ger da

  Ik zie de Betsy dames al door de kamer springen, en een vreugdedansje maken. Van ❤e gefeliciteerd! Heel veel plezier met shoppen bij tante.
  En voor jou Susan, een topper ben je, dat je toch ook elke keer weer aan ons denkt. ?

  Een heel fijn weekend ????

  14 september 2018 at 20:05
 • Reply Marjon

  Wat leuk voor jullie dames!! Gefeliciteerd met jullie mooie prijs, wordt vast aan iets prachtigs besteed.
  En leuk Susan, als je weer live gaat, ik zie het filmpje vanzelf voorbij komen op facebook!

  Fijn weekend,
  Marjon

  14 september 2018 at 20:05
 • Reply Wilma

  Ooh wat gaaf!! Ik ben helemaal blij! Stuiter de stuiter! Super fijn! Dank je lieve Susan! Dat wordt dus echt kiezen uit die prachtige collectie van dit najaar! Dat is leuke voorpret! Nog even geduld dus…
  Ik zie uit naar je live passessie, is altijd zo leuk en gezellig! Ik ben heel benieuwd!
  Fijn weekend en knuf!

  14 september 2018 at 20:14
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ooooohhhhh wat een heerlijk begin van het weekend! Dank je wel lieve Susan, ik ben echt zo blij! Ik kan in ieder geval beloven, dat hij heel goed besteed gaat worden ?… alle andere winnaressen ook van harte gefeliciteerd en de meiden die ons feliciteren : dank jullie wel ?

  Dikke kus lieverd en een fijn weekend! Ik zit er maandag klaar voor!

  14 september 2018 at 20:19
 • Reply Anita

  Allemaal gefeliciteerd!

  14 september 2018 at 20:25
 • Reply Tamara

  Van harte gefeliciteerd dames! Fijn weekend allemaal.

  14 september 2018 at 20:46
 • Reply Wilma Rommelse

  Gefeliciteerd winnaressen,
  Susan wat een leuke omschrijving heb je gegeven wederom. Kijk uit naar weer een keertje live om weer te luisteren naar het gekwebbel

  14 september 2018 at 21:12
 • Reply Christel

  Gefeliciteerd dames!!!

  14 september 2018 at 22:16
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Leuke blog, zoals altijd Susan! Gefeliciteerd meiden, met het winnen van jullie cadeaubon. Heel veel plezier met jullie aankopen, ben benieuwd naar jullie OOTD’s ?

  14 september 2018 at 22:49
 • Reply Elske

  Wat een ontzettend leuke afsluiting van deze dag!! Helemaal leuk en helemaal blij.. hartstikke bedankt!
  Morgen de rest, nu lekker dromen over welk jurkje het dan écht gaat worden… wauw????

  14 september 2018 at 23:42
 • Reply Ina Sloot

  Oh wat heerlijk weer zoveel meiden te kunnen verwennen met een TB bon!
  Gefeliciteerd allemaal!! Succes met kiezen ?
  Grtjs,

  14 september 2018 at 23:46
 • Reply Maria Louisa

  Gefeliciteerd meiden

  15 september 2018 at 00:52
 • Reply Jelka

  O, nee! ? 24 september pas!! ?????
  Ik ga geloof ik maar proberen of ik m’n shopping-uitje van de 22e nog kan verplaatsen… ?

  15 september 2018 at 07:15
 • Reply Mina

  Wauw wat heb je veel dames verwend! En aan alle dames die hebben gewonnen! Gefeliciteerd en veel shopplezier! Dikke knuf

  15 september 2018 at 09:20
 • Reply Claudia

  Gefeliciteerd allemaal! Heel veel plezier met de nieuwe aankopen! ?Claudia

  15 september 2018 at 14:27
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.