Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Spirituality, Tante Betsy

What do you desire?

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

Hey girls hebben jullie het al gezien, de Christmas sale is begonnen bij Tante Betsy! Dus niet alleen de groene items uit de webshop zijn afgeprijsd, maar alles. Vanochtend trok ik het engelenkaartje ‘What do you desire?’ en die vind ik voor vandaag extra toepasselijk. Nu zijn onze diepste hartwensen vaak geen materiële wensen, maar liggen die meestal op het persoonlijke vlak. Maar van zo’n vrolijke jurk aan ons lijf worden we ook wel heel blij!

Happy Tante Betsy dresses

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

Dreamboard – Visionboard

Vanochtend had ik zoiets ik ga straks verder aan het afmaken van mijn dreamboard. Ik wil mijn wensen duidelijk gaan neerzetten en in vertrouwen gaan loslaten. Er zijn grote veranderingen gaande in mijn leven op werkgebied op de eerste plaats. Maar ook op het persoonlijke vlak wil ik nog beter in mijn kracht gaan staan. Én wil ik duidelijk mijn wensen kenbaar maken op liefdesgebied en ook daar een dreamboard voor maken. Er mag eindelijk healing gaan plaats vinden, en er mag meer blijdschap en plezier in ons huwelijk komen.

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

Let it go

Nu ik thuis ben van mijn Energy Intensive healingsessie bij Tamara en ik alle rommel om me heen zie… Heb ik zoiets dat er toch eigenlijk wel andere prioriteiten zijn. Ik heb ook nog zelf een aantal jurken die ik op mijn Marktplaats account wil zetten. En gisteren op zoek naar de kerstboom lampjes kwam ik zoveel andere spullen tegen dat ik echt nodig moet gaan opruimen. Het oude loslaten wat niet meer nodig is. Ook dat hoort erbij…nu nog de energie vinden om het te doen.

Mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account

Sla mijn account op als favoriete verkoper

Shine a light

En ik wil de kerstboom gaan versieren, ik kon de lampjes gisteren dus niet vinden… Ik heb nu maar bij de Kruidvat andere lampjes gekocht. Normaal heb ik van die leuke gekleurde bolletjes. En is het een überkitschige boom met heel veel kleuren, daar word ik vrolijk van. Het begin is gemaakt… Manlief mag er zijn classic mini ornamenten in hangen en dan versier ik hem verder ;).

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

I trust

Daarnaast wilde ik gewoon een blogpost met diepgang maken. Als je net zoals ik ook hooggevoelig bent, ga je vast ook door heftige energetische tijden heen. Ik weet dat er prachtige tijden aan de horizon staan aan te komen. Mijn engelen kaarten geven die boodschappen steeds vaker door. Ik weet dat ik op het juiste pad zit en dat het gewoon zo moest zijn dat ik de Wia in ga en ontslagen wordt op mijn werk. De kaarten bleven maar stromen zaterdagochtend. Wow wat een overvloed! Samen met Tamara keek ik er vandaag nog eens naar :D.

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

Guardian Angel Tarot cards – Radleigh Valentine

Energy Intensive

Ik ben zo enorm blij dat Tamara en haar Energy Intensive op mijn pad is gekomen. Deze healing en regressiesessies met haar zijn zo enorm waardevol. Bij een reguliere therapeut kom ik niet eens bij mijn oud verdriet. En nu ruimen we keer op keer samen oud zeer op. Het voelt zo enorm bevrijdend om die last uit het verleden niet meer te hoeven mee dragen. Het voelt al een heel stuk lichter en daarnaast is het ook nog eens een hele gezellige meid.

Tamara Prins van Prinsss begeleiding & ondersteuning in persoonlijke groei & ontwikkelingHappy Tante Betsy blog - What do you desire?

What do you desire?

Nou girls ik heb dus zelf allerlei wensen op het persoonlijke vlak. Die ga ik neerzetten op mijn dreamboard/visionboard. Okay er is wel een jurkje dat al heel lang naar me lonkt, maar ik ga me inhouden. Ik ga eerst wat jurkjes verkopen op mijn Marktplaats account, ik ga lekker loslaten. En dan komt er vanzelf overvloed op mijn pad… Heb jij nog wensjurkjes of wensitems of ben je al losgegaan in de webshop van Tante Betsy? Of wellicht liggen jouw diepste wensen ook veel meer op het persoonlijke vlak. Het kaartje Caressa trok ik trouwens vanochtend speciaal met jullie in gedachten.

Happy Tante Betsy blog - What do you desire?Happy Tante Betsy blog - What do you desire?

Lots of love from Susan

Ps. Heb je behoefte aan extra maatadvies kijk dan naar mijn Black Friday post. Een blogpost vol met informatieve links, fijn bij het online shoppen van de AW2018 wintercollectie.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply chucky1012

  Geweldige post 👌
  Fijn dat jij zoveel kan loslaten

  Een fijne avond 😘

  17 december 2018 at 19:36
 • Reply Esther

  Qua jurkjes ben ik voorzien. De mooiste hangen al in mijn kast. Op persoonlijk vlak heb ik nog wel wat wensen. Ik zou graag sterker in mijn schoenen staan en meer naar mijn gevoel willen luisteren en daar ook naar handelen, maar dat is een proces dat gaande is en waar hard aan gewerkt wordt. 😊

  17 december 2018 at 19:38
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat heerlijk om te lezen het oude eruit en het nieuwe erin. Heel veel succes bij het vinden van jouw wensen en desire. Dat gaat jouw zeker lukken en die boom wat een mooie kleurrijke boom geweldig gewoon.

  17 december 2018 at 19:48
 • Reply Caro

  Lekker loslaten en opruimen, heerlijk! Daar knapt iedereen van op. Kleine stapjes om daar steeds meer energie van te krijgen. Zul je merken dat je straks steeds grotere stappen kan maken met energie te over😘. Goed bezig Susan!

  17 december 2018 at 19:58
 • Reply Jelka

  Oei, oei. Wensen. Ja, heel veel! Afgelopen jaar heeft nogal in het teken gestaan van de kinderen. Met eentje die een te snelle ontwikkeling doormaakte (ze is dit jaar een klas versneld o.a.) en eentje met gezondheidsproblemen. Maar bij beide lijkt het nu allemaal redelijk op de rails (jeej), dus hopelijk in 2019 dan echt wat tijd voor mijn plannen en wensen. En op jurkjesvlak wil ik nog héél veel. Maar dat zal ff moeten wachten. Geld is ff op zo met december…

  17 december 2018 at 19:58
 • Reply Jeannet

  Beste Susan .. los leren laten …dat is waar ik ook mee bezig ben .
  En dat is best moeilijk ook al weet ik dat het uiteindelijk meer rust geeft .
  Ik wens je fijne feestdagen en een goed 2019 !
  met vooral veel liefde.
  Jeannet

  17 december 2018 at 19:59
 • Reply Nielke

  Hi mop, ik lees altijd gezellig mee, maar even niet de energie om steeds te reageren. Te drukke periode en nu ook nog een bijholteontsteking. Vind het super dat je zo lekker bezig bent met “cleaning” heerlijk! Ga zo door, ik volg je. Dikke zoen

  17 december 2018 at 20:21
 • Reply Jeannette

  Ha die Susan, veel aan jou gedacht dit weekend….. want ik liep toch maar mooi op mijn nieuwe Zoo adventure boots! Die kwamen op mijn pad door jouw blog te volgen. Helemaal blij met de kortingsbon die ik won. Scheelt toch weer in de aanschafkosten. En brengt blijdschap, dankbaarheid en connectie. En zo komen we van laarzen op spiritualiteit….!
  Xxx liefs

  17 december 2018 at 20:43
 • Reply Sylvia W

  De boom staat! Stap 1 is gezet om jullie thuisje gezellig kerstklaar te maken! En de lampjes kom je vast binnenkort tegen nu je ze maar tijdelijk vervangen hebt. Wat een mooie moodbords ben je aan het maken, je begin van “wij samen” vind ik ook erg mooi. Tja HSP en met 2 voetjes overeind blijven staan…. herkenbaar dan duurt een loslaat proces soms langer maar gelukkig vind ik daarin ook een weg.
  Van de super mooie herfst/winter collectie had ik nog niets gekocht, ik kon echt niet kiezen tussen al het moois, in de tussentijd wel hier en daar iets leuks over mogen nemen, zoals het shirt square rose orange wat ik erg leuk vind om te combineren op de rode flap skirt, ook zo’n gelukje! Toevallig gister een leuke bestelling geplaatst bij Retroboutique.be, de zwarte dots besteld en de dress mia pixel rose black nu hopen dat ik de goede maten heb maar dat moet goed komen met alles wat ik gevolgd heb. Natuurlijk ga ik ook kijken wat voor moois jij gaat verkopen en of er nog iets van mijn maat tussen zit. Succes & fijne avond xx

  17 december 2018 at 20:44
 • Reply Maria Louisa

  Hier nog even geen kerstboom, eerst nog maar een weekje werken. Succes met loslaten Susan.

  17 december 2018 at 20:48
 • Reply Merel

  Fijne blog weer… goed van je dat je oud zeer los laat! Dat geeft ademruimte en energie❤️

  Liefs merel😘

  17 december 2018 at 20:54
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd! Je bent zo mooi bezig, wat fijn dat je in Tamara iemand hebt gevonden met wie je tot de kern kan komen en ook daadwerkelijk oude pijn kunt “opsporen”, erkennen en uiteindelijk opruimen! Zoveel meer als wat de “reguliere gezondheidszorg” met je kon bereiken. En zo wordt maar weer eens extra duidelijk, dat het zo belangrijk is ons gevoel te volgen! Jouw intuïtie vertelt jou kip en klaar, of iemand op hetzelfde “level” zit als jij en of dit iemand is, waar jij je vrij mag voelen je onzekerheden, pijn, hoofdbrekens maar ook je wensen en doelen mag neerleggen. Dat dit zo succesvol werkt, zegt alleen maar dat de juiste persoon op je pad gekomen is. Zodra er meer ruimte in je hoofd en hart komt, krijg je vanzelf meer energie en lucht en is er straks geen houden meer aan je opruimwoede in huis 😉

  Dank je wel weer voor je mooie blog, qua TB items ben ik voorzien deze winter, maar superleuk om te zien op de groep(en) wat iedereen nog voor moois weet te “scoren”.

  Een hele mooie avond voor jou 😘

  17 december 2018 at 20:58
 • Reply Corry

  Hoi Susan, mooie leerzame blog
  Fijn te lezen dat je je open opstelt voor veranderingen dan ben je op de goeie weg
  Zelf zeg ik altijd door de duisternis het licht blijven zien
  Opruimen van onnodige dingen doe ik ook lucht op en werkt bevrijdend
  Zo tezien komen er wat geliefde jurkjes op mp zitten een paar bij die me wel bevallen
  Geniet van de avond

  17 december 2018 at 21:03
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, jij hebt idd een aantal veranderingen die je moet doorstaan zeg en van sommige dingen wordt je leven alleen maar leuker. Misschien lijkt het nu even niet zo leuk maar volgend jaar ben je vast blij dat het gaat zoals nu moet gaan ha ha snap je hem nog. Maar opruimen en loslaten maakt ruimte in je hoofd en das ook fijn hoor. Als straks het voorjaar weer aanbreekt en alles weer gaat bloeien en groeien en het weer weer beter wordt voelen we ons ook vaak veel beter. Heb vertrouwen, mijn steun heb je😘 ik wens je in ieder geval hele fijne dagen en een super mooi 2019. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  17 december 2018 at 21:10
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Prachtige blog weer! Voor mij op het ogenblik geen wensen op jurkengebied. Wel hoop ik op iets anders, maar daarvoor is het nu nog te vroeg. Dank je wel 😘

  17 december 2018 at 22:08
 • Reply Neeltje

  Wat ik hoop? Kwa jurkjes ben ikvoorzien. Wat ik nu het liefste wens is slaap, hihi. Welterusten. Dikke knuff!

  17 december 2018 at 22:36
 • Reply Martine

  Wat mooi, jouw blog dit keer! Ik herken als HSP-er zeker een aantal dingen waar jij doorheen gaat. De energie vinden om op te ruimen. Zelf heb ik op een gegeven moment echt mezelf bij elkaar geraapt en oude meuk doorgespit en weggedaan naar kringloop, kennissen of op MP. Dat kostte enorm veel energie, maar heeft mij veel rust en letterlijk ruimte opgeleverd. Iets waar ik nu nog elke dag van geniet. Ons huis is een veel prettiger plek geworden. Heel veel kracht gewenst aan jou om dit proces te doorlopen.
  Ohh, ik zag in een van de groepen al dat de sale was begonnen! Heb nog een cadeaubon van TB liggen, dus zou maar zo kunnen dat ik een blauw pixel blousje ga bestellen. Die staat nog steeds op mijn wishlist.
  Knuff!

  18 december 2018 at 08:13
 • Reply Annette Elias

  hoihoi, wat een fijne positieve opbouwende en hoopvolle blogpost vandaag. Wat gebeurt er veel bij jou en wat fijn dat je de juiste persoon hebt getroffen bij deze fase van verandering. Juist door het aangaan en aanpakken van het oude zeer komt er ruimte voor nieuw. Voor hopelijk heel veel moois, maar eigenlijk heb ik de hele tijd al het gevoel dat dat gaat komen voor jou…. Herkenbaar, die behoefte aan ruimte, aan rust. Hier ben ik met hetzelfde tegen. Het systeem van een plank, lade, kastje of hoekje per dag werkt uitstekend voor mij. Het is te overzien, het bemoedigt ( want je hebt iets af!) en het geeft ECHT heel veel resultaat. Misschien heb je er ook iets aan. Maar weer niet te streng voor jezelf. opruimen in je hoofd, of rust nemen is OOK belangrijk in het hele proces. Luister goed naar jezelf en naar je gevoel. Dikke kus!

  18 december 2018 at 22:53
 • Reply Ger da

  Hoi lieve Susan,

  Wensen, die zullen er altijd wel blijven. Ik roep altijd wel over mijn wishlist, maar eigenlijk heb ik wensen die niet vervuld kunnen worden. Één daar van is een betere gezondheid, hoe gezond je ook leeft, aan sommige dingen kun je zelf niet de hand in hebben. Dus dan genieten we van de dingen en momenten die op ons pad komen en goed voelen. Proberen steviger in de schoenen staan en gaan met die banaan. 😉
  Jij bent goed bezig Susan!

  19 december 2018 at 07:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.