Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Wow lieverds ik ben weer geïnspireerd geraakt door jullie reacties. Weet dat ik ze allemaal lees en er enorm dankbaar voor ben. Wat is het mooi om heerlijk mezelf te kunnen zijn en via mijn Happy Susan blog jullie te inspireren. Zo mooi om soms ook tussen de regels door te lezen hoe jullie met me mee groeien en heerlijk jezelf durven te zijn. I love it en dat is mijn pad, inspireren en motiveren en mijn wijsheid delen. En dat alles blijf ik natuurlijk doen in een Tante Betsy jurk, ze maken me vrolijk, ze maken me blij, ze zijn mij. Zo kan ik mede uitdragen wie ik ben.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Ik voel heel duidelijk dat dit mijn pad is, mijn levensdoel is, om mijn wijsheden met jullie te delen. Met mijn helende woorden kan ik jullie helpen om ook heerlijk jezelf te zijn. Niet zo streng voor jezelf te zijn, van jezelf te houden en trots te zijn op wie je bent. Zo mooi om door mijn pad van bewustwording te delen jullie te helpen om veranderingen in vol vertrouwen te omarmen. Zo leuk dat jullie gezellig met me mee blijven wandelen op mijn pad.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Ik merk dat ik steeds beter in mijn vel kom te zitten (ik kijk alweer wat blijer uit mijn ogen…zie mijn outfit van vandaag hierboven). Maar ik merk ook dat ik nog een flinke weg te gaan heb. Ik leef al jarenlang in de overlevingsstand. Ik ben opgegroeid in een onveilige situatie in mijn jeugd. Waardoor ik als kind toch niet kind heb kunnen zijn. Ik ben wel iemand die heel sterk op beide benen staat en een goede fundering heb. Wellicht komt daar ook wel mijn voorliefde voor rood vandaan. In mijn kracht staan is iets wat ik als kind al heb gedaan. Op een of andere manier stond ik mijn mannetje wel. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat je je veilig en beschermd voelt als kind. Dat je een stevige basis mee krijgt.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Ik heb net een chakra reading gehad van een mevrouw waarvan ik vanochtend op Facebook een advertentie zag langskomen. Nu dacht ik dat ik toch best wel goed in elkaar steek, maar er zijn toch nog heel wat blokkades. Er mag nog heel wat healing plaats vinden. Er lekt toch wat energie weg uit mijn sterke en brede fundering (stuit chakra). En ja dat is natuurlijk ook wel iets dat ik herken. Daarom is wandelen in de natuur zo goed. Het lijkt me ook heerlijk om straks met mooier weer heerlijk zo’n blote voeten pad te gaan doen. Vorig jaar deed ik dat voor het eerst met mijn dochter, drie uur lang heerlijk genoten van lekker op onze blote voeten te lopen.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Naar aanleiding van die chakra reading kwam ook naar voren dat ik meer mag gaan genieten en plezier hebben. Dat ik angsten en onzekerheden los mag laten. Dat alles had met mijn tweede chakra te maken, het heiligbeen chakra. Ik heb teveel op mijn tenen gelopen en mag nog beter gaan leren om mijn grenzen aan te geven. En mag meer tot rust komen. Dit heeft te maken met mijn zonnevlecht chakra.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Mijn hartchakra is breed, maar daar was weinig doorstroming van de energie. Er zitten een heel aantal blokkades. Zelf liefde daar mag ik nog meer aan werken. En liefde geven en ontvangen is voor mij ook moeilijk. Ja dat klopt wel. Heb toch vanaf kinds af aan mezelf op de zoveelste plaats gezet. En heb toch een paar relaties gehad waarin je flink gekwetst bent, zo ook mijn relatie met manlief. We hebben allebei een flinke rugzak.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Daardoor heeft mijn keelchakra ook wat haperingen zoals Inge van De Zonnesteen het noemde. Het is voor mij moeilijk om voor mezelf op te komen en mijn gevoelens uit te spreken. In mijn jeugd was het niet echt mogelijk om dit te doen. En daarna in mijn relaties eigenlijk ook niet. Manlief is een vrij gesloten man op gevoelsgebied en we zijn wel zeker nader tot elkaar aan het komen. En daar is zeker nog werk aan de winkel.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Mijn derde oog ging langzaam open, met de nadruk op langzaam. Whahaha. Ja daar ben ik dus wel mee bezig om helder te zien en inzichten te ontvangen. En mijn kruin chakra daar heb ik wel een heldere verbinding maar die was nog wat fragiel, die mag wel krachtiger. Ik mag nog meer vertrouwen gaan krijgen.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Ik deel dit omdat het gewoon zo ervan komt en dat er energetisch nog genoeg werk aan de winkel is. Wellicht toch weer eens met een groepje dames afspreken om elkaar samen reiki te geven. Nog meer gaan wandelen en goede energie opsnuiven. Lekker gaan loslaten en nog meer mezelf durven te zijn. Zorgen dat ik tot rust kom en weer in balans kom.

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Happy Susan blog - Walk along with Susan

Vandaar dus ook dat ik dit deel, dat jullie niet denken die Susan heeft het allemaal op orde;). Ik vind het belangrijk om eerlijk in het leven te staan en wie weet kan ik op een of andere manier toch dingen aanreiken. Ook al is dit niet helemaal een heppie de peppie blog vandaag ;). Ik loop toch al weer twintig jaar veel bewuster door het leven. Maar ik heb dus ook een heftige jeugd gehad en ook in mijn relaties heel wat mee gemaakt. En het is nu tijd voor mezelf, Susan is aan de beurt. Ik mag leren nog beter voor mezelf te zorgen en leren beter mijn grenzen aan te geven. Lief zijn voor mezelf en van mezelf houden, dan gaat dat liefde ontvangen en geven ook beter ;). En daarmee ook weer een voorbeeld voor jullie zijn. Lieverds zorg goed voor jezelf! En heb een heel fijn weekend!

Lots of love from Susan

PS Vandaag wat oudere foto’s gedeeld in de chakra kleuren (die volgorde kunnen jullie ook op mijn waterfles zien). Mijn OOTD (outfit of the day) is Dress Sporty Gardenia Red met mijn ZOO Adventure laarzen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Heel heftig en héél emotioneel wordt ik ervan….
  Ik herken er zoveel van….
  Fijn dat jij deze reading vanochtend had gedaan 👌🏻
  Jij bent zo sterk en ik weet dat jij het kan….
  Nu maar eens aan jezelf denken en ook op de eerste plaats zetten en die anderen wachten maar die komen later wel….

  Good luck en een fijn weekend 😘

  15 maart 2019 at 19:37
 • Reply Jelka

  Ook al is niet alles van jouw nieuwe pad helemaal mijn ding, ik blijf toch met je meelezen. Soms vluchtig, soms wat uitgebreider, en ik haal er uit wat mij ligt. Vandaag sprong er vooral een foto uit, en wilde ik toch even reageren. Die eerste foto van jou in je gele vest in het bos, wat is die prachtig zeg!
  Geniet van je wandelingen in de natuur, volgende week zou het weer er weer meer naar worden.

  15 maart 2019 at 19:43
 • Reply Hennie

  Slik, slik…..😘

  15 maart 2019 at 19:45
 • Reply Corine

  Lieve Susan, ik ga ook zo elke 5 weken naar iemand toe voor een healing, omdat ik anders toch weer vastloopt, zo fijn dat je je beter voelt, heb vandaag ook heerlijk een uur gelopen, knuffels Corine

  15 maart 2019 at 20:00
 • Reply Annelies van der Valk

  Toch wil ik wat zeggen. Als er een liefde kan geven ben jij het wel. Altijd hartelijk en een lief woord voor ons. Altijd meelevend als iemand iets heeft of mankeert. Je bent gelukkig goed opweg om nu ook goed voor jezelf te zorgen. Ik zie ook aan jou foto’s dat het beter gaat met je. Je straalt weer meer. Ik wens jou een fijn weekend. Liefs Annelies

  15 maart 2019 at 20:14
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, wat onwijs leerzaam vandaag! Ja joh, in dit soort processen werkt het niet als “even de knop omzetten” en alles is anders (of zoals je het graag wilt). Het is (er naartoe) werken en (willen) blijven leren… maar dat alles is aan jou wel besteed! Nu je de keuze hebt gemaakt echt je pad te volgen, ben je niet te stuiten… en wij stuiteren heerlijk met je mee en pikken onze lessen onderweg sllemaal op! Ben trots op jou, je doet het onwijs goed! Ik hou van sterke vrouwen/mensen… en jezelf kwetsbaar op durven is stellen is zo onwijs sterk 😉😘

  Heb een mooi weekend lieverd 😘

  15 maart 2019 at 21:31
 • Reply monique den boern

  Lieve Susan, ik dacht dat ik al een hoop wist maar dan zie ik toch weer termen voorbij komen waarvan ik denk dat moeten we toch maar eens even op gaan zoeken. Je man matcht goed zeg bij je dat rood staat hem ook goed. Ik ga toch eens bij de boekhandel neuzen wat voor kaartensets er allemaal te koop zijn, wordt er toch wel een beetje nieuwsgierig van. Vandaag mijn mooie wikkeljurk voor het eerst gedragen die ik met jouw gewonnen bon gekocht heb ben er helemaal happy de peppie mee( Foto staat op de fb groep van Tante Betsy) Fijn weekend Susan, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  15 maart 2019 at 22:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.