Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Visiting Maastricht in my Happy Camper

Hey girls dankjewel voor al jullie lieve verjaardagswensen. Ik heb gisteren een heerlijke relaxte en gezellige verjaardag gehad. Gisterenavond gingen onverwacht vrienden mee uiteten wat het extra gezellig maakte.

Vandaag ging ik naar Maastricht in mijn Dress Betsy Happy Camper Black. Wat een heerlijke doorknoopjurk is dat en ik vind het een super leuk printje met die vrolijke caravans en leuke 2CV’s…niks lelijks aan die lelijke eendjes ;).

Ik hou van oldtimers en word altijd blij als ik zo’n leuke oude auto op de weg zie rijden. Vaak ook nog in van die leuke kleuren. De jurk van Tante Betsy is dan ook een feestje om te dragen als liefhebber van oldtimers.

Als Classic Mini Cooper fan moest ik natuurlijk wel een eigengemaakte ketting met Classic Mini hanger, om mijn nek hangen als tegenwicht whahaha ;).

Vanmorgen ging ik naar mijn vader in Maastricht (en we gingen ook nog even gezellig op bezoek bij mijn moeder). Ik mocht een plant uitzoeken (naast een flopje met geld ;)). We gingen namelijk even naar het kerkhof naar het graf van zijn ouders en zus en zochten een mooie plant uit om het graf te sieren. Mijn oog trok naar deze geweldig leuke plant, maar ik had er even niet mee gerekend dat hij zo groot was en ook zwaar zou zijn.

Op de terugweg in de trein vroeg ik aan mijn buren of de buurman me misschien van het station kon komen ophalen. Gelukkig was dat geen probleem!

En wat bleek er was ook een pakketje van Tante Betsy bij de buren afgeleverd. Ik had een aantal weken geleden nadat de eerste doos was kwijtgeraakt, in doos 2 per ongeluk Dress Betsy Happy Camper Purple in maat M ontvangen. Daar ga ik toch echt niet in passen.

Ik heb Dress Betsy Happy Camper Purple in maat L nog even opgemeten voordat ik hem heb gepast om meteen aan jullie te laten zien hoe hij zit en staat.

De taille afmeting komt overeen met de normale afmetingen 41-42 cm (plat gemeten). En de oksel tot oksel wijdte is 46 cm (normaal 47 cm), maar ik krijg daar gewoon mijn buste omvang van 112 cm ingeperst hoor dames, so no worries ;).

Wat is het een gave kleur! Ik ben er blij mee. Vroeger droeg ik regelmatig effen paarse jurken en nu heb ik dan eindelijk ook een paarse Tante Betsy jurk. En ik vind het super leuk dat hij met oranje knopen en oranje biesjes is afgewerkt, een van mijn favoriete kleuren. Ik ben fan!

Zoals jullie hebben kunnen zien is de zwarte met fuchsia roze knopen en biesjes afgewerkt.

Oh ja ik moet mijn armen wel echt even in de vrij smalle mouwen persen en daarna een stukje omslaan, maar eenmaal aan zit de jurk heerlijk. Op de foto hierboven zie je mijn nieuwe Urban Hippies armband, Plum Primrose Bracelet. Zo gaaf zo’n bijpassende armband!

Ik deed even voor de fotoshoot Clumpy’s laarzen in model Lien aan. Dit is de nieuwe kleur Mel.

In feite is dit hetzelfde model als model Eva qua hakhoogte. 4 cm verschil tussen de hakhoogte en de zool dikte. Dus een mooi model om heerlijk comfortabel op te lopen. Onder de link van Clumpy’s vind je trouwens alle verkooppunten, waaronder heel veel Tante Betsy verkooppunten.

Ik ben normaal helemaal niet van enkellaarsjes en draag het liefste een hoger model laarzen. Maar toch vind ik dit stiekem wel leuk en elegant staan bij een Tante Betsy jurkje.

Ik kreeg deze van sponsor Clumpy’s om het nieuwe model aan jullie te showen. Omdat ze zo heerlijk comfortabel lopen denk ik dat ik ze toch wel vaker zal aan gaan doen. Wat vinden jullie?

Vanmorgen deed ik mijn Dr. Martens laarzen aan, die ik 4 jaar geleden cadeau kreeg van manlief voor mijn verjaardag. We waren destijds in Engeland voor de Internationale Mini Meeting en bezochten Londen.

Ik heb ze niet vaak aan, maar toch vind ik dit ook een hele leuke stoere look. Zoals je al kunt zien is dit ook een hoger model Dr. Martens laarzen. Omdat ik klein ben vind ik dat vaak net wat leuker staan.

Oh ja dames als je nu zoiets hebt van hey die Betsy Happy Camper jurk is me net wat te strak. Dan kun je ook heel voorzichtig de coupe naden los halen en heb je meteen wat meer ruimte. Maar de jurkjes rekken goed mee hoor, mijn taillewijdte is op dit moment 100 cm en dat past er gewoon in ;).

Ik heb nu net de zwarte eens opgemeten die ik vandaag voor het eerst heb gedragen, en die meet na een dagje dragen 44 cm in de taille en zelfs 50 cm oksel tot oksel wijdte. Zo zie je dat de jurk zich aanpast aan mijn XL lijf ;).

De jurk zal na gewassen te zijn weer 41-42 cm in de taille zijn en 46-47 OtO wijdte ;). Wat een normale afmeting is voor maat L.

Zo girls ik ga er vandoor, maandag komt de eerste lichting van de nieuwe AW2018 wintercollectie bij Tante Betsy in de webshop te koop. Ik gok dat dit in de loop van de dag zal zijn, dat beetje bij beetje de webshop gevuld wordt. De sale items die nu online staan, zullen dan waarschijnlijk allen tezamen in de outlet pagina op de website te vinden zijn.

Als ik morgen veel tijd heb, zal ik een fotoshoot doen met de jurkjes die ik nog niet op de foto zette en een blogpost maken met alle jurkjes met afmetingen erbij.

Die heb ik wel al een aantal weken geleden vermeld in de blogpost Happy Tante Betsy girls on Facebook. Naar aanleiding van de Live pas sessie op mijn Facebook pagina samen met Tante Betsy girls Vera en Angelique. Maar dan kunnen jullie in een overzicht zien hoe het bij mij staat en valt.

Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

PS In de blogpost Tante Betsy girls love Happy Camper kun je me ook in Dress Lemonade Happy Camper Blue zien en ook leuke foto’s van andere Tante Betsy girls in de Happy Camper print.

*Ik heb deze Tante Betsy jurken ontvangen voor mijn blog, alsook de paarse Urban Hippies armband die ik gisteren op mijn verjaardag ontving.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Neeltje

  Wat zie je er prachtig uit! Je straalt ?

  17 augustus 2018 at 19:36
 • Reply Ina Sloot

  Dit is inderdaad ook een hele mooie jurk: krijg er zo’n vakantie gevoel van! Fijn dat je een goede dag in Maastricht hebt gehad!! Fijne vind en weekend!! Liefs

  17 augustus 2018 at 19:37
 • Reply chucky1012

  Prachtige plant!
  Fijn dat jij op je b’day een leuke gezellige dag had gehad ?
  Ik herinner me het inderdaad nog van dress waar jij je niet in zou kunnen persen.
  Maar wat is deze nieuwe lila dress je prachtig ?
  Pretty zijn de hoge dr. martens boots.
  Leuke foto’s.

  Een prachtg weekend ?

  17 augustus 2018 at 19:40
 • Reply Elke

  Leuke blog Susan. Fijne avond nog ?

  17 augustus 2018 at 19:44
 • Reply Marianne Asselman

  Heerlijke blog en wat staan de happy campers je leuk. Wel gewaagd hoor de paarse, maar bij jou supergaaf. Heerlijk zoals je er op los kwebbel, voor ons genieten. Blijf vooral genieten van alles wat je krijgt, je blog is het dubbel en dwars waard
  Liefs en groetjes
  Marianne Asselman

  17 augustus 2018 at 20:14
 • Reply Jacqueline Aarts

  Nou wij hebben veel gemeen! Woon ook in Heerlen, ben ook minimaniac (heb wel een new mini) en heb afgelopen week ook mijn black camper dress ontvangen ?. Ben helemaal verliefd op jouw mini ketting ?. Die wil ik ook nu. Ps, mocht je nog eens een lift nodig hebben….dan kom ik je halen in mijn mini ?

  17 augustus 2018 at 20:19
 • Reply Daniëlle

  Leuk! ? vind de zwarte je mooier staan dan de paarse?
  Fijn dat je een mooie dag hebt gehad! En dat je maar lang van de bloemetjes mag genieten!
  Op naar de aw collectie! ?

  17 augustus 2018 at 20:41
 • Reply Tamara

  Dat klinkt zeker als een gezellige dag.
  Wauw, ik vond de Happy Camper Black al zo gaaf, maar deze paarse doet daar zeker niet voor onder! Prachtige kleur, die jou ook goed staat! Fijn weekend.

  17 augustus 2018 at 20:45
 • Reply Linda

  Weer een mooie blog, ik dacht dat ik de camper minder vond maar nu ik hem zo bij jou aan zie…vind ik hem stiekum toch wel leuk!!
  De clumpy’s heb ik ook gekocht, prachtig zijn ze en ze zitten heerlijk!!

  17 augustus 2018 at 20:49
 • Reply Alexandra

  Ik vind enkellaarsjes onder jurkjes heel leuk staan. Ik draag heel vaak enkellaarsjes onder de jurken. Ik vond alle hoogten onder de knie prima. Ik vind die paarse kleur ook geweldig. Is tegenwoordig te weinig paars te koop vind ik.

  17 augustus 2018 at 21:26
 • Reply Patricia

  Weer een top topic van je blog en wat staat hij je goed ik wens je veel draag plezier

  17 augustus 2018 at 21:42
 • Reply Ger da

  Hoe verbazingwekkend, de paarse staat je ook mooi! Kan toch ook haast niet anders. ?
  Fijn dat je een gezellige dag met je beide ouders hebt gehad, is toch ook genieten.
  Zelf ben ik vandaag in Winterswijk geslaagd, bij S-ter. Ook al zo’n leuk winkeltje. Deze keer mocht de Mia pixels in het blauw mee naar huis. Helemaal blij mee ?
  Heb een fijn weekend Susan!

  17 augustus 2018 at 21:43
 • Reply Maria Louisa

  Ze staan je weer geweldig, allebei de kleuren van de happy camper. Ik ben echt verliefd op het doorknoopmodel, en zeker ook op de paarse, maar helaas is de print voor mij net iets teveel van het goede. Ik hoop dus echt dat tante nog een keer terugkomt met een paarse print maar dan iets rustiger. Maar bij jou en ook bij anderen vind ik de print echt superleuk staan. Ik ga deze nieuwe collectie gewoon voor de Gardenia print, die zijn er ook in de doorknoopmodellen, dus komt ook voor mij helemaal goed.
  Groetjes

  17 augustus 2018 at 23:57
 • Reply Petra van Schijndel

  De Clumpy’s staan je erg leuk! Ik denk ook dat het kleurtje bij veel jurkjes past. Ik heb er klompjes van (Eva model, in Miel en in Palm) en die zijn zo fijn bij veel items. De Happy Camper jurk staat je ook weer prachtig. Ik dacht dat dit printje het niet zou zijn voor mij, evenals de kabouters. Maar nu het jou en anderen zo leuk staat, begin ik te twijfelen. Haha, zo wordt het lijstje wel erg lang.
  Fijn weekend! Liefs Petra. ?

  18 augustus 2018 at 00:09
 • Reply EstherK

  Wat fijn dat je gisteren ook een gezellige dag in Maastricht hebt gehad. De camperjurkjes staan je ook weer erg goed. Moet zeggen dat ik ze steeds leuker ga vinden. Eigenlijk niet goed, want in de 2de lichting zit ook weer zoveel leuks! Kunt het maar 1x uitgeven. ?

  Geniet van je weekend!

  18 augustus 2018 at 07:21
 • Reply Saskia P

  Staat je super! En een leuke post weer.
  Maandag weer uitkijken naar de nieuwe collectie 🙂

  18 augustus 2018 at 08:51
 • Reply Rachel

  Ik vind het heerlijk om zo’n beetje elk weekend naar mijn caravannetje in zeeland te gaan dus deze print is mij op het lijf geschreven.

  18 augustus 2018 at 09:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.