Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy shops

TopVintage outlet fun with Susan and Tante Betsy girls

Hey girls vandaag is het dan zover, vandaag is de outlet sale – warehouse sale van TopVintage in Kerkrade. TopVintage is een van de vele Tante Betsy verkooppunten en is normaal alleen een online shop. Maar er is me ingefluisterd door Mestreechse Jacqueline dat er een fysieke winkel gaat komen. Hoe gaaf is dat een Tante Betsy verkooppunt op 15 minuten fietsafstand. Ik begin er al spontaan van te stuiteren. En vandaag ben ik helemaal in stuiterstand, want we gaan samen met een stel Tante Betsy girls en jurkenzusjes naar deze outlet die ook nog op zaterdag en zondag is. Genieten jullie mee…

Manlief heeft vandaag speciaal vrij gepakt om mee te gaan. Hij hoorde van me dat we er met een stel meiden heen gingen. En dat Jacqueline samen met haar man zou afkomen, helemaal uit de buurt van Enschede. En zo besloot hij spontaan vrij te vragen om met ons mee te gaan. Volgens mij vind hij het wel stiekem leuk om mee te gaan naar jurkjesmeetingen ;).

Normaal ‘moet’ hij wel mee want dan zijn de jurkjes meetingen ver weg en heb ik mijn chauffeur nodig. Maar zoals ik al schreef ligt TopVintage op fietsafstand en is deze gave outletdag in feite om de hoek. Ze hebben al twee keer eerder (voor zover ik weet) een grote outlet sale gehad, maar deze keer is het zonder entertainment en zonder modeshow. Dat vind ik helemaal niet erg hoor want wij Tante Betsy girls zorgen zelf wel voor live entertainment en verzorgen zelf wel een modeshow whahaha. Ze zouden iets van 20 paskamers hebben en een hele grote fittingroom. Maar ik stel me zo voor dat er heel wat dames zijn in prachtige retrolook outfits en dat wordt toch puur genieten.

Ik schrijf dit bericht op de vroege morgen, want ik kan me zo voorstellen dat ik er de rest van de dag geen tijd voor heb. Ik hoop nog wel wat leuke foto’s te kunnen toevoegen zodat jullie kunnen mee genieten. Ook zijn we van plan om met z’n allen Live op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina te gaan. Wel nadat we onze slag geslagen hebben ;). Het is natuurlijk wel nog de vraag of er wel Tante Betsy items in de outlet te koop zijn.

TopVintage is pas sinds SS2018 een Tante Betsy verkooppunt. Máár er zijn ook vestjes, tops, rokken, bikini’s, jassen, tassen, schoenen en accessoires te koop en alles voor bodemprijzen. €20 is de hoogste prijs voor items, dus echt wel de moeite waard om naar Zuid Limburg af te komen als jij houdt van een retro vintage look. Alle info vind je hier.

Er zullen dit weekend 15.000 items te koop zijn en de voorraad zal door de dag en iedere dag aangevuld worden. Zodat er ook veel leuks te koop is voor de dames die later op de dag komen of op zaterdag of zondag. Dus wie weet pak ik morgenvroeg mijn fiets om nog een keer een kijkje te gaan nemen ;). We gaan het zien, wij jurkenzusjes gaan er in ieder geval vandaag een feestje van maken.

Zoals ik maandag al schreef zal Live Facebook passessie maatje Jacqueline erbij zijn, zij woont net zoals ik in Heerlen. Vera die ook in de buurt woont en ook al een keer samen met mij Live op Facebook een passessie deed komt ook. Ik heb Tamara, och oet Mestreech…maar hoger in Limburg wonend, gevraagd of ze ook kwam. Jacqueline die velen van jullie kennen van de voormalige Tante Betsy liefde groep en die nu beheerder is van She wears retro groep komt dus samen met manlief Peter. Belgische Ria komt ook, die woont nu in de hoge venen, uurtje rijden zal dat zo zijn. En verder laten we ons verrassen of we nog meer bekende jurkenzusjes tegenkomen.

Lieverds ik hoop dat jullie heerlijk mee genoten hebben. Heb een heel fijn weekend! En voor het geval je morgen of overmorgen naar de Big Warehouse Sale van TopVintage gaat, nav mijn blogpost of de live sessie of dit al langer van plan was, heel veel plezier! Wij hebben het in ieder geval reuze naar onze zin gehad zo samen met een stel jurkenzusjes.

Ik kan nu na afloop vertellen dat er maar een paar Tante Betsy items te koop waren. Ik heb een rokje in maat M gevonden (die is met Vera meegegaan). Een jurk in maat XL (die heb ik meegenomen om iemand anders blij mee te maken) en een jas in maat L (die is met Jacqueline H. mee). De beide Jacquelines hebben wel nog bij de grote maten wat zien hangen, maar later toen we nog een ronde maakten waren ze al weg. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er vanavond na afloop weer wordt aangevuld en morgenvroeg wel weer enkele Tante Betsy items te vinden zijn.

Er is trouwens nu ook gewone sale in de webshop van de Tante Betsy SS2019 collectie bij Topvintage! Dus je kunt ook shoppen vanuit je luie stoel met 30% korting.

En vanaf 6 september kun je terecht bij dé allereerste winkel van TopVintage in Kerkrade! Yihaaaa een Tante Betsy verkooppunt ‘om de hoek’!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Neeltje

  Wat een gaaf evenement. Helaas moest ik werken. En zo te lezen ga ik morgen de hitte ook niet trotseren voor een bezoek. Ik wacht op de nieuwe collectie ???

  28 juni 2019 at 20:01
 • Reply Ria

  Fijn jullie gezien te hebben! Zo lang rondneuzen is niet aan mij besteed maar ik heb jullie mannen dan maar gezelschap gehouden… heb mijn centen nadien opgedaan in de vlakbij gelegen Ikea ?

  28 juni 2019 at 20:12
 • Reply Caro

  Kreeg bij het lezen een klein beetje het Tante Betsy Big Sale Elst gevoel?. Wel leuk hè, zulke dagen!!!

  28 juni 2019 at 21:02
 • Reply Marianne Asselman

  Gezellige leuke blog en zo te zien hebben jullie ondanks niet veel TB’s echt wel genoten. Gelukkig maar. Veel plezier het weekend❤️❤️

  28 juni 2019 at 22:30
 • Reply Annette Elias

  Ahhhh wat een gezellige dag!!!! Heerlijk zeg, met die leuke meiden en zooooooo veel leuks!!

  29 juni 2019 at 03:14
 • Reply Mieke Jansen

  Wat leuk om er zo ook een beetje bij te zijn. Ik denk dat ik maar moet verhuizen naar jullie kant van het land. ?

  29 juni 2019 at 09:08
 • Reply chucky1012

  Leuk en fijn verslag 😉
  Goed dat het bij jullie om de hoek was.
  Helaas voor mij veel te ver weg.
  Het ziet er zo gezellig uit.

  Xoxo

  1 juli 2019 at 19:33
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.