Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses

Time to relax with Susan

Hey lieverds als ik deze tekst begin te typen is het al namiddag en snak ik naar buitenlucht om heerlijk af te schakelen van een emotionele ochtend. Als ik alleen thuis zou zijn zou ik al heerlijk het bos ingewandeld zijn. Maar manlief is ook thuis en is er nu even niet en ik weet dat hij het ook goed kan gebruiken. Dus lekker in de zitzak gaan zitten, hangen op het terras. Met het geluid van fluitende vogels kun je je ook wanen in de natuur die zo rustgevend en zo helend kan zijn.

Ik keek net een hele inspirerende weekvideo van Danielle Besseling van Engelen Academie voor Ondernemende Lichtwerkers. Wow wat een heerlijke peptalk weer! Ik had in eerste instantie zoiets van neeee ik wil rust. Ik wil even niet bezig zijn met anderen en mijn blog promoten. Ik wil vakantie en ik wil helemaal niks.

Maar aan de andere kant is dit wie ik ben, ik ben een inspirator en motivator. En ik wil blogposts met diepgang delen en jou inspireren om jouw levensdoel te volgen. En over een paar weken gaan we inderdaad op vakantie en ga ik heerlijk genieten van Me-time én quality time met manlief. We gaan als allereerste richting Glastonbury daar ga ik lekker energie opladen. Voelen wat ik voel op de krachtplekken, het ervaren in alle rust. Ik verheug me enorm op deze vakantie, waarvan ik aan het begin van het jaar nog niet eens wist of die wel door zou gaan.

Ik voel de band met manlief met de dag sterker worden. We krijgen een diepere connectie en worden nog meer elkaars maatje. Ondertussen komt manlief net binnen gewandeld en ga ik me klaar maken om te gaan wandelen. Mijn cowboylaarzen uit en een paar sneakers aan of zal ik lekker mijn ZOO Adventure laarzen aan doen. Ja dat ga ik doen, hoef ik ook geen sokken te wisselen en kunnen we straks kijken of we ons nog eens trakteren op een etentje.

Vandaag ben ik het voorbeeld door gewoon goed voor mezelf te zorgen. Door te luisteren naar die roep van de natuur. En te gaan opladen in de natuur, lekker in de buurt van water lopen. Positieve krachtige energie op doen. Alle stress loslaten, alles wat ik niet meer nodig heb loslaten.

Vanochtend was trouwens weer een afspraak met de psychiater ivm mijn cva. Ik had gevraagd of manlief mee ging omdat hij thuis was en die heeft mee kunnen vertellen over mijn onzichtbare gevolgen. Het was wel heftig om te horen uit de mond van manlief en daarom dus ook emotioneel. Na onze vakantie heb ik weer een afspraak met de psychiater. Hij gaat kijken wat hij voor me betekenen kan en of we op medisch gebied hulp gaan krijgen. Dit betekent dat ik op dit moment geen psychologische hulp ga krijgen. Het wordt zaak dat er teruggegaan wordt naar de kern en dat is mijn young stroke van bijna 14 jaar geleden, waar ik nooit hulp bij gehad heb.

Er heeft zich by the way nog niemand gemeld voor Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red die ik te koop heb in maat XL. En waaraan ik een winactie heb verbonden…die blijft dus nog even doorlopen totdat de jurk verkocht is. Heb je interesse om de jurk over te nemen, meld je dan via mijn marktplaats account. Of wie weet is er wel wat anders leuks te koop. Meld je daar als je interesse hebt.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Bouke

  ❤️❤️❤️

  8 juli 2019 at 19:49
 • Reply chucky1012

  Fijn dat je genoten had en met je man een mooie wandeling had gemaakt.
  Wat een prachtige outfit had je aan….
  Fijn vooruitzicht om naar de holiday uit te kijken….

  Een fijne avond Xoxo

  8 juli 2019 at 19:51
 • Reply Caro

  Dat was zeker een pittige ochtend, maar wel goed dat het gebeurd. Knap dat je jezelf het herstel gunt en samen met Arno er lekker op uit bent gegaan. En straks vakantie, hoi!!

  8 juli 2019 at 19:53
 • Reply Jacqueline Aarts

  Dat is ook heftig als je partner verteld hoe hij het ervaart. Dat komt hier ook altijd kei hard binnen. Wel fijn om te kezen dat jullie daarna ook samen weer tot rust komen. ?

  8 juli 2019 at 20:37
 • Reply Annette Elias

  Wat een heftige ochtend was dat inderdaad, maar wat ben ik blij te horen dat jullie band steeds hechter en inniger aan het worden is. Blijf goed naar je eigen gevoel,luisteren lieverd, en doe wat goed voelt, want je gezondheid en welzijn zijn belangrijker dan wat dan ook!

  8 juli 2019 at 20:40
 • Reply Petra van Schijndel

  ♥️?

  8 juli 2019 at 21:15
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Een wandeling in de natuur is altijd een goed idee.
  Ook ik pik dat zoveel mogelijk mee,
  omdat ik als stresskip dan,
  mijn ei kwijt kan!

  liefs Rebelle

  8 juli 2019 at 22:01
 • Reply Wilma Rommelse

  Heftige ochtend en fijn te horen dat jullie band steeds hechter wordt. Communicatie is zo belangrijk en fijn dat je man meekon naar therapie.

  9 juli 2019 at 08:14
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel lieverds voor jullie reacties. Vandaag ben ik ook weer gaan wandelen met manlief. Hij is thuis van zijn werk en heeft ook rust nodig en goede energie. Dus lekker in de buitenlucht wandelen in de natuur doet zo goed en zo kan manlief wat ontstressen. Heeft hij hard nodig en mij doet het natuurlijk enorm goed. Dikke dankjewel knuffels voor jullie reacties??

  9 juli 2019 at 19:37
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.