Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Time to let go with Susan

Hey lieverds vandaag ga ik over een drempel heen stappen, iets doen wat ik best wel eng vind. Maar ik vertrouw erop dat dit is wat ik moet doen. Lees je mee wat ik weer allemaal te vertellen heb.

Ik las vanochtend op Facebook over het heengaan van een oud cursusgenootje. Manlief en ik deden ooit een paranormale cursus en deze dame was daar ook samen met haar dochter. Er ontstond een warme vriendschap onder de cursisten, die jammergenoeg later verwaterde. De vriendschap met haar dochter kwam tot een einde. En dan is op bezoek gaan bij haar ouders toch een pijnlijke kwestie.

Vandaag ga ik over deze drempel heen stappen en mijn laatste eer aan deze liefdevolle vrouw (77) bewijzen. Ik zie op Facebook dat het alweer 8 jaar geleden is dat er een goede band was. Pff dus het voelt aan als een hele grote drempel. Destijds was ik namelijk in een klap 3 goede vriendinnen kwijt.

Toevallig heb ik vanochtend een jurkje aan gedaan dat perfect is voor een begrafenis, Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Black. Ik had eigenlijk vandaag haar zusje, in het Auntie model, op Marktplaats willen zetten. Dat model bleek een kasthanger, de mouwen waren me te lang en op een of andere manier werd ik er nooit blij van. Maar dat ga ik loslaten…na het weekend is weer een nieuwe kans om items op mijn Marktplaats account te zetten.

Zo kan ik ook in het weekend al mijn aandacht aan manlief schenken, in plaats van te reageren op dames die mee loten. Ik hoor net van manlief dat hij ook graag mee wilt en hij gaat proberen vanmiddag vrij te nemen. Stiekem toch wel fijn als ik dit niet alleen hoef te doen. Lieverds ik hou deze blogpost ook maar kort. Ik heb niet zo veel te melden en ga outfit foto’s maken en mijn blogpost klaar maken.

De blauwe Mia Pixel Rose kan ik trouwens overnemen van Jacqueline (dankjewel lieve jurkenzusjes voor het meeloten, super lief van jullie). De blauwe Auntie ga ik daarom verloten op de Tante Betsy koop en verkoop Facebook groep (dat had ik beloofd als ik de Mia zou winnen). Ik zoek nu ook nog het Mia model in de kleur Gold (in maat L). Het Bibi model zit me jammergenoeg te strak en ik word er niet blij van. Deze drie kasthangers mogen dus binnenkort iemand anders blij maken.

Gisteren ging ik trouwens even Live op Facebook ter ere van alweer 5 jaar enthousiast bloggen over mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes. Gisteren was het precies 5 jaar geleden dat ik mijn allereerste jurk ontving (stiekem twee tegelijk) welke ik kocht via Marktplaats.

Sinds die dag ben ik zwaar verliefd geworden op de jurkjes van Tante Betsy. En heb ik iedereen knettergek gemaakt door mijn liefde op mijn creatief blog te delen met mijn aanstekelijke enthousiasme. Daarna ben ik in september 2015 begonnen met mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog op blogspot en heb ik nog meer dames aangestoken ;).

Oops heb je het in de gaten ik heb altijd wel wat te kwebbelen ;). Gisteren kon ik jammergenoeg de reacties van de jurkenzusjes niet zien, terwijl ik live op mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ Facebook pagina was. Ik deed zelfs een tweede poging? maar moest ook dat loslaten. Dan maar een eind weg kwebbelen zonder die leuke interactie. Lieverds heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Ida

  Lieve Susan,
  Ik hoop dat je toch een goede middag hebt gehad en wens je een heel goed, ontspannen weekend ??❤️❤️

  15 november 2019 at 19:52
 • Reply Peet

  Vervelend om zo te vernemen dat ze heen is gegaan en dat de vriendschap verwatert was, maar wat goed dat je heen bent gegaan, de moeilijke dingen van het leven … ❤

  15 november 2019 at 19:57
 • Reply Monique

  Wat goed dat je er toch naar toe gegaan bent. Ik weet helaas uit eigen ervaring dat het heel fijn is als iemand op zo’n moment er toch bij is, ook al was er weinig contact (meer). Soms loopt dat nu eenmaal zo.

  Die zwarte pixels vind ik zo super mooi… Mocht je die zwarte aunti kwijt willen dan neem ik hem graag van je over. Heb hem helaas niet gevonden op de fandag. (Maar wel veel ander moois dus mag zeker niet klagen;)

  15 november 2019 at 20:07
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd even een korte snelle reactie voordat ik lekker in bed ga liggen bij manlief. Bij mij worden altijd alle Tante Betsy jurken verloot op mijn Marktplaats account. Zodat er meerdere dames een kans kunnen wagen en niet de eerste die zich meld of diegene die het hoogste biedt. Dus nog even geduld hebben en dan kun je als alles goed gaat, na het weekend mee loten. Dikke knuffels??

   15 november 2019 at 20:51
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat mooi dat jullie toch zijn gegaan, fijn dat Arno mee ging. De Mia staat je super ?

  15 november 2019 at 20:39
 • Reply Caro

  Dat was best een spannende stap. Heel herkenbaar denk ik voor velen. Knap dat jullie zijn gegaan en hopelijk werd het ook gewaardeerd (vast wel). De pixeldresses staan je prachtig!!!

  15 november 2019 at 20:54
 • Reply Mina

  Goed dat jullie samen zijn gegaan. Grote drempel maar zal zeker gewaardeerd worden! Nu heerlijk samen met manlief relaxen en genieten samen! ?????

  15 november 2019 at 21:48
 • Reply Esther Scholten

  Ik zend je heel veel liefde ❤️❤️❤️

  15 november 2019 at 22:30
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel voor jullie reacties lieverds, het voelde heel dubbel om daar te zijn. Destijds heeft het me enorm veel pijn gedaan om aan de kant gezet te worden door twee goede vriendinnen, die zich in feite door mijn toedoen hebben leren kennen.
  Gisteren was weer heel duidelijk dat ze een enorm goede band met elkaar hebben en ik gun het ze van harte.
  Ik was wel heel dankbaar dat Arno erbij was en dat ik er niet alleen voor stond, het was voor mij toch wel erg confronterend.
  Maar we zijn erheen gegaan om de laatste eer te bewijzen aan een hele liefdevolle vrouw die altijd nog wel een beetje contact met ons hield.
  En dat was fijn om haar die laatste eer te bewijzen. Ik werd ook wel emotioneel door het verhaal van de dochter (mijn oude vriendin dus) en had haar graag nog een knuffel of hand gegeven.
  Maar we zaten helemaal achteraan en het was druk en besloten toch maar gewoon ons ding te gaan doen. Ik wist ook niet of ze het wel zou appreciëren dat ik haar zo nodig een knuffel moest geven. Dus heb ik het losgelaten en heb ik samen met Arno genoten van een onverwachte vrije middag en daarmee een lang weekend. Lieverds heb een fijn weekend!
  Ik heb gelukkig weer beter geslapen ;). Dikke knuffels??

  16 november 2019 at 07:40
 • Reply Saskia P

  Knap van je, Susan. Je hebt het juiste gedaan, hoe moeilijk dat ook is. Heb een goed weekend.

  16 november 2019 at 15:23
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.