Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Outfit of the day, Tante Betsy

Time to let go with Susan

Hey lieverds wellicht hebben jullie al gezien dat het weer volle maan tijd is, dit betekent dat het een mooie tijd is om los te laten. Naast innerlijk loslaatwerk ga ik ook van een heel aantal jurkjes afscheid nemen. Zelfs een paar Tante Betsy jurkjes van de huidige collectie. Daarnaast ook een aantal King Louie jurkjes en eentje van Halsoverkop welke kasthangers zijn. De meesten zijn maat L, maar ook een populaire in XL en een KL eMmetje. Verder ga ik afscheid nemen van mijn Plum kleurige Clumpy’s.

Ja lieverds ik ben met deze bijzondere volle maan volop bezig met innerlijk werk. Alhoewel ik merk dat ik er deze keer weinig last van heb, okay ik heb vannacht wat onrustiger geslapen. En ik ben veel aan het dromen, maar ik merk dat ik al grote sprongen heb gemaakt. Toch wil ik daar vandaag niet verder op in gaan in deze blogpost. Ik heb gisteren al heel wat uurtjes innerlijk werk verricht in het kader van 12-12. En vanochtend ook weer, zo fijn om daar de tijd voor te hebben.

Vanmiddag terwijl ik deze blogpost schrijf ga ik me vooral richten op het loslaten van spullen via Marktplaats. Alle jurkjes worden verloot onder de reacties tegen een vaste prijs. Zodat niet meteen de eerste die reageert of diegene die het hoogste biedt, de gelukkige is. Door middel van loting hebben meerdere jurkenzusjes een kans. Reageer op de desbetreffende advertentie dat je interesse hebt en mee loot.

De twee jurkjes van de huidige Tante Betsy wintercollectie die ik ga verkopen, heb ik zelf gekocht gehad. Tante Betsy Dress Lola Woody Rose Blue is me gewoonweg te klassiek. Ook al is het mijn favoriete model en staat de jurk me prachtig, ik word er niet blij genoeg van. Ook Tante Betsy Dress Zipp Meadow is het op een of andere manier niet. Ik heb haar al wat smaller gemaakt in de taille, daar viel ze ruim. Als ik haar aandoe word ik er niet blij van en verkies ik zelfs een zippie uit een oudere collectie. Wie weet is dit wel jouw wensjurkje…

Ik heb ook een viertal jurkjes met grafisch design uit de zomercollectie van 2018 die ik ga verkopen. Het zijn allemaal zusjes van elkaar. Twee doorknoop jurkjes in model Betsy en twee in model Victoria. Dress Betsy Stars Blue & Pink en Dress Victoria Stars Pink & Blue. Grafische printjes blijven bij mij hangen, ik kies altijd sneller voor een gek printje of een bloemenprint. Afgelopen zomer heb ik ze niet gedragen en in de zomer van 2018 had ik een gebroken arm waardoor ik veel jurkjes niet kon dragen.

Dress Betsy Red van de SS2015 zomercollectie is wel echt een jurk waar ik nog steeds zwaar verliefd op ben. Ik heb deze in een kleinere maat kunnen scoren, daarom mag deze maat XL iemand anders blij gaan maken. Ik heb de jurk destijds zelf dichtgenaaid. Dat was destijds een foutje bij de producent in Portugal, die had de doorknoopjurk niet dichtgenaaid. Ze ziet er trouwens nog heel mooi uit voor een oudje ;).

Ik ga ook twee van mijn Tante Betsy Ola Apple jurkjes verkopen. Dress Ola Little Apple Green is gaaf maar blijft hier hangen, de grijze ondergrond is me te saai. Dress Ola Big Apple Blue is me te klassiek, deze heeft trouwens een vlek die er niet uitgaat…die valt wel weg in de vouw…en mag voor een lief prijsje weg. Deze blauwe kleur staat er ook om bekend dat ze valer wordt…daar is de prijs dus ook op aangepast.

Het gave roze Halsoverkop jurkje blijft maar hangen…ik ben nu eenmaal groot Tante Betsy fan. En wederom een grafische print die me niet blij genoeg maakt. Dan heb ik nog drie King Louie jurkjes, twee in L en eentje in M. De print van twee jurkjes is me te klassiek en een jurkje is me echt te klein en die ga ik toch nooit aan doen. De twee zwarte KL jurkjes zijn echt in super mooie staat, de andere mag voor een lief prijsje weg.

Last but not least ga ik toch maar afscheid nemen van mijn Clumpy’s laarzen in het Roos model. Ik vind ze nog steeds enorm gaaf, maar de hakhoogte van 6 cm is me echt te hoog. Ik heb ze wel vaker aangehad voor een fotoshoot of op een meeting zodat ik ongeveer 9 cm groter zou zijn ;). Maar verder staan ze te staan bij mij en wil ik budget creëeren voor Clumpy’s in model Lynn, daar loop ik bijna dagelijks op en maken me echt blij.

Mijn Lien Clumpy’s staan ook te koop, die hebben dezelfde comfortabele hakhoogte als het Lynn model. Alleen ben ik niet van de enkellaarsjes, wie weet jij wel. Ik heb deze advertentie vandaag opnieuw geplaatst evenals andere schoenen en laarzen. Deze items worden meteen verkocht.

Check mijn advertenties op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account. Heb je interesse in een van de advertenties om mee te loten, ze worden maandag in de loop van de dag verloot. Verzenden zal wel pas op dinsdag zijn, want ik heb twee afspraken ivm mijn NAH staan op maandag. Reageren kan tot maandag 12 uur, bedenk wel dat ik weekend heb en niet altijd meteen kan reageren.

Nou lieverds ik ga jullie een heel fijn weekend wensen!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Mooi Susan, gied om los te laten 😘

  13 december 2019 at 19:42
 • Reply Caro

  Goed bezig😍

  13 december 2019 at 20:00
 • Reply Heidi

  Voelt vast heerlijk die opruiming. En je maakt heel veel zusjes blij ❤

  13 december 2019 at 20:01
  • Reply Annelies

   Goed bezig Susan. Fijn weekend

   13 december 2019 at 20:19
 • Reply Mina

  Wauw wat ben je goed bezig! Aha dat is het dus ook hier lekker aan t opruimen! Fijn weekend lieverd, rust lekker uit en geniet samen met manlief!😘😘

  13 december 2019 at 20:30
 • Reply Tamara

  Wat ben je goed bezig, goedzo, lekker loslaten én ruimte creëren in je kast én in je hoofd! Beste van twee toch….

  Dikke knuffel voor jou leeveke ❤️

  14 december 2019 at 00:03
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Damm woman you go 🥰🥰🥰

  14 december 2019 at 00:14
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.