Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Outfit of the day, Tante Betsy

Time to let go and declutter

Time to let go and declutter

Hey girls wat een enthousiaste reacties op mijn winactie waarbij je kans maakt op één van de 5 Tante Betsy kadobonnen twv €50. Doe je nog niet mee met die winactie, waag dan een kansje (of drie)! Je mag namelijk ook mee doen onder het gedeelde bericht op mijn Facebook pagina en/of Instagram account.

Spoil yourself and your loved ones - Tante Betsy kadobon

Vandaag zou eigenlijk een winactie ism een Tante Betsy verkooppunt van start gaan. Maar omdat de 2de lichting een week vertraagd is, stellen we die een weekje uit.

Declutter - Kaart van Angels of Abuncance Oracle cards van Doreen Virtue & Grant Virtue

Mijn outfit of the day; Tante Betsy Dress Suze Gnome Love Black

Vandaag heb ik weer items op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account gezet (en er volgt nog meer). Zo kan ik van die leuke Tante Betsy kadobon winacties blijven doen én het ruimt ook weer lekker op. De helft van de opbrengst besteed ik aan Tante Betsy kadobonnen.

Let go - Kaart van Angel Answers Oracle cards Radleigh Valentine & Doreen Virtue

Diverse panty's te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Ik heb een tweetal winterjassen (Spoom en Happy Rainy Days) te koop, ik heb jurkjes te koop (ook kleine maten). Ik ga eindelijk ook de panty’s erop zetten (veelal maat L/XL).

Ik draag zelf maat XXL in mijn panty’s, waarvan ik altijd een legging maak door de teennaad eraf te knippen. Uitleg hoe dat te doen vind je in mijn allereerste live video op mijn Facebook pagina.

Spoom winterjas te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats accountHappy Rainy Days winterjas te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

En wie weet wat er nog allemaal meer volgt. Wat vandaag niet lukt volgt morgen! Manlief is thuis van werken, dus ook tijd voor quality time.

Oh ja zo’n retro look muts voor bij dat gave Sporty Jacket Solid Gold of voor straks bij Dress Pepper Gold óf bij het okergele gebreide vest ;). Daar heb ik er meerdere van…van die mutsen ;).

Cécémel muts te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Tante Betsy Dress Pepper GoldTante Betsy Dress Mia Vintage Deer & Cardigan Rose gold

Oh ik heb ook nog omslagdoeken en tassen…dus niet alleen maar items voor dames die dezelfde maat als mij hebben ;).

Sla mijn Marktplaats account op als favoriete verkoper, zo mis je niks. Dit kun je bijvoorbeeld doen door linksboven op het sterretje te klikken in je Marktplaats app als je op mijn profiel zit óf klik op het poppetje naast de naam (verkoper volgen).

Mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Voor alles geldt dat ik een vaste prijs hanteer en dat ik de items verloot onder de reacties. De tassen die er wat langer op staan heb ik wel maar op bieden gezet (je mag me ook altijd daar een berichtje sturen bij interesse).

Groene gehaakte omslagdoek te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Rode geborduurde omslagdoek te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Donderdagavond maak ik de winnaressen van de Tante Betsy kadobon winactie bekend én ook trek ik dan lootjes onder de reacties op mijn Marktplaats advertenties.

Ik mail alleen de winnaars, want anders is het niet te doen voor mij. Als ik de advertentie op gereserveerd zet, dan vermeld ik ook de naam in de advertentie regel (ná de bekendmaking hier op mijn happy Tante Betsy blog).

Tante Betsy autumn winter time - Tante Betsy kadobon winactie

Vanavond is de laatste kans om mee te doen om een plekje bij de Ge-Stipt workshop in Maastricht te winnen. Succes girls!

Quality time - Giveaway time kans om een plek te winnen bij de Ge-Stipt workshop te Maastricht

Nou girls ik ga aan de slag op Marktplaats!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Marianne Asselman

  Wat lief, leuk en gaaf en wat actief van jou. Zoveel op Marktplaats. Helaas niet mijn maat, maar wens de winnaressen heel veel succes en plezier met hun prachtige aanwinsten. Mooie lieve blog, met onwijs gave jassen.. Dank je wel weer voor het organiseren van weer zo’n waanzinnige winactie. 💓♥️💞💖❤️

  10 september 2018 at 19:42
 • Reply Fhathima

  Wat zet je veel te koop! Superlieve actie! 🌸🌺😊

  10 september 2018 at 19:46
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke fijne actie 👌
  Goed om weer veel op jou marktplaats te hebben gezet.
  Je staat leuk op de foto’s.

  Heb een fijne avond Xoxo

  10 september 2018 at 20:18
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey girls de winterjassen staan er op, de Tante Betsy wikkeljurk en Dress Tika Mist. Diverse Wow to Go jurken (ook kleine maten). De omslagdoeken en muts (one size fits all) staan er ook op. Morgen volgen de panty’s. Het is nu te donker om goede foto’s te maken ;). En mijn hoofd heeft rust nodig en manlief aandacht 😜😃. Dikke knuffels😘😇

  10 september 2018 at 20:36
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gewoon ff een lekkere knuffel uit de Achterhoek 😘😘

  10 september 2018 at 21:32
 • Reply Maria Louisa

  Wat een prachtige rode omslagdoek ❤️❤️❤️
  Ik ben je voorbeeld aan t volgen en ook mijn kledingkast aan t opruimen en in de facebookgroepen aan t verkopen.

  10 september 2018 at 22:38
 • Reply Nicolette

  Oh heerlijk lekker opruimen!! 😊
  Alwéér een winactie! Ik moet nodig weer je blog bijhouden! 😁
  Ik ga gauw kijken!
  Fijne dag! 😉
  Groetjes, Nicolette

  11 september 2018 at 11:55
 • Reply Mina

  Wat ben jij goed bezig! Net 4 zakken met goede kleding voor in de kledingbak gedaan. Straks nog wat op MP zetten en na een maand niet verkocht dan hup naar de kringloop! Fijne dag XXX Mina

  11 september 2018 at 13:28
 • Reply Ria

  Wat een mooie geste weer, spullen verkopen en de helft gebruiken voor een winaktie!👍🏻 Dringend ook nog eens rommelen in mijn dressing en doorgeven wat zelden het daglicht ziet…

  11 september 2018 at 17:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.