Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy

Time to change and let go

Hey girls als jullie me regelmatig volgen weten jullie dat ik door een tijd van grote veranderingen heen ga. Ook op mijn blog gaat een en ander veranderen en daar ga ik vandaag wat meer over vertellen. Daarnaast hoort bij loslaten, ook het letterlijk loslaten van spullen en heb ik cowboylaarzen en Tante Betsy jurkjes op mijn Marktplaats account te koop. Lezen jullie mee wat dit grote loslaten ook voor jullie te betekenen heeft.

Voor al die dames die mijn blog enthousiast volgen en regelmatig gezellig op bezoek komen, gaat er eigenlijk helemaal niet veel veranderen. Ik blijf nog gewoon drie keer in de week bloggen geheel op mijn eigen manier. Ik heb in december het bloggen terug geschroefd van alle doordeweekse dagen naar drie dagen (maandag, woensdag en vrijdag). Zoals ik al van de week vertelde doet me dit enorm goed en kom ik meer en meer tot rust.

Dit heeft zeer zeker ook te maken met het feit dat ik nu in de Wia terecht kom en niet meer werk, dat ik tot rust kom. Beetje bij beetje krijg ik weer wat energie om wat te doen in huis of gewoon weer eens een dagje op bezoek bij familie of een vriendin. Sinds een aantal maanden heb ik me kunnen neerleggen bij het feit dat ik niet meer werkzaam zal zijn voor een baas. Ik voelde gewoon ook heel sterk aan dat er andere plannen met mij zijn. En dat ik me meer en meer moest gaan richten op mijn pad van bewustwording.

En daarmee me dus op mijn levensdoel te richten. Ik ben een inspirator en motivator en heb altijd al de behoefte gehad mijn innerlijke wijsheid te delen met andere mensen. Ik heb zoveel te delen op dat gebied en daar ligt ook mijn passie. Sinds dat ik spiritueel uit de kast gekomen ben in november 2018 ben ik wat meer over diepgang gaan bloggen. Dat deed ik wel al langer hoor en mijn innerlijke wijsheid delen met jullie is niets nieuws als je me al die jaren al volgt. Nieuw was wel dat ik tijdens een live Facebook sessie ook engelenkaartjes trok voor jullie.

Ik heb er alle begrip voor dat er wellicht dames zijn die wat moeite hebben met de weg die ik ben ingeslagen op mijn blog vanwege hun geloofsovertuiging. En vorige week gaf het Tante Betsy team ook aan daar moeite mee te hebben, meer omdat ik blog onder hun naam. En daarmee is het dus tijd om een en ander te veranderen. Diep in me wist ik dat deze verandering er zat aan te komen, ik heb het zelf gemanifesteerd volgens de wet van aantrekking. En ik ben dan ook vast overtuigd dat dit alleen maar succesvol voor me zal blijken om onder een andere naam door te gaan. Dit hoort gewoon bij mijn pad van bewustwording, om mijn aandacht nu meer en meer te richten op het innerlijk in plaats van op het uiterlijk.

Geen zorgen lieverds die me nog steeds volgen, vanwege mijn persoonlijke verhalen en me gewoon volgen om wie ik ben. Ik blijf gewoon lekker mijn ding doen en blijf lekker mezelf én ik blijf ook gewoon bloggen in Tante Betsy jurkjes. Daar word ik nog steeds iedere dag blij van en die passen nu eenmaal bij me en daarmee kan ik laten zien wie ik ben. Een kleurrijke, fleurige, vrolijke Susan die houdt van diepgang naast haar liefde voor Tante Betsy jurkjes. De nadruk zal meer en meer gaan liggen op zaken als bloggen over de wet van aantrekking, over mijn pad van bewustwording en daarmee zeer zeker ook over persoonlijke zaken. Dit is wie ik ben en altijd al was ;).

Ik blijf dus bloggen ín een Tante Betsy jurk, maar ga niet uitgebreid bloggen óver een Tante Betsy jurk. Zeker zal ik in mijn blogpost als het een jurk van de nieuwe collectie betreft die ik voor het eerst deel, wel even een en ander vertellen over de maatvoering of zo. Dit blog blijft ook nog gewoon te vinden onder 365daysofhappyTanteBetsydresses.nl En ik blijf dus ook gewoon bloggen op dít blog, alle oude content blijft bestaan. Alleen de naam van mijn blog gaat binnenkort veranderen en zal er dus ook een nieuwe website naam komen.

Zo nu is het ook tijd om letterlijk los te laten, ik heb een aantal cowboylaarzen die ik niet of heel weinig draag. En ik heb ook een aantal laarzen die me toch stiekem te klein zijn. Ik leef nu eenmaal op grote voet en heb liever een laars waar ik een zooltje in leg en een dikke sok bij aantrek. Mijn voeten willen in de loop van de dag en zeker ook in de zomer wel eens opzwellen. Dus ik ga ook afscheid nemen van een paar mooie laarzen die ik maar niet uitgelopen krijg, omdat ik zoveel andere laarzen heb die ik ook graag draag.

Ook heb ik nog eens kritisch door mijn kast gekeken en ga ik meer en meer Tante Betsy jurkjes loslaten. Letterlijk om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Ik vind het wel altijd moeilijker om afscheid te nemen van zomerse Tante Betsy jurkjes. Op een of andere manier vind ik die collectie toch altijd het allerleukste omdat daar vrolijke kleurtjes in gebruikt worden. Ik ga mijn best doen om te kijken van welke jurkjes ik echt heel blij wordt. Dat zijn veelal jurkjes met een vrolijk patroon en mooie bloemenprint. Dat soort jurkjes kies ik altijd als eerst, dus ik ga wat jurkjes met grafisch patroon loslaten.

Daarnaast heb ik ook romans op mijn marktplaats account staan én een aantal kaartensets. Die items verkoop ik gewoon meteen aan de eerste die ze kopen wil. De Tante Betsy jurkjes en cowboy laarzen daar kunnen jullie aan mee loten zoals ik altijd al doe. Geef even aan bij je berichtje (waarin je aangeeft dat je mee loot), dat je een jurkjeszusje bent. Een percentage van mijn verkoop van de jurkjes en wellicht ook laarzen ga ik weer besteden aan een kadobon winactie. Zo blijft geven en ontvangen in balans. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

PS. Ik had in een jurkjesgroep gedeeld dat ik ook panty’s en tassen te koop ging aanbieden, dat is me niet meer gelukt. Die volgen een andere keer ;). Sla me anders op als favoriete verkoper.

PPS dd 23-02 Hey lieverds de samenwerking met Tante Betsy blijft gewoon bestaan! Maar wel in iets andere vorm, binnenkort ga ik er ook heen om nog een en ander te bespreken. Daar wil ik het verder even bij laten, anders schrijf ik zo weer een hele blogpost op de veel te vroege ochtend (5.58 uur).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

38 Comments

 • Reply Hannelore

  Spannend! Maar volg je hart! Dapper dat je dit durft! X gaat helemaal goedkomen

  22 februari 2019 at 19:39
 • Reply Marlou

  Gewoon je ❤️ volgen en doen wat goed voelt! ?

  22 februari 2019 at 19:39
 • Reply Dagmar

  Heel veel succes op he nieuwe pad lieve Susan – ik blijf je zeker volgen ! ?❤️

  22 februari 2019 at 19:40
 • Reply Marscha

  Je bent een fantastisch en positief mens! Ik blijf je volgen en gezellig meelezen met je heerlijke blogs. Ik geniet daar enorm van! Het geeft me inspiratie en motivatie! En joh what’s in the name…..nieuw begin daar past prima een nieuwe naam bij!

  Diep respect voor jou en top dat je openlijk uitkomt voor je overtuig ! ???

  22 februari 2019 at 19:43
 • Reply Yvon

  Mooie nieuwe stap??

  22 februari 2019 at 19:53
  • Reply monique den boer

   Lieve Susan, iedere verandering is best eng maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. Ik blijf je in ieder geval volgen en steunen waar ik kan. Fijne zondag nog, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   24 februari 2019 at 17:26
 • Reply Wendy de graaf

  Volg je hart….. Dat klopt altijd 🙂 ik. Blijf je volgen.

  Liefs wendy

  22 februari 2019 at 19:54
 • Reply Nynke

  Hartstikke leuk, dat je jouw eigen weg volgt. Dat maakt je blog nog leuker en diverser!

  22 februari 2019 at 19:59
 • Reply Petra van Schijndel

  Lieve Susan, ik blijf je volgen, ook op je nieuwe pad. Nu zijn de jurkjes blogs wel meer mijn ding dan de spirituele blogs. Maar dat wijst zich vast vanzelf. Veel succes! Knap dat je los laat wat niet meer past, letterlijk en of figuurlijk. Dikke knuffel.

  22 februari 2019 at 20:07
 • Reply Wilma

  Ik blijf je gewoon volgen hoor! Wat heerlijk dat je tante Betsy blijft dragen! Dat is een deel van jou vrolijkheid. Succes met je nieuwe stappen! Fijn weekend! Knuf!

  22 februari 2019 at 20:08
 • Reply Neeltje

  Gedurfde stap. Maar vertrouw erop dat het goed komt!

  22 februari 2019 at 20:09
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Lieve Susan,

  Succes en vooral veel plezier met je nieuwe stap! Ik blijf je volgen?

  Lieve groetjes, Rebecca

  22 februari 2019 at 20:14
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd, goed van je! Waarmee ik bedoel, dat we onszelf gelukkig moeten maken. Goed van je, dat je keuzes maakt, die jou dus gelukkig maken en dat je daarmee verder kunt op jouw pad, zonder je zorgen te maken over andere dingen.
  Loslaten hoort er idd bij, niet altijd gemakkelijk maar uiteindelijk ruimt het op in hoofd en hart.

  Natuurlijk blijf ik je volgen, voor mij ben je bijzonder en geniet ik van al je (soorten) posts!

  Dikke knuffel en een heel fijn weekend ?

  22 februari 2019 at 20:25
 • Reply Trees

  Hoi hoi, goed dat je jezelf gaat volgen. Blijf dichtbij jezelf . En ja dat geeft veranderingen , voor je zelf en je omgeving jurkenzusjes, blogvolgers.
  Ik blijf je iig volgen. Ga voor jezelf en blinf jezelf. Doe wat je denkt dat goed is. Lots of love… jurkenzusje Trees

  22 februari 2019 at 20:36
 • Reply chucky1012

  Héél goed dat jij doet dat je voelt wat je moet doen… ??????
  Ben zo benieuwd naar de nieuwe naam….
  Het maakt mij niets uit waarover jij blogt en artikelen schrijft…
  Wherever you will go I follow….

  Een heel fijn weekend ?

  22 februari 2019 at 20:59
 • Reply Doortje

  Hoihoi,
  Ik blijf je volgen en ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe naam van je blog!
  XDoor

  22 februari 2019 at 21:01
 • Reply Annelies van der Valk

  Je moet doen wat jij het beste vind voor jezelf. Maar wat ik mij afvraag blijf je nog wel passessiefilmpjes plaatsen? Daar heb ik altijd veel aan gehad. Ik wens jou een fijn weekend toe. Liefs Annelies

  22 februari 2019 at 21:08
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan, wat een stap weer! Ik zie de “rust” over je terug keren en dat vind ik fijn om te zien. En dat is het aller allerbelangrijkste. In hoeverre je precies terug gaat stappen uit de Tante Betsy wereld op zich dat zal de toekomst uitwijzen. En dat zal voor mij best wennen zijn want ik kan me voorstellen dat we best een druk op je gelegd hebben door altijd bij alle vragen direct Susannnn te roepen (taggen) Ik ga je nu niet overstelpen met vragen, want tja ik dacht aan mezelf met de vraag en de live pas sessie dan? Sorry voor deze gedachten… ook dat zal vast goed gaan komen. Ik volg je al een tijdje en dat blijf ik doen! Mooi mens. Heel fijn weekend xx

  22 februari 2019 at 21:16
 • Reply Btjaaktje

  Lieve Susan, onder welke naam dan ook, ik blijf je toch wel volgen. Door jou is mijn Tante Betsy-verslaving ontstaan en daarmee heb je bijgedragen aan dat ik nu letterlijk en figuurlijk een stuk vrolijker en positiever door het leven ga. Bedankt daarvoor!

  Knuffel ? T.J.

  22 februari 2019 at 21:19
 • Reply Binnie

  Lieve lieve Susan, ik blijf je altijd volgen, wat je ook doet. Je bent mijn topper ??❤️Liefs en dikke knuffels liefs Binnie

  22 februari 2019 at 21:22
 • Reply Daniëlle

  Vind het goed dat je je eigen gevoel volgt!!!
  Kusss Daniëlle

  22 februari 2019 at 21:26
 • Reply Myrthe Kooistra

  Lieve Susan, ik ben al een tijdje niet meer actief op Tante Betsy gebied. Ik lees nog wel steeds jouw blog. Ik vind het prachtig dat jij jouw eigen weg in slaat, maar ik plaats mijn vraagtekens bij het achterlaten van Tante Betsy. Jij hebt als geen ander Tante Betsy gemaakt tot wat het nu is. En nu zonder jou verder…..ik kan het mij niet voorstellen. Jij bent Tante Betsy girl nr 1. Zonder jou geen Tante Betsy. We gaan het zien. Ik wens je alle geluk❤

  22 februari 2019 at 22:40
 • Reply Annette Elias

  Hai lieve Susan, alhoewel ik het aan een kant een beetje voelde aankomen dat er dingen zouden veranderen merk ik dat ik toch meer schrik dan ik had gedacht….. Ik kan en wil er nog niet aan dat jij binnenkort niet meer “officeel” verbonden bent met Tante Betsy… Natuurlijk begrijp ik wel hun beweegredenen, maar ik ben ZO gehecht aan jou als boegbeeld en je passessies, je mooie foto’s en persoonlijke manier van doen zijn voor mij en veel anderen altijd tot enorme bron van inspiratie ( en hebzucht hihi) geweest. Ook dat jij mensen voorleeft kak te hebben aan alles en gewoon aan te doen waar je gelukkig van wordt…Ik weet zeker dat ook tante dat waardeert en altijd gewaardeerd heeft.. Maar dingen veranderen en dat geldt zeker voor jouw leven…Zo begrijp ik van jou dat jij niet anders kunt dan de weg volgen die je hebt ingezet… Soms zitten er heel lang dingen in je, en op een gegeven moment is de tijd rijp, ben je er klaar voor, en moeten die er gewoon uit! Hoe dan ook, voor mij blijf je mijn grote jurkjesinspirator, een enorme schat, een lieverd, een creatief, gul en eerlijk mens, en natuurlijk blijf ik je volgen!!! Wellicht vraag ik je nog wel eens om goede raad…. je weet nooit. Ik houd van positieve, eerlijke mensen die zichzelf zijn en anderen in hun waarde laten. Dat ben jij, en dat vind ik zo mooi aan je. Je mag best een heel groot beetje trots zijn op jezelf! Ik stuur je een dikke knuffel *HUG* Geniet lekker van je weekend!

  22 februari 2019 at 23:20
 • Reply Natasja

  Wat een mooi, eerlijk en oprecht mens ben je, zo goed dat je je hart volgt en deze beslissing neemt.
  Loslaten doet meestal ook een beetje (veel) pijn, maar als het de juiste tijd is voor je komt daar vast en zeker iets heel moois voor in de plaats! Ik blijf jou en je nieuwe ontwikkelingen ook zeker volgen!? Lieve groet,Natasja

  23 februari 2019 at 00:12
 • Reply Mieke Jansen

  Goed zo Susan! You go girl! Goed voor jou. Volg je eigen pad, doe wat goed voor jou voelt. Je leeft tenslotte niet voor een ander! En gaan we gezellig samen spullen loslaten (ik ben ook bezig ;-)).
  Dikke knuffel!

  23 februari 2019 at 00:17
 • Reply Marianne

  Knappe goede beslissing. Doen waar je jezelf het gelukkigst in voelt. Dappere stap ook en je gaat wel veel laten gaan, maar jouw keuzes. En die zijn belangrijk. Ben benieuwd onder welke naam je verder gaat, zal het wel lezen en zien. Nu vooral een fijn weekend.
  Groetjes en liefs

  23 februari 2019 at 00:37
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  PPS dd 23-02 Hey lieverds de samenwerking met Tante Betsy blijft gewoon bestaan! Maar wel in iets andere vorm, binnenkort ga ik er ook heen om nog een en ander te bespreken. Daar wil ik het verder even bij laten, anders schrijf ik zo weer een hele blogpost op de veel te vroege ochtend (5.58 uur en inmiddels 6.18 uur) ???

  23 februari 2019 at 06:18
 • Reply Carol

  Lieve Susan mooie stap goed dat je voor jezelf kiest ????

  23 februari 2019 at 09:06
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel voor al jullie reacties lieverds. Vandaag een dagje op stap met manlief, dus niet echt de kans om te reageren. Heb een fijne dag lieverds! Dikke knuffels van Susan?❤️

  23 februari 2019 at 09:07
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,
  Begrijp ik het goed dat je straks als het ware twee blogpagina’s hebt?! Één speciaal voor Tante Betsy en een ander voor al je andere blogs?! Zo ja, dan zal ik vooral je Tante Betsy blogs volgen, die spreken mij het meeste aan! En maakt mij niks uit als die niet zo vaak zal zijn!

  Ik wens je veel succes met al de komende stappen en voor nu een heerlijk weekend gewenst!

  Groetjes, Marjon

  23 februari 2019 at 09:20
 • Reply Mina

  Lieve Susan, zo goed dat je meer rust ervaart! Heel blij voor jou om dat te lezen. Moest wel even gniffelen om je uitspraak spiritueel uit de kast komen! Geweldige woordkeus! Je hart volgen is het mooiste wat je jezelf kan geven dus yo go girl! Ik vind je een mooi lief mens!En ik blijf je zeker volgen door jou blogs inspireer je me enorm en ik ben tot diepe inzichten over mezelf aan het komen. Ook dat ik meer naar mijn gevoel moet en mag gaan luisteren. Liefs

  23 februari 2019 at 09:29
 • Reply Heidi

  Jammer zeg. Al had ik het zien aankomen. Ik mis al je vele geklets over de jurkjes best wel. Ik heb niet zoveel met dat spirituele. Maar wel met jou. Vind je vanaf het begin al een geweldig gaaf mens. Zeker toen ik je life ontmoette. Ik blijf je wel volgen en hoop nog veel jurkjes te zien bij je ?

  23 februari 2019 at 09:33
 • Reply Sylvia

  Oh Susan, ik vind veranderingen niet zo leuk eigenlijk ? Ik blijf je wel volgen hoor, ik vond het altijd zo fijn dat je over de jurkjes blogde en de pas sessies en alle info die daarbij hoorde. Ik heb ook wel iets met het spirituele dus dat vind ik ook wel interessant. En ik vind het ook goed van je dat je doet wat je zelf graag wil maar jammer dat het veranderd..

  23 februari 2019 at 09:40
 • Reply Peet

  Lieve Suus … het maakt jou blij de veranderingen dus ik ben trots op jou dat je dat doorzet. Je bent een geweldig mens ❤ maar ook ons boegbeeld van (passen van) TB dus dat ga ik zeker missen. Ik geloof zeker dat er meer is en ben ook gevoelsmens maar een spiritueel pad lopen is niet mijn ding. Ik blijf je in elk geval volgen en lezen wat me aanspreekt. Zet m op kanjer … dikke knoevel ?

  23 februari 2019 at 10:47
 • Reply Ria

  Allee ben niet de enige die verandering zoekt, en rust! Maar de TBjurkjes blijf ook ik dragen! Die voelen goed bij mij… benieuwd naar de nieuwe collectie, hopelijl vrijdag al op je blog te zien ????

  23 februari 2019 at 12:59
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Lieve Susan

  Wat een veranderingen maar goed dat je voor je zelf kiest en natuurlijk blijf ik je met veel liefde volgen.

  23 februari 2019 at 17:21
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  Wat een dappere beslissing om je hart te gaan volgen. Er zullen veel meningen zijn en toch kies jij de weg die bij jou past, daar is kracht voor nodig! En die heb jij, heel veel! Natuurlijk blijf ik je volgen, ook al ben in niet altijd in de gelegenheid om een berichtje achter te laten, ik ben evengoed dichtbij je ???

  23 februari 2019 at 19:00
 • Reply Petra van Vliet

  Hoi Susan, wat goed van jou dat je je hart volgt. Ik blijf jou volgen, om te zien waar je naar toe gaat net je blog.
  De laatste weken heb ik wat minder gereageerd, omdat ik erg druk ben (geweest) en omdat ik er ook voor gekozen heb om wat minder op Facebook rond te hangen.
  Veel succes met jouw ingeslagen pad en dikke knuffel!

  24 februari 2019 at 09:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.