Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Think, feel and speak positive with Susan

Hey lieverds als je net zoals ik hooggevoelig bent, dan heb je vast gemerkt dat de energie de afgelopen tijd enorm hoog is. Het is daarom belangrijk om je te omringen met positiviteit en goed te zorgen voor jezelf. Alles wat je je wenst kun je nu moeiteloos manifesteren. Wees daarom zorgvuldig met wat je zegt, denkt en voelt. Zorg dat je in die verhoogde staat van bewustzijn blijft en daarmee je leven transformeert.

Ik heb afgelopen weekend gemerkt dat dingen die ik zei zich binnen een paar uur of zelfs binnen een aantal minuten manifesteren. Dit waren dingen die ik niet wilde, maar wel hardop gezegd had. Geen grootse dingen hoor, dus niet zo heel erg dat ze werkelijkheid werden. Maar wel een reminder om enorm op te letten wat je zegt.

Spreek daarom zoveel mogelijk vol positiviteit en vol vertrouwen. Als er dingen je overkomen, probeer er dan op te vertrouwen dat die voor je hoogste goed zijn. Zoek naar de zegening in die situatie en concentreer je daar zoveel mogelijk op. Want daar waar je aandacht aan schenkt vermeerdert zich.

Vanochtend was ik vroeg wakker (4.22uur) en begon ik te piekeren. Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren. Dus ben ik op een gegeven moment opgestaan en ben ik de tuin in gelopen om los te laten en goede energie op te snuiven. Daarna heb ik een boek met helende teksten open geslagen en heb ik daar uit gelezen. Om weer in een verhoogde staat van bewustzijn te komen.

Daarna heb ik geleide meditaties geluisterd om terug in slaap te komen. Eerst een engelenhealing en daarna een meditatie over dankbaarheid. De meditaties van Dauchsy op Youtube zijn veelal slaapmeditaties van een aantal uur, waarin affirmaties herhaald worden. Zo krijgt je onderbewuste deze affirmaties, positieve krachtige zinnen, mee. Bij mij werkt zoiets goed.

Dankbaarheid is ook dé weg om dingen te manifesteren in je leven. Dankbaar zijn is zo’n krachtige manier om aandacht te geven aan alles waar je blij mee bent. En zoals ik al eerder schreef, alles waar je aandacht aan geeft vermenigvuldigd zich. Dus geef aandacht aan al het goede in je leven. Stop met klagen, stop met zeuren of je slachtoffer voelen en ga in je kracht staan.

Ik krijg ook de boodschap om flink te gaan opruimen. Dus ga ik daar toch weer mijn aandacht aan schenken en tijd en energie in steken. Ook dat helpt om de verhoogde energie beter te laten stromen. Loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt. En dat kan natuurlijk ook zijn dat je je agenda te vol hebt met allerlei activiteiten die teveel energie kosten. Óf mensen om je heen hebt die energie kosten.

Lieverds zorg dat je je omringd met liefdevolle mensen. Ook dat kun je affirmeren hè. ‘Ik word omringd door liefdevolle respectvolle mensen’ is bijvoorbeeld een mooie affirmatie. Focus je dus op het positieve en schenk aandacht aan alles wat je wél wilt.

Ik heb vanmiddag heerlijk genoten van tijd met mijn moeder en dochter en we hebben heerlijk bloemen geplukt. In zo’n pluktuin rondlopen geeft heerlijk veel goede energie. En in goed gezelschap verkeren is altijd fijn. Door deze post heen staan daarom leuke vrolijke bloemen foto’s.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Corine

  Wat een prachtige foto’s weer en de bloemen, schitterend. Ga deze blog weer in mij opnemen en proberen toe te passen. Heerlijk zo’n relaxte dag met je moeder en dochter, knuffels Corine

  4 september 2019 at 19:39
 • Reply chucky1012

  Wauw…….
  Dit voel ik zeker….
  Mooi geschreven.
  Ik had al flink de boel opgeruimd en weggedaan wat niet meer nodig is.
  Klagen doe ik niet maar moet wel een traantje wegpinken.
  Soms zit het mee en soms niet…..
  Prachtige foto´s van een leuke en gezellige dag.

  Een fijne avond Xoxo

  4 september 2019 at 19:39
 • Reply Maartje

  Wat een leuke foto’s!
  Kan nog veel van jou leren, qua positiviteit ?

  4 september 2019 at 19:41
 • Reply Wilma Rommelse

  Heerlijk blog zet me wel even aan het denken, waaronder “zorg dat je je omringd met liefdevolle mensen”. Gelukkig heb ik leuke vriendinnen om mijn heen, maar ook eind van het jaar een familiefeest in het verschiet en dat is dus echt niet je omringen met liefdevolle mensen. Lastige keuzes die gemaakt moeten worden. Kijk uit naar je volgende blog. xx

  4 september 2019 at 19:46
 • Reply Caro

  Dat er veel energie is nu, merk ik zeker. Dat ik ook verbaal hierin kan sturen wist ik niet. Daar zal ik eens op gaan letten?

  4 september 2019 at 19:57
 • Reply Willeke

  Oei, bedankt Voor je blog ! Had vandaag nog tijdens de skiles gezegd dat ik een soms angsthaas ben op moeilijke pistes, terwijl ik daar nou juist vanaf wil. ??
  Fijn dat je zon mooie dag met je moeder en zus hebt doorgebracht in de bloemen.

  4 september 2019 at 21:44
 • Reply Rebelle

  Het mooie van hooggevoeligheid is dat wij ook positiviteit,
  zeer intens ervaren.
  Liefs Rebelle

  4 september 2019 at 22:32
 • Reply moniqie den boer

  lieve Susan, wat een mooi blog heb je er weer van gemaakt en het klopt idd alles wat aandacht krijgt groeit . Ook al valt het soms niet mee om overal het positieve in te zien ook al is dat vaak wel het beste. Gisteren stond ik in de stad in een winkel staat er een jong koppel achter me, zij was aan het bellen met haar moeder en op een gegeven moment hoor ik haar zeggen Mam ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Ik vond het wel een hele mooie uitspraak die ik ook ga toepassen het maakt het leven misschien wat rooskleuriger met al die ellende die tegenwoordig voorbij komt op het journaal. Jij hebt in ieder geval een prachtige dag gehad zo lekker met je moeder en dochter , heerlijk om naar te kijken. Bij ons was het een kletsnatte boel vandaag. Hopelijk mogen we hier in Dordrecht in september ook nog een beetje genieten van de prachtige kleuren en het weer wat de herfst gaat brengen. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  5 september 2019 at 04:14
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.