Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Spirituality, Tante Betsy

The power of the full moon

Happy Tante Betsy blog - The power of the full moon

Hey girls vandaag neem ik jullie verder op mijn pad van bewustwording. Een pad dat ik al jaren bewandel. Als je eenmaal bewust wordt is er geen weg meer terug. Vanuit je hart leven en je gevoel volgen, luisteren naar je intuïtie en dieper nadenken over het leven het is voor mij een geweldig pad. Vandaag ga ik meteen met de billen bloot, figuurlijk dan ;). Het kan zijn dat er nu een aantal dames heel hard gaan wegrennen die er totaal niks mee hebben. So be it. Maar wellicht zitten er toch stukken in mijn tekst waar je wel wat mee kunt.

Deze blog is bestemd voor al die vrouwen die ook gevoelig zijn voor de energie van de volle maan. En laten we eerlijk zijn dat zijn we eigenlijk allemaal. Maar het kan zijn dat je daar helemaal niet bewust van bent. Je schrijft het af aan je maandelijkse stonde, aan je vrouwelijke gevoeligheid. En natuurlijk zijn niet alleen wij vrouwen er gevoelig voor, het is een bekend gegeven dat met de volle maan ook meer agressiviteit en geweld is. Toevallig kwam ik dit artikel vandaag in een oude Happinez magazine tegen.

De afgelopen tijd zijn de periodes rond de volle maan voor mij enorm heftig. Het is mij duidelijk dat de tijd is gekomen om verder op mijn pad te gaan. Volle maan staat voor loslaten wat je niet meer nodig hebt. Veel oud zeer komt omhoog en ook bij mij is dit keer op keer het geval. Slecht slapen, klaar wakker zijn midden in de nacht, enorm gevoelig zijn en huilen. Het hoort allemaal bij de energie van de volle maan. Maar door al dat loslaten ontstaat er ook een nieuwe weg, die ik inmiddels ingeslagen ben.

Nu kan het ook zijn dat als je al veel losgelaten hebt, dat dit wellicht niet voor jou geldt. Zover ben ik nog niet, ik ben nog volop in het proces van loslaten bezig. Vannacht werd ik wakker uit een heftige droom, een doemscenario voor mij. Het ging over manlief en in die droom heb ik manlief geschopt en geslagen, zo boos was ik op wat hij me had aangedaan. Stiekem mag hij toch maar blij zijn dat ik niet meer naast hem slaap, anders had hij ook nog echt slaag gekregen whahaha.

De emotionele Susan in mij was er helemaal kapot van. De rationele Susan bedacht zich later dat deze droom helemaal geen werkelijkheid hoeft te zijn en dat het een manier is om eindelijk eens bij mijn verdriet te komen. Nadat ik wat engelen kaarten heb getrokken ben ik bij manlief in bed gekropen en heb in zijn armen gehuild. Hij was nog doodmoe, dus ik heb gewoon genoten van zijn armen om me heen te voelen terwijl hij weer in slaap viel.

Toen hij even later naar zijn werk vertrok besloot ik een healing voor mijn hart te doen. Ik zocht diverse rozenkwarts stenen uit en heb zelfs mijn reiki schriften tevoorschijn gehaald. Ik heb de edelstenen reiki gegeven en heb de past life regression cd van Doreen Virtue aangezet. Een cd die ik ooit één keer gebruikt heb. Van de week toen ik op zoek was naar meditatiemuziek, wilde deze cd niet terug op zijn plek. Toen beluisterde ik hem helemaal, alhoewel ik viel erbij in slaap. Deze keer zette ik meteen het tweede gedeelte aan, het healing/regressie gedeelte.

Vaak zet ik dit soort geleide meditatie cd’s aan om bij in slaap te vallen. Mijn onderbewustzijn krijgt het toch wel mee. De afgelopen tijd krijg ik vooral rond de volle maan de gehele geleide meditatie mee, zo ook nu. Het is niet dat ik zonodig terug moet naar vorige levens, maar ik had het gevoel dat deze cd me vandaag enorm zou helpen. Ik heb moeite om tot rust te komen en in een meditatieve toestand te komen. Deze keer werd ieder stuk van je lichaam besproken en nog een keer om helemaal tot rust te komen. Ik weet niet of ik nog even in slaap ben gevallen, maar ik hoorde opeens zinnen over vergeving. Die heb ik allemaal hardop mee uitgesproken en ja toen gebeurde het, ik begon vanzelf te huilen. Het ultieme loslaten. Dankbaar voor deze healing en dat ik heb geluisterd naar mijn ingevingen.

Ik krijg al langer engelen kaarten over vergeving, ik weet rationeel dat het belangrijk is dat je de mensen in je omgeving vergeeft. Niet zozeer voor hun, maar voor jezelf. Diegenen die je pijn hebben gedaan, die hebben daar vaak geen notie meer van. Terwijl jij daar wellicht al jaren mee loopt. Jij draagt wellicht al vanaf je jeugd een zware last met je mee of vanuit een vorig huwelijk. We herkennen allemaal wel situaties in ons leven waar een ander ons pijn heeft gedaan. Ik merk dat het voor mij nu echt zover is dat ik daadwerkelijk iedereen durf te vergeven. Ik wil mijn hart minder zwaar maken, ik wil niet meer langer met die pijn rond lopen en met een zwaar gemoed rond lopen. Ik ga hier dan ook actief mee aan de slag, zodat mijn hart lichter wordt, zodat mijn ogen nog meer gaan stralen en ik weer die kleine blije vrolijke Susan wordt die ik ben. Het is tijd om al die shit los te laten en mijn hart te vullen met vreugde.

Ja girls in deze blogpost lezen jullie zelfs iets over reiki, edelstenen en vorige levens. Ik ga er nog wel eens dieper op in. Ik ben al van kinds af aan gek op edelstenen en draag altijd edelstenen sieraden en geloof in de kracht ervan. Ook heb ik jaren geleden veel gedaan met reiki. De afgelopen jaren is dat verstoft, maar vanochtend was het tijd om er weer wat mee te doen. Ik ben zelfs reiki master en heb op 29 september 2008 mijn reiki master inwijding gekregen. Ja girls als jullie besluiten mee te gaan op mijn weg van bewustwording, bewustzijn, dan beloof ik jullie dat het een mooie weg zal zijn.

Ik snap ook als je dit vandaag allemaal leest en vanuit je geloof zoiets hebt van dit hoort niet bij mij, dan heb ik daar alle begrip voor. Vandaag is het voor mij tijd om ook daar open en eerlijk over te zijn. Het is tijd om die kant van mij te belichten en er anderen mee te helpen op hun pad van bewustwording. Er is geen weg meer terug en alle veranderingen die de afgelopen tijd door de volle maan in werking worden gezet, roepen erom om gedeeld te worden. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

* De Tante Betsy jurken op de foto’s heb ik ontvangen voor mijn blog (het vest heb ik zelf gekocht). Alsmede mijn ZOO Adventure outdoor boots en mijn Urban Hippies broche.

Volgende week heb ik een gave winactie ism ZOO Adventure💃👢😍

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply Caro

  Heerlijk dat jouw pad weer contouren heeft. Je bent al een poos aan het zoeken geweest. Een mooi avontuur! Ik kan niet altijd met je mee komen maar ik geniet van jouw enthousiasme😘

  23 november 2018 at 19:45
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Heel begrijpelijk lieverd ik had het eerst rustig aan willen doen qua delen, maar de ontwikkelingen gaan opeens zo hard. En ik had zoiets dat er vast vrouwen zijn die er wel wat mee hebben en er baat bij hebben dat ik het deel. Had je gezien dat ik een winactie mag doen ism ZOO Adventure? Zo gaaf! Heb een fijn weekend! Knuff😃😘

   23 november 2018 at 20:13
 • Reply Jacqueline Harbers

  Oh mèn, ik ben gewoon ontroerd als ik lees hoe je vandaag super stappen hebt gezet! Je gaat in sneltreinvaart, prachtig om te zien/lezen 💖…. je oude verdriet erkennen en durven vergeven, je reiki en edelstenen oppakken… wat heb jij een hoop ruimte in je hoofd en hart gekregen door te beslissen, dat dit is wat je wilt/moet doen! Ik ben plaatsvervangend trots… en dit is je zo gegund! Als je zo doorgaat op dit pad, ben ik er zeker van dat we binnen heel korte tijd een intens gelukkige, lichtvoetige en vrolijke Susan te zien krijgen! En weet je, ik doe lekker met je mee 😜… ook ik durf te kiezen, ervoor uit te komen dat het tijd voor verandering is en mijn uitdagingen knalhard en met volle vaart aan te gaan…. ik huppel dus lekker met je mee, als je dat goed vind…. en wordt keer op keer geïnspireerd door dingen die je met ons deelt. Dank je wel lieve Susan, “gewoon” om wie je bent 😘

  Heb een heerlijk weekend, ik verheug me alweer op je blog van maandag 😘

  23 november 2018 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd ja sinds vorige maand gaat het hard qua veranderingen. Maar als je eenmaal op de trein van verandering bent gestapt gaat het nog harder hihi. Gezellig dat je met me mee op de trein springt, we stappen natuurlijk wel af en toe even uit om in rust van de omgeving te genieten ;). Samen een kopje koffie/thee drinken… Goed van je dat je ook steeds duidelijker beeld krijgt van jouw pad en jouw uitdagingen. Mooi om dat met elkaar te kunnen delen. Geniet van het weekend! Dikke knuffels😘😇

   23 november 2018 at 20:18
 • Reply Ramona

  Ik loop met je mee. Voor mij word het ook (weer) tijd om de kracht in mezelf te vinden om opgewassen te zijn tegen de snelheid en de stress van de maatschappij. Dat betekent voor mij focus op mezelf, mediteren, rituelen en veeeeeeeel kopjes thee met honing. Naar buiten, de stilte opzoeken. Ik lees je blog nu dus met zeer veel interesse! Liefs, Ramona.

  23 november 2018 at 19:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wow goed van je Ramona dat je weer meer tijd wilt gaan maken om tot rust te komen. Heerlijk is het om te genieten van de natuur met de voetjes stevig op de aarde. Voel maar goed in wat je nodig hebt en neem tijd voor jezelf. Gezellig dat je mee wandelt. Heb een fijn weekend! Knuff😘😇

   23 november 2018 at 20:22
 • Reply Monique den Boer

  Dat smaakt naar meer hoor , ik ben benieuwd susan heel veel punten die jij hier benoemd zijn heel herkenbaar. Fijn weekend. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  23 november 2018 at 20:01
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd dankjewel nog voor je mooie uitgebreide reacties die je al eerder deelde. Leuk om te lezen dat je je erop verheugd en dat we raakvlakken hebben. Ik verheug me er ook op en laat me gewoon leiden door mijn intuïtie en de boodschappen van de engelen. Geniet van je weekend! Knuff😘😇

   23 november 2018 at 20:26
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  Ik schreef het al eerder, dat waar jij nu mee verder gaat lijkt zo onwijs veel op het pad wat ik nu aan het bewandelen ben. Ik lees dan ook je blog met tranen van ontroering. Over loslaten gesproken, die ben ik dan weer kwijt. Ik ben super blij met je nieuwe weg, dank 😘❤️❤️❤️

  23 november 2018 at 20:04
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi heerlijk lieverd dan ben je heel goed bezig met loslaten. Wat mooi dat je herkenning vind in mijn blogs. Deze is meteen wel heel open, ik had die weg eigenlijk rustig met jullie willen bewandelen om sommige dames niet te veel af te schrikken. Maar edelstenen, engelen en ook reiki hoort nu eenmaal bij me en ben er al heel wat jaartjes mee bezig. Gezellig dat je mee wandelt. Dikke knuffels😘😇

   23 november 2018 at 20:29
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ik sta net buiten en kijk naar die maan en hij is prachtig, net als jij. De vorige volle maan lijkt nog maar zo kort geleden. De tijd vliegt voorbij. Ik vind het fijn om te lezen dat je op jouw eigen manier werkt aan jezelf. Dat geeft aan dat je sterk bent! Fijn dat het beter gaat, met vallen en weer opstaan en vooral vooruit en niet terug. 😘

  23 november 2018 at 20:34
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja wat gaat de tijd snel hè, ik weet nog dat ik een heftige maar ook mooie ervaring had met de vorige volle maan. Deze keer word ik iedere keer wakker uit heftige dromen. Pff er moet blijkbaar wat opgeruimd worden. Ik ga vandaag ook letterlijk opruimen, heb wel veel wakker gelegen. En dan slaap je eindelijk en wordt je abrupt wakker uit echt een Kwalitatief Uiterst Teleurstellende droom. Maar het zal allemaal zijn doel hebben, daar geloof ik heilig in. Dus probeer er positief naar te kijken ;). Dikke knuffels😘😇

   24 november 2018 at 08:05
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat fijn dat jij hier zoveel aan hebt. Fijn weekend. Knuffel Hennie

  23 november 2018 at 20:37
 • Reply Corine

  Dit blog is zo herkenbaar, heerlijk om te lezen, er is zoveel meer, dan dat we beseffen. Knuffels Corine

  23 november 2018 at 20:42
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja inderdaad Corine, ik vind het toch ook nog best wel eng om dat hier te delen. Wetende dat er ook vrouwen zijn die er helemaal niks mee hebben. Maar het bloggen is nu wel weer energiegevend voor mij in plaats van dat het me energie kost. Dus ben toch blij dat ik deze stap heb genomen en fijn om te weten dat ik er ook anderen mee mag helpen. Dikke knuffels😘😇

   24 november 2018 at 08:08
 • Reply Carolien Schepers

  Ontroerd . Ook mijn pad..loslaten, vergeven . Mindfull. In je kracht staan. Intuïtief leven..

  23 november 2018 at 21:25
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wow mooi lieverd! Ja best een heftig pad maar ook zo mooi. Fijn om me omringd te voelen door lieverds die er mee resoneren. Dikke knuffels😘😇

   24 november 2018 at 08:10
 • Reply Veronique

  Zo herkenbaar leren loslaten, makkelijk geschreven helaas minder makkelijk uit te voeren, ik blijf graag je verdere blogs volgen 👍

  23 november 2018 at 21:32
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja echt wel ik vind het vooral emotioneel een moeilijke weg. Alhoewel ik ook nog aan het leren ben om fysiek dingen los te laten. Vandaag wil ik wel weer gaan opruimen. Wel enorm slecht geslapen, maar toch wordt het tijd om afscheid te gaan nemen van spullen waar ik niks meer mee doe. Heel veel kracht gewenst bij jouw loslaat proces! Knuff😘😇

   24 november 2018 at 08:12
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blog weer. Ook ik kom steeds meer raakvlakken tegen tussen ons. Jij bent al wat verder op je pad dan dat ik dat ben. Ik heb sinds kort me laten verwijzen naar een psycholoog omdat ik niet (eigenlijk al een tijdje) de oude ben. Snel geïrriteerd moe en futloos slapeloosheid enz. Ik blijf met veel aandacht jouw blogs lezen en soms laat ik een traantje erom. Ik wandel graag mee met je en wie weet heb ik een hoop aan jouw pad die je bewandelt😍😘😘

  23 november 2018 at 21:35
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey lieverd ook ik ben nog zoekende en heb nog niet alle wijsheid in de pacht. Het gaat met vallen en opstaan. Net weer wakker uit een heftige droom uhm zeg maar nachtmerrie en dan is het niet altijd even makkelijk om in je kracht te gaan staan. Maar ik ben blij dat ik de stap heb gezet om mijn proces met jullie te delen. Ook al schrik ik daar een heel stel dames mee af. Het zal ook een heel stel dames voeding voor de ziel brengen en daar doe ik het voor. Mooi dat ik op mijn manier anderen mag helpen. En jullie helpen weer door lieve reacties te plaatsen waar mijn hart van gaat zingen. Dikke knuffels voor jou😘😇

   24 november 2018 at 08:16
 • Reply Neeltje

  Oh wat fijn dat je een richting hebt gevonden. Ik weet niet of het wat is voor me alhoewel ook ik zoekend ben in mijn pad. Ik blijf je met veel interesse volgen. Dikke knuff.

  23 november 2018 at 21:35
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja lieverd het geeft al opluchting om dit te kunnen delen. Het gewone bloggen en alles wat van mezelf moest en waar ik me zo voor verantwoordlijk voelde dat kostte teveel energie. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik vind het soms ook wel eng hoor om te delen, maar ik kan weer helemaal bloggen vanuit mijn hart en intuïtie en dat is mooi en doet me goed. Daarnaast zullen er altijd wel mensen zijn die er ook baat bij hebben. Gezellig dat je mee wandelt, we gaan zien wat het ons brengen gaat ;). Dikke knuffels😃😘

   24 november 2018 at 08:20
 • Reply Katja Prins

  Wat een heerlijk leesvoer en heel veel herkenning voor mij. Ik reageer even op jouw blog vanuit mijn belevingswereld. De wijsheden die ik leerde door mij in spiritualiteit te verdiepen hebben mij een goede richting in het leven gegeven. Ik word steeds meer de persoon die ik zijn wil. Soms is dat best lastig ik kom uit een nest waar men zo atheïstisch als maar zijn kan is. Ook ben ik weer getrouwd met een wetenschapper… die totaal niets heeft met enige vorm van spiritualiteit. Maar ik denk dat het soms wel goed voor mij is om deze mensen in mijn leven te hebben. Ze houden mij ook weer op zekere hoogte ‘grounded’ … dat ik toch ook in het aardse hier en nu blijf. Ik kan soms zo verstrikt raken in gedachten over het universum, het zwarte gat, de dood, over het hiernamaals, over wat er wel of niet hierna komt… en uiteindelijk ‘het zin van het leven’.
  Ik ben er nog lang niet over uit. Ik heb geen diepgewortelde overtuiging, een helder weten, zien, voelen, horen hoe het allemaal precies zit. Ik ben zoekende … maar ondertussen leer ik dus door spiritualiteit wel veel over hoe ik dus graag in het leven wil staan. Voor mij staat positief denken en handelen hierbij centraal. En ik laat negatieve gedachten (over mezelf) los. Ook haal ik mijzelf zoveel als mogelijk weg uit situaties die ik als negatief ervaar.

  Bedankt voor je inspirerende blog… zet mij ook weer tot nadenken.

  Xx knuffel T.J.

  23 november 2018 at 21:50
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wow wat mooi dat je je weg deelt. Ja goed gegrond zijn en stevig met beide benen op de grond staan is enorm belangrijk, vooral als je je verdiept in spirituele zaken. Een edelsteen in rood of donkere kleuren wil hier ook wel bij helpen en wandelen wat je doet met je hond én je wetenschappelijke man ;). Het heeft me ook zo’n 25 jaar geleden enorm geholpen om dingen te begrijpen. Door niet te handelen vanuit mijn ego, maar door vanuit mijn innerlijk weten en intuïtie te handelen. Zo mooi om te leven vanuit je hart en zo leuk dat er heel wat dames zijn die gezellig mee wandelen. Dankjewel voor je wijsheden en verhaal. Dikke knuffels😘😇

   24 november 2018 at 08:26
 • Reply Eveline

  En nu snap ik mijn nare dromen van afgelopen en vorige nacht. Ik kon het maar niet plaatsen. Zo’n oud zeer dat ik niet meer verder durfde te slapen en weer om half zes stond te strijken ter afleiding. Nu doodmoe en een beetje angstig om te gaan slapen.

  Wat maak je grote stappen Susan. Trots. Liefs Eveline

  23 november 2018 at 21:54
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd hier net zo hoor. Vannacht ook weer wakker gelegen vanaf 4.33uur ik kon maar bij geen enkele meditatie tot rust komen. Irriteerde me over de stemmen en bij de ander mistte ik dan weer de stem whahaha en dan ben ik eindelijk in slaap gevallen en schrik ik wakker uit een hele nare droom. Die veel oud zeer aanraakt. Niet dat dit loskomt vandaag, alhoewel ik nu ik dit schrijf naar jou beginnen de tranen te stromen. Pff echt zwaar hoor, ben je er al eens zo doorheen gegaan moet je er nog eens doorheen in je dromen. Vraag me dan ook zo af wat ze willen zeggen, heb net wel iemand daar hulp bij gevraagd. Want begin enorm te twijfelen wat de dromen me willen zeggen. Heel veel sterkte lieverd! Dikke knuffels😘😇

   24 november 2018 at 08:30
 • Reply Windy

  Ook al zo’n 30 jaar mijn pad en daarvoor onbewust al. Loslaten is verder kunnen. Je kunt weer met de stroom mee dan. Bewustwording van het feit dat je deel uitmaakt van een geheel en daarom jouw leven er echt toe doet, hoe het er ook uitziet is zo belangrijk.

  Naast stenen en kaarten, maak ik sinds een tijdje ook gebruik van essentiële oliën. De release olie smeer ik dan ook regelmatig op mijn lever voor ik ga slapen. Steeds opnieuw loslaten om te blijven stromen. Heel belangrijk. Nu mn energie nog 😉

  23 november 2018 at 22:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wow dankjewel voor de mooie tip Windy. Hij komt nu pas binnen, heb vannacht toen ik wakker lag je reactie gezien op Facebook. Release olie is wel iets wat ik goed kan gebruiken op mijn pad.
   Realiseer me dat ik ook wel weer met de Bachbloesem aan de slag kan om me te ondersteunen op mijn pad. Ik heb ooit zo’n set gekocht en bij tijd en wijle realiseer ik me dat ik daar ook baat bij heb. Wow mooi dat we zo van elkaar kunnen leren. Dikke dankjewel knuffels😘😇

   24 november 2018 at 08:35
   • Reply Windy

    Graag gedaan hoor. Mijn moeder heeft de bachbloesems ook. Heb daar zelf nog niks mee gedaan. Release olie is echt een fijne olie. Ruikt ook heerlijk. Wil m gerust een keertje met mijn korting voor je mee bestellen. Stuur me dan maar een pb. Makkelijker want ik krijg hier geen melding van.
    Knuf terug x

    24 november 2018 at 10:41
 • Reply Eva

  Wat moet dat fijn voor je zijn om te weten wat je goed doet en ook uit te spreken aan anderen. Ik blijf je volgen…

  23 november 2018 at 23:33
 • Reply Joanne

  Oh Susan,
  Ik zal eerlijk zijn. Ik ben oprecht blij dat je je gevoel volgt en aan de slag gaat met onverwerkte dingen. Als ik het zo lees geeft het al verlichting en richting voor je leven. Het past niet goed bij mij, die engelenkaarten en edelstenen. Ze zijn wel mooi, en geven inspiratie om na te denken, maar daar houdt het voor mij op. Ik hoop dat het je brengt wasr je wilt zijn, en als we elkaar weer tegenkomen krijg je zéker een knuffel! Daar geloof ik wel in! Succes Susan, en ga op je gevoel af! 😘

  24 november 2018 at 06:09
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Prachtig geschreven en zo goed dat jij hierover verteld.
  Heb zoveel bewondering voor jou…..
  Wat een kracht en energie geeft dit 👌
  De volle maan is prachtig en ik pak er soms een verrekijker bij om het nog veel te zien.
  Van deze post leerd men zoveel….

  Een heel fijn weekend 😘

  24 november 2018 at 07:47
 • Reply EstherK

  Ik vind het wel interessant, deze nieuwe weg die je bent ingeslagen. Sommige dingen zijn niks voor mij, maar ik ga er gewoon uitpikken wat wel past. Zoals het effect van de volle maan. Ook ik heb er de afgelopen maanden veel last van. En als ik eerlijk ben en als ik naar mijn dromen kijk, weet ik wat ik los moet laten. Het idee dat alles maar te controleren valt en dat soms heel hard willen en keihard je best doen, niet brengt wat je zo graag zou willen en dat vertrouwen en loslaten soms zoveel beter is. Maar ook heel eng, want onbekend. We komen er wel. 😉 Gelukkig hoef ik niet allemaal in mijn eentje te doen.

  24 november 2018 at 09:58
 • Reply Nielke

  Mooi hoor moppie! Herken veel in je en bewandel ook een pad met nodige vergeving. Niet zo heftig als jij, maar wel net zo gevoelig als jij. En heb ook een linkje met engeltjes, dus ook daar herkenning. Mooi dat je daar zo open over kunt zijn, want het is best een kwetsbaar punt. Dikke zoen

  24 november 2018 at 15:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.