Follow:
Spirituality, Words of Wisdom

The Law of Attraction

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Hey girls vandaag weer een blogpost met diepgang en met engelen boodschappen. Ik heb engelen orakelkaarten getrokken en om boodschappen gevraagd voor jullie, maar ook voor mezelf. Ze zijn stuk voor stuk op mij van toepassing en wie weet zijn deze boodschappen ook wel voor jou bestemd. En heb je niks met engelenkaarten, maar wel wat met de wet van aantrekking, dan kijk je maar gewoon om de afbeeldingen heen ;).

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

The Secret

Ik ben alweer heel wat jaren bezig met de wet van aantrekking, sinds de film ‘The Secret’ op mijn pad is gekomen. Positief denken, dankbaar zijn, je goed voelen, me richten op wat ik wil. Dit zijn allemaal dingen waar ik mijn aandacht bewust op richt. Hoe meer je aandacht geeft aan waar je dankbaar voor bent en waar je je goed over voelt, hoe meer je je goed gaat voelen. Hoe meer je daarvan ook weer creëert. The Secret is ook op Facebook te volgen met dagelijkse inspirerende boodschappen.

Happy Tante Betsy blog - The law of AttractionHappy Tante Betsy blog - The law of Attraction

The Secret kun je sinds een aantal jaren ook bekijken op Netflix. Ik raad je aan als deze documentaire/film met je resoneert om er vaker naar te kijken. Iedere keer steek je er weer wat nieuws van op. Omdat er door verschillende mensen, quantum fysica en coaches wordt gesproken is het absoluut geen saaie of droge kost.

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Voor mij is het heel inspirerend en het heeft me er ook toe aangezet om dreamboards te maken, vision boards. In ons huis hangen en staan meerdere visionboards, ik kijk er niet altijd even regelmatig naar. Maar mijn meest recente borden wil ik op een prominente plek hangen in mijn eigen slaapkamertje, waardoor ik er niet meer omheen kan.

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Go with the Flow

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de energie is de laatste maanden heel hoog en roept gewoon om veranderingen. En hoe fijn is het dan dat de engelenboodschappen daarbij aansluiten, dat geeft vertrouwen en dat geeft hoop. Niet alle veranderingen zijn even leuk of wat je er zelf van verwacht had of gehoopt had. Maar soms is het niet anders en kun je alleen maar mee gaan in de flow.

Happy Tante Betsy blog - The law of AttractionHappy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het toch echt best wel zwaar is. Vooral ook om bij jezelf de energie hoog te houden, positief te houden en vol vertrouwen de toekomst tegemoet treden. Hou vertrouwen als jij ook door grote veranderingen heen gaat. Alles komt goed schatje, ook al heeft God hele andere plannen met je als je zelf in gedachten had. Als je wensen, dromen en verlangens uitspreekt, vraag dan altijd dat het voor je hoogste goed is!

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

How to be your own Genie

Ik ben onlangs begonnen aan het boek van Radleigh Valentine, de auteur van diverse Engelen Tarot decks. De tarot is voor mij het pad van bewustwording. Dus geen waarzeggerij en geen toekomst voorspelling. Het laat je zien waar je op je pad bent en helpt je op je pad. Terug naar het boek How to be your own Genie. Ik ben pas aan het begin hoor, maar wow Radleigh schrijft net zo sprankelend als hoe hij spreekt in zijn Live video’s op zijn Facebook pagina. Wat een heerlijke sprankelende energie. Ook al is Engels niet mijn moedertaal. Omdat ik jarenlang veel Engels heb gesproken en veel Engelstalige kaartendecks heb is dit boek goed te doen en gewoon leuk om te lezen. Het past super bij de wet van aantrekking en dromen waar maken.

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Als afsluiting geef ik deze kaart nog aan jullie mee. Pff deze komt wel binnen hoor. Ja ik moet echt een beslissing gaan nemen en geloof me dat is eentje die me heel zwaar valt. Maar gelukkig kan ik op hulp rekenen als ik erom vraag. Ik trok deze kaart(en) op Orakels.net, dit is een plek waar je zelf kunt gaan ervaren welke boodschap de kaarten voor jou hebben. Ga ze niet allemaal in een keer uittesten, dat werkt niet.

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

Stem je even af, hou een vraag in gedachten of klik op je gevoel ergens in het kaartendeck en klik dan op bekijk je kaart. De tweede kaart trok ik om even voorbeeld afbeeldingen voor jullie te maken, maar hoort er zeker ook bij ;).

Happy Tante Betsy blog - The law of Attraction

De Beschermengelen tarot van Radleigh Valentine is echt een aanrader, met hele mooie liefdevolle boodschappen. De tekst op de kaart is in het Engels, maar als je verder omlaag scrollt is de beschrijving in het Nederlands. Heel veel succes lieverds en ik wens jullie hierbij alvast een prettig weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtig board ?
  Zeer interessant en zo leerzaam.
  Hier heb ik héél veel aan.
  Fijn dat jij jouw lezers van je blog hierover iets moois mee wilt geven….
  Deze post zal ik later nog eens rustig lezen….
  Dank je.

  Een fijne avond ?

  10 januari 2019 at 19:35
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Prachtige moodbord en inderdaad zeer leerzaam. Ik draag elke dag jouw (bescherm)engel om me heen. Dank je wel daarvoor hij geeft mij positieve energie. Dank je wel.

  10 januari 2019 at 20:11
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een geweldig 3D moodboard heb je gemaakt! En wat leuk dat je het boek van The Secret hebt, ik heb ‘m ook. Leuk om te zien dat we toch wel een aantal overeenkomsten hebben. Dank je wel voor je mooie inspirerende blog ???

  10 januari 2019 at 20:23
 • Reply Mina

  Mooie blog weer. Helaas is mijn Engels niet zo geweldig maar morgen lees ik het nog zeker een 1 x door. Was van plan om ook een moodboard te gaan maken en de secret ga ik zeker volgende week als de kids naar school zijn er rust in huis is kijken. Knuff van mij.

  10 januari 2019 at 20:26
 • Reply monique den boer

  Hoi Susan, wat een mooie dreamboards heb je gemaakt zeg en nu je het over veranderingen hebt, bij mij komen ze er ook aan eigenlijk iedere dag en ik vindt het best eng maar ze moeten nou eenmaal gebeuren anders komen we niet verder in het leven. Wat zie je er trouwens goed uit zeg op de foto met de parapluutjes. Het verhaal van de kaarten ga ik van het weekend eens op mijn gemak bekijken kost me nu te veel energie die ik niet meer heb maar het ziet er heel interessant uit in ieder geval ben ik wel benieuwd hoe of wat maar dat voor het weekend. Jij ook alvast een fijn weekend Susan. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  10 januari 2019 at 20:29
 • Reply Jacqueline Aarts

  Boh hey, deze blog sluit aan op waar ik nu middenin zit. Grote verandering! Verhuizen, nieuwe omgeving, spannend, leuk, ook beangstigend, maar vooral positief. Het is door buffelen met de dozen inpakken en soms ook zwaar. Veel regelen, maar alles voor dat ene doel: gelukkig worden met mijn gezin in een nieuw huis, een nieuwe start! Dankjewel Susan voor je blog, geeft me weer positieve energie om morgen weer viel goede moed verder te pakken???. Oh ja, sluit ook mooi aan bij de module van Hersenz die ik net heb afgerond: omgaan met verandering!

  10 januari 2019 at 20:36
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd wat een mooi inspirerend blog weer! Dank je wel voor de prachtige kaarten en jaaaaa ik kan er van alles uithalen voor mezelf ☺️

  Dikke knuffel (hier helaas weer even een beetje tropen-tijd), dus een wat kortere reactie dan je van me gewend bent. Maar wil graag wel laten weten, dat ik je gelezen heb en dat het veel moois, steunends en motiverends met me doet ?

  11 januari 2019 at 08:49
 • Reply Ger da

  Hoi lieve Susan,
  De laatste 3 blog’s, zo verschillend van onderwerp en alle 3 even mooi. Momenteel ben ik een stille lezer, maar ben er nog steeds hoor. Ik wil wel, maar het wil op dit moment even niet. Maar zoals jij zegt,komt wel goed schatje.
  Heel fijn weekend lieve Susan ❤

  11 januari 2019 at 19:33
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.