Follow:
Giveaway, Outfit of the day, Tante Betsy

The gift of giving and receiving

Hey girls ik schreef van de week al in ‘Welcome to my happy Tante Betsy blog‘ dat ik het belangrijk vind dat geven en ontvangen in balans is. Wat zo leuk is dat ik met het verkopen van mijn kleding en andere items via Marktplaats, zo mooi het happiness in a dress principe kan volgen. Ik maak meerdere mensen blij door het op deze manier te doen…

Twee vliegen in een klap…oh nee zelfs vier vliegen in een klap ;). Door mijn items via Marktplaats te verloten (ik verkoop ze tegen een vaste prijs), maak ik de koper blij. Van de helft van de opbrengst kan ik weer een nieuwe Tante Betsy kadobon winactie organiseren, waar ik ook weer iemand blij kan maken.

Ik koop een kadobon bij Tante Betsy dus daarmee maak ik Tante ook weer blij. En natuurlijk maak ik mezelf ook blij want van die andere helft kan ik dit nieuwe blog draaiende houden en ik kan mezelf ook weer wat leuks kopen. En daarmee maak ik jullie dus ook blij, want ik kan jullie weer wat leuks laten zien en erover vertellen.

Het is leuk om te mogen mee loten op een item dat ik verkoop, je maakt namelijk een kans om te winnen. Je hoeft niet de aller snelste te zijn of diegene met de dikste portemonnee die het hoogste bied ;). Zo krijgen meerdere dames een kans om mee te dingen.

Voorheen besteedde ik altijd de gehele opbrengst aan een winactie. Tegenwoordig is dat de helft, ik heb namelijk onkosten om dit WordPress blog te kunnen hebben. En ik verkoop ook andere items zoals mijn eigen laarzen enzo en dat zijn items die ik zelf gekocht heb. Er staan nog items te koop wie weet zie je er iets leuks tussen, kijk maar eens op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account.

En natuurlijk zitten onder de Tante Betsy jurkjes die ik verkoop ook jurkjes die ik zelf gekocht heb. Zoals Dress Lemonade Butterfly Black kreeg ik zelfs vorig jaar cadeau van manlief voor mijn vijftigste verjaardag…oops slik. Maar die jurk is me toch wat te klassiek qua uitstraling en blijft daardoor in de kast hangen en deze mag nu iemand anders blij gaan maken. Okay technisch heb ik die jurk ook ontvangen, maar er is dus wel voor betaald whahaha.

Inmiddels weten de meesten van jullie wel dat ik jurkjes ontvang van die lieve Tante. Dat was natuurlijk niet altijd zo, ik had al zo’n 20 à 30 Tante Betsy jurkjes voordat de samenwerking met Tante begon. En daarnaast kocht ik ook nog steeds genoeg jurkjes zelf, want ik had het Tante Betsy virus te pakken.

Het begon allemaal op mijn 365 dagen creatief blog, zo’n 4 jaar geleden. Ik maakte iedereen daar knettergek door mijn enthousiasme voor de leuke Tante Betsy jurkjes. Ik was op slag zwaar verliefd op de jurkjes van Tante Betsy en schreeuw die liefde van de daken af. Binnenkort vertel ik hier nog wel eens het hele verhaal, maar ook de dieperliggende achtergrond achter mijn Tante Betsy jurkjes verslaving.

Vandaag ga ik op mijn 51ste verjaardag 6 dames blij maken met een Tante Betsy kadobon twv €50 te besteden in Tante Betsy haar webshop.

Na het weekend gaat het los en zal de eerste lichting dan eindelijk te koop gaan zijn bij Tante zelf. We hebben er met ons allen lang op moeten wachten…

Normaal is het een week of twee weken later dat de collectie ook bij Tante Betsy online gaat. Deze keer duurde het langer ivm de vakantie van het Tante Betsy team.

Alhoewel het deze keer wel heel gunstig was voor alle Tante Betsy verkooppunten, die hadden namelijk langer de kans om goede zaken te doen. En dat wordt door heel veel Tante Betsy girls ook van harte gedaan, niks leukers om een kleine ondernemer te steunen. When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.

Okay genoeg gekwebbeld het is tijd om weer wat dames blij te gaan maken. Wie oh wie gaat de gelukkige zijn?! Ennuh niet getreurd hè lieverds als je nu niks wint, ik heb heel regelmatig dit soort leuke winacties.

Soms maak ik ook gewoon out of the blue als verrassing een aantal dames blij. Ik vind het ook belangrijk om mijn actieve volgers te verrassen, de dames die regelmatig wat van zich laten horen. Lieve leuke reacties mogen lezen nav mijn gekwebbel dat is namelijk wat bloggen zo leuk maakt.

Daarom vraag ik ook tegenwoordig om een enthousiaste reactie bij de winacties. Iemand die alleen maar schrijft ‘ik doe mee’ of ‘ik wil graag winnen’ die doen bij mij dus niet mee. Als ik al scrollend op zo’n reactie kom scroll ik gewoon door en gun ik het iemand anders. Ik steek er namelijk heel wat uurtjes werk in en dan is het wel zo leuk als er ook moeite wordt gestoken in een reactie :D.

Whahaha ik kwebbel er weer wat op los. Het is midden in de nacht als ik dit typ, ik kom niet in slaap. Wie weet is dat wel het enthousiasme van jullie dat me wakker houdt whahaha. Ja dat is ook echt zo geweest is me door de tijd gebleken, normaal knip ik bewust even alle lijntjes door voordat ik ga slapen. Dat ga ik nu dan ook maar eens doen en straks als de wekker gaat, ga ik met mijn ogen dicht scrollen tussen de reacties hier én op Facebook.

Zo nu gaat het dan ook echt gebeuren, ik heb vanmorgen op mijn blog de volgende reacties al scrollend met mijn ogen dicht uitgekozen; Ann leuk dat het je nu wel makkelijk lukt om te reageren op mijn blog. Leuke wensen heb je de Bibi Pixel Rose in het blauw (er zijn zelfs drie kleuren blauw whahaha) of de retro jurk van de tweede lichting.

Barbara gaat zo te lezen voor iets van de business collectie, ik las al dat meerdere dames heel benieuwd zijn wat Tante allemaal heeft. Of wie weet iets van de tweede lichting…dan zal je nog even geduld moeten hebben…die zal wel pas medio september bij Tante online komen gok ik zo.

Ina die gaat ook voor de tweede lichting lees ik, voor de parkieten jurk. Leuke vooruitzichten en leuk om te horen dat je mijn nieuwe blog mooi vind! Ik ben er ook heel blij mee en vind het gewoon leuk om jullie op mijn beurt weer blij te maken. En het was gewoon tijd om een mooier blog neer te zetten.

Al scrollend tussen de Facebook reacties (de dames die daar gewonnen hebben reageerden ook alledrie hier weet ik, zo leuk! en ook heel slim om in te zetten op een dubbele kans) kwam ik op de naam van Daphne. Ik weet dat Daphne een klein maatje heeft en dat het voor haar niet altijd even makkelijk is om te shoppen in een verkooppunt. Dus leuk dat ik haar blij mag maken met een kadobon om te shoppen bij Tante Betsy in de webshop, waar vanaf maat XS t/m 3XL te koop is.

Daarna kwam ik uit op de reactie van Petra, Petra houdt net als ik van veel kleur dus die heeft heel wat wensen van de eerste lichting en dan is shoppen met zo’n gewonnen bon van € 50 toch wel extra leuk.

En last but not least ga ik Gracia blij maken, ze reageerde wel kort op mijn Facebook bericht en normaal zou ik dan doorscrollen, maar ik wist wel dat ze een enthousiaste reactie op mijn blog had achtergelaten. En ik weet dat ze het moeilijk heeft en dan is er toch niets fijners als iemand helemaal blij te maken.

Gefeliciteerd lieverds met jullie gewonnen prijs, ik ga jullie morgen mailen…ik moet nog even uitpuzzelen hoe dat werkt, maar je mag natuurlijk ook even contact met mij opnemen via pb of mail.

Ik heb inmiddels volop genoten van qualitytime met dochterlief op mijn verjaardag. Ik mocht mijn eigen verjaardagsboeket samenstellen, we gingen naar pluktuin Fien Fleur en daarna zijn we heerlijk gaan genieten van een lekkere high tea bij Pauls ijsboerderij.

Ik ga nu mijn Dress Holiday Gnome Love Red uit doen, het is vanmiddag toch wel heel warm geworden (gelukkig zaten we lekker op het terras in de schaduw met een heerlijk briesje erbij).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

59 Comments

 • Reply Germiene

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Susan! Wat een mooie foto’s zo tussen de bloemen!

  16 augustus 2018 at 19:33
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd met je vejaardag ??
  Leuk dat jij op deze manier mensen blij kunt maken.
  Ook word jezelf blij en Tante.
  Alle winnaars van harte gefeliciteerd met hun prijs ??

  Xoxo

  16 augustus 2018 at 19:35
 • Reply Joyce Siemons

  Hieper de piep hoera!!! Gefeliciteerd Susan!! Wat knal je toch lekker van het scherm af in deze prachtige jurk? En gefeliciteerd dames die de bon hebben gewonnen! ?

  16 augustus 2018 at 19:39
 • Reply Gracia

  Whooooo. Ik ben echt zooooo super blij Susan. Dank je wel ???
  Ohhh het is zo welkom. ?❤️

  16 augustus 2018 at 19:41
 • Reply Phylia Katers

  Prachtige foto’s nogmaals gefeliciteerd je straalt gewoon!
  De felicitaties aan de dames met hun gewonnen prijs!!!
  Liefs Phylia

  16 augustus 2018 at 19:41
 • Reply Jobke

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ziet eruit als een heerlijke dag! Ook alle dames die gewonnen hebben gefeliciteerd met jullie cadeaubonnen!

  16 augustus 2018 at 19:42
 • Reply Annette

  Ohh ook hier nog eens van harte gefeliciteerd met je verjaardag Susan! Wat een gezellige blogpost heb je vandaag weer gemaakt. De vrolijkheid en kleuren spatten van mijn scherm! Natuurlij een hartelijke felicitatie voor alle winnaressen! Bofbipsen zijn jullie… met zo veel moois op komst en al in de winkels!! Geniet nog lekker van je verjaardagsavond Susan!

  16 augustus 2018 at 19:43
 • Reply Marianne Asselman

  Winnaressen van Harte gefeliciteerd en wat een gezellige dag vandaag. Nogmaals Hartelijk Gefeliciteerd en wat heerlijk om zo je verjaardag met je dochter door te brengen. Ziet er gaaf uit de high tea. Beetje uit de buurt voor mij, even gesnuffeld. Geniet ze verder vandaag.

  16 augustus 2018 at 19:43
 • Reply Hennie Rijnders

  Wow…..dat ziet er lekker uit. Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad, je verdient het. Ik moet altijd even wennen aan een nieuwe lay out maar vindt het nu veel beter om te lezen. Ook de foto’s zijn mooier en groter. Of lijkt dat maar zo? Als de krant verandert heb ik daar ook altijd even tijd voor nodig om te wennen. Nog een hele fijne avond en tot morgen. Dames winnaressen…..van harte. Jullie gaan er vast iets heel moois voor kopen.
  Knuffel Hennie

  16 augustus 2018 at 19:43
 • Reply Ina Sloot

  Echt waar???? Heb ik ook een bon gewonnen? Wat gaaf!! Super blij mee lieve Susan!
  Zat al net te denken; je vertelt niks over je verjaardag toen ik las dat je dit vannacht al getypt had, Haha. Maar gelukkig aan het eind vertelde je nog dat je het super hebt gehad met je dochter!! Fijn!! Was ook wel heerlijk weer vandaag.
  Geniet nog van je verjaardags-avond!
  Liefs, Ina

  16 augustus 2018 at 19:45
 • Reply Sylvia W

  Oh wat heb je een leuke dag/middag met je dochter gehad, heerlijk zo samen tussen alle vrolijke bloemen in en dan nog je eigen geplukte boeket mee naar huis om nog even extra na te genieten! En dat alles in je leuke vrolijke jurk jou jaardag vieren, zo lief weer dat je 6 vrouwen dansend blij hebt gemaakt vandaag, geniet van wat de dag je verder nog gaat brengen, hele fijne avond x

  16 augustus 2018 at 19:45
 • Reply patricia

  Je heb zo te zien een heerlijke verjaardag gehad 🙂 Wat een leuk idee , je eigen bos bloemen plukken.De foto’s vind ik zo leuk, zo kleurijk en dan die 2 prachtige dames tussen de bloemen. En wat stond er nog veel, en dan die omgeving ! heerlijk.
  De high tea ziet er ook goed uit !
  Lfs Patricia

  16 augustus 2018 at 19:47
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Stuiter stuiter stuiter! Twee weken terug won mijn dochter al een bon met een kleurplaat en nu win ik gewoon! ??????

  Ben er heel erg blij mee, dank je wel!

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk heb je een leuke dag gehad. Alle goeds voor het komende jaar, nóg 365 happy dagen! ? ?

  16 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Tjaaktje

  Lieve Susan, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Wat zag je er mooi uit op deze speciale dag. De High Tea ziet er ook bijzonder smakelijk uit!

  Ik had nog niet gereageerd op je mooie blog. Het ziet er heel fris uit! Echt wel een beetje professionelere uitstraling nu maar nog steeds helemaal jij!

  De dames die een shopbon hebben gewonnen, van harte gefeliciteerd! Net alsof jullie ook een beetje jarig zijn vandaag!

  16 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Daniëlle

  Oewww dat ziet er goed uit! ?
  Hoop dat je een mooie verjaardag hebt mogen vieren vandaag!
  Winnaars super gefeliciteerd met jullie waardebonnen!
  Tot snel! ?

  16 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Merula

  Nogmaals van harte gefeliciteerd, mooie jurk had je aan! ? fijne avond nog!
  Ook de winnaars gefeliciteerd! Krijgen we vast weer mooie ootd’s van te zien!!??

  16 augustus 2018 at 19:53
 • Reply Tamara

  57 x gefeliciteerd! Nee, niet schrikken…51 voor jou en 6 voor de winnaressen! Fijne avond.

  16 augustus 2018 at 19:53
 • Reply Janny

  Ik vind het altijd zo mooi en waardevol om te lezen over hoe jij met de dames om gaat. Zo integer hoe jij uitkomt bij de winnaressen. Je bent een lieverd met een groot hart. Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad. Liefs, Janny

  16 augustus 2018 at 19:55
 • Reply Déborah Essers

  Wat een mooie foto’s zo tussen de bloemen! Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad (en nogmaals gefeliciteerd natuurlijk). En alle winnaressen: gefeliciteerd met de bon! 🙂

  16 augustus 2018 at 19:57
 • Reply Janette

  GEFELICITEERD meid ??? Wat ook fijn dat je zoveel lieve dames blij hebt mogen maken ❤ Fijne avond ??

  16 augustus 2018 at 20:01
 • Reply Heidi

  Gefeliciteerd Susan en lieve dames gefeliciteerd met jullie bon.

  16 augustus 2018 at 20:02
 • Reply Barbara

  Van harte Susan! Wat steek je er weer een moeite in en dat op je verjaardag. Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad vandaag en heb je nog een leuke avond voor de boeg. Supertof om een bon te winnen. Ik stuur je een pb.

  16 augustus 2018 at 20:03
 • Reply Trees Schoon

  Hoi suzan, ook hier maar weer even; van harte gefeliciteerd en nog een hele fijne avond!
  Lief dat je weer zoveel dames hebt blij gemaakt met een kadobon voor TB .. .En wat prachtige bloemen!!!geniet ervan …..
  Dames ook van harte gefeliciteerd en veel shop plezier bij de lieven tante.

  16 augustus 2018 at 20:04
 • Reply Swenne Bijzet

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne avond nog.

  16 augustus 2018 at 20:05
 • Reply Esther

  Hiep hiep hoera, van ? gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gejad en nog een leuke avond hebt. Je hebt weer heel wat dames blij gemaakt vandaag. Wat ben je toch een lieverd. Kus Esther

  16 augustus 2018 at 20:11
 • Reply Anita

  Van harte gefeliciteerd dames, het is jullie zo gegund!
  Susan nog een hele fijne verjaardag verder ?

  16 augustus 2018 at 20:16
 • Reply Botsy

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En natuurlijk ook gefeliciteerd voor alle winnaressen!

  16 augustus 2018 at 20:19
 • Reply DB Ann

  Eerst en vooral een dikke proficiat! ? 51, mooi (priem)getal toch? Geniet van je dagske…en alle dagen er na ?…
  Moest het meerdere keren lezen: Ikke? Gewonnen?… Blijkbaar wel én ben ik héél blij mee!
  Dikke dankjewel, ook aan je kopers want ook dankzij hen, werd dit mogelijk.
  Ik kijk al uit naar je volgende live passessie!

  16 augustus 2018 at 20:26
 • Reply Neeltje

  Gaaf zo’n plukbouqet. Gefeliciteerd dames. Veel plezier met shoppen! En jij nog een fijne avond Susan. Dikke knuff!

  16 augustus 2018 at 20:28
 • Reply Saskia

  Dubbele felicitatie vandaag, voor jou en de winnaressen. Gezellig blog weer en wat een leuke foto’s. Fijne avond!

  16 augustus 2018 at 20:43
 • Reply Claudia

  Dat klinkt als een fantastische verjaardag! Ook hier van harte en een heel goed nieuw levensjaar gewenst!
  Winnaressen, veel plezier met jullie bon!

  16 augustus 2018 at 20:44
 • Reply Jacqueline

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en alle winnaressen van harte gefeliciteerd met de bon!

  16 augustus 2018 at 20:45
 • Reply Marjon

  Gefeliciteerd Susan en gefeliciteerd dames!
  Wat een mooie traktatie Susan, lief van je!
  Ik hoop dat je terug kan kijken op een hele fijne dag! Je mooie boeket en de high tea met de dochter zien er in ieder geval heel super gezellig, kleurrijk en lekker uit!

  Groetjes,
  Marjon

  16 augustus 2018 at 20:48
 • Reply Marieke

  Wat heerlijk om zo tussen al die mooie bloemen te lopen. Lastig kiezen. Fijne avond en natuurlijk gefeliciteerd met deze dag.

  16 augustus 2018 at 20:48
 • Reply Petra van Schijndel

  Als eerste lieve Susan;van harte gefeliciteerd met je 51 lentes. Wat een prachtige foto’s van jou en je dochter in de pluktuin, de tranen sprongen er van in mijn ogen. ( Dat heb ik soms ineens bij iets moois/ ontroerends/ bijzonders)
  En nooit gedacht toen ik meedeed, maar ik heb een bon gewonnen! Hoera! Ik ben er zo blij mee. Heel hartelijk bedankt!
  We spreken elkaar morgen via de mail/ pb. Liefs uit Middelburg. ?

  16 augustus 2018 at 20:49
 • Reply Susan snel

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Nog vele jaren!

  16 augustus 2018 at 20:59
 • Reply Wilma Buijse

  Gefeliciteerd Susan! Wat prachtig die kleuren met jou tussen die bloemen! Prachtig! Hoop dat je een fijne dag hebt gehad! Ook gefeliciteerd voor de dames die een bon gewonnen hebben! Het is zóleuk om iets te winnen! Fijne avond nog! Knuf!

  16 augustus 2018 at 21:00
 • Reply Alexandra

  Van harte gefeliciteerd met je 51e verjaardag Susan! De foto’s van je verjaardag zien er gezellig uit. Heelijk de quality time met je dochter. Ik wens je een mooi em gezond nieuw levensjaar toe vol bijzondere en waardevolle momenten om samen met je dierbaren van te genieten.

  Ik wens de dames die hebben gewonnen veel shopplezier.

  16 augustus 2018 at 21:33
 • Reply Lilian

  Van harte Gefeliciteerd!! Zo te lezen ben je dit levensjaar prettig gestart. Ik wens je dan ook alleen maar mooie momenten toe in dit jaar. Binnenkort neem ik weer even de tijd om heel wat blogs van je terug te lezen…

  16 augustus 2018 at 21:58
 • Reply Jolanda

  Susan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Aan de foto’s te zien heb je een leuke dag gehad met je dochter. En ook super dat je weer 6 dames blij hebt gemaakt met een kadobon. Gefeliciteerd dames. Groetjes, Jolanda

  16 augustus 2018 at 22:08
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je een superleuke dag heb gehad met je dochter en misschien ook met de rest van je familie. De foto’s zijn in ieder geval supermooi geworden. Alle dames die een kadobon hebben gewonnen van harte Gefeliciteerd en ga er iets moois van kopen. Fijne avond nog , lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  16 augustus 2018 at 22:11
 • Reply Christek

  Gefelicitaart! Wat een mooie plek om je verjaardag te vieren en wat een mooie foto’s.
  Gefeliciteerd voor de dames die gewonnen hebben.

  16 augustus 2018 at 22:32
 • Reply Ingrid

  Van ?e gefeliciteerd lieve Susan!! Zo lief, zoveel vrouwen.blij maken op je verjaardag….dikke vette verjaardagknus!!

  16 augustus 2018 at 22:35
 • Reply Rachel

  Happy B-day to you. Vorig jaar ben ik besmet geraakt met het tante betsy virus. En inmiddels heb ik al 10 van die te gekke jurkjes in mijn kast hangen. Echt voor mij is het een te gekke ontdekking. Elke keer als ik een tante betsy jurkje aan heb krijg ik superleuke complimentjes uit mijn omgeving. Één ding is zeker….. ik blijf voorlopig nog wel even besmet met het virus want ook ik wil er 365 dagen per jaar eentje aan kunne doen. Gisteren heb ik enorme onderbroekenlol gehad. Je filmpje ontdekt over je onderbroekentopjes. Echt een te gekke tip dus ook ik ga op onderbroeken jacht ha ha ha ha

  16 augustus 2018 at 22:57
 • Reply Wilma Rommelse-van Balen

  Gefeliciteerd Susan met je verjaardag. Zo te zien heerlijk genoten!
  Winnaars ook weer van hartelijk gefeliciteerd!

  16 augustus 2018 at 23:04
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverds nu pas thuis van een heerlijk avondje uit. Onverwacht gingen ook nog vrienden mee dus extra gezellig. Ik heb zo genoten vandaag echt met een zachte G. Ik heb een heerlijke relaxte dag gehad die in de boeken gaat als een super verjaardag. Dikke dankjewel knuffels voor al jullie lieve wensen. Knuff!???

  16 augustus 2018 at 23:09
 • Reply Miranda Buter

  Hee Susan,
  Van harte met je verjaardag! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad! En wat een mooie foto met je dochter samen in de pluktuin! Jullie stralen helemaal!!!
  Alle dames die gewonnen hebben: van harte en zoek wat moois uit!!!!!
  Liefs Miranda

  16 augustus 2018 at 23:22
 • Reply Binnie

  Van harte lieve Susan. Wat heb je mooi verhaal hier weer geschreven. Vorig jaar was je je verjaardag nog een beetje bij mij aan het vieren. Super leuk. Hoop je snel weer eens te zien. Gr Binnie

  16 augustus 2018 at 23:33
 • Reply Binnie

  Van harte lieve Susan. Wat heb je mooi verhaal hier weer geschreven. Vorig jaar was je je verjaardag nog een beetje bij mij aan het vieren. Super leuk. Hoop je snel weer eens te zien.

  16 augustus 2018 at 23:34
 • Reply Jorina

  Hieper de piep hoera Susan!!! Hele fijne en mooie verjaardag! Wat gaat reageren nu op je blog fijn zeg!! Ik ben verliefd op je roze kabouter jurkje. Daar ga ik voor sparen ?

  16 augustus 2018 at 23:41
 • Reply Yvon

  Ziet eruit als een fijne verjaardag???!!
  Op naar nog meer mooie jaren
  X

  16 augustus 2018 at 23:57
 • Reply Maria Louisa

  Prachtig staat die rose jurk je.
  Fijne verjaardag gewenst Susan

  17 augustus 2018 at 01:16
 • Reply Ellen

  Hieper de piep hoera???Gefeliciteerd Susan?

  17 augustus 2018 at 03:42
 • Reply EstherK

  Voor de dames die gewonnen hebben, gefeliciteerd en heel veel shop plezier!

  Klinkt als een heerlijke verjaardag Susan! Wat leuk om je eigen boeket te mogen plukken!

  17 augustus 2018 at 05:55
 • Reply Ger da

  Lieve Susan en winnende dames, van ❤e gefeliciteerd! Jij hebt een super verjaardag gehad met je aller liefsten om je heen, is toch ook een gezegend gevoel hè. En wat ik echt heel fijn vind is dat Gracia in het zonnetje wordt gezet, zo fijn voor haar, verdiend ze zo. Dus Susan, je bent een topper, maar dat wisten we ook al. ?

  Knuffel Ger da

  17 augustus 2018 at 09:55
 • Reply Gerda Flentge

  Weer een gezellige blog! Mn dochter zag hem ook en haar eerste reactie was: die jurk heb ik ook, maar dan in het klein?. Zo te lezen (ook op fb) heb je gisteren een heel leuke dag gehad! En wat betreft de winactie: gefeliciteerd aan alle winnaressen en volgende keer waag ik weer een gokje!?

  17 augustus 2018 at 10:11
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Ik heb je via alle wegen inmiddels gefeliciteerd, dus via je blog kan ook niet uitblijven ?
  Dus bij deze alsnog gefeliciteerd! Het was weer een genot om naar je gekwebbel “te luisteren”. Ik wil alle dames feliciteren met hun bon. Ben benieuwd naar jullie OOTD’s!

  17 augustus 2018 at 13:36
 • Reply Linda scheeringa

  Happy b-day susan,
  Jij hebt mij toch ook besmet met het tante virus…, ik zit maandag klaar voor een order bij tante?
  Ga vooral zo door met je gezellige blog!!
  Fijne dag nog!!!

  17 augustus 2018 at 18:52
 • Reply Nicolette

  Oh ik zie dat ik een hoop heb gemist, nu ik de afgelopen tijd niet zoveel meer online ben!!! ?
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en je nieuwe blogpagina!!! ?
  Wat een mooie foto en bloemenpracht!!! ???????
  Gefeliciteerd voor de winnaressen! ??

  18 augustus 2018 at 01:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.