Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

Thankful Susan

Hey girls vanochtend was een heftige emotionele ochtend voor me. Vandaag ging ik voordat mijn nieuwe therapie echt van start gaat, ook nog even naar de psychiater. Die wilde me zien in verband met mijn cva-gerelateerde klachten. Wow dit is echt de eerste keer in bijna 14 jaar tijd dat er een professionele hulpverlener serieus kijkt naar mijn cva en wat dit met je doet. De allereerste keer dat je je serieus genomen voelt en dat is toch best wel heftig. Daarom toch een andere blogpost als dat ik eigenlijk van plan was. Lees je mee…

Wat ben ik dankbaar dat deze psychiater op mijn pad is gekomen en doorziet wat er allemaal aan de hand is. Hij merkte dingen op die nog niemand anders is opgevallen. Hij wilt me volgende week nog eens terug zien en hij gaat ook via de huisarts vragen voor nader onderzoek. Eigenlijk is dat wel diep triest hè als het al bijna 14 jaar geleden is, dat ik mijn young stroke kreeg op 38 jarige leeftijd.

En dat er nog nooit iemand serieus heeft gekeken naar mijn restverschijnselen, die dus vaak onzichtbaar zijn. Maar hij had tijdens ons een uur durende gesprek al meteen enkele dingen opgemerkt, zoals bijvoorbeeld dat ik 8 keer in dat uur op zoek was naar woorden. Het was ook emotioneel voor me dat iemand de vinger op de zere plekken legde. Wat ben ik blij dat deze man op mijn pad gekomen is. We gaan zien wat dit voor me gaat betekenen.

Daarvoor had ik ook nog een spirituele coaching afspraak met Carola van Light Wings of Love. Deze keer ging het over familiekarma en hebben we samen gekeken naar het gezin waarin ik ben opgegroeid. Zo dankbaar ook dat deze lieverd op mijn pad is gekomen. Fijn om op een andere manier naar ons gezin te kijken en mijn rol in het gezin. Ik zie dat ze vandaag op haar Facebook pagina een aanbieding heeft staan. Weet je wat zo mooi is dat ze intuïtief aanvoelt wat jij nodig hebt, zo is geen enkel coaching traject hetzelfde. En is het helemaal op jou van toepassing en wat jij op dat moment nodig hebt in je ontwikkeling. Echt een aanrader lieverd als jij ondersteuning op dat gebied nodig hebt. Wij doen video bellen want ze woont niet in de buurt en dat werkt prima.

Weet je dat ik vanochtend naar aanleiding van de kaarten die ik getrokken had, me bedacht dat ik nog wel genoeg werk heb aan mijn innerlijk kind en dat het mooi zou zijn om daar nog eens mee aan de slag te gaan. En ja hoor het was opgepikt door het universum en ik heb weer mooie handvaten gekregen om aan mezelf te werken.

De nieuwe maan komt er ook aan en ik voelde vannacht al de energie. Niet dat ik wist dat het nieuwe maan tijd was hoor. Maar ik lag weer eens klaarwakker midden in de nacht en kreeg opeens het idee om eens even te kijken of het niet weer met een of andere maanstand te maken heeft. Mijn eerste kaart vanochtend van de Beschermengelen tarotkaarten gaf ook aan dat het een nieuw begin is. En op zo’n moment vind ik het dan ook wel weer heel toepasselijk dat het dan ook nog nieuwe maan tijd is.

Op een of andere manier heeft dat ook te maken met mijn gesprekken van vanochtend. Dat ik mag gaan loslaten en die persoon mag gaan zijn die ik altijd al wilde zijn. Nu ben ik toch echt wel iemand die heerlijk zichzelf is. Maar ook de omstandigheden uit je leven beïnvloeden je karakter. En die oude conditioneringen mag ik gaan loslaten die niet meer bij me horen. Ik mag ook gaan leren die heerlijke blije vrolijke zelf te zijn en meer te genieten van het leven.

Nou lieverds toch weer een hele lap tekst, ik hoop dat je op een of andere manier iets hebt aan wat ik deel. Wie weet bewandel je wel een soortgelijk pad en is het fijn om te weten dat jij niet de enige bent. Wees lief voor jezelf, neem rust en luister goed naar je gevoel. En heb vertrouwen dat de juiste mensen op het juiste tijdstip op je pad komen. Dikke knuffels voor jou van mij.

En dan trek ik nu net deze affirmatiekaart bij orakels.net die wel heel toepasselijk is op mijn verhaal van vandaag ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Corine

  Grote knuffel lieverd, blij dat er echt nu iemand je serieus neemt, weet hoe moeilijk het soms kan zijn, knuffels Corine

  1 juli 2019 at 19:35
 • Reply chucky1012

  Het is zo fijn dat er na zoveel jaren eens eindelijk iemand in jou geloofd qua deze aandoening en ziekte…..
  Het is niet fijn om nooit geloofd te worden en ook niet serieus.
  Echt het gaat aan je vreten.
  Hoop dat dit alles jou goed gaat helpen…..

  Sterkte en heel veel knuffels Xoxo

  1 juli 2019 at 19:40
 • Reply Ina Sloot

  Hè wat fijn dat je eindelijk iemand treft die je ziet en begrijpt (op professioneel gebied). Hoop dat hij je ook verder op weg kan helpen! Fijne (rustige) avond! Xx
  Grtjs Ina

  1 juli 2019 at 20:07
 • Reply Petra

  Wat fijn dat een arts je eindelijk echt ziet, dat is zo waardevol! Eindelijk na zoveel tijd. Ik hoop voor je dat het je verder mag helpen.

  1 juli 2019 at 20:29
 • Reply Monique den boer

  Lieve Susan, wat goed zeg eindelijk iemand die goed luisterd en naar je kijkt hoe bizar/bijzonder is dat ik ben dan benieuwd wat hij over een week gaat zeggen/doen . Een hoop dingen op zon ochtend je zal wel moe zijn van alle indrukken op zon dag, maar wat je schrijft klopt allemaal hoor. Fijne avond nog, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  1 juli 2019 at 21:05
 • Reply Heidi

  Wat goed van deze hulpverlener. Eindelijk goede hulp

  1 juli 2019 at 21:08
 • Reply Caro

  Fijn om gehoord te worden en (h)erkend te zijn! Hopelijk lukt het hem om samen met jou door te gaan op dit pad. En de kaarten bevestigen wat jou vanmorgen is overkomen. Hoe fijn is dat❤️

  1 juli 2019 at 21:26
 • Reply Hennie

  Wat fijn dat je serieus genomen wordt en zo jammer dat je daar zo lang op moest wachten. Hopen dat je er veel aan hebt. Knuffel?

  1 juli 2019 at 22:42
  • Reply Willeke

   Hoi Susan, ik ben heel blij voor jou dat er nu eindelijk serieus naar je klachten wordt gekeken. Wat een leuke foto’s van vroeger en van je ouders en broer. Het valt me wel op dat jij er echt uitspringt met je kleurige outfit.

   2 juli 2019 at 09:06
 • Reply Saskia van Horne

  Wat goed dat er iemand is die ba 14 jaar de vinger op de zere plek kan leggen.
  Maar eigenlijk ook triest dat dit pas na zo’n tijd gebeurd.
  Dat er maar iets positiefs uit voorkomt waar je iets aan hebt.

  1 juli 2019 at 22:54
 • Reply Annette Elias

  Wat mooi Susan de veranderingen en gebeurtenissen waar je nu doorheen gaat.. Heel,bijzomder om te lezen! blij voor jou, hopelijk allemaal stappen die heel,positef uitpakken voor je! Toepasselijk jurkje had je aan lieverd!

  2 juli 2019 at 00:04
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel lieverds voor jullie reacties. Ik maak even een algemene reactie om mezelf zoveel mogelijk rust te gunnen.
  Ik ben in ieder geval heel blij dat hij zoiets had dat het wordt afgedaan als dat er psychologische problemen zijn, terwijl er voorbij gegaan wordt aan het feit dat ik door mijn cva hersenschade heb.
  Als het goed is ging hij contact opnemen met mijn huisarts en vragen voor meer onderzoeken en ook een mri scan. We gaan zien waar het allemaal toe gaat leiden. Volgende week zal gewoon een vervolg gaan zijn om nog dieper op de materie in te gaan gok ik. Het gaat er natuurlijk ook om of ik bij hun op de juiste plek zit. Ik ga het verder loslaten en vandaag goed voor mezelf zorgen. Vandaag wel ook nog een gesprek met de praktijkondersteuner, dat zat nog in de planning. Wie weet kan die zien of er al een mail binnen is en gaat ze ook eens snappen dat er nog meer gaande is.
  Lieverds ik weet dat er natuurlijk nog meer dames zijn die te maken hebben met een ziektebeeld waarvan niet altijd erkend of herkend wordt dat het niet zomaar iets psychisch is of stress is. Ik hoop dat jullie ook de hulp krijgen die jullie nodig hebben en dat het bij jullie geen 14 jaar duurt.
  Blijf vertrouwen dat alles op het juiste moment komt. Ook voor mij heeft het zo moeten zijn zoals het gegaan is. Ga niet in een slachtoffer rol zitten maar ga in je eigen kracht staan. Wees dankbaar voor alles dat op je pad komt, het heeft allemaal een reden. Dikke dankjewel knuffels voor jullie stuk voor stuk???

  2 juli 2019 at 09:01
 • Reply Neeltje

  Dikke knuffel voor je. Fijn dat er eindelijk werk van gemaakt wordt!

  2 juli 2019 at 20:30
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.