Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Tante Betsy Valentines Day meeting at Susan

Hey lieverds vandaag was hier in huis een kleine Tante Betsy meeting. We zijn met een aantal Limburgse jurkenzusjes én een Belgische bij elkaar gekomen, gewoon heerlijk voor de gezelligheid. Het merendeel van de dames heb ik al eens eerder ontmoet. Zo bijzonder dat de gezamenlijke liefde voor jurkjes elkaar verbind. En ook al ken je elkaar helemaal niet, het voelt meteen vertrouwd. Lezen jullie gezellig met me mee…

Omdat ik deze blogpost vooraf schrijf, de meeting is van 13-16 uur, vertel ik wat meer over de bijzondere ontmoetingen die ik had met de aanwezige dames. Ik ken ze allemaal op een iemand na. Het wordt wat te krap dag om daarna nog een hele blogpost in elkaar te zetten, want manlief komt dan al snel terug van werk en het is natuurlijk Valentijnsdag. Maar ik kan vast wel een paar leuke foto’s delen van deze gezellige meeting.

Dankzij de SoMuch Betsy Dresses Lovers meeting, die Binnie van de winkel SoMuch Fashion, in maart 2017 organiseerde heb ik heel wat jurkenzusjes ontmoet. Tamara was een van de dames die ik op deze dag heb ontmoet. Ik weet niet hoe het kwam maar opeens stond ik heerlijk Maastrichts te praten tussen al die andere dames. Ik heb geloof ik nog geen enkele foto waar ik samen met Tamara op sta, terwijl ik haar toch al op diverse jurkenzusjes meetings ontmoet heb.

Ria was samen met Tamara en een aantal jurkenzusjes op een creatieve workshop in Noord Brabant. Omdat Binnie van SoMuch daar ook heen ging met een paar rekjes met kleding, werd ik gevraagd om ook een kijkje te komen nemen. Volgens mij was dat mijn eerste ontmoeting met Ria die nogal onstuimig was. Ria gooide namelijk alle charmes in de strijd met haar lange benen. De dames konden een workshop winnen met de leukste pruiken foto. En Ria gooide spontaan haar lange benen omhoog waardoor we uit balans kwamen en vielen. Gelukkig had ik een enorme pruik op mijn hoofd die mijn hoofd heeft beschermd. Als ik het me goed herinner won Tamara met haar benen in de lucht foto ;).

Vera hebben jullie wellicht al eens gezien tijdens de Live Facebook Passessie van de eerste lichting van de wintercollectie 2018. Ik was eind mei gevallen met mijn fiets, waarbij ik mijn arm gebroken had. Ik had deze keer hulp nodig van jurkenzusjes, die dezelfde maat droegen, dus deed ik een oproepje. Vera en Angelique zijn me toen komen helpen. Twee dames die ik die ochtend voor het allereerst ontmoet heb en nog geen half uur later live mee ging. Uiteindelijk hebben de dames de jurkjes geshowd en fungeerde ik als presentatrice.

Babette was ook een van de dames die had gemeld dat ze had willen mee doen met de Live Facebook sessie, maar op dat moment jammergenoeg niet kon. Toch wilde ze graag een aantal jurkjes van de nieuwe collectie komen passen en ja hoor dat mag. Na gezellig gekletst te hebben paste ze een aantal items, ze was helemaal verliefd op de groene hoodie. En ze kocht zelfs een ‘kasthanger’ van mij, een groen zippie jurkje dat al langer op haar wishlist stond.

Tsja lieverds als je me actief volgt behoeft Jacqueline verder totaal geen introductie meer hè. Sinds dat ze met mij de Live Facebook passessie deed van de tweede lichting van de AW2018 collectie, is ze mijn vaste sidekick geworden. We klikken gewoon enorm goed met elkaar, praten ons wat af in Maastrichts dialect. We hebben het gewoon hartstikke gezellig met elkaar.

En dat is dus zo leuk aan ontmoetingen met jurkenzusjes. Je deelt samen de liefde voor vrolijke jurkjes en daardoor heb je meteen een klik en gesprekstof genoeg. Inmiddels zijn alle dames weg en is de rust hier thuis wedergekeerd. Wat was het gezellig zo samen en we gaan dit zeker nog een keer of vaker doen. Volgens mij heeft onze Belgische jurkenzus Ria toch genoeg van ons Limburgse dialect verstaan. Want dat krijg je natuurlijk wel met die Limburgers, als die dan ook nog allemaal onder elkaar dialect praten is het wel een uitdaging. Jill was de enige die ik zelf nog niet kende en ook die spreekt dialect. Maar we hebben ook genoeg Nederlands gesproken hihi.

Nu ga ik heerlijk afschakelen lieverds, ik ben nog steeds niet de oude en morgen heb ik ook nog een enerverende dag. Manlief komt zo thuis, het is bijna 17 uur en dan gaan we wellicht nog ergens uiteten. Heb een fijn weekend lieverds! Mocht je nu ook in Zuid Limburg of omgeving wonen en het leuk vinden om er een keer bij te zijn, dan laat het zeker horen.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Caro

  Wat een heerlijke gezelligheid! En leuk om die foto’s terug te zien. Geniet van je weekend❤️❤️

  14 februari 2020 at 19:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja zo leuk hè die flashbacks van ontmoetingen. En ja wat was het gezellig om elkaar weer te zien en elkaar te ontmoeten. Het was een echte heerlijke ontmoeting met een lach en met een traan. Zo bijzonder en dat terwijl je elkaar nog helemaal niet goed kent. Wij vrouwen gaan meteen de diepte in. Dankjewel lieverd heb een fijn weekend😃😘

   15 februari 2020 at 08:19
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een gezelligheid bij je Susan. Ik denk dat menig jurkenzusjes wel op de koffie wilt bij jouw. Maar wat een leuke blog heb je er weer over geschreven ❤🥰. Fijne valentine dag en een fijn weekend.

  14 februari 2020 at 19:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha ja dat zou inderdaad best kunnen😜😂. Lieve leuke jurkenzusjes zijn altijd welkom als ik er de puf voor heb. Gisteren was ik er niet altijd bij en kon ik het niet allemaal volgen, gewoon door pure oververmoeidheid.
   Ik merkte dat een één of één gesprek me ook moeilijk afging, ik kwam soms gewoon niet uit mijn woorden. Dan merk ik toch echt dat ik enorm veel last heb van mijn hersenletsel. Dus ik moet mezelf toch wat in bescherming nemen en ik zou wel heel veel willen, maar dat lukt gewoonweg niet. Heb een fijn weekend lieverd😘😘

   15 februari 2020 at 08:25
 • Reply Heidi

  Wat leuk wat leuk!!! Heerlijk zo’n ontmoeting❤❤❤

  14 februari 2020 at 20:01
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja echt zo leuk, wel heel vermoeiend vooral als je al nachten slecht geslapen hebt en nog niet helemaal opgeknapt bent. Maar de dames hebben goed voor mij en voor elkaar gezorgd. Ik hoefde verder ook niks meer te doen, dat was wel heel fijn. Heb een fijn weekend lieverd😘😘

   15 februari 2020 at 08:27
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ut woar super! Lig nu wel voor Pampus op de bank, maar het was het allemaal waard 😘
  Fijne avond lieverd 😘

  14 februari 2020 at 20:02
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke leeve jao ut woar zoe gezellig hè, ich hub ooch genote.
   Ben zo blij dat jullie me zoveel uit handen hebben genomen, want ik was er niet altijd even goed bij. Gezien ook dat ik helemaal vergeten ben de sapjes aan te bieden, is ook geen enkel moment door mijn hoofd gegaan. Ja dat krijg je door complete oververmoeidheid hè. Straks maar gewoon heerlijk in mijn bed kruipen als we terug komen van de beurs. En daar maar op een stoeltje gaan zitten. Alleh dikke knoevels leeve😘😘

   15 februari 2020 at 08:31
 • Reply Bouke

  Ik ga eens uitzoeken hoelang t reizen is vanuit mij naar t zuiden. Het ziet er ontzettend gezellig en knus uit

  14 februari 2020 at 21:00
 • Reply Vera van gerven

  Lieve susan,
  Bedankt voor je gastvriendelijkheid in je o zo geweldige huis. Love it❤️ Het was echt super gezellig. Zo fijn om even met “gelijkgestemde zielen” te kletsen. Ben zeker in voor herhaling👍

  14 februari 2020 at 21:24
  • Reply Jill

   Leuke blog Susan, en de foto’s met pruiken van jou Ria en Tamara zijn echt geweldig leuk!

   14 februari 2020 at 21:38
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel Jill en ja gaaf hè die pruikenfoto’s. Leuk dat je er was en genoten hebt 💃💕💃😃😘

    17 februari 2020 at 13:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja wat was het gezellig hè. Ik heb ook genoten en dankzij al jullie hulp heeft het me ook niet teveel energie gekost. Dankjewel nog ook voor je lieve cadeautje😘😘

   17 februari 2020 at 13:57
 • Reply Joyce Siemons

  Wat heerlijk dat jullie zo’n fijne dag hadden ❤️ het blijft bijzonder he! Super leuke foto’s, allemaal prachtige dames

  15 februari 2020 at 07:36
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja inderdaad het blijft bijzonder die ontmoetingen met jurkenzusjes. Het was echt voor herhaling vatbaar. Knuff😘😘

   17 februari 2020 at 14:00
 • Reply Binnie

  Ja leuk deze foto’s.
  Volgens mij een super gezellige dag zo met al die fleurige dames.
  Dikke knuffel Susan en tot snel weer een keer.

  Liefs Binnie

  15 februari 2020 at 08:16
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja echt wel maar daar weet jij ook alles vanaf hè. Dankzij jouw SoMuch dress lovers meetingen hebben zich al heel veel jurkenzusjes getroffen.
   Tot snel lieverd💃💕💃😃😘

   17 februari 2020 at 14:01
 • Reply Ria

  Bedankt voor je gastvrijheid, ik hoop dat er een vervolg op komt 🤗
  Leuk die oude foto’s nog eens te zien, die gaan ons nog lang achtervolgen 😅
  Geniet van je weekend (en Arno), hoop dat je wat kunt recupereren 😘

  15 februari 2020 at 11:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha ja die foto van ons…is maar goed dat ik destijds die andere meteen verwijderd heb anders bleef die ons ook vervolgen😉
   En er gaat vast en zeker, zeker en vast nog een herhaling komen. Als het aan mij ligt om de paar maanden. En het hoeft niet altijd met dezelfde kliek vrouwen te zijn, dat maakt het ook wel afwisselend en ook makkelijker toegankelijk voor andere jurkenzusjes uit de omgeving van Zuid Limburg. Knuff😘😘

   17 februari 2020 at 14:03
 • Reply Happy Susan blogger

  Oh lieverds ik was vanochtend hier reacties aan het plaatsen, maar kreeg toen dé foto’s van de zomercollectie toegestuurd en was meteen helemaal afgeleid.
  Ik lig nu moe in bed van een enerverende dag. Is allemaal toch wat teveel van het goede geweest. Dus ik ga in ruststand. I’ll be back😉😃😘

  15 februari 2020 at 21:05
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.