Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Hey girls hebben jullie ook zo meegenoten van onze Live pas sessie gisteren op mijn Facebook pagina? Wat hadden we weer een lol samen en wat is sidekick Jacqueline een waar talent. Omdat ik naast mijn 5 ontvangen jurkjes wat om te ruilen jurkjes heb ontvangen. Én omdat Jacqueline zelf de Baggy Trousers en ook een wikkeljurk had gekocht. Was het toch de moeite waard om er een leuke pas sessie video voor jullie te maken.

Tante Betsy SS2019 live pas sessie with Susan and Jacqueline

Na de Live pas sessie hebben we nog eens alle jurkjes op de foto gezet. Zo kunnen jullie alles nog eens rustig bewonderen. Ik zal ook nog eens alle door mij gemeten afmetingen van de jurkjes vermelden. Én ook nog even de afmetingen van ons zelf, zo kun je zelf meten en vergelijken. Jacqueline heeft veel meer een L figuur en ik heb een heel gevuld figuur, toch dragen we allebei maat L. Ik ben 1.57 m heb een buste omtrek van 112 cm, mijn taille is 99 cm en mijn heupen hebben een omtrek van 114 cm. Jacqueline is 1.72 m met een buste omtrek van 100 cm en haar taille is 90 cm en haar heupomtrek is 105 cm.

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik me een beetje schaam. Ik keek na onze fotoshoot ons filmpje terug en oh wat erg. Ik zeg ergens “ik geef Jacqueline de spotlights” bij Dress Sporty Loco én vervolgens kom ik weer terug in beeld met Sporty Jacket Red aan en begin weer te kwebbelen??. Gelukkig heeft Jacqueline nog heerlijk uitgebreid de spotlight genomen op andere momenten. Zoals in haar zwierende jurkje én natuurlijk in haar Baggy Trousers waar ze helemaal lyrisch over is. Ik heb er echt weer enorm van genoten. Wat was het leuk en gezellig om te doen samen met zo’n geweldige side kick.

Tante Betsy SS2019 photoshoot Ruffle Wrap Dress

We zijn onze fotoshoot gestart met de wikkeljurkjes. Jacqueline kocht zelf Ruffle Wrap Dress Daisy Dot Gold in maat M bij Tante Betsy verkooppunt 38 Dresses. En ik kreeg van Tante Betsy Ruffle Wrap Dress Animal Red in maat L. Ik heb de jurken allebei nagemeten en ze vallen goed op maat. Maar toch weet ik dat veel dames deze jurk een maatje kleiner nemen. In maat L zijn de afmetingen; okselwijdte 49 cm (2 cm wijder als de gebruikelijke 47 cm), taillewijdte 42 cm en de lengte is 105 cm.

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Ook al vinden veel dames mij de jurk prachtig staan, ik word er zelf niet blij van. Deze jurk en het broekje gaan dan ook terug naar Tante Betsy. Jacqueline is helemaal happy met haar wikkeljurk en bijpassend broekje en liet al zwierend zien hoe blij ze er van wordt. Het kleine meisje in haar komt heerlijk naar boven. En ik weet dat heel veel dames wel heel blij met deze wikkeljurkjes zijn.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Ik vroeg in plaats daarvan mijn favoriete model Dress Betsy Daisy Black mét bijpassend broekje. Omdat ik stiekem een XL’er ben, vroeg ik de Tante Betsy Knickers in maat XL, zodat het niet teveel zou aftekenen. Omdat ik lange tijd niet lekker in mijn vel heb gezeten door mijn burn-out, ben ik flink wat kilo’s bijgekomen en het wordt nu echt tijd om die te gaan loslaten. Vandaar dat ik stug maat L blijf dragen, maat XL is ivm mijn lengte gewoon niet de juiste maat. Dress Betsy Daisy Dot Blue liet ik al zien in de blogpost: Happy Susan blog.

Tante Betsy SS2019 photoshoot Dress Betsy Daisy Dot Blue & Black

Het voordeel van de jurkjes van Tante Betsy is dat ze heerlijk met onze vrouwelijke vormen mee rekken. En na het wassen ook weer mooi terug in model zijn. In maat L is Dress Betsy Daisy Dot; oksel tot oksel wijdte 47 cm en valt daarmee nu netjes op maat tov vorige seizoenen (Dress Betsy draag ik deze altijd in maat L). Taillewijdte is 41 cm (41-42 cm is gebruikelijk in maat L) en de lengte is 102 cm.

Tante Betsy SS2019 photoshoot Dress Sporty Loco Blue & Pink

Je ziet ook heel goed het verschil van onze lijven in Dress Sporty Loco Blue én Dress Sporty Loco Pink. Omdat ik er nu geen onderjurk meer onderaan had, zie ik dat de jurk me toch mooi op knie lengte valt. Ik ben 1.57 en Jacqueline is 1.72m. Vanwege mijn goed gevulde lijf vallen de jurkjes in maat L toch korter als dat ik met 1.57m een heel stuk slanker zou zijn. In maat L is de Sporty Loco in de okselwijdte 46 cm (normaal 47 cm, maar deze jurkjes lopen altijd nog wat uit door het dragen), in de taille 41 cm plat gemeten en de lengte is 101 cm.

Tante Betsy Dress Sporty Loco Blue

Ik hoop met de gegeven afmetingen van de jurkjes en onze afmetingen dat je zo toch een goede keuze kunt maken als je gaat shoppen bij Tante Betsy in de webshop. Tegenwoordig staat bij de beschrijving ook de lengte en de okselwijdte per maat vermeld. Nu nog de taillewijdte…voor mij is dat vaak dé beslissende factor. Ik weet dat het voor andere dames de oksel tot oksel wijdte is en weer anderen de heupwijdte.

Op zoek naar Sporty Gardenia Jacket Orange

Ik stuur de jurk in het blauw terug, deze heeft een vlekje net onder de rits én roze is nu eenmaal mijn lievelingskleur. En ik heb al enkele blauwe zippies in de kast ;). Ik ben wel op zoek naar Sporty Jacket Gardenia Orange in maat L. Wie weet heb jij hem wel en zou je deze aan me willen verkopen. Stuur me dan even een berichtje of mailtje. Die heb ik jammergenoeg misgelopen van de winter in de webshop van Tante Betsy. Die lijkt me super leuk staan bij Dress Sporty Loco Pink én bij andere jurkjes in mijn kast.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Dress Pepper Butterfly Roses Black vond ik al meteen een geweldige jurk toen ik hem in maat M in de showroom heb gepast. Ik zag toen meteen dat deze jurk ruimer in de maat viel net zoals alle andere Pepper modellen (check de okselwijdte!). Deze jurk zou ik het liefste in alle kleuren willen, maar toch heb ik dat nu losgelaten. Ik heb nog heel veel prachtige zomerjurkjes in de kast hangen (foto hierboven ;)). Daar ga ik nu heerlijk van genieten. Én er komen nog een heel aantal wensjurkjes aan ;).

Tante Betsy Dress Pepper Butterfly Roses Black

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Omdat ik nu een andere weg ben ingeslagen en niet meer dé Tante Betsy blogger ben. Ga ik heerlijk genieten van al mijn jurkjes van oudere collecties onder mijn nieuwe blognaam; Happy Susan blog. Normaal ‘moest’ ik toch vooral de nieuwe collectie aan jullie showen. Als dank aan Tante Betsy voor mijn ontvangen jurkjes én zodat jullie konden zien hoe alles staat en valt. Op de foto draag ik een trouwens een hele oude zippie, die er veel op lijkt.

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Jacqueline showt Dress Pepper Butterfly Roses Black hier in maat M. Let op deze jurk valt een hele maat groter. De afmetingen komen exact overeen met een normale L. In maat M meet deze jurk okselwijdte 47 cm, taillewijdte 41 cm en lengte 101 cm.

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan at Seventy One Brugge

Ik heb speciaal even Dress Joyce du Deer (SS2018 collectie) er naast aan gedaan. Dit is het andere model dat ook te koop is in dezelfde prachtige Butterfly Roses print. Ik showde de Carmen Butterfly Roses jurkjes al tijdens ons uitstapje in Brugge, in Tante Betsy verkooppunt Seventy One (klik om die fotoshoot te zien). Ik draag het Carmen model altijd in maat XL, omdat het wat rechter valt.

Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline

Jacqueline moet hier duidelijk een maat L van hebben. Ze meet dan ook 9 cm minder in de heupwijdte. Bij Tante Betsy in de webshop is Dress Carmen Butterfly Roses in alle kleuren verkrijgbaar.

Tante Betsy SS2019 photoshoot Summer Cross Dress Bee Pink

Last but not least laten we Dress Summer Cross Bee Pink zien. Deze jurk valt heel mooi op maat. Maar omdat hij me stoorde bij de schouders en hij ook een beetje gaapt in de oksels. Vroeg ik of ze deze in maat M konden opsturen. Die heeft jammergenoeg een vlek op de buste en ik heb besloten om deze print toch maar over te slaan. Ik heb 15 mouwloze jurkjes in de kast hangen. Én ik ben stiekem wel benieuwd naar het nieuwe mouwloze model hoe me dat staat. In maat L meet de jurk; okselwijdte 47 cm, taillewijdte 42 cm en lengte 104 cm. Hieronder draag ik maat M. En op de foto met ons tweetjes draag ik de L en Jacqueline de M.

Tante Betsy SS2019 photoshoot Summer Cross Dress Bee Pink

Lieve jurkjes zusjes en Tante Betsy girls ik hoop dat jullie heerlijk hebben mee genoten van onze live pas sessie (die altijd nog kunt terug kijken) en van deze foto shoot. Ik hoop dat we jullie leuk entertainment hebben bezorgd met onze video die bijna een uur duurt. En dat je zo een duidelijker beeld krijgt, hoe een aantal items staan en vallen bij twee verschillende dames die beide maat L dragen. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten. Je hoort ook nog wat Mestreechs (Maastrichts dialect) er tussendoor. Wij spreken normaal in dialect met elkaar ;).

Tante Betsy SS2019 photoshoot Ruffle Wrap Dress

Ik hoop dat het zo toch wat makkelijker is om online te shoppen in dé Tante Betsy webshop óf in vele andere webshops. Je kunt natuurlijk ook heerlijk zelf gaan passen en kopen in een Tante Betsy verkooppunt bij jou ‘in de buurt’ of maak er een leuk dagje weg van.

Tante Betsy verkooppunten lijst

Vertel gerust jouw ervaringen hieronder, altijd fijn om mee te lezen voor andere dames. Alvast dankjewel voor je tijd en je reactie. Heel veel groetjes van Jacqueline en Susan die genoten hebben om dit weer zo te doen. Hopelijk kunnen we met de volgende lichting, ook weer een leuk pas sessie feestje maken.

Lots of love from Susan

* Ik heb een aantal van deze jurkjes ontvangen voor mijn blog, de rest gaat weer retour.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Hennie

  Wat een leuke foto’s, de lol spat er van af. Nu vol spanning wachten op de 2e levering. Daar zit ook nog iets bij wat ik erg graag wil.
  Lieve groetjes en fijn weekend
  Hennie ?

  22 maart 2019 at 19:42
 • Reply Jacqueline Aarts

  Het was echt super gezellig gisteren en de tijd is voorbij gevlogen. Onvoorstelbaar dat we bijna een uur lang bezig zijn geweest, haha. Nu ik dr foto’s zo terug zie vind ik de sporty loco toch stiekem wel heel erg leuk ?
  En ik bloos een beetje van de complimenten ?, heb me gewoon goed geamuseerd ? en veel gelachen, daar gaat spontaan mijn energielevel van omhoog.

  22 maart 2019 at 19:47
  • Reply Jacqueline Harbers

   Toppers zijn jullie, allebei! De live passessie (die ik op een later moment heb terug gekeken) was al een feestje, maar de foto’s zijn ook superleuk geworden! Bedankt weer, dat jullie ons mee genomen hebben in jullie lol, enthousiasme en ons tegelijkertijd weer een stukje wijzer hebben gemaakt!

   Dikke knuffel en een fijn weekend ?

   22 maart 2019 at 20:28
 • Reply Barbara

  Leuk hoor! Die zippie loco begin ik toch steeds leuker te vinden. Ik heb al een blauw rokje met deze print, misschien toch ook maar de jurk op mijn wishlist zetten. Het werkt aanstekelijk!

  22 maart 2019 at 19:54
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik heb in ieder geval erg genoten. Ik hoop dan ook dat jullie bij de volgende lichting weer al dat moois showen voor ons. Susan en Jacqueline dank jullie wel en een fijn weekend.

  22 maart 2019 at 20:07
  • Reply Marianne Asselman

   Geweldige live sessie, erg leuk. Onwijs leuke foto’s, mooie informatie en weer een leuke collectie. Denk niet dat er iets van deze collectie in mijn kast komt, niet omdat ik het niet leuk vind, maar simpelweg omdat ik een lange mouwen mens ben en ook geen dikke portemonnee heb
   Ben heerlijk blij met wat ik heb. Nog een wens, een gardenia zip rokje blauw te kunnen scoren ergens in Mt xxxl. Dan ben ik super voorzien.. Nu nog zorgen voor mooie bijpassende leggings, ik ben voorzien van alles wat wenselijk is op dit moment. Dank je wel weer voor je ontzettend leuke blog en laatste nieuwtjes

   22 maart 2019 at 20:55
   • Reply Jobke

    Heel leuk om de jurken nog even terug te zien op de foto! Ik heb het ook al onder de video gezegd maar ik vind jullie echt een top team samen!

    22 maart 2019 at 23:21
  • Reply Caro

   Top gedaan weer meiden!! Er zitten zeker een paar juweeltjes van jurken tussen!

   23 maart 2019 at 08:53
 • Reply Patricia dorsman

  Heb weer genoten van jullie passessie, zo gezellig ?
  En natuurlijk hartstikke handig om te kunnen zien hoe het staat.
  En Susan, die omslagjurk stond je wel erg goed maar ik vond het niet bij je passen ☺️
  Ik kijk weer uit naar je volgende blog.
  Fijn weekend ?

  22 maart 2019 at 20:16
 • Reply Petra van Schijndel

  Leuke video en foto’s. Wat heerlijk om te zien dat Jacqueline helemaal enthousiast wordt en losser voor de camera staat. Compliment voor haar! Genoten van jullie beiden hoor.

  22 maart 2019 at 20:18
 • Reply Wilma Rommelse

  Stiekem onder werktijd genoten van de video. Mooi om alles nog even goed na te lezen en toch een aantal jurkje zo te kunnen zien. Heerlijke foto’s. Heb er weer enorm van genoten 😀

  22 maart 2019 at 20:28
 • Reply Jacqueline Harbers

  Toppers zijn jullie, allebei! De live passessie (die ik op een later moment heb terug gekeken) was al een feestje, maar de foto’s zijn ook superleuk geworden! Bedankt weer, dat jullie ons mee genomen hebben in jullie lol, enthousiasme en ons tegelijkertijd weer een stukje wijzer hebben gemaakt!

  Dikke knuffel en een fijn weekend ?

  22 maart 2019 at 20:28
 • Reply Ger da

  Zeker genoten van jullie filmpje, met een lach van het begin tot het eind. Goed duo zijn jullie samen! ❤ Ik vond de wikkel jurk jou de eerste keer, toen bij jullie uitje, je goed staan,maar ben nu wel van mening veranderd. Ik zie en begrijp wat jij bedoeld, vind het van onderen te veel jurk voor jou. Terwijl ik het een prachtig jurkje vind. De doorknoop staat je veel mooier, een echte Susan.
  Voor mij staat het uitje bij Binnie voor de deur, zo’n zin in, dus dat wordt ook weer lekker passen en kletsen met z’n allen.
  Heel fijn weekend lieve Susan ?

  22 maart 2019 at 20:31
 • Reply Alexandra

  Ik heb jullie filmpje bekeken. Heel leuk om te zien en wat een mooie jurken kwamen er voorbij. Gezellig zo’n video met zijn tweeën. En de foto’s zijn ook heel mooi. Ik ben super blij met mijn jurk Nova Daisy Dot Blue die ik na lang zoeken in een webshop in België heb gevonden. Wat een beauty. Heel blij mee. Nu nog mooi weer worden en dan kan ie aan!

  22 maart 2019 at 20:41
 • Reply chucky1012

  Zulke leuke foto’s!
  Prachtige dresses met ruffles….
  Fijne post.

  Heb een fijn weekend Xoxo

  22 maart 2019 at 21:50
 • Reply Ger da

  Hay, ben ik nog even. Zit zonet weer op de site bij tante te spieken, maar lang bij alle jurkjes staan helaas niet de afmetingen.
  Dacht ik laat het je even weten, want daarom is het zo fijn wat jij doet,ons laten weten hoe het één en ander valt. Topper! ???

  23 maart 2019 at 08:04
 • Reply Saskia

  Wat ziet het er weer prachtig uit dames. En heel handig ook alle maatadviezen.
  Thanks?

  23 maart 2019 at 09:27
 • Reply Sylvia W

  Heerlijk! Ook zo genoten van jullie saampies wat een gezelligheid! En uiteraard super bedankt dat het toch gelukt dit voor ons te realiseren, de meet en weet is zo extra fijn om tot beslissingen te komen en voor mij ook extra prettig hoe lang de jurken bij jullie vallen want ik heb ze met een lengte van 1.80 graag op of net boven de knie! Want anders ben ik ‘m de hele dag naar beneden aan het trekken hihi. Grote dank meiden & een heel fijn weekend! Groets Sylvia xx

  23 maart 2019 at 11:08
 • Reply Neeltje

  Het was erg leuk om terug te zien. Helaas is deze lichting niet mijn smaak. Maar de 2de lichting is een perfecte match.

  23 maart 2019 at 19:17
 • Reply Caro La

  hoi, ik heb de video nog niet gezien, maar de foto’s zijn prachtig! ik vraag me af waarom ik er steeds pas een paar dagen later achter kom dat er iets te zien is; zal eens kijken naar mijn fb instellingen. bedankt weer enne… susan, ik vind de boodschap dat je niet elk jurkje hoeft te hebben en er ook moois in je kast hangt van vorige jaren een heel gezonde! groetjes, Carola

  25 maart 2019 at 07:11
 • Reply Maria louisa

  ❤️??????

  25 maart 2019 at 17:51
 • Reply Btjaaktje

  De fotoshoot is minstens zo leuk als het filmpje! De jurkjes staan jullie beide allemaal zo mooi. Gisteren liet ik een collega, die voorzichtig informeerde, omdat ze mijn jurkjes eigenlijk toch wel erg leuk vond en vroeg zich af of het wel bij haar figuur zou passen. Ik heb haar doorverwezen naar jouw blog en ik heb haar mee laten kijken in de facebookgroep waar dames in alle maten en vormen de jurkjes showen.
  Ik ben benieuwd of ze een jurkje gaat uitzoeken!

  Stiekem begin ik de blauwe Loco steeds leuker te vinden. Laatst had ik een spraakverwarring met een andere collega. Ik vertelde dat dit een jurkje was met een locomotief. Ze keek me verdwaasd aan .. en toen zei ik ja: “van het spelletje: Loco”.
  Oh toen snapte ze het, want ze vroeg zich al af waar de trein dan te zien was was.
  Locomotief … loco-motief … locoprint!

  Liefs Xx TJ

  26 maart 2019 at 08:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.