Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Tante Betsy SS2019 in the shops

Hey girls het is dan eindelijk zover de Tante Betsy Spring Summer 2019 collectie is te koop bij heel wat Tante Betsy verkooppunten. Wat hebben we geduld moeten hebben en we moeten ook nog even geduld hebben, want niet alles is uitgeleverd van de eerste lichting. Maar ik zie her en der al foto’s van gezellige uitjes of dames in een nieuw jurkje.

Gisteren hadden manlief en ik ook een uitje en waren we op bezoek bij Tante. Ik mocht de wintercollectie AW2019 bewonderen en ik kan jullie vertellen dat die ook weer gaaf is. Wel viel me meteen op dat er meer herfstkleuren gebruikt zijn, maar gelukkig zaten er ook wel fellere kleurtjes bij. Weer een hele andere collectie als deze wintercollectie, maar wel met prachtige bloemenprints en ook gekke prints. Daarnaast ook effen items en grafische prints. Tante blijft ons verrassen en Tante zorgt dat er altijd wel wat leuks bij zit voor ieder van ons.

Tante Betsy SS2019 in the shops

Natuurlijk mocht ik ook nog boven even kijken naar de rekken met de SS2019 zomercollectie. Anita vertelde dat ze niet meer alles van de gehele collectie in de Tante Betsy webshop hebben. Zo blijft de exclusiviteit van het merk wat meer behouden. Ik heb ter plaatse maar even mijn wishlist aangepast. Sommige jurkjes waren er niet in de kleur of het model dat ik graag had willen hebben. Tante Betsy volgt zoals altijd wat later met de nieuwe collectie. Je kunt wel nog items uit de final sale scoren.

Tante Betsy SS2019 in the shops

Ik had van te voren stiekem gehoopt dat ik misschien een doosje mee naar huis kreeg, maar ik moet nog even geduld hebben. Ik had side kick Jacqueline al gevraagd of ze eventueel vandaag kon om samen een live passessie te doen, maar die heb ik gisteren middag toch maar afgezegd. Eigenlijk is het maar goed ook dat het niet door gaat, want ik ben niet echt lekker (manlief was verkouden en heeft me deze keer toch aangestoken).

Tante Betsy SS2019 in the shops

Lieverds ga vooral als het even kan heerlijk shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt. Ga zelf ervaren, ga zelf passen en kopen in een stenen winkel. Of bij een van de vele Tante Betsy webshops. Steun al die leuke bijzondere winkels!

Tante Betsy SS2019 in the shops

Ik neem een weekje vrijaf van mijn blog, ik heb dringend even rust nodig. We gaan ook nog een paar daagjes weg én manlief is volgende week jarig. Wie weet kan ik eind volgende week wel nog live gaan met een passessie, wel niet zo uitgebreid als anders dus. Maar het kan ook zomaar zijn dat het een week later wordt. Áls zal ik het wel aankondigen in de jurkjesgroepen op Facebook. Je kunt ook zorgen dat je meldingen hebt ingeschakeld van mijn blogpagina op Facebook. Dan krijg je een melding als ik op dat moment live ga. Aanklikken als eerste weergeven is ook slim, zo mis je niks.

365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina

Ik wens jullie heel veel shopplezier! Je kunt mijn aangepaste happy Tante Betsy shops list vinden in het menu. Bibliss Gouda, Cocon te Utrecht, Knus Zusje te Dongen, She Fashion in Dalfsen, ‘t Ingeltje te Damwoude én Succubus zijn toegevoegd. Ken jij nog nieuwe verkooppunten die er niet op staan, dan hoor ik het graag. Vermeld het in je reactie hier beneden.

Tante Betsy SS2019 in the shops

Er zijn ook enkele verkooppunten gestopt. Maar welke dat zijn werd me niet duidelijk uit de aangeleverde lijst. Weet jij dat en staat de winkel nog in mijn lijst. Laat me dat dan hieronder weten dan verwijder ik deze zo spoedig mogelijk.

LET OP UPDATE dd 02-03-2019 verwijderd van de Happy Tante Betsy shops list;
Alle verkooppunten van Art & Casey (Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam én de webshop).
Villa Kado in Terborg
Studio Eigenzin in Velp
XP Clothing in Woerden
Wai Wurrie in Zeist
‘t Land van Texel in Den Burg
Tante Betje in Oosterhout
Our Favourite Shop in Roermond
Hippe Wolfjes (webshop)
Gantoinette in Gent (BE)
MamzÉlle Coquelicot Boutiquez (BE)
Wellicht vind je er wel nog sale items van Tante Betsy, maar deze winkels verkopen per SS2019 geen Tante Betsy meer.

NIEUW OP DE LIJST PER 02-03-2019
Hippe Kippe webshop
Cherrylisious is een Belgische webshop met kids kleding van Tante Betsy, blijkbaar al per AW2018.
People’s Color in Brussel is blijkbaar ook een nieuw verkooppunt
K’bouter in Roeselare is een nieuw Tante Betsy verkooppunt (ook meisjes)

Ben jij al in een verkooppunt geweest of heb je online geshopt?

Lots of love from Susan

* Ik heb even wat overzicht foto’s gebruikt van verkooppunten én collegablogger Joyce was gisteren met een stel dames gaan shoppen en schreef er een blog over.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Fhathima

  Ons geduld wordt vast beloond! Er druppelt langzaamaan al heel wat moois de winkels binnen! Fijne week Susan, geniet van je daagjes weg!

  1 maart 2019 at 19:45
 • Reply Ina Sloot

  Hoi Susan! Oh wat leuk om toch alvast de wintercollectie te zien en tegelijkertijd nog mogen beginnen met de zomercollectie! Ben benieuwd wat er allemaal op jouw lijst staat!
  Maar eerst maar rustig aan doen en beter worden. Geniet ook vd dagen weg met je man! Dikke knuffel Xx

  1 maart 2019 at 19:46
 • Reply Hennie

  Een fijne vakantie lieverd en rust lekker uit. Geniet van alle foto’s van tb zusjes, ook leuk toch?
  ?

  1 maart 2019 at 19:52
 • Reply Leanne van der Ende

  Hi Susan,
  Art&Casey stopt met de verkoop van Tante Betsy. Naar ik mij heb laten vertellen in 1 van hun winkels. De zomercollectie 2019 is niet meer ingekocht.

  1 maart 2019 at 19:55
  • Reply Joyce Jagerman

   Hele fijne vakantie, rust maar lekker even uit! Wij glunderen naar al dat moois en geduld is een schone zaak ??
   Veel ontspanning en plezier gewenst ?

   2 maart 2019 at 08:15
 • Reply Joyce Siemons

  He lieverd, wat lief dat je me genoemd hebt❤️ wat heerlijk dat je hebt kunnen rond kijken bij tante zelf. Nu dus even pas op de plaats, maar lekker rustig aan meis. Ik hoop dat je verkoudheid niet erger wordt. Trouwens bij hippe kippe kun je nu ook tb kopen! Dikke knuf

  1 maart 2019 at 20:10
 • Reply Sylvia W

  Hi Susan, wat had ik te doen met het Tante Betsy Team en de wachtende onderneemsters, wat een spanning maar tevens onmacht! Maar het wachten is zeer de moeite waard want we gaan beloond worden met een waanzinnig mooie SS2019 collectie! Ik ben heel benieuwd naar wat jij in jou doosje gaat aantreffen, kijk er naar uit maar wacht tevens zeer geduldig af. Dank dat je de shop lijst bijgewerkt hebt, er werd mij bij Art & Casey in Delft verteld dat zij stoppen met de verkoop van Tante Betsy…dit was een paar weken geleden en ik weet niet of ze toch als nog van gedachten veranderd zijn? Erg jammer dat er nu geen verkoop punt meer in Delft zit. Maar zo te lezen in de shoplist, genoeg leuke erbij en hele leuke gaan door! Dan maar gezellige ontmoetingen afspreken iets verder van huis etc. Wat ik er van mee krijg altijd zeer de moeite waard qua gezellige winkels etc. en die willen we natuurlijk graag houden om te bezoeken en te shoppen! De onderneemsters doen allemaal stinkend hun best om leuke feestjes te organiseren om ons kennis te laten maken met hun geweldige winkels en de mooie nieuwe collectie. Beterschap en ik wens je een fijne gezellige week samen met je mannetje, warme knuff xx

  1 maart 2019 at 20:10
 • Reply Petra van Schijndel

  Heerlijk dat je al even een kijkje hebt mogen nemen van aw 2019 ! Fijne week en beterschap. Ik hou het in de gaten je passessie. Liefs. ❤️

  1 maart 2019 at 20:16
 • Reply Btjaaktjr

  Lieve Susan, wat jammer dat jij nog geen doosje hebt meegekregen. Ook een beetje eigen belang want ik kijk juist altijd zo enorm uit naar je live passessie voordat ik zelf ga shoppen. Maar wat heerlijk dat je even een weekje vrij neemt! Geniet ervan je hebt het dik verdiend.
  Ik heb al wel een paar winkels bezocht en er pronkt alweer een Tante Betsy uit de nieuwe collectie in mijn kast! En één is onderweg die ik niet in de stenen winkels kon vinden.

  Wat gaaf dat jij zelf alweer een kijkje hebt kunnen nemen in de herfst/winter-collectie! Gelukkig hebben we eerst nog een lente en zomer voor het vooruitzicht met prachtige nieuwe prints en kleuren van Tante Betsy. Als je denkt alles gezien te hebben duikt er toch weer nieuwe foto’s op. Heerlijk deze tijd!

  Fijn weekend en vakantie! Geniet ervan ❤️?

  1 maart 2019 at 20:28
 • Reply Alexandra

  Wat jammer dat Tante Betsy niet meer de hele collectie heeft. Veel verkooppunten hebben bijvoorbeeld helemaal geen maat XS in de winkel of webshop. Hopelijk wel mijn favorieten. Ik ben heel benieuwd. Ik heb al veel moois voorbij zien komen, maar wil wel graag andere kleuren of modellen dan die ik al in mijn kast heb hangen. Ik heb al zoveel Tante Betsy jurkjes dat ik mijn collectie wil aanvullen met écht iets anders. Zal vast lukken. Beterschap en geniet van je weekje.

  1 maart 2019 at 20:34
 • Reply monique den Boer

  Lieve Susan, ik was vandaag in Den Haag om vast de nieuwe collectie van Tante te gaan bekijken bij Art en Casey maar deze verkoopster wist me te vertellen dat zij gestopt waren met de verkoop van Tante. Echt balen maar gelukkig toch mijn wensjurkje al kunnen scoren in een webshop. Nu maar hopen dat hij gaat passen. Kan ik straks van jouw kadobon nog zon mooie jurk online bij Tante kopen. Ik zal zeggen alvast een fijne vakantie en zorg goed voor jezelf . Tot gauw? Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  1 maart 2019 at 20:45
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat komen er alweer mooie foto’s voorbij hè? Ik vind veel mooi, maar weet nog niet welke keuze ik ga maken. Ik wil sowieso wachten tot ik de 24e bij Binnie ben, ik hoop dat ze dan nog vanalles heeft ?
  Geniet van je rust ?

  1 maart 2019 at 20:47
 • Reply Ger da

  Hay Susan!

  Wat leuk hè, al die foto’s te mogen zien van blije dames, en idd wachten wordt beloond. Wordt dus nog spannend ook, want welke komt nog bij tante zelf op de site en bij welke leukerd heb ik mis gegrepen. Maar er is deze keer zoveel, dus dat gaat echt wel goed komen. Morgen fijn op pad, kijken wat er met mij mee naar huis mag.
  Een hele fijne relax week toegewenst lieve Susan, en de passessie houden we te goed.
  Dikke knuffel ?❤

  1 maart 2019 at 21:07
 • Reply Wilma Rommelse

  Geniet lekker van je rust en even lekker weg. Benieuwd naar je assessor, maar nu eerst lekker genieten. Alvast gefeliciteerd met Arno, hier morgen manlief jarig 🙂

  1 maart 2019 at 21:36
 • Reply Baukje

  Ik ben gister al even wezen passen bij Binnie in de winkel. Vond de jurkjes bij anderen prachtig staan maar kon ervoor mezelf nog niet zo heel blij van worden. Dus weer met iets voor mijn meiden thuis gekomen ??. Ik kijk uit naar je filmpje van de passessie. Vind het altijd fijn om het eerst bij jou te zien!! Maar nu eerst maar lekker genieten van jullie tijd samen! Zo belangrijk!! ?

  2 maart 2019 at 08:07
 • Reply Ina van Splunter

  Hoi Susan, geniet van je weekje weg samen en alvast gefeliciteerd, ik kijk uit naar jouw passessie, ook ik vind het jammer dat Tante Betsy niet meer de hele collectie in de webshop heeft, las al berichten dat er nu al geen XS meer was en ik heb het ook nog niet gezien, dat is niet leuk voor de slanke dames onder ons, bovendien komen er steeds meer fans en dan vrees ik dat het helemaal een run en gekte wordt en worden misschien later wel weer voor 2e hands de prijzen opgedreven omdat er niet zoveel van was, stenen winkels heb ik niet echt in de buurt en ook die hebben vaak maar een beperkte collectie, ook vind ik altijd fijn om bij hen te bestellen, er zijn geen verzendkosten en betaal altijd met afterpay

  2 maart 2019 at 08:21
  • Reply Ria

   Er is blijkbaar nog wel xs maar winkeliers kunnen een serie van 6 maten bestellen dacht ik. Als je de dames wil blij maken met XXXL heb je dan geen XS… denk het zo begrepen te hebben… ik ga ook liever passen in een stenen winkel want vaak is dat wat je voor ogen had niet dé jurk en ga je met iets totaal anders naar huis… maar helaas niet veel verkooppunten in de buurt en binnenkort helemaal niet meer als ik vast in de Hoge Venen woon ?

   2 maart 2019 at 11:11
 • Reply Saskia van Horne

  Jammer dat TB niet meer alles op hun site heeft. Ik koop veel bij Lef in Hilversum, maar een stenen winkel koopt natuurlijk niet alle modellen in.
  Maar goed gelukkig zijn er ook andere webshops.
  Geniet van je vakantie en de rust.
  Hoop ook dat je je snel wat fitter voelt. Gelukkig is zo’n verkoudheid vaak snel over, maar komt altijd op een ongunstig moment.

  2 maart 2019 at 08:36
 • Reply Caro La

  Hoi, ik had je dat doosje graag gegund. Jammer hoor, net nu ik zo blij ben dat ik niet meer steeds achter het net vis (ben afhankelijk van online kopen) met xxxl, kan ik het nu nergens vinden. Ik dacht het komt wel op de site zelf, maar dat lukt dus misschien ook niet meer. ik ben zoals je weet stapelverliefd op dit merk, maar qua communicatie zou het best wel eens wat klantvriendelijker mogen. Of misschien sla jij het juiste pad in en maak ik kleding te belangrijk…

  2 maart 2019 at 09:02
 • Reply chucky1012

  Goedemorgen….
  Zo fijn dat we allen tegelijk kunnen gaan shoppen en snoepen van deze geweldige collectie….
  Leuke foto’s ??
  Gezellig verslag van de dag uit naar Tante.
  Als geen ander die net als ik in de fashion wereld gewerkt had, weet ik hoeveel er keihard in een winter gewerkt gewerkt wordt aan een collectie voor een aantal seizoenen erna…..
  Fijn dat je er een sneak peak van had gezien…
  Jij had er een geweldig verslag van gemaakt met pretty pictures ????

  Gaan jullie maar fijn genieten van een mooie, leuke en gezellige holiday ?

  2 maart 2019 at 09:34
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Fijne rustige week, dankjewel voor alle updates, wat is het toch fijn om zo op de hoogte te blijven van alles rondom TB. Hippe Kippe, ook Arnhem, verkoopt nu ook TB!
  Knus!! ???

  2 maart 2019 at 10:21
 • Reply Ria

  Had zo uitgekeken naar je passessie… Heb dezelfde maat dus weet ik gelijk hoe alles zit… maar gezondheid is net iets belangrijker, zorg goed voor jezelf ???

  2 maart 2019 at 11:13
 • Reply Ellen Jacobs

  Hallo Susan, ik hoop dat jullie snel opknappen. Yes, ik heb het rode met roze boorden jasje zojuist bij Eigen Stijl gekocht. Verder niets gepast te moe na enerverende dag gisteren… de winter collectie zitten mooie items bij. Volgens Kim een mooie jas die echt iets voor mij is. Zag maar een detail maar?
  Ik zie uit naar jullie pas video.
  Let op jezelf. Dikke kus en liefs van de Veluwe Ellen

  2 maart 2019 at 13:44
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  LET OP UPDATE dd 02-03-2019 inmiddels verwijderd van de Happy Tante Betsy shops list;
  Alle verkooppunten van Art & Casey (Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam én de webshop).
  Villa Kado in Terborg
  Studio Eigenzin in Velp
  XP Clothing in Woerden
  Wai Wurrie in Zeist
  ‘t Land van Texel in Den Burg
  Tante Betje in Oosterhout
  Our Favourite Shop in Roermond
  Hippe Wolfjes (webshop)
  Gantoinette in Gent (BE)
  MamzÉlle Coquelicot Boutiquez (BE)
  Wellicht vind je er wel nog sale items van Tante Betsy, maar deze winkels verkopen per SS2019 geen Tante Betsy meer.

  NIEUW OP DE LIJST PER 02-03-2019
  Hippe Kippe webshop
  Cherrylisious is een Belgische webshop met kids kleding van Tante Betsy, blijkbaar al per AW2018.
  People’s Color in Brussel is blijkbaar ook een nieuw verkooppunt
  K’bouter in Roeselare is een nieuw Tante Betsy verkooppunt (ook meisjes)

  Ik zal dit ook nog even aanpassen en toevoegen aan de tekst in deze blogpost. Dikke knuffels van Susan

  2 maart 2019 at 18:18
 • Reply Mina

  Lieve Suzan heerlijk genieten van je rust en je dagen samen met manlief en de leuke uitstapjes die jullie gaan maken. Eerst goed voor jezelf zorgen. Dikke knuf

  7 maart 2019 at 08:11
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.