Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Sneak Peek, Tante Betsy

Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Hey lieverds velen van jullie zullen inmiddels al het Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek filmpje gezien hebben. Ik mocht het gisteren op mijn blog delen en deelde het daarom alvast op mijn Facebook pagina. De dames die geen Facebook hebben, kunnen nu ook heerlijk gaan meegenieten op Youtube. Ik had vorige week al gevraagd of ik wat sneak peeks mocht delen, maar dat mocht pas in de tweede helft van januari. Ik ga vandaag wat dieper in op het filmpje. Ik heb deze collectie namelijk al met eigen ogen mogen bewonderen.

Tante Betsy Spring Summer 2019

Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Als je het Tante Betsy Spring Summer 2019 Youtube filmpje hebt gezien begint je hart al sneller te kloppen of heb je zoiets van dat het nog niet jouw smaak is. Gelukkig is er dit zomerseizoen voor iedereen die verliefd is op de jurkjes en items van Tante Betsy wat leuks bij. Dit is maar een heel klein plukje van wat er allemaal komen gaat. Ik ben in ieder geval al heel wat maanden zwaar verliefd. Want wow wat zitten er gave printjes en mooie modellen bij. Tante Betsy verrast ons keer op keer.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Over the top

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Ik ben nu eenmaal gek op printjes en deze keer is er zelfs een echte Over the top print. Je ziet hem in het filmpje in model Lola, echt dé print bij dit model. Model Lola is een van mijn favoriete modellen. Dit model doet me altijd denken aan Oostenrijk/Duitsland en Dirndl’s.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Dress Lola

Ik moet eerlijk bekennen toen ik de Over the top print voor het eerst zag op de paspop als wikkeljurk, dat ik dacht OMG. Maar later toen ik deze print in het rek tegenkwam, hij komt volgens mij in de tweede levering, zag ik hem in het blauw in het Lola model en maakte mijn hart meteen een sprongetje. Ik dacht wow wat een leuke print en realiseerde me toen pas dat het dezelfde print was. Ik had er alleen even aan moeten wennen whahaha. Letterlijk een Over the top print, met bergtoppen maar ook gewoon met een heel hoog retro en kitsch gehalte. Een jurk die je meteen een vakantiegevoel geeft. I love it!

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek wikkeljurkHappy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek wikkeljurk

Wikkeljurk

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek wikkeljurk

Lieverds ik mag nog geen foto’s delen die ik zelf gemaakt heb van de SS2019 zomercollectie. Maar ik heb wel al eens een SS2019 foto gedeeld van mezelf in een wikkeljurkje. Let op ik heb hier een maat M aan, dus niet mijn eigen maat. Volgens mij viel deze wikkeljurk gewoon op maat. Vroeger zijn er wel al wikkeljurken geweest, maar dat is al heel wat jaren geleden. Ze zijn nu weer terug. Destijds werd ik er niet vrolijk van, het deed niks voor mijn lijf. Het overslagmodel staat me veel mooier. Dus stiekem ben ik wel heel benieuwd hoe het wikkeljurkje nu (be)valt.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy wikkeljurk SS2013

Let wel een overslagjurk is wat anders dan een wikkeljurk! Een overslagjurk, model Auntie, is een jurk die bij de buste een overslag heeft waarvan het rokgedeelte dicht gestikt is.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Dress Auntie overslag model

Een wikkeljurk wikkel je om, die knoop je dicht en die kan dus bij het rokgedeelte open vallen. Je ziet in het filmpje het wikkeljurkje in de print Daisy Dot. Ik ben gek op madeliefjes en ik was dan ook meteen verliefd op die print.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Binnenkort vertel ik weer wat meer over de printjes en modellen van de SS2019 zomercollectie. Ik vind het super leuk dat het filmpje in het bos gemaakt is. Ik ben gek op wandelen in het bos en dat kan heel goed in een jurk!

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper

Ik heb het filmpje zelfs al heerlijk op groot scherm bekeken. Zo was Tante Betsy zowaar bij mij thuis op de televisie. Echt weer een collectie om naar uit te kijken in deze natte koude grijze dagen. Gelukkig kunnen we ook heerlijk genieten van een prachtige en vrolijke wintercollectie. Die nu met leuke kortingen te koop is bij Tante Betsy in de webshop en in veel Tante Betsy verkooppunten.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Oh ja lieverds houden jullie er wel even rekening mee dat de modellen in dit filmpje lang en slank zijn. En kleine maatjes dragen waardoor jurken een stuk korter vallen. Als jij lang bent en een grotere maat draagt ziet een jurk bij jou weer helemaal anders uit. Ik hoop straks weer samen met Jacqueline een leuke live passessie op mijn Facebook pagina te doen, als ik mijn wishlist items heb ontvangen. Zodat jullie kunnen zien hoe de jurkjes staan en vallen bij twee verschillende dames die allebei maat L dragen. Jacqueline is een heel stuk groter dan mij en slanker. Zo is ze een super side kick om samen met mij aan jullie te laten zien hoe alles valt en staat.

Happy Tante Betsy blogger Susan & sidekick Jacqueline beide in maat LHappy Tante Betsy blogger Susan & sidekick Jacqueline beide in maat L

Hebben jullie al favorieten gezien en verheugen jullie je ook al op de lente waarbij we heerlijk kunnen gaan ronddartelen in het bos in zo’n leuke jurk?

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peekHappy Tante Betsy blog - Tante Betsy Spring Summer 2019 sneak peek

Zo lang hoeven we trouwens niet te wachten hoor, de eerste lichting van de zomercollectie zal al over een aantal weken in de Tante Betsy verkooppunten hangen. De webshop van Tante Betsy volgt altijd wat later, zodat de winkels de eerste verkoop hebben. Voor nu genieten we heerlijk van deze wintercollectie of van jurkjes en items van oudere collecties. Draag jij nu vooral je ‘winter’ jurkjes of draag je je zomerjurkjes het hele jaar door?

Lots of love from Susan

* De SS2019 screenshots heb ik zelf gemaakt tijdens het kijken naar het Youtube filmpje. Alle info & maatadvies tips van de AW2018 collectie vind je hier.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

46 Comments

 • Reply Hannelore

  Krijg nu al zin in mooi weer….zucht

  7 januari 2019 at 19:36
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi lieverd,
  Wil je me niet meer zo aan het blozen maken ?. Je side kick moet eerst back in shape komen, de kerst kilo’s moeten ervan af ?. Maar ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de wikkeljurken. Ze lijken een wat meer klokkend rokgedeelte te hebben. Vroeger als kind, moest een jurk of rokje bij mij eerst de draai proef ondergaan. Als de jurk maar genoeg deed zwieren, mocht hij mee naar huis ???

  7 januari 2019 at 19:42
 • Reply Natasja

  Ik heb er zo’n zin in, zoveel moois komt er weer aan! ♥

  7 januari 2019 at 19:42
 • Reply Joyce

  Super gaaf, bedankt voor het delen!
  De pannetjes jurk lijkt mij geweldig, zo ook die oranje ruitjes/wiebertjes. Ik kijk naar je pas sessies uit ?

  7 januari 2019 at 19:43
 • Reply Joyce Siemons

  Oooh wat heerlijk hè! Ik werd écht heel blij van dat filmpje. Zo te gek dat we niet zo heel lang meer hoeven te wachten? bedankt voor je leuke blog met foto’s?

  7 januari 2019 at 19:44
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Im in love wat een leuke collectie. ???. Al druk met mijn wishlist zal weer lekker zijn met dragen na de operatie. Komen er ook leggings . Weer een leuke blog om te lezen??

  7 januari 2019 at 19:44
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Ik zie al een aantal leuke jurkjes, zoals die met de pannetjes en het hertje! ? Ben benieuwd wat er nog meer voor moois gaat komen. Dat wordt dan weer keuzes maken ?

  7 januari 2019 at 19:55
 • Reply Marlou de Bruin

  Kan niet wachten op jullie modeshow ?

  7 januari 2019 at 19:55
 • Reply Wilma

  O, Susan dat wordt weer heerlijk genieten in het voorjaar! Wat zijn ze weer gaaf! Wat een creatief talent heeft Tante Betsy toch! Ze verbaast me steeds weer! Wat een heerlijk blog heb je er van gemaakt met prachtige foto’s! Dank je voor dit inkijkje! Knuf!

  7 januari 2019 at 19:58
 • Reply Maria Louisa

  Wat een plaatje weer dat wikkeljurkje met madeliefjes. Hopelijk komt t nog niet te snel allemaal want dan kan ik nog eventjes sparen ?

  7 januari 2019 at 20:05
 • Reply Franka

  ?z i n in t voorjaar!!! Wat een pracht jurkjes heb ik al gezien, blij blij

  7 januari 2019 at 20:06
 • Reply Annelies van der Valk

  Hoi Susan wat komt er weer veel moois aan. Ik weet niet of ik een wikkel jurk wil. Ik was er vroeger niet kapot van. We gaan het zien. Ik hoop wel dat de passessie gezellig met Jacqueline gaat plaatsvinden. Dat was zo leuk om naar te kijken. Ik wens jou een fijne avond.

  7 januari 2019 at 20:07
 • Reply Tineke

  Hoi lieverd, ik kijk al uit naar jullie passessie, dat heeft me goed geholpen en ook zo fijn dat je alles meet en erbij zet. Dankjewel daarvoor. Ik heb bij wat andere sneak peeks al wat gezien, die bijtjes ??
  Voor nu ge niet Ik van de wintercollectie en de zomerjurkjes met een lekker warm vest.
  Heb het goed lieve Susan?

  7 januari 2019 at 20:13
 • Reply Heidi

  Ik ben al sinds gisteren in jubelstemming. 10 printjes staan al op mijn lijst. En die dirndljurkprint wauw wauw wauw. Wst een geweldige collectie komt eraan. En de kleurtjes lekker pastellerig. Heerlijk.

  7 januari 2019 at 20:18
 • Reply Katja Prins

  Neeeeeeee!!!!! Om boos van te worden, zo mooi! En dan heb ik dus nog maar een fractie gezien … Van deze fractie wil ik alles al hebben. Waar gaat dit heen.

  Ik draag vooral mijn winterjurkje. Maar voor de afwisseling doe ik ook gewoon mijn zomerjurkjes aan met truitje eronder of vestje erboven.

  Bedankt weer voor deze übergave preview!

  7 januari 2019 at 20:23
 • Reply Yvon

  Wat leuk dat meer info over de nieuwe lichting. Kan mij nu al verheugen op jullie filmpje!!!
  Heerlijke nieuwe prints.
  Ik draag hier jurkjes hele jaar door, zwlfs mouwloze met vest laatst?. Krijg wel zin in de zomer door dat filmpje hoor. Laat het maar snel zover zijn?

  7 januari 2019 at 20:37
 • Reply Sylvia W

  Lieve Susan, ik kan niet anders zeggen als wat ontzettend heerlijk om al te mogen genieten van deze gezellige vrolijke zonnige previews in deze grijze dagen. Excuses dat ik zonder vooraf toestemming gevraagd te hebben het filmpje uit enthousiasme ook gedeeld had, ik zag het op facebook verschijnen en dacht op YouTube is het voor iedereen zichtbaar dus mag ik het ook delen…. ik heb er ook niet over na gedacht het op zondag 1st na te vragen…

  Ik kijk er echt naar uit! Wat een waanzinnig mooie collectie heeft ze weer voor ons ontworpen, wat een heerlijke blog deel jij weer met ons, dank je wel. Fijne avond xx

  7 januari 2019 at 20:45
 • Reply Fhathima

  Ohhh krijg nu al kentekriebels! Die madeliefjesprint vind ik mooi! Ik ben heel benieuwd naar t model en de rest natuurlijk! Voor nu geniet ik nog van fijne winterjurken en vesten!

  7 januari 2019 at 20:45
 • Reply Hennie Rijnders

  Een superleuke collectie. Ik kijk er naar uit. De madeiefjes hebben mijn hart gestolen net als het keukenprintje. Fijne avond Suzan. ?

  7 januari 2019 at 20:47
 • Reply Jolanda

  Wat een leuke sneakpeak van de nieuwe collectie, dat wordt weer sparen…… gelukkig zijn de zomerjurkjes ook in de winter goed te dragen met een fleurige panty-legging en een vest. Kijk weer met veel plezier uit naar een live passessie ?

  7 januari 2019 at 20:53
 • Reply Christel

  Ik word er weer blij van als ik al die vrolijke printjes zie. Hét printje/jurkje voor mij nog niet voorbij zien komen. Ik hoop op een leuke moeder-dochter matching outfit, want dat is afgelopen seizoen niet gelukt.

  7 januari 2019 at 20:58
 • Reply Peet

  Leuk Susan!
  Al hou ik ook van het winter seizoen, de zomer met heerlijke frisse kleurtjes is ook weer welkom!

  7 januari 2019 at 20:59
 • Reply Caro

  Hahaha, wat zal ik genieten van al jullie avonturen bij het uitkomen van de eerste batch nieuwe collectie. Met een ?in de hand, onder een ⛱ in de ☀️?, in het verre Indonesië. Verheug mij nu al op de TOOTD’s?

  7 januari 2019 at 21:04
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd, hoe heerlijk is het bij dit grijze natte weer om alweer zoveel zonnigs, fleurigs en vrolijks voorbij te zien komen! Ik verheug me er enorm op. Nèt als jij vreselijk verliefd op de “Daisy-print”… en ik denk zeker dat ik een wikkeljurkje wil proberen (mèt bijpassend broekje ?)! Omdat ik weet wat er nog meer gaat komen, verheug ik me op nog veel meer…. 1 jurkje in het bijzonder. Elk seizoen zitten er wel 1 of 2 jurkjes bij waarvan ik weet, dat ik ze moet hebben. Verder laat ik me weer heerlijk verrassen met het passen in stenen winkels, de inspiratie die ik van foto’s van andere meiden opdoe (waar jij natuurlijk een belangrijke rol speelt). Het wordt een super collectie!

  Neemt niet weg, dat ik momenteel ook heel erg geniet van mijn mooie winterjurkjes! Daar ben ik zeker nog niet op uitgekeken ?

  Fijne avond lieverd en ik verheug me al op een live-passessie met mijn naamgenootje ?

  7 januari 2019 at 21:37
 • Reply Paola

  Wat ziet dat er übertof uit!! Ik word er zo blij van ?

  7 januari 2019 at 22:07
 • Reply Esther Messing

  Echt ik heb zo genoeg van dit weer, ik verlang al weer heel lang naar de lente en zomer. En natuurlijk de nieuwe collectie van tante die ik al in het echt heb mogen bewonderen. Echt zo mooi. Heb nog heerlijk wat bonnen thuis liggen dus 1 of 2 wensjurkjes komen er zeker. Liefs Esther?

  7 januari 2019 at 22:26
 • Reply monique den boer

  Hoi Susan, mijn allereerste tante jurkje is een wikkeljurkje en nog steeds draag ik het jurkje in de zomer met schoenen eronder en in de winter met laarzen en een vestje. Dit jurkje zal ik dus ook nooit wegdoen. De wikkeljurkjes met madeliefjes hebben nu al mijn hart gestolen en de gele jurkjes oooh dat wordt weer sparen en uitkijken naar jullie passessie. Gelukkig hebben we nog even en kunnen we nog even dromen van al dat moois wat nog gaat komen. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  7 januari 2019 at 22:28
 • Reply Mina

  Spannend kijk ik nu al reikhalzend uit naar jullie gezellige pas sessies! Met het gevaar dat ik heel hebberig word dus hard sparen aankomende tijd! Voel me net een klein kind hihihi(luv it). liefs.

  7 januari 2019 at 22:38
 • Reply Janny

  Wat is het toch heerlijk om zoveel vrolijkheid voorbij te zien komen op zo’n grauwe dag als vandaag! Ik heb zeker al een paar hele mooie jurkjes voorbij zien komen maar ik verheug me ook ontzettend op de rest. Kom maar op met die lente! Hoewel ik ook nog volop geniet van mijn winterjurkjes en de oudere modellen die ik heb hoor. Blijf de meeste van Tante gewoon zo leuk vinden die ik heb. ? Liefs en een dikke knuffel

  7 januari 2019 at 22:43
 • Reply Petra van Schijndel

  Dat waren precies mijn gedachten na het zien van het filmpje ; zwaar verliefd. Daisy Dots vind ik helemaal geweldig, maar ik denk ook dat er een TB broek in mijn kast gaat komen dit jaar. Groen of geel, mits zij niet te lang valt. Nu heerlijk verheugen. ❤️

  7 januari 2019 at 23:47
 • Reply Johanna

  Wat is het toch weer een super collectie. En dan is dit nog maar het begin. Ik ben verliefd op die print met ruitjes en madeliefjes. Maar de wikkeljurk…..volgens mij gaat die mij absoluut niet staan. Maar wie weet. Tante Betsy heeft mij wel vaker verrast. Ik ga het gewoon proberen als ze in de winkels komen straks. En anders zijn er nog genoeg andere modellen. Ik verheug me alvast ontzettend op de nieuwe collectie.

  7 januari 2019 at 23:54
 • Reply Annette Elias

  Oh oh oh, het is weer te erg! Wat een boel moois! Alhoewel ik iets minder van de groteplaatjes op kleding ben vond ik het zigeunermeisjerokje in het filmpje ook heel erg gaaf! Het wordt weer een aanslag op de bankrekening vrees ik, want er is zoveel dat ik mooi vind!Ik verheug me al weer enorm op jullie passessies hoor! Ik hoop zelf naar winkels te kunnen zodat ik mede xx(x)l dames kan showen hoe het staat als je voller bent qua figuur. In ieder geval volop leuks om ons ongelooflijk op te verheugen!

  8 januari 2019 at 10:09
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat een hoop moois komt eraan. Ik ga jou blogs goed in de gaten houden voor het advies qua maten, want komt daarmee altijd goed uit ?
  Heerlijk blog weer en we kijken met spanning uit naar de nieuwe collectie

  8 januari 2019 at 10:15
 • Reply dagmar

  wat een leuke blog weer Susan. Tcoh weer fijn om allemaal te lezen. Ben zo benieuwd naar de wikkeljurken; meestal ook niet zo mijn ding, want ja kan zomaar open waaien en zeker op de fiets is dat niet handig. Maar ze zijn zo mooi!!! Kan niet wachten tot er weer en pas-sessie komt van jou!

  8 januari 2019 at 10:40
 • Reply Marianne Asselman

  Supergaaf de nieuwe collectie en het staat je weer super in de sneak peak, met he giga gave laarzen. Leuke gezellige blog en echt weer veel leuke informatie
  Veel plezier met de passes sirs. Ga het wel zien en volgen. Groetjes en fijne dag

  8 januari 2019 at 11:30
 • Reply Ellen Jacobs

  Er zitten weer veel leuke items bij. Het filmpje was erg leuk om de kleding in beweging te zien. Benieuwd naar jullie pas sessie. Heb gewoon nog geduld. Die paar weekjes kunnen er nog wel bij. Lieve groetjes van de Veluwe

  Ps. Hier worden zomer jurkjes en rokjes het hele jaar door gedragen met bijvb. Een hoody kan dat al snel

  8 januari 2019 at 13:35
 • Reply carola

  ik kan niet wachten…

  8 januari 2019 at 14:03
 • Reply Rebecca

  Het ziet er gelijk weer zo lekker vrolijk uit, met al die mooie zomerse kleuren.
  Heb nu al weer zin de lente/zomer en zie enorm uit naar jullie passessie. Altijd zo leuk en gezellig.
  ? Rebecca

  8 januari 2019 at 16:49
 • Reply Alexandra

  Wat heerlijk om die vrolijke kleuren voorbij te zien komen in prachtige jurken. Ik ben meteen verliefd op het jurkje met de madeliefjes. Maar ik zag nog veel meer moois. Ik heb nu nog meer zin in de lente. Ik draag nu toch alleen mijn winterjurkjes, dan is het straks des te leuker om de zomerjurkjes weer aan te doen. Ik houd dat eigenlijk wel gescheiden, ook omdat mijn zomerjurkjes meestal toch echte zomerkleurtjes hebben. En het ook weer zo heerlijk is om die donkere kleuren aan te doen als de dagen zo donker zijn, dat past dan beter. Ik ben dol op de Cornflower jurk die je eigenlijk het hele jaar kan dragen qua kleur, maar toch draag ik deze niet in de zomer. Nu des te meer. Het is een favoriete jurk van mij.

  8 januari 2019 at 19:51
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een heerlijke sneakpeek! Ik heb nog niet echt een “hebben-hebben-hebben” moment gehad, maar dat dacht ik afgelopen winter ook, dus ik ben erg benieuwd wat er allemaal gaat komen. Ik zou wel graag met anderen willen gaan passen, dat lijkt mij echt leuk. Dus danes, als jullie zin hebben?

  8 januari 2019 at 22:09
 • Reply Marianne uit Kampen

  Wat leuk weer om te lezen en te zien. Krijg meteen zin in de zomer ! Gelijk gekeken wat ik ook alweer besteld heb voor de winkel, er komt zoveeeeeeel leuks ! Ben ook heel benieuwd naar de wikkeljurken met broekjes en de items van viscose. Bedankt Susan, blij begin van de dag ! Ik ga mijn hertjesjurk ( die moet elke week wel een keer ) maar eens aandoen en ontbijten. Fijne dag X

  9 januari 2019 at 07:33
 • Reply Brenda

  Wauwie, ik ben reuze benieuwd naar de daisy dot wikkeljurk? Ik hoop dat die ook in het zwart komt? We zullen het zien. Eerst nog maar even de wintercollectie dragen want daar heb ik ook nog een aantal ongedragen van in de kast hangen. Groetjes

  9 januari 2019 at 16:45
 • Reply carol

  Gelukkig weet ik dat er nog heel veel moois komt en heb ik mijn favoriete in mijn hoofd. Die zijn hier nog niet te zien dus ik wacht geduldig wel een heerlijk blog en je zult veel dames al heel blij maken met wat je hier laat zien

  9 januari 2019 at 17:30
 • Reply Anneke

  Jaaah, prachtig weer!!!
  De wikkeljurken, wikkel ik straks met veel liefde om mijn lijf. Wel slank, maar kort. Ik hoop dus dat ze ook kleine maatjes hebben, die korter vallen. Natuurlijk komt de uberkitche wikkel tirol zuivere berglucht met de gele bloemen in mijn kast te hangen, de purple wikkel madelief????✨, het gele zomerjurkje, het keukenjurkje.. de sportieve shirts, een broek.. oooohh er is weer veel te veel om te verlangen… Ben helemaal verliefd op deze prachtige collectie?
  Draag nu nog heel graag al mijn winterjurkjes, die geven kleur aan de grauwe maanden.
  Lieve Susan, hoe gaat het bij jou?

  Warme knuffel van ?

  9 januari 2019 at 20:31
 • Reply Saskia van Horne

  Kijk al helemaal uit naar jullie pas- en fotosessies van de nieuwe collectie.
  Het is handig om te lezen en krijg er altijd een beter beeld bij de maatvoering.
  Ik verheug me op het oranje/zalm jurkje van de eerste sneakpreview van TB.
  Kan er alleen niet uithalen welk model het is maar vind de kleur en print geweldig.
  Ik draag mijn jurkjes het hele jaar door, alleen sommige prints vind ik minder mooie met panty en die bewaar ik dan weer voor de zomer.
  En sommige jurkjes hebben dikkere stof dis die zal ik in de zomer niet dragen maar dat houdt het afwisselend.
  Hoe kan ik abonneren op je nieuwsbrief zodat ik je blogs niet kan missen?

  10 januari 2019 at 13:40
 • Reply Viana

  Hi, is het mogelijk om een jurk uit de nieuwe collectie te reserveren ? Het gaat om de jurk daisy dot met madeliefjes, die uit het filmpje met 2 modellen op de fiets. Of is de jurk al ergens te koop ? Alvast bedankt

  25 februari 2019 at 08:50
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.