Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

Hey lieverds wat is het vandaag toch een trieste druilerige dag, echt zo’n Blue Monday. Gelukkig had ik vanochtend afgesproken met Jacqueline en heb ik aldaar een paar Tante Betsy jurken smaller gemaakt. Vandaag gaan mijn drie Pixel Rose jurken de verkoop in, waar ik het vrijdag over had. Lees je weer mee…

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Tante Betsy Dress Zipp Meadow

Wat ben ik dankbaar dat ik vanochtend lekker bij Jacqueline op bezoek kon. Sorry lieverds we hebben geen foto’s gemaakt. Ik ben vandaag niet zo fotowaardig, ik heb weinig geslapen. Wel maakte ik een foto voordat ik naar Jacqueline fietste. We hebben fijn gepraat en ik heb een drietal jurken smaller gemaakt.

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Tante Betsy Dress Zippie Blossom Blue

Tante Betsy Dress Zipp Meadow Black was wat ruim in de taille met 44 cm. Na deze gedragen te hebben was die nog verder uitgerekt en ik werd er niet blij van. Ik deed haar vorige week maandag aan en ook meteen weer uit (zie foto hieronder). Ze is nu 42 cm in de taille. Eigenlijk net hetzelfde als de Meadow jurk van Jacqueline die een M heeft gekocht. In de bustewijdte heb ik wel de L nodig, want anders ga je de witte achterkant door het zwart heen zien wat ik niet mooi vind.

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Tante Betsy Dress Zipp Meadow

Tevens heb ik Dress Zippie Rain Black van vorige wintercollectie smaller gemaakt in de taille. Ook al heb ik een tailleomtrek van bijna 100 cm, ik draag het liefste een aangesloten jurk met 41-42cm taillewijdte (platgemeten).

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Tante Betsy Dress Zippie Rain

Er was nog een jurk die ik smaller heb gemaakt. Een super leuk Rood Nicky Velours jurkje met witte stippen. Ze is van een hele oude Tante Betsy collectie en ik scoorde haar twee jaar geleden tijdens de Tante Betsy fandag. Deze was met 48 cm in de taille, echt veel te ruim. Ik zou heel graag willen laten zien hoe het nu uit ziet, maar lieverds ik heb vandaag echt zo’n duf jankhoofd. Alhoewel ik uiteindelijk toch even met de Pixeljurkjes op de foto ben gegaan.

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Tante Betsy fandag 2017

Ook al heb ik eigenlijk helemaal geen puf en zou ik het liefste in bed liggen. Toch zet ik de drie Pixel Rose jurkjes te koop. De blauwe zal te koop gaan zijn (ook tegen verloting) op de Tante Betsy koop en verkoop Facebookgroep. Ik heb daar namelijk ook de blauwe Mia Pixel Rose van Jacqueline gewonnen, dankzij lieve jurkenzusjes die spontaan hebben mee geloot.

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Tante Betsy koop, verkoop Facebook groep

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

Vandaag heb ik deze mee genomen van bij Jacqueline en ik heb haar op mijn beurt blij gemaakt met Dress Betsy Happy Camper Purple.

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

De zwarte Auntie Pixel Rose Black en de okergele Bibi Pixel Rose Gold zullen allebei verloot worden tegen een vaste prijs op mijn Marktplaats account. Ik zal in de loop van woensdagochtend de drie jurkjes gaan verloten, onder de reacties. Check de afmetingen!

Tante Betsy Pixel Rose sale with SusanTante Betsy Pixel Rose sale with Susan

GEZOCHT: Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Gold in maat L

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

Ik heb vanochtend de prijs van mijn Clumpy’s laarzen, model Lien in de kleur Mel aangepast. Alsook van de zwarte ZOO Adventure laarzen in model Alette. Tevens heb ik ook de andere schoenen en laarzen die er nog op staan in prijs verlaagd.

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan

Tante Betsy Pixel Rose sale with Susan - Clumpy’s model Lien

Zo lieverds ik ga de advertenties op Marktplaats zetten en mijn blogpost inplannen. Ik zal morgen pas gaan reageren op jullie reacties op Marktplaats en/of Facebook als jullie mee loten. Dat gaat me vandaag niet meer lukken.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Tamara

  Hoi leeveke,

  Dat was vast een heerlijke ochtend zo samen wat babbelen, gezellig én ook nog nuttig bezig zijn! Goed bezig, én ook fijn dat je bij jezelf blijft en dan gewoon ook géén foto’s maakt, topper! Dat doe je goed. En in dit blog zie ik overigens leuke foto’s genoeg hoor 😉 !!
  Hopelijk morgen een iets betere dag, hier ook zo een dag waarop ik zoiets had van morgen weer een nieuwe dag, hihi.

  Dikke knoevels ❤️?

  18 november 2019 at 21:11
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke leeve ja gisteren was echt een zware dag voor me en het heeft me enorm goed gedaan om bij Jacqueline te zijn, ondanks dat ik twee keer op mijn fiets door de regen moest ;).
   Twee keer zat ik even alleen bij Jacqueline en dan sloeg het gepieker weer toe, dus was heel blij om in haar gezelschap te mogen verkeren.
   Het heeft me ook goed gedaan om de jurkjes op marktplaats en de Facebook groep te zetten én de blogpost te maken. Dan kon ik me daarop concentreren ;).
   Ik heb gelukkig alweer beter geslapen, ik lig nog wel in bed, maar het voelt al wat beter. Straks mezelf maar bij elkaar pakken en even het bos in gaan.
   Alleh leeve dikke knoevels veur diche en hoop dat ste unne betere daag hubs???

   19 november 2019 at 08:48
 • Reply monique den Boer

  Lieve Susan, wat grappig om te zien dat jij die blauwe zippie draagt die heb ik vanmorgen gewassen, dat was toendertijd een jurkje wat na 1Keer wassen ging verkleuren bij mij was dit ook het geval de stof eronder werd roze. vandaag de jurk met Lovables shampoo gewassen en geloof het of niet de roze vlekken zijn weg . Ik was nogal sceptisch over de verhalen die ik hoorde en dacht ja ja zal wel weer zon verkooppraatje zijn maar echt mijn jurk is weer als nieuw en het is een van mijn lievelings jurkjes . Jij begrijpt wel dat we nu natuurlijk vaker Lovables shampoo gaan gebruiken he. Wat een prachtige jurkjes biedt je weer te koop aan zeg, gelukkig heb ik al de 3 kleuren in mijn bezit, het model met het kraagje en zonder(ha ha hoe verslaafd kan je zijn) en die gaan nooit meer weg dat snap je natuurlijk wel he. Fijne dag , lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht den Boer uit Dordrecht.

  19 november 2019 at 03:40
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ja de Zippie Blossom in de kleur Navy staat er inderdaad om bekend dat de kleur vervaagt. En die jurk is destijds ook uit de verkoop gehaald. Van een roze ondertoon had ik nog niet gehoord, maar wow wat fijn dat die Lovables dan zo goed helpt. Ik heb wel ergens gelezen dat je dat niet te vaak moet gebruiken…maar heb er verder geen verstand van ?☺️?.
   Mijn Zippie Blossom is wel wat vervaagd op een paar plekjes, maar dat is dan ook alles. Ik vind het in ieder geval niet storend en ook al is ze niet zo kleurrijk als mijn andere jurkjes toch ben ik er blij mee. Geniet van je nu vernieuwde jurk lieverd en van je pixel jurkjes. Ik hoop dat ik de okergele Mia Pixel Rose nog eens kan scoren. Knuff??

   19 november 2019 at 08:54

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.