Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Tante Betsy Pixel Rose dresses

Tante Betsy Pixel Rose dresses

Hey girls vandaag ga ik de Pixel Rose jurkjes van Tante Betsy laten zien. Gisterenavond toen het wat was afgekoeld heb ik een paar jurkjes gepast waaronder Dress Auntie Pixel Rose Old Blue.  Kijken en lezen jullie gezellig mee over de diverse modellen van de Pixel Rose print.

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue & Ice Blue

Ik had mijn fuchsia roze onderbroek topje nog aan en het leek me een leuk moment om de jurk op de foto te zetten. En er een blogpost aan te wijden. 

onderbroek topje

Als jullie vorige week de live passessie op mijn Facebook pagina hebben gezien. Dan zagen jullie en hoorden jullie dat het me toch niet lukte om actief mee te doen met het showen van alle ontvangen jurkjes. Gelukkig showden Vera en Angelique met veel liefde een paar extra jurkjes. 

**In de blogpost Happy Tante Betsy girls live on Facebook deelde ik alle afmetingen van álle jurkjes die ik ontvangen heb. Ik zal ze hier ook even vermelden; normaal is maat L in de taille 14/42 cm plat gemeten en oksel wijdte is 47 cm plat gemeten. UPDATE; Zie mijn blogpost Tante Betsy AW2018 collection overview met alle outfit foto’s en maatadvies.

Mijn afmetingen zijn trouwens 112 cm bustewijdte, 98 cm taillewijdte en 114 cm heupwijdte. Mijn lengte is 1.57m maar omdat ik mijn weelderige lijf in een L pers, vallen de jurkjes vanzelf korter omdat al die vrouwelijke vormen er ook in gaan ;).

Happy Tante Betsy girls live on Facebook

Dochterlief die onlangs op bezoek was vroeg me al of die Pixel Rose print eigenlijk wel iets voor me was. Ze is gewend me in allerlei gekke printjes te zien en dan is deze print wat klassieker.  Ja hoor ik ben gek op bloemenprints en ik hou van deze kleurrijke combinatie. 

Clumpy’s klompjes Roos Plum en Clumpy Lien Mel

Ik deelde van de week ook even een foto van mijn Clumpy’s klompjes in de kleur Plum en Mel op de Pixel Rose print, in de blogpost Another Tante Betsy Autumn Winter 2018 preview.  Wow wat een super combinatie is dat!

Clumpy Eva Float

Gisteren ontving ik nog een paar Clumpy’s, model Eva, in de kleur Float. Dit is een nieuwe kleur bij Clumpy’s en wow wat is hij gaaf! Volgens manlief is het geen roze en is het wijnrood, ik vind het eerder de kleur van frambozen hebben. Een kleur die heel mooi combineert bij veel Tante Betsy jurkjes en daar ben ik heel blij mee. 

Clumpy Eva Float

Vandaag trotseerde ik het warme weer en trok ook de andere Pixel Rose jurken aan, zodat jullie meteen een goed beeld krijgen van alle verschillende modellen van deze print.

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue

Ik ben blij verrast met het Mia model, Dress Mia Pixel Rose Ice BlueIk heb al eerder jurkjes in dit model gehad en ze waren het net niet. Nu werd ik meteen blij toen ik in de spiegel keek, de Ice Blue kleur maakt me niet bleek, wat ik wel verwacht had.

Mia Pixel Rose Ice Blue in maat L = Taille 43 cm OtO 48 cm, lengte 104 cm

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue

Ook was ik benieuwd hoe de oker kleur bij mij zou staan, Dress Bibi Pixel Rose Gold. Deze kleur staat ook mooi bij mijn blonde haren. Ik deed er meteen verschillende kleuren en modellen Clumpy’s bij aan om te laten zien hoe ze staan. Zoals het nieuwe model Lien enkellaarsjes in de kleur Mel.

Bibi Pixel Rose Gold in maat L = Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 102 cm.

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold

Let op girls model Lien valt exact hetzelfde als model Eva. Ze vallen beide een maat groter, ik heb beide in maat 38 ipv 39.
Model Roos (de hoge laarzen in de kleur Plum) heb ik wel in maat 39.

Clumpy Lien - Mel

Last but not least deed ik nog even Dress Auntie Pixel Rose Black aan, ik maakte maar een enkele combinatie (het is veel te warm met 30 graden buiten). Deze jurk had ik van de week een keer ‘s avonds gepast en al gezien dat hij me prachtig staat. Nu heb ik er wel even een kobalt blauw onderbroek topje onderaan (vandaag draag ik met dit warme weer de mouwloze Summer Cross Dress Breton) en ook dat kan qua combinatie. Straks zal ik de jurk eerder combineren met fuchsia roze, dat is nu eenmaal mijn favoriete kleur.

Dress Auntie Pixel Rose in maat L; Taille 41 cm en OtO 44 cm, lengte 103 cm. De mouwen van dit model zijn lang en ook wel breder als normaal. Voor dames zoals mij met stevige armen is dat geen probleem (de mouw is mij wel iets te lang, maar ik ben dan ook maar klein). Voor dames die smal van figuur zijn kan de wijdere mouw eventueel storend zijn.

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Black

De Pixel Rose jurken van Tante Betsy hebben echt oneindige mogelijkheden om mee te combineren. Zoveel verschillende kleuren zitten in de print en je kunt het dus met knalkleuren combineren, maar zeker ook met de prachtige herfsttinten. 

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Gold

Nu te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten, medio augustus bij Tante Betsy in de webshop.

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Gold

Welke kleur van deze gave jurken is jouw favoriet en welk model? En hoe zou jij je jurk of rokje combineren? De dames die nu al een Skirt Pixel Rose hebben gescoord kunnen nu al heerlijk aan het combineren slaan.

Tante Betsy Blouse en Skirt Pixel Rose

Tante Betsy Skirt Pixel Rose Gold

Deze jurken gaan jullie zeker nog eens in mijn outfit posts zien voorbij komen. En wie weet mag ik ook wel eens leuke foto’s delen van diverse Tante Betsy girls in deze jurkjes, rokjes en/of blouses. Altijd leuk om te laten zien hoe het bij diverse dames staat. 

Lots of love from Susan

Share:
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.