Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Tante Betsy loves polkadots : Dress Sporty Dot & Dress Selma Dot

Tante Betsy loves polkadots : Dress Sporty Dot & Dress Selma Dot

Hey girls wat een leuke enthousiaste reacties nav onze live pas sessie en mijn outfit foto’s van gisteren. Vandaag ga ik een blogpost wijden aan de polkadot jurkjes van deze Tante Betsy AW2018 wintercollectie.

Door de jaren heen komen polkadots regelmatig terug in de jurkjes van Tante Betsy. Polkadots zijn en blijven tijdloos, dus altijd leuk.

Dress Sporty Dot Green

Tante Betsy Dress Sporty Dot Green in maat M (valt als een L)

Vandaag mocht Dress Sporty Dot Green mijn mooie vrouwelijke lijf omhullen. Voor de foto’s trok ik mijn Apollo panty (Jolly Green) even omhoog zodat je de afdruk niet zo in mijn taille ziet ;). En draag ik er mijn ZOO Adventure outdoor laarzen bij (er zijn nu weer allerlei vrolijke kleuren te koop).

Tante Betsy Dress Sporty Dot Green in maat M (valt als een L)

Dat vind ik wel eens een nadeel aan de wintertijd dat leggings en panty’s zo aftekenen in de taille. Dan krijg je er gratis nog een extra rol bij :p.

Dit kon je goed zien tijdens de live video op mijn Facebook pagina, waarin ik samen met Jacqueline een pas sessie deed en alle ontvangen jurkjes de revue liet passeren.

Meten is weten

Ik vertelde gisteren al tijdens de live video en in mijn blogpost dat Dress Sporty Dot ruimer in de maat valt. Ik had dit al gelezen bij diverse Tante Betsy verkooppunten. Dus had om maat M gevraagd en ja hoor die valt exact als een maat L.

Dress Sporty Dot in maat M valt als L
Taille 42 cm
oksel tot oksel 47 cm
Lengte 103 cm

Ik combineer groen altijd graag met blauw, twee knalkleuren bij elkaar. Ik heb een kobalt blauw onderbroek topje onder mijn jurk aangedaan. En ik koos als jas voor mijn Long Hoodie Blue die ik kocht bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch. Natuurlijk zijn de hoodie vesten ook gewoon te koop in de webshop van Tante Betsy.

Tante Betsy Dress Sporty Dot Green & Hoodie Long Blue met ZOO Adventure outdoor laarzen

Tante Betsy Dress Sporty Dot Green & Hoodie Long Blue

Deze Dress Sporty Dot is natuurlijk ook in andere kleuren te koop. Zoals rood, zwart en blauw.

Tante Betsy Dress Sporty Dot Green, Blue, Red and Black
Dress Sporty Dot Red

Ik heb zelf ook de rode jurk, Dress Sporty Dot Red, en ook deze jurk draag ik in maat M ipv maat L. Ik ben gek op rood en vind het heerlijk om zo’n fijn comfortabel warm jurkje te hebben voor deze koude maanden. De jurkjes Dress Sporty Dot en Dress Selma Dot zijn van een dikkere kwaliteit katoen met elastane, ik noem het jogging stof ;).

Ik liet maandag al wat outfit foto’s zien van diverse rode jurken van deze laatste lichting, waaronder deze jurk en ook daar deelde ik de afmetingen van de jurken; Tante Betsy happiness in a red dress.

Tante Betsy Dress Sporty Dot Red in maat M (valt als een L)Tante Betsy Dress Sporty Dot Red in maat M (valt als een L)

Dress Selma Dot Blue

Waarschijnlijk ga ik Dress Selma Dot Blue omruilen voor Dress Sporty Dot Blue. Dat model staat me toch mooier.
Vooral ook omdat Dress Selma langer valt en een jurk die me op de knie valt staat toch pittiger. Ook heeft deze jurk een vrij hoge halslijn wat mijn enorme buste nog groter doet lijken. Mijn buste omvang is 112 cm en ik draag een F/G cup ;).

Tante Betsy Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als een L)

Dress Selma Dot valt ook groter en ik koos deze ook in maat M, deze jurk valt als een L. Deze jurk valt trouwens enkele centimeters langer als de Sporty jurkjes en zijn mij te lang. Maar ik kan me voorstellen dat langere dames hier heel blij mee zijn. Denk er wel aan dat je hem in een maat kleiner koopt/besteld.

Dress Selma Dot afmetingen in maat M (valt als L)
Taille 42 cm
Oksel tot oksel 47 cm
Lengte 105 cm

Dress Selma heeft dezelfde halslijn als de populaire Twiggy jurkjes. En natuurlijk is Dress Selma Dot ook in dezelfde vier kleuren te koop als de Sporty Dot jurkjes! Op de foto hieronder heb ik de jurk wat hoger in de taille getrokken en omgeslagen, om te kijken of me die lengte beter staat.

Tante Betsy Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als een L) voor deze foto heb ik de jurk wat hoger opgetrokken

Petra vroeg gisteren tijdens de live video op mijn Facebook pagina naar de kleur van de stippen. Ik maakte gisteren een close-up foto van de jurkjes. Je kunt zien dat van de groene en de blauwe jurken de stippen wit zijn en bij de rode zijn ze crème. Ik gok dat ze bij de zwarte ook gewoon wit zijn, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Tante Betsy loves polkadots

De laatste lichting van deze wintercollectie is zoals altijd eerst te koop bij de Tante Betsy verkooppunten en daarna volgt Tante Betsy zelf (ik gok dat dit in de loop van volgende week gaat zijn, als ik meer weet laat ik het jullie natuurlijk weten). Ze gunt de winkels altijd de eerste verkoop.

Tante Betsy Dress Auntie Little Dot Red in maat L, deze valt op maat

Ben jij ook polkadot fan en fan van de zippie jurkjes? Of wie weet ben je wel fan van de Selma jurkjes met de mooie Twiggy halslijn of van het mooie overslagmodel Dress Auntie Little Dot? Die laatste liet ik ook al maandag in de blogpost zien.

Lots of love from Susan

* de jurkjes in deze blogpost heb ik ontvangen voor mijn blog.

 

LET OP: Winnares Cherielle die als enige meedeed aan de Ge-Stipt winactie voor haar vriendin, stuur me een mailtje vóór morgen 12 uur ( je emailadres klopt niet).  Anders ga ik kijken of ik iemand anders blij kan maken met twee toegangskaarten en twee workshop plekken voor een mini workshop van Ge-Stipt op zaterdag 6 oktober tijdens het Crea College Gorinchem (lees er hier meer over). Dus wil jij eventueel een kans maken als Cherielle niet reageert dan laat hieronder een reactie achter.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Heidi

  Jaaa ik ben zo gek o die stipjes. Ik heb de groene zippy en ik heb zo’n zin om deze te gaan dragen. Staat weer geweldig allemaal ???

  3 oktober 2018 at 19:43
 • Reply Hennie Rijnders

  Ik heb de jurkjes al wel gezien, maar nog niet kunnen passen. Nergens xs ingekocht. Ik wacht op TB met het risico dat ik het terug stuur. Ik vind ze wel heel leuk. Dus hopen dat er een passend model bij is.
  Groetjes Hennie?

  3 oktober 2018 at 19:44
 • Reply Brenda

  Polkadotjes absoluut mijn favoriete printje. Ze zijn zo lekker tijdloos. Ik wacht ook met smart om de zwart/wit sporty te kunnen kopen bij tante want ik ben haar nog niet tegen gekomen bij een verkooppunt (wel blauw en groen)
  Ik heb vandaag wel al een selma (rain) besteld, ben reuze benieuwd of dit model mij wel staat want ik heb ook flinke “jetsers”.

  3 oktober 2018 at 19:46
 • Reply Natasja

  Oh ik houd zo van stipjes! ♥ Prachtige jurkjes voor jou!

  3 oktober 2018 at 19:48
 • Reply Fhathima

  De groene sporty dot heb ik pas gekocht bij 38 dresses en ik ben er zoooo blij mee!
  De Selma wil ik nog graag eens passen, ik ben 1.80 dus ik denk dat t dan een mooi model voor me zal zijn. Nu nog bedenken of dat ook de dots gaan worden of n ander printje ?

  3 oktober 2018 at 19:56
 • Reply chucky1012

  Wat een mooierds die jou zo prachtig staan ?
  Hihihi…
  Die gratis rol ?
  Ik denk dat veel dames er last van hebben…

  Fijne avond ?

  3 oktober 2018 at 20:14
 • Reply Ria

  Leuk de dress sporty dot, al krijg ik bij elke jurk een gratis rol 🙂

  3 oktober 2018 at 21:03
 • Reply Ger da

  De dots zijn idd leuk! Stofje is ook zo fijn voor de koudere dagen. Vrijdag bij Binnie(daar was jij bij ?) de groene sporty dots gepast, vond ‘m iets te ruim, maar nu blijkt dat ik deze in een maatje kleiner moet hebben. En hoe verrassend, ook deze wil ik heel graag aan mijn jurkjes toevoegen. Zucht……❤

  3 oktober 2018 at 21:20
 • Reply Alexandra

  Leuk die polkadots. Die groene staat je goed met die blauwe hoodie erbij. Leuke combi. Maar ja, welke Tante Betsy staat jou niet, ha ha!

  3 oktober 2018 at 21:33
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat zijn de dots weer leuk. En ze staan jou prachtig! Ik hou er ook zo van! Toch heb ik zaterdag bij Pinka de Selma rain gekocht. Ik ben er zo blij mee. Maar de dots zitten nog in mijn achterhoofd, dus wie weet gaat mijn verjaardagsgeld wel omgezet worden in een dot van een jurk.Ik zit hier wel te grinniken op de bank in mijn eentje om je opmerking over de gratis extra rol door de panty’s. Hoe herkenbaar! Liefs, Petra.

  3 oktober 2018 at 21:44
 • Reply Maria Louisa

  Heerlijk die polkadot zippies, ik heb de zwarte nog niet voorbij zien komen, die zou weleens in mijn kast mogen komen wonen nl.

  3 oktober 2018 at 23:12
 • Reply Nicolette van Kalleveen

  Wat een dotjes! ?
  Polkadots blijven leuk en zijn tijdloos. ?

  4 oktober 2018 at 11:45
 • Reply Tamara

  Wat een vrolijke jurkjes weer!

  4 oktober 2018 at 19:27
 • Reply Esther Messing

  Volgens mij moet ik toch ook eens de stipjes gaan passen. Ik ben niet zo van de stipjed maar als ik ze bij jou zie vind ik ze toch wel erg mooi. Dus wie weet. Liefs Esther

  4 oktober 2018 at 21:27
 • Reply Annette Elias

  De stipjes zijn supergaaf! zo jammer dat ik ze bij mij niet vond staan…. maar jou staan ze super!

  7 oktober 2018 at 22:00
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.