Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy

Tante Betsy loves dots Ge-stipt giveaway

Tante Betsy loves dots Ge-stipt giveaway

Hey girls ik ga nog even heerlijk door met een leuke winactie die ik mag doen namens Brechtje van Ge-Stipt. Wat die winactie gaat zijn lezen jullie verderop in dit bericht.

Zoals jullie allemaal ook wel weten is Tante Betsy gek van stippen/polkadots en komt er regelmatig zo’n leuke print terug in de collecties. Dus gaat mijn blogpost vandaag over stippen.

Tante Betsy loves dots : Dress Lynn Circles Black

Ik koos vanmorgen voor Dress Lynn Circles Black, een jurk van de SS2018 zomercollectie. Die ik kocht tijdens de SoMuch Dresses Lovers day in Utrecht (georganiseerd door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch).

Die jurk trok vanochtend hard om mijn aandacht. En het leek me vandaag dan ook een geschikte dag om gezellig te vertellen over de workshop Ge-Stipt die we afgelopen vrijdag in Maastricht deden.

Workshop Ge-Stipt

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Brechtje van Ge-Stipt nodigde mij en mijn dochter al enkele maanden geleden uit, om een workshop stippen te komen doen in Eindhoven. Destijds was dochterlief op vakantie in Amerika, dus hebben we uiteindelijk gekozen voor een datum in september in Maastricht, onze geboortestad.

Wat ook fijn is dat Brechtje zowat door het hele land workshops geeft.

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Dille & Kamille te Maastricht

Vrijdagochtend was het zover, we hadden er allebei zin in. Brechtje raadde aan geen jurken/tops aan te doen met wapperende mouwen en eventueel een schort mee te nemen. Ik koos die dag voor mijn Dress Lola Strawberry Red een jurk met driekwart mouwen. Wat hadden we een geluk dat we op tijd daar waren, want daarna ging het flink los en kwamen andere deelnemers natgeregend aan.

Brechtje en Susan workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Ik ging meteen even gezellig op de foto met Brechtje die had gekozen voor haar Tante Betsy cactus rokje. Annemiek de workshop winnares van vrijdagochtend was er ook al vroeg. Dus even lekker de tijd om samen met brechtje op de foto te gaan en gezellig te praten.

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Annemiek deed de Ge-Stipt workshop van Brechtje al eens bij Wollstreet in Sittard. Ze wilde nu graag leren om ook kopjes en theepotten enzo te stippen. Dus zo werd ze vrijdag Brechtje haar testpersoon voor een cursus voor gevorderden. En mocht ze meteen aan de slag met het stippen van een mok.

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht (Annemiek is testpersoon voor de cursus voor gevorderden)

Leren loslaten

Inmiddels waren alle deelnemers gearriveerd en vertelde Brechtje haar verhaal en gaf ze ons instructies hoe te gaan stippen. Door de fijne review van Natasja van Beautyspots had ik het lekker losgelaten om me zorgen te maken over hoe het mij zou vergaan. We mochten allemaal ons eerste bordje uitkiezen en ik koos het hartje. Alleen kon ik daar niet echt de sjablonen voor gebruiken, dus ging ik aan de slag met bloemetjes maken en daarna ging ik los met stippen. Wat was het heerlijk en ontspannend om te doen, een mooie les in leren loslaten.

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te MaastrichtWorkshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Bij Dille & Kamille stond heerlijke rustgevende klassieke muziek op. De perfecte achtergrond muziek bleek. Er werd veelal in rust gewerkt en natuurlijk ook wel wat gepraat, maar iedereen was in opperste concentratie aan het stippen.

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te MaastrichtWorkshop resultaten Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Dochterlief koos een mooi bordje uit met een dikke rand, helemaal haar smaak en ging met allerlei tinten groen aan de slag. Uiteindelijk ging ze ook nog met een tweede bordje aan de slag, maar die werd toch niet helemaal zoals ze het graag wilde. Dus daar hebben we thuis de verf van afgewassen en die wordt gewoon een andere keer opnieuw gestipt.

Na afloop kreeg ik ook nog een lieve verrassing van Brechtje en kreeg een tasje mee vol met spullen om te stippen. Én ook nog twee prachtige gestipte schaaltjes, wow helemaal in mijn kleurtjes. I love them! En zo hebben we meteen ook mooie voorbeelden.

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht

Workshop Ge-Stipt bij Dille & Kamille te Maastricht (de beker is een eigen probeersel)

Brechtje had ons al gewaarschuwd dat stippen verslavend is. Zaterdag toen manlief aan de slag was met het motorblok van de classic mini, was ik heerlijk creatief en heb ik een mok gestipt.

En gisteren hebben we ter ere van mijn moeders verjaardag (die was twee weken geleden jarig) ook heerlijk gestipt met ons drietjes. Nadat we genoten hebben van een lekkere high tea van dochterlief. Een nieuwe hobby is geboren!

Thuis aan de slag met de geleerde technieken van Ge-StiptNicky - Susan en Elly 3 generaties hebben heerlijk gestipt

Ge-Stipt giveaway

Voor de creatieve dames onder ons die ook graag willen leren stippen. Mag ik 2 keer één workshop plek weg geven, voor een mini workshop twv. €10 op zaterdag 6 oktober (tijd naar keuze als deze niet vol is). De toegangskaart moet je dan wel zelf aanschaffen of wie weet heb je die al in je bezit. Die kosten online het goedkoopste check deze link.

Dan staat Brechtje met haar Ge-Stipt stand op het Crea College Gorinchem. Er zijn die dag heel veel stands te bezoeken (scrapbooking, handwerken, handlettering, bloemschikken, schilderen, bakken) met demonstraties en nog andere mini workshops. Dus een leuk dagje uit!

Win een toegangskaart voor Crea College te Gorinchem

Én ik mag ook twee keer één entree kaart weggeven (twv. €15) om zaterdag de beurs te bezoeken.

Zaterdag 6 oktober om 10.30 uur is de officiële opening van Ge-Stipt. We proosten er graag samen met jullie op en knippen het lintje door. En laten jullie graag de allernieuwste stip materialen en verf zien. Ook kun je meedoen aan een miniworkshop, het schema vind je op de website www.ge-stipt.nl

Win een mini workshop Ge-Stipt tijdens het Crea College te Gorinchem

Wat moet je ervoor doen om een kans te maken:

 • Mijn happy Tante Betsy blog volgen via WordPressBloglovinFacebook en/of Instagram.
 • De Facebook pagina van Ge-Stipt.nl volgen en/of de Instagram pagina.
 • Laat híer in een gezellige reactie weten of je mee doet en voor welke prijs je graag een kans waagt (leuk ook als je vertelt als je al van plan was om te gaan en wie weet al toegangskaarten hebt).
 • Meedoen kan t/m zondag 30 september, ik maak maandag 1 oktober de twee winnaressen bekend hier op mijn happy Tante Betsy blog.

Tante Betsy loves dots

Jacqueline, Frederike van SoMuch en Betty van 38 Dresses in Dress Selma Dot Red

Nou girls om nog even in de Tante Betsy sfeer te blijven deel ik nog wat leuke foto’s van jurkjes met stippen.

Er zijn nu gave jurken van de tweede lichting van de Tante Betsy AW2018 collectie te koop bij de diverse Tante Betsy verkooppunten. Dress Sporty Dot en Dress Selma Dot en ook het bekende overslagmodel Dress Auntie Little Dot.

Hierboven foto’s van Jacqueline, Frederike van SoMuch en Betty van 38 Dresses. En hieronder drie foto’s van Betty en eentje van Frederike.

Frederike van SoMuch in Dress Sporty Dot Blue en Betty van 38 Dresses in Dress Sporty Dot Green en in de Auntie Little Dot jurken

Volgende week laat ik jullie outfit foto’s zien en dan maak ik ook de winnaressen bekend. Nu ga ik me klaarmaken voor een lang weekend weg…we gaan naar het openingsweekend van SoMuch te Heerenveen (op de Facebook pagina van SoMuch Fashion lees je er meer over).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply chucky1012

  Deze winactie sla ik over…
  Iedereen veel succes die meedoen.
  Wat zag je er mooi uit in pretty dress toen jullie naar de workshop gingen ?
  Jullie hadden een leuke dag gehad dat is goed aan de foto’s te zien.
  Mooi bewerkt het servies.
  De post ervan had ik op het blog van je collega blogger gelezen.

  Fijne avond ?

  26 september 2018 at 19:39
 • Reply Heidi

  Stippen is echt superleuk. Van de zomer heb ik ook 1x met een workshop meegedaan. Zulke mooie resultaten. Ik ben dol op al die mooie dotjes. Ook op mijn jurk??

  26 september 2018 at 19:40
 • Reply patricia

  Wat leuk ! Ik krijg gelijk weer zin om te stippen ! Verslavend he, en ook zo rustgevend vond ik. Jullie hadden ook een hele leuke locatie.
  Een fijn en gezellig weekend !
  Lfs Patricia

  26 september 2018 at 19:41
 • Reply Natasja

  Oh super leuk zeg, jij hebt het stip-virus meteen goed te pakken! En ja, wat werkt het rustgevend he, ik vond het ook super leuk om te doen! Fijn lang weekend samen! ♥

  26 september 2018 at 19:42
 • Reply Alexandra

  Wat ontzettend leuk al die stipjes, je wordt er toch mee enthousiast en blij van. Als het dichterbij was, deed ik mee, nu is er meer kans voor de andere dames.

  26 september 2018 at 19:45
 • Reply Jacqueline

  Wat een concentratie tijdens de workshop, erg leuk om te zien ?. Veel plezier dit weekend, ik doe niet mee aan de winactie, dan hebben de anderen meer kans ?.

  26 september 2018 at 19:45
 • Reply Petra van Schijndel

  Stippen is geweldig leuk om te doen, daar gaat de winnares van de workshop een hoop plezier aan beleven! Veel plezier met je weekend weg, heerlijk genieten met je man. Leuk om ook Binnie te bezoeken.

  26 september 2018 at 19:54
 • Reply Marianne Asselman

  Wat gaaf je zwart witte gestopte jurk. Ben helemaal weg van de zakken en staat op mijn wishlist.. Zelf kan ik helaas niet naar de beurs, dus meedoen heeft denk ik geen zin. Weet nl niet of dochterlief wel kan.. Wel ontzettend lief van Gestipt dat je dit weer mag doen en het is een onwijs leuke techniek en hobby. Succes ermee en veel plezier ermee

  26 september 2018 at 20:07
  • Reply Marianne Asselman

   Het is natuurlijk gestipte jurk. Mijn telefoon maakt er weer eigen worden van. Sorry

   26 september 2018 at 20:08
 • Reply Corine

  Lijkt mij heerlijk om te doen, maar jammer genoeg te ver weg.

  26 september 2018 at 20:08
 • Reply Giny

  Ik kreeg toevallig vorige week van iemand 4 leuke schaaltjes die gestipt waren. Zo leuk! Met de winaktie doe ik niet mee. Te ver weg voor me. Maar ik kan me voorstellen dat je er helemaal induikt als je een keer bezig gaat.
  Leuk al die stippenjurken…ik moet hier gewoon niet meer kijken….veel te veel verleiding?

  26 september 2018 at 20:16
 • Reply Rua

  Lijkt me ook wat voor mij dat stippen! Was vrijdag maar een uurtje rijden van Maastricht vandaan maar na 3 dagen hagen knippen was ik nog niet klaar met de tuin… ooit komt het er nog wel van, ook de borden met enkel de zwarte stippen vind ik erg leuk! Fijn dat ze zachte muziek opzetten, mijn eerste dikke damesschilderworkshop was ook lekker ontspannend. Met de nieuwe locatie is dat al heel wat minder voor een hoogsensitief persoon… ik hou het in gedachten ?

  26 september 2018 at 20:16
 • Reply Christel

  Heerlijk dat stippen! Ik heb nu 1x een workshop gedaan en vond het super. Iets waar ik wel een vervolg aan wil geven.
  De winactie sla ik over, ik kan 6 okt niet. Wel erg leuke actie!
  Groetjes Christel

  26 september 2018 at 21:24
 • Reply Cherielle

  Wat leuk!! Ik wil wel een gokje wagen voor een dinnetje. Ik duim… want ze kan een gezellig uitje goed gebruiken!

  28 september 2018 at 20:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.