Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Tante Betsy happiness with Susan

Hey lieverds vandaag ga ik weer een aantal jurkenzusjes en Tante Betsy girls blij maken met een Tante Betsy kadobon. Ja er liep een winactie waaraan je kon meedoen ;). Wat een leuke reacties én wat heb ik trouwens ook enorm genoten van jullie lieve reacties voor die lieve Tante van ons. Lees je weer gezellig mee want ik heb nog een verrassing.

Ik heb vandaag wat moeite met deze blogpost te schrijven. Ik heb echt last van de hitte en verwelkom met liefde dat de temperatuur omlaag gaat. Ik zit echt in standje overleven en ben dolblij dat het minder warm wordt. Vandaag ga ik het daarom niet te lang maken…nou ja ik doe een poging ;). Ik zit nu na een regenbui in de tuin deze blogpost te schrijven, zo dankbaar dat het wat gaat afkoelen.

En over afkoelen gesproken, de AW2019 wintercollectie staat eraan te komen, wanneer die komt weet ik nog niet. Ik zal hem pas gaan zien als we terug van vakantie zijn. En natuurlijk hoeft het voor mij nog niet zo koud te worden. Ik geniet nog volop van alle jurkjes van deze SS2019 zomercollectie en oudere zomercollecties. Maar wat komen er weer heerlijke printjes aan. Zoals de Kitschy Deer print, waar ik instant vrolijk van wordt. Ik hou zo van die gekke printjes, daar gaat mijn hart van zingen.

Ik mocht van Tante Betsy een AW2019 sfeerimpressie met jullie delen, waarop de Kitschy Deer print staat. Maar ook beneden links die gave Frida Kahlo print. En natuurlijk ook weer prachtige bloemenprints. Veel herfstkleuren deze keer, ik ben zelf meer van knalkleurtjes. Maar toch ontdek ik steeds meer leuks voor op mijn wishlist. De collectie is deze keer niet zo groot als deze SS2019 zomercollectie.

En wie weet kan ik dan na onze vakantie weer samen met Jacqueline een leuke Live passessie doen op mijn Facebook pagina ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’. We dragen allebei maat L, ik ben vrij klein en ben gezegend met heel wat vrouwelijke vormen. Waardoor de jurkjes in maat L me toch op knielengte vallen met mijn 1.57m omdat er gewoon veel lijf in de jurkjes gaan ;). Jacqueline is een stuk langer en heeft echt een maatje 40/42. Zo kunnen jullie een goed idee krijgen hoe de jurkjes bij verschillende figuren uit zien.

Weet je lieverds ik ga jullie niet langer in spanning houden en ga gewoon de winnaressen bekend maken. Ik heb naar aanleiding van de opbrengst van diverse Tante Betsy items op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account en de verkoop van nog enkele andere items. Twee Tante Betsy kadobonnen ter waarde van 50 euro te vergeven. Er staat nog genoeg leuks te koop ;).

Ik ben weer met mijn ogen dicht gaan scrollen en kwam uit op de reactie van Liesbeth. Zo te lezen gaat ze nog even wachten met de kadobon inwisselen en er een jurk van de AW2019 collectie van scoren.

Daarna bleef mijn vinger al scrollend steken op de reactie van Marianne. Wat enorm lief dat je mee doet voor je dochter Sylvia. Sylvia kennende zal ze hier heel blij mee gaan zijn en er vast iets prachtigs voor uitzoeken. Lieverds van harte gefeliciteerd. Ik ga jullie een email sturen…nou ja aan Sylvia en aan Liesbeth ;).

En dan nu nog de verrassing. Ik mag namelijk namens Tante Betsy nog een kadobon ter waarde van 50 euro weggeven. Er zijn zo veel leuke lieve ontroerende reacties geweest op mijn blogpost, waarin ik vroeg om die lieve Tante van ons te laten weten wat de Tante Betsy jurkjes en items met je doen. Ik heb soms echt een traantje moeten wegpinken en natuurlijk kreeg ik ook regelmatig een glimlach op mijn gezicht. Zo’n mooie en herkenbaren verhalen waar velen van ons zich in herkennen.

Lieve Monique mijn vinger bleef op jouw naam staan. Wow wat een uitgebreide reactie liet je achter en wederom ook weer zo herkenbaar. Lieverd ik denk vast wel dat jij ook voor de nieuwe collectie gaat, nog een paar weekjes geduld en dan is het zover.

Dikke dankjewel knuffels voor jullie allemaal lieverds. Samen maken we deze wereld vrolijker, mooier en fleuriger. Let’s keep on spreading happiness in a dress. Or Tante Betsy pants, tops and skirts ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat Eem leuke blog weer en natuurlijk ben ik weer van de partij voor een live passessie. Weet nog dat het vorig jaar ook zo warm was toen we de winter collectie showden ?. Oh heel erg gefeliciteerd voor de 3 winnaressen en wat lief van tante dat je 1 extra bon mocht weggeven ?

  26 juli 2019 at 19:51
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Liesbeth, Marianne en Monique,
  Heel veel plezier met de gewonnen, cadeaubonnen.
  Wat zullen jullie opfleuren, van die prachtige herfstkleuren!

  Liefs Rebelle

  26 juli 2019 at 19:58
 • Reply Willeke

  Ik ben een weekje weggeweest , maar lees nu weer met veel plezier je blogs. Gefeliciteerd voor de winnaars. Wat een leuke actie. Wie weet komt er nog een keer zoiets en kan ik ook meedoen. Fijn weekend allemaal ?

  26 juli 2019 at 20:01
  • Reply Heidi

   Wat lief van tante zeg. Gefeliciteerd meisjes met jullie cadeaubon?

   26 juli 2019 at 20:10
  • Reply monique den boer

   lieve Susan, ik had al een reactie geschreven maar ik kan hem nergens meer vinden dus poging 2 dan maar. Ik werd via fb gefeliciteerd met mijn gewonnen prijs door lief jurkenzusje Ellen V. Ik viel bijna van mijn stoel want ik had toch nergens aan meegedaan alleen een enthousiast stukje voor Tante geschreven wat uit mijn hart kwam. Maar wat een verassing zeg echt superleuk lief en gaaf van Tante, en dat ze deze prijs beschikbaar stelt echt te gek en dat nog even voordat ik op vakantie ga geweldig. Ik heb al een heleboel mooie items voorbij zien komen tijdens de sneak peak op you tube echt weer heel gaaf, ik ga mijn gewonnen bon idd bewaren voor de nieuwe collectie . Het is nu midden in de nacht en net als jij Susan kan ik slecht tegen deze temperaturen ik wordt er echt ziek van, gelukkig is er beter/aangenamer weer op komst. Alle andere dames ook van harte gefeliciteerd met juĺie gewonnen prijs en jij Susan weer bedankt voor je mooie blog ben benieuwd straks na de vakantie naar jullie live pas sessie maar dat duurt gelukkig nog even. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

   27 juli 2019 at 03:45
 • Reply Sandra Veneman

  Gefeliciteerd dames!
  Bedankt Susan!
  Enneh… veel mooi groen in de nieuwe collectie!

  26 juli 2019 at 20:02
 • Reply Jelka

  Gefeliciteerd winnaressen!
  Ik hoop dat er weer een passessie komt, die vind ik altijd errug leuk!
  Fijne vakantie alvast, en kun je voor nu die buien even deze kant op blazen?

  26 juli 2019 at 20:04
 • Reply Sylvia W

  Vanuit een z☀️nnige vakantie bestemming, maar zelfs hier nu volgens mij aangename als in NL ? heb ik al zwaaiend opzoek naar Wifi jou blogpost mogen lezen ?
  Super super lief en te gek dat mijn moeder Marianne deze lieve bon heeft mogen winnen ? dank jullie wel ??

  26 juli 2019 at 20:05
 • Reply Natasja

  Gefeliciteerd aan de drie dames, dat wordt straks lekker shoppen als de nieuwe collectie er is!

  26 juli 2019 at 20:18
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd Liesbeth, Marianne en Monique! Wat lief dat Tante er nog een extra kadobon bij deed❤️. Hopelijk koelt het voldoende voor je af Susan. Fijn dat je een preview kon geven?

  26 juli 2019 at 20:27
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Gefeliciteerd dames met jullie gewonnen bon van Tante. En wat is tante toch lief dat ze ook een bon weggaf. En heb weer genoten van je blog .

  26 juli 2019 at 20:30
 • Reply Deborah essers

  Leuk als jullie weer een passessie doen! Ik hoop zelf ook een passessie te kunnen doen bij TopVintage. Er zitten wat mij betreft weer erg leuke dingen bij de wintercollectie maar voorlopig ben ik in deze hitte nog even heel blij met de zomerjurkjes ?

  26 juli 2019 at 20:36
 • Reply Ria

  Hopla weer 3 dames waarvan het weekend extra leuk begint , lief dat tante er een bon bovenop deed! En nu ik die foto van je side-kick zie met de 3 kleurige rok en het topje…. ? wow

  26 juli 2019 at 20:46
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd dames, met de gewonnen bonnen. Daar gaan jullie vast iets moois van kiezen.
  ?

  26 juli 2019 at 21:01
 • Reply Wilma

  Gefeliciteerd dames! Geniet van je nieuwe aankopen! Wat lief dat tante ook een bon weggeeft!
  De nieuwe collectie is prachtig! Knuf voor jou!

  26 juli 2019 at 21:14
 • Reply Liesbeth van der Ree

  Wat een leuke verrassing dat ik zomaar een cadeaubon heb gewonnen! Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik laat t.z.t. natuurlijk nog wel even weten wat ik ervoor heb gekozen. Wat lief van tante dat je nog een extra bon mocht weggeven zeg! En ik heb net zo’n last van de warmte als jij, dus ik ben ook wel blij dat de temperatuur weer iets omlaag gaat.

  26 juli 2019 at 21:16
 • Reply Yvonne Landewers

  Je hebt mij in elk geval heel nieuwsgierig gemaakt naar de nieuwe collectie. Ik wordt er altijd zo vrolijk van, van de kleuren en de prints. Mijn puberdochter was laatst aan het meekijken op mn gsm bij de sale. Het was een en al ” eh nee mam dat trekt op niks, oh mam als je dat draagt loop ik echt niet meer langs je”. Heerlijk, ik naar de winkel en kocht de roze mouwloze TB met bijtjes. Toen ik de volgende dag in die jurk vroeg of ze mee ging….. geen probleem. Dochter wat vind je van mn jurk??? Hij staat je super goed, en je straalt!! Dus ik en je vond deze niet mooi maar gewoon lelijk?? Mam, het staat jou super. Ik, ik zal dat NOOIT aandoen!!!
  Ze zit nu in haar korte broeken met oversized shirts. Dus met een paar jaar…… weer een liefhebber erbij?

  26 juli 2019 at 23:48
 • Reply Annette Elias

  Wat een gezellige kwebbelpost heb je er van gemaakt, ondanks de warmte! Gefeliciteerd voor de drie winnaressen! En wat weer een mooie sfeerplaatjes en outfitfoto’s! Ik word er helemaal blij van!

  27 juli 2019 at 00:05
 • Reply Marianne Asselman

  Dank jullie wel voor de lieve reacties, dat ik een bon heb gewonnen voor mijn dochter Sylvia. Zij en ik zijn daar ontzettend blij me en dank je wel lieve Susan voor deze leuke mooie kans. Superdank allemaal, wat ontzettend leuk

  27 juli 2019 at 01:36
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gefeliciteerd met jullie mooie bon lieve meiden ?… het wordt vast een feestje hèt perfecte item uit te kiezen. Lieve Susan, jij bedankt voor het verantwoordelijk zijn van 3 blije jurkenzusjes ?

  Dikke knuffels ?

  28 juli 2019 at 13:50
 • Reply chucky1012

  Alle winnaressen hartelijk gefeliciteerd ;.-)

  Xoxo

  12 augustus 2019 at 21:47
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.