Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Tante Betsy happiness in a red dress

Tante Betsy happiness in a red dress

Hey girls wat hebben we genoten van een heerlijk lang weekend weg. Zaterdagochtend deed ik nog een leuke fotoshoot bij ons huisje aan het water in Friesland, met een aantal rode Tante Betsy jurkjes van de nieuwe AW2018 wintercollectie. Die laat ik aan jullie zien en natuurlijk ook nog wat foto’s van ons weekendje weg.

Tante Betsy happiness in a red dress, Dress Sporty Gardenia Red

Tante Betsy hemd, de heren collectie is jammergenoeg niet doorgegaan...dit is een sample

Omdat we op zo’n mooi plekje zaten aan de Boarn (Aldeboarn) in Friesland, waar ons Airbnb huisje gelegen was, kon ik mooie outfit foto’s maken.
Zaterdag was het Dress Red Day, een dag waarbij hart- en vaatziekten bij vrouwen onder de aandacht gebracht wordt. Daarom deed ik die dag ook een fotoshoot met rode Tante Betsy jurkjes van de laatste lichting van de AW2018 wintercollectie. En ik deed die dag natuurlijk ook een rood jurkje aan ;).

Dress Zoe Retro Red

Tante Betsy happiness in a red dress - Dress Zoe Retro Red

Ik had geen grote spiegel bij de hand, dus kon alleen aan de hand van de foto’s zien hoe de jurkjes me staan. Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten is rood echt mijn favoriete kleur. Rood is een hele krachtige kleur, het is ook een kleur die niet iedereen durft te dragen. Maar als je er eenmaal achter bent dat hij jou ook prachtig staat en dat jij er gewoon mag zijn. Dan is het hek van de dam ;).

Tante Betsy happiness in a red dress - Dress Zoe Retro Red

Ik deed als eerste Dress Zoe Retro Red aan in maat L, een jurk met een vrij diepe hals. Deze jurk is in maat L smaller in de taille, 38 cm ipv 41-42 cm. De bustewijdte is wel 47 cm wat de normale afmeting is in maat L. Ik heb al gelezen dat niet iedereen deze diepe hals kan hebben, omdat hij te wijd open valt.
Gelukkig staat hij me prachtig! De kleur rood lijkt erg veel op de Brique kleur die er ook is. Ik heb zelf liever een knalkleur rood maar het fuchsia roze in de kraag en de roze bloemenprint (met paars) haalt de jurk heerlijk op.

Tante Betsy happiness in a red dress - Dress Zoe Retro Red

Dress Sports Red

Daarna was Dress Sports Red aan de beurt. Deze effen zippie jurk is er in meerdere kleuren en lijkt veel op het populaire jasje Sporty Jacket Solid Red. Deze jurk heeft net zoals het jasje die gave roze kraag en roze boord aan de armen. I love it!

Tante Betsy happiness in a red dress - Sporty Jacket Solid Red

Een effen jurk kan veel meer aftekenen, maar gelukkig valt het bij mij toch wel mee. Hij is ruimer in de taille en in maat L is dat 44 cm ipv 41-42 cm, wat normaal is voor een L. Dit is natuurlijk dan ook in andere maten het geval, dat hij ruimer valt. Zoals gezegd bij een effen jurk kan het ook wel fijn zijn dat hij wat ruimer valt in de taille en daardoor minder aftekent. Oksel tot okselwijdte is 49 cm.

Ik ben in ieder geval heel blij hoe de jurk bij mij uitziet en heb zoveel leuke foto’s zien voorbij komen van dat gave jasje. En nu heb ik die gewoon als jurk ;). Yihaa! Dus heb je misgegrepen bij het jasje dan kun je binnenkort bij Tante Betsy de jurk scoren óf wellicht in een Tante Betsy verkooppunt.

Tante Betsy happiness in a red dress

Dress Auntie Little Dot Red

Dress Auntie Little Dot Red is ook een beauty. De overslagjurkjes sluiten tegenwoordig hoger bij de buste, waardoor hij niet meer zo openvalt. Maar met zo’n enorme buste als de mijne heb je er toch een topje onder nodig. Ik heb onder alle jurkjes een zelfgemaakt onderbroek topje aan (een verknipte onderbroek dus ;)), ik heb het snel warm en dan is dit ideaal ipv een gehele top.

Tante Betsy happiness in a red dress

De pixel rose print op de jurk is een strijkprint en deze komt ook terug op de mouw. De mouwen zijn mij wel iets lang, ik ben dan ook maar klein ;).
De taille wijdte is41 cm en de oksel tot oksel wijdte is 47 cm (dus de normale afmetingen voor een maat L).

Tante Betsy happiness in a red dress

Tante Betsy happiness in a red dress

Dress Sporty Dot Red

Dress Sporty Dot Red draag ik in maat M omdat ik al had gelezen dat die ruimer in de maat viel. In feite net zo als Dress Sporty Gardenia Red die ik ook in een maat kleiner draag.
De afmetingen in maat M komt exact overeen met de normale afmetingen in maat L. Taillewijdte 41 cm en oksel tot okselwijdte is 46 cm.

Tante Betsy happiness in a red dress - Dress Sporty Dot Red

Tante Betsy happiness in a red dress - Dress Sporty Dot Red

Deze foto in Dress Sporty Gardenia Red is gemaakt op ons andere airbnb logeeradres in Groenekan. We bezochten ook nog Urk op onze weg erheen, manlief draagt een Tante Betsy hemd. Jammergenoeg zijn die niet in productie genomen (de jurkjes in die print ook niet). Maar gelukkig kreeg manlief een paar samples, hij is er in ieder geval heel blij mee.

Tante Betsy happiness in a red dress

Tante Betsy happiness in a red dressTante Betsy happiness in a red dress

Nu we weer thuis zijn zie ik nog twee rode jurken in mijn doos met wishlist jurkjes, die heb ik helemaal vergeten op de foto te zetten hihi die waren stiekem tussen mijn andere jurkjes verstopt. Ik weet nog niet of ik morgen een live passessie doe op mijn Facebook pagina, de drie dames die ik gevraagd heb kunnen alledrie niet. Dus ik moet even kijken of ik het alleen ga doen of uitstel tot een later moment. Kun je morgenvroeg (vanaf 11 uur) wel en draag je maat L en woon je in de buurt (Heerlen en omgeving) stuur me dan een pb.

UPDATE; Er heeft zich al iemand gemeld om samen met mij morgen in de vroege middag de live passessie te gaan doen. Yihaaa!

Dress Lola Vintage Deer

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer bij ons airbnb 'huisje' in Groenekan

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer & Cardigan Rose Green aan zee bij Noordwijk

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer & Cardigan Rose Green aan zee bij Noordwijk

Gisteren waren we wel nog aan zee geweest (in Noordwijk) en die dag deed ik Dress Lola Vintage Deer aan (in maat L). Okay het is geen rode jurk, maar ik deel hem toch alvast ;).

Deze jurk valt wel wat kleiner bij de buste 44 cm, maar mijn busteomvang van 112cm past er gewoon in…de jurkjes van Tante Betsy rekken heerlijk mee. De taillewijdte is 40 cm in maat L, maar ook hier past mijn buikomvang van zo’n 98 cm gewoon in.

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer aan zee bij Noordwijk

Iemand schreef eens dat ik eigenlijk beter niet kon schrijven dat ik me met mijn weelderige lijf in een L ‘pers’. Maar dat doe ik echt hoor, die buste moet er toch echt in geperst worden??. Mijn buste heeft 30 cm meer omvang als de taille omvang van mijn jurkjes. Dat heeft niks met mijn zelfbeeld te maken, maar dat is gewoon een feit ;).

Tante Betsy Dress Bobbie Square Rose Black

Lieverds ik ga er weer een einde aan breien. Ik heb in ieder geval genoten van ons weekendje weg en verheug me op komend weekend, op de thee bij Tante samen met een heel aantal andere lieverds.

Uiteten bij de italiaan in Heerenveen - Pizzaria PaoloLunch in Urk - De Oude Bakkerij

Lots of love from Susan

De jurkjes van de laatste lichting zijn te koop bij de diverse Tante Betsy verkooppunten en binnenkort ook bij Tante Betsy in de webshop. Ik gok dat dit pas volgende week of zo gaat zijn. Zodra ik meer weet laat ik jullie dat weten.

 • Ik heb de jurkjes ontvangen voor mijn blog

De foto’s en het maatadvies van de jurkjes van de eerste lichting kun je in deze blogpost vinden.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Alexandra

  Wat een prachtige rode jurken. Ze staan je goed. Mooi die foto’s aan het water en fijn dat jullie een heerlijk weekend hebben gehad. De jurk met het hert staat je trouwens ook goed.

  1 oktober 2018 at 19:40
 • Reply chucky1012

  Prachtig weer hadden jullie tijdens de dagen dat jullie naar de andere kant van het land waren…
  Fijn dat jullie genoten hadden.
  Wat staan de mooie dressen jou zo goed ?
  Ik had zaterdag een rood t-shirt aan tijdens die speciale dag.

  Fijne avond ?

  1 oktober 2018 at 19:41
 • Reply Marjon

  Ziet er weer leuk uit, en mooie locaties waar je de outfit foto’s hebt gemaakt! Was ook echt een tof weekend zo te zien!
  Ben benieuwd naar je passessie en hoe een en ander verder bij jou past! Heb nu al vast een goed beeld met de jurkjes die je hierboven showt.

  Ik kan niet wachten tot het online komt bij Tante, kan ik eindelijk mn cadeaubonnen gaan verzilveren!

  En bij de Auntie dress ontbreken nog de maten, er staan nu nog puntjes 🙂

  1 oktober 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihihi jaaa realiseerde me dat ook opeens dus heb ik inmiddels aangepast ;). Knuff! En inmiddels heeft ook iemand zich gemeld die samen met mij morgen de live passessie kan doen. Leukk!

   1 oktober 2018 at 19:53
   • Reply Marjon

    Dat heb je snel gefixt! En tof dat er een passessie komt morgen!! Ik kan denk ik niet live meekijken, want ik ga werken, maar dan heb ik iets om naar uit te kijken, als ik ‘s avonds op mn nichtje en neefje aan het passen ben, kan ik het op mn gemakje bekijken!

    1 oktober 2018 at 21:57
 • Reply Jacqueline Harbers

  Watben je toch mooi in rood ❤️❤️…. alhoewel ik niet veel kleurtjes kan bedenken, die je niet mooi staan, maar het is goed te zien, dat je blij wordt van rood ?…. de Vintage Deer print vind ik ook steeds mooier worden. In eerste instantie vond ik het niks voor mezelf, nu begin ik te twijfelen ?… soms denk ik weleens dat Tante ons beter kent, dan wijzelf ?

  Lieverd, ik verheug me enorm om je vrijdag te gaan zien! Heb een heerlijke avond en ik hoop je morgen met een live passessie te kunnen zien…

  Dikke kus ?

  1 oktober 2018 at 19:51
 • Reply Hennie Rijnders

  Fijn dat je een leuk weekend hebt gehad. Je hebt natuurlijk ook heel veel betsygirls gezien. Ik vond het fijn om jou en Arno weer tegen te komen. Tot 10 november?Hennie

  1 oktober 2018 at 19:54
 • Reply Caro

  Wat hebben jullie een fijn weekend gehad, de foto’s zijn prachtig! En de rode sports zippy (heet ie zo?) staat je beeldschoon!!!!! Lekker nagenieten nu weer thuis. Liefs uit Zwolle?

  1 oktober 2018 at 19:54
 • Reply Heidi

  Prachtig allemaal. Wat leuk al die rode jurken. Ik moet morgen werken maar kijk naderhand wel. Leuk weer

  1 oktober 2018 at 20:07
 • Reply Yvon

  Wat een prachtige foto’s!! En ja rood is echt jou kleur, powerfull. En die retrojurk daar ben ik zo verliefd op. Helaas nog niet de juiste maat kunnen passen, te weinig vulling. Maar ik geniet gewoon via jou. Wat staat die je mooi?.
  Heerlijke week Susan.
  Groet Yvon

  1 oktober 2018 at 20:11
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat leuk dat je zo genoten hebt samen met je man in het o zo mooie Friesland. En wat een leuke foto’s weer. Ben toch wel verliefd op de Deer geworden maar xxxl is overal uitverkocht. Nu toch maar d e site van de lieve TB in de gaten houden. Op naar de volgende leuke blog

  1 oktober 2018 at 20:13
 • Reply Sylvia W

  Heerlijk! zo mogen wij even mee genieten van jou mooie weekendje weg, wat hebben . jullie er samen een mooie mix van weten te maken. Dit gaat voor mij een week worden met het feestelijke Tante Betsy randje eraan! Om te beginnen hoop ik dat het jou morgen gaat lukken ons te verblijden met de live passessie, de meten is weten en al ins en outs hoe het nou echt allemaal “aan” zit en valt. Wat is de sporty dots red leuk! (Hihi je merkt dat ik nog steeds in het stadium keuzes maken zit ik kan ‘t gewoon nog niet!) En de “deer” wauw wat een print! Ik denk dat er bovenaan mijn wish-list de skirt ervan komt staan! Jaaahhhh, weg van jou in Red! maar Poohhh! ik vind je eigenlijk ook altijd mooi en super gecombineerd. Yes! het komt nu echt dichtbij, ook ik kijk zoooo naarvrijdag uit. Fijne avond xx

  1 oktober 2018 at 20:22
 • Reply Ger da

  Haha, je kon het toch niet laten hè, om je verrassingsdoos dicht te laten tot jullie thuis waren. En dat begrijp ik helemaal. Ben nu heel benieuwd naar de rest,hoop dat er ook een groen doorknoop triangel jurkje inzit. Kan ik even zien hoe die qua maat bij jou valt. Fijn dat jullie weekend zo geslaagd was, volgend weekend nog maar eens over doen! ?

  1 oktober 2018 at 20:28
 • Reply Annette Elias

  Hai Susan, wat een mooie foto’s zeg! De dress sport red en de Zoe Retro vond ik vooral suermooi bij je staan. Heel mooi passend bij je figuur, mooie kleuren, helemaal goed! fijn dat jullie er een beetje vakantie van hebben gemaakt het afgelopen weekend! Ik vond het super om jullie weer even te zien!

  1 oktober 2018 at 20:43
 • Reply Christel

  Wat een prachtige omgeving om te shinen in al die mooie jurkjes!

  1 oktober 2018 at 20:47
 • Reply Ine wijnbergen

  Leuk. En wat staat je rood en roze mooi.

  1 oktober 2018 at 21:21
 • Reply Marianne Asselman

  Erg gaaf en super leuk. Rood staat je idd geweldig. Ik heb alleen een rode Hoodie en dat is voor mij al heel gewaagd. Superleuke blog weer, onwijs gave foto’s, heb weer even genoten.

  1 oktober 2018 at 23:44
 • Reply Neeltje

  Wat een mooie foto’s. Je ziet er in iedere jurk prachtig uit ?

  2 oktober 2018 at 07:00
 • Reply Nielke

  Dress Red Day is helemaal aan jou besteed he? Echt jouw kleur <3 Wat heerlijk dat jullie lekker in Friesland in een huisje hebben gezeten. Terugrijden is voor jullie ook wel echt heel ver. Lekker blijven genieten van je mooie jurkjes mop, staan je geweldig!!

  2 oktober 2018 at 11:25
 • Reply Ria (gilles)

  Lees je blog nu pas… gisteren extra lang gewerkt omdat ik vandaag mee op werkbezoek moest naar NL… had kunnen doorrijden tot bij je maar je hebt al een vrijwilliger gevonden.☺ de foto’s aan het water zijn prachtig! Ook die van je man is geweldig mooi ? fijn dat jullie genoten hebben!

  2 oktober 2018 at 12:31
 • Reply Petra van Vliet

  Heerlijk al die foto’s van jullie weekendje weg, jullie hebben genoten zo te zien!Wat staan die jurkjes in die heerlijke kleurtjes jou toch goed!

  Ik ben stiekum verliefd op de Dress Sporty Dot, nou ja, nu is het niet stiekum meer he?
  Maar ja, gisterenavond hebben we weer de staatsloterij niet gewonnen 😀 😛
  Voorlopig gaat de studie van zoon-lief voor 😉

  Ik geniet lekker mee van jouw foto’s en jurkjes!
  Liefs,
  Petra

  2 oktober 2018 at 20:05
 • Reply Tamara Tinnemans

  Wat een geweldig leuke foto’s, en wat leuk om zo mee te kunnen lezen en ook mee te mogen genieten.
  En wat staat de Retro dress je fantastisch!! Ben er ook helemaal in love mee, hihi. En nu stiekem ook nog op de kleine polkadotjes ook.
  Jammer dat de mannenlijn er niet komt, zou ik geweldig hebben gevonden, in ieder geval in het mini dan voor mijn kleine boef, hihi.

  Dikke knoevel vanoet ut zonnige zuiden ??❤️

  3 oktober 2018 at 10:12
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.