Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Tante Betsy

Tante Betsy happiness in a dress with Susan

Tante Betsy happiness in a dress with Susan - Dress Betsy Zipp Stars

Hey lieverds wat geniet ik enorm van al jullie lieve leuke enthousiaste reacties op die gave winactie. Mooi om te lezen dat er ook heel wat dames graag met een jurkenzusje naar de Tante Betsy Fan- en Outletdag willen gaan. Zo leuk dat er zulke mooie verbindingen zijn ontstaan door het dragen van de jurkjes van Tante Betsy. Jullie hebben dit al live zien gebeuren bij mij en Jacqueline tijdens onze Facebook passessies. En als jij straks uitgeloot wordt ga je deze twee Mestreechse meidskes gewoon in het levende lijve zien.

Tante Betsy happiness in a dress with Susan - Dress Betsy Zipp Sweetbird Blue

Whahaha het zal wel weer een bijzondere gewaarwording zijn dat velen ons kennen en wij niet iedereen kennen. Maar de jurkjesliefde die we met elkaar delen is zo’n grote verbindende factor dat het binnen no-time is of we ons al heel lang kennen. Jacqueline en ik zijn ook allebei van die dames die gewoon heerlijk enthousiast en open zijn. Niks leukers als lekker jezelf zijn zonder schroom of wat dan ook. En lieverd ook al ken je niemand geloof me dat je binnen no-time in gesprek bent met een jurkenzusje.

Tante Betsy happiness in a dress with Susan - Live on Facebook passessie - Dress Pepper Gold

Wij kennen ons pas één jaar sinds de tweede lichting van de AW2018 collectie. Jacqueline kwam me destijds helpen bij de Live Facebook passessie, omdat ik een paar maanden ervoor mijn arm gebroken had. We hadden meteen een klik en tegenwoordig zien we ons zelfs regelmatig om samen te gaan wandelen of zo.

Tante Betsy happiness in a dress with Susan - Dress Missy Checks

En hoe leuk is het dat er zelfs een paar dames aangeven nog niemand te hebben. Maar dat er vast wel een jurkenzusje uit de omgeving zich gaat melden om samen mee te gaan. Ja lieverds ook al heb je nog geen vervoer of weet je nog niet met wie te gaan. Als jij een uitnodiging zou winnen én je hebt een plekje te vergeven voor een introducee (met of zonder vervoer), dan gaat zich vast iemand melden die er samen met je heen wilt.

Tante Betsy happiness in a dress with Susan - Tante Betsy Fan Outlet day giveaway

Weet je wel al met welk jurkenzusje je samen kunt en wilt gaan, zorg dan dat je wel even duidelijk de naam vermeld in je reactie. En bij de voornaam de voorletter van de achternaam erbij. Er blijken namelijk meerdere Esther’s mee te willen gaan, maar ik weet niet welke Esther’s ;). Het is ook heel slim om allebei een kans te wagen, zo hebben jullie namelijk dubbel kans. Vermeld dus elkaars namen in je reactie! Dames die hier vaak reageren kunnen zelfs op deze manier drie tot vier lootjes in de bus krijgen.

Tante Betsy happiness in a dress with Susan - Dress Lola Strawberry Red

Ik heb vannacht toen ik wakker lag besloten om lootjes te gaan maken. Dus zorg dat je je extra kansen benut. Reageren kan tot donderdagmiddag 12 uur (dit is géén Facebook/Instagram actie!). Alleen reacties onder de winactie blogpost tellen mee. Vrijdagavond maak ik hier de 15 winnaressen bekend. Dit wordt wel afgestemd met de diverse Facebook groepen, zodat we zoveel mogelijk Tante Betsy fans een uitnodiging kunnen bezorgen. Heel veel succes lieverds!

Lots of love from Susan

PS Diegenen die vandaag zelf een uitnodiging hebben ontvangen, meld dat aub hier. En graag ook de naam van je introducee. Ik weet eigenlijk niet of je zelf een reactie kunt verwijderen namelijk ;).

PPS Lieverds ik had graag een blogpost met meer diepgang willen maken. Maar door slaaptekort ivm overprikkeling heb ik me beperkt tot dit ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Jelka

  Ja, ik ben één van de lucky girls! Ik heb al een uitnodiging gekregen van tante! (al weet ik niet waarop dat is gebaseerd, maar hé, mij hoor je niet klagen!! ??)
  Dus mij, en mijn introduce Martine zie je sowieso verschijnen de 8e!!??
  Woohoo! ?

  23 oktober 2019 at 19:35
 • Reply Ria

  Leuk stel zijn jullie! Aangezien ik sinds vorige week definitief verhuisd ben, wifi heb nu én thuis zit momenteel heb ik tijd voor facebook én overal meegedaan met de actie… Ik duim (zoals zovelen natuurlijk…)

  23 oktober 2019 at 19:38
  • Reply Jojanneke

   Wat staan jullie er samen weer mooi en gezellig bij. Een feestje om naar te kijken ?

   23 oktober 2019 at 21:06
   • Reply Mina

    Wat een gezellige foto’s weer van jullie! Mooi ook de vriendschap die er tussen jullie is ontstaan en inderdaad de jurkjes verbinden ons met elkaar. Vind het heel bijzonder hoe dat werkt! Dikke kus voor jullie allebei van mij??

    23 oktober 2019 at 21:55
 • Reply chucky1012

  Zulke leuke foto´s.
  Hier ook slaap gebrek…
  Ook komen de kortere dagen eraan en gaat komend weekend de klok naar wintertijd.
  Mijn slaap heb ik heel hard nodig….

  Een fijne avond Xoxo

  23 oktober 2019 at 19:43
 • Reply Caro

  Hej meis. Pas goed op jezelf hoor! Ik geniet van jullie foto’s samen. Tof hoe de vriendschap tussen Jacqueline en jou is gegroeid❤️. Ik heb een uitnodiging gekregen en ga met Peggy Bouwman feest vieren ?

  23 oktober 2019 at 19:43
  • Reply Jacqueline Aarts

   Ach lieverd, hoop dat je snel weer wat nachtrust kunt pakken ??? tot snel.

   23 oktober 2019 at 20:03
 • Reply Peet

  Jullie zijn leuk samen, bijzonder toch dat je zo opeens een klik hebt ❤ wel heel vervelend dat je slecht slaapt, ik vind dat zo uitputtend, hou je taai en denk aan jezelf, dikke knuff

  23 oktober 2019 at 19:44
 • Reply Sandra S

  Oh ik ga hard duimen, ik zou het zo leuk vinden om een uitnodiging te winnen en op die manier misschien een jurkenzusje te vinden die met mee zou willen ?

  23 oktober 2019 at 20:10
 • Reply Petra van Schijndel

  ❤️?????♥️?️❤️?????♥️?

  23 oktober 2019 at 20:33
 • Reply Corine

  Heb nog geen uitnodiging gehad, dus ben heel dik aan het duimen voor morgen, het zou zo leuk zijn jullie beiden eens samen in het echt te zien, hoop dat je beter slaapt Susan vannacht, hoop ik trouwens voor mij zelf ook. Knuffels Corine

  23 oktober 2019 at 21:39
 • Reply Annelies

  Ik zag dat Danielle zelf een uitnodiging gehad heeft dus mocht ik hem winnen ga ik gewoon loten op de Facebook groep zodat ik een ander blij kan maken ?. Ik hoop dat je vannacht beter en langer slaap dan de afgelopen nacht. Want slecht slapen is niet leuk. Welterusten voor straks. Liefs Annelies

  23 oktober 2019 at 21:47
 • Reply Wilma Rommelse

  jeetje… lootjes maken wat heb jij het druk mee. Heel goed dat je ook alles afstemd met de andere sites waar de lootjes verloot worden. Gaat de 8ste een gezellige boel worden met alle betsie girls, bloggers en winkeliers en alle winnaars. Te leuk en ook erg lief dat tante ook nog aardig wat uitnodigingen verstuurd heeft. Blijf duimen voor de 8ste, maar mocht het niet zo zijn dan hopelijk een volgende keer. Sterkte met de lootjes, je hebt er weer een leuk blog van gemaakt

  23 oktober 2019 at 22:39
 • Reply EstherK

  Toch niet wakker gaan liggen van de winactie hè? ? Al kan ik me voorstellen dat dat ook even stress geeft. Hoop dat je vannacht een betere nacht hebt gehad. ?

  24 oktober 2019 at 06:57
 • Reply Debby

  Jaaaa ik zou heel graag mee willen de 8e! De 9e wordt mijn zusje 40 en is met vader 12,5 jaar getrouwd met zijn vrouw, dus mooie gelegenheid voor een nieuw jurkje!

  24 oktober 2019 at 12:12
 • Reply Happy Susan blogger

  LIEVERDS JULLIE KUNNEN NU NIET MEER MEEDOEN HIER OP MIJN BLOG. Reageren kon nog tot 12 uur. Ik ga straks lootjes maken en trekken, en mijn blogpost voor bereiden. De namen ga ik checken met de andere groepen zodat we geen dubbele namen trekken.
  Wil je op het wereldwijdeweb nog een kans maken reageer dan onder het blog van medeblogger Natasja; https://beautyspots.nl/tante-betsy-fandag-op-8-november-ben-jij-er-bij/
  Succes??

  24 oktober 2019 at 12:38
 • Reply Ilse

  Succes Susan. Hopelijk kost t je niet te veel energie. Heel leuk dat je dit doet voor ons andere fans.

  24 oktober 2019 at 22:28
 • Reply Frederike

  Super spannend! We hebben er nu al zin in! Dat is ook wat, we weten niet eens of we ‘mogen’? En inderdaad grappig hoe die dingen lopen. Mijn vriendin, met wie ik graag wil gaan, ook online ontmoet. Bleek onze voorliefde voor Oilily destijds te zijn. Nu al 12 jaar besties!

  25 oktober 2019 at 12:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.