Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy

Tante Betsy happiness in a dress with Susan and Jacqueline

Hey girls ik hoop dat jullie vanochtend heerlijk hebben meegenoten van de Live pas sessie die ik samen met Jacqueline op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina deed. We hebben ons weer een uur vermaakt al kletsend tegen mijn telefoon, tegen jullie. Ik merk dat zo’n ochtendje samen me ontzettend goed doet, ook al was ik wel moe erna. Als je mee keek heb je wellicht ook lekker kunnen meelachen en meegenieten van twee Mestreechse meidskes die met een zachte G voor live entertainment hebben gezorgd.

Ik hoop dat je er nu niet meteen vandoor gaat om te kijken wat je gemist hebt, maar nog even gezellig mee leest en mee kijkt. En wie weet zelfs wel een reactie achterlaat. Ik heb niet alle reacties gezien die er kwamen toen we live waren. Ik heb het zelfs nog niet teruggekeken, want na het maken van nog wat foto’s heb ik tijd gemaakt voor Me-time.

Deze keer geen fotoshoot gedaan met Jacqueline, ze moest haar zoontje Connor van school afhalen. We deden wel Dress Sports Over The Top Green aan voordat we live gingen. Dus ik heb zelf even een paar jurkjes op de foto gezet. Ook om een beslissing te maken, welk jurkje terug zou gaan naar Tante Betsy. Ik heb de beslissing al gemaakt en Jacqueline had hetzelfde idee, maar dan vanwege andere redenen hihi.

Omdat Tante Betsy per abuis Dress Typ Miep Kitschen Purple had meegestuurd, die ik dus al heb (ik scoorde haar bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch). Heb ik gevraagd om het jurkje te mogen omruilen voor een ander jurkje. Nu kwam het voor de live passessie wel perfect uit dat we deze jurk allebei aan jullie konden laten zien. Zo kun je zien hoe de jurk staat bij twee verschillende dames die allebei maat L dragen.

Ik vroeg om twee jurkjes op te sturen om zo tot een keuze te komen. Het doorknoopmodel Betsy is een van mijn favoriete modellen (naast het Lola model) en ik heb echt even zitten te twijfelen om Betsy Hatch Red te vragen. Ik ben nu eenmaal gek op roze en rood. De oranje Betsy Hatch is helaas uitverkocht, die stond eigenlijk op mijn wishlist. Dus vroeg ik om Dress Betsy Daisy Dot Gold, om te zien hoe die kleur me zou staan. Het printje Daisy Dot vind ik zo gaaf, ik word zo blij van bloemetjes.

En ik had gezien dat er nog meer nieuwe jurkjes in de webshop gekomen waren. Zoals Dress Bonnie Houndstooth Green, ik was wel heel benieuwd naar dit nieuwe model. Echt een superleuk jurkje, een heel leuk model en de kleur staat me ook prachtig. Maar op een of andere manier is mijn buik veel te nadrukkelijk aanwezig in deze Houndstooth print. En ik heb liever een jurk die me meer op de knie valt, deze jurk is me wat te lang.

De Houndstooth Green heeft trouwens dezelfde blauwe ondergrond met groene print als Dress Betsy Hatch Green en Dress Sporty Loco Green. Ik heb ze even op de foto gezet. Je kunt zien dat er ook een verschil in lengte zit. Ik heb even dezelfde hangers genomen zodat ze even hoog hangen. Dress Betsy Hatch Green bestelde ik bij SoMuch nav mijn onverwachts bezoek aan de winkel in Heerenveen.

Bij Dress Josephine Houndstooth Pink is mijn buik ook erg nadrukkelijk aanwezig. Die had ik al eerder ontvangen ipv Dress Summer Cross Bee Pink. Ik was erg benieuwd hoe het nieuwe mouwloze model zou zijn, ik vind haar gaaf. En tsja die buik is er nu eenmaal, ook al wil ik toch een heel aantal kilo’s kwijt. Mijn voorkeur gaat vaker toch voor lekkere vrolijke drukke prints, dat leidt wat meer af van mijn buik. Dan is hij wat minder aanwezig/zichtbaar. Hopelijk volgende zomer dit Josephine model in een druk printje ;).

Ik ben de afgelopen maanden toch flink wat kilo’s aangekomen en eigenlijk al van daarvoor. Als ik niet lekker in mijn vel zit heb ik nu eenmaal meer behoefte aan comfortfood. Vorig jaar heb ik ook heel wat weken in bed gelegen vanwege mijn gebroken arm (dan deed hij het minste pijn). Nu dus zorgen dat ik op een gezonde manier wat kilo’s weet kwijt te raken. Want ik ben er zelf ook niet zo happy mee. Gelukkig merk ik dat ik steeds beter in mijn vel kom te zitten en meer tot rust kom.

Mijn outfit of the day is uiteindelijk Dress Lola Drops Orange geworden. Die ben ik zelf vergeten te laten zien tijdens de live pas sessie. Heerlijk met die roze details en die leuke zakjes met borduursels. Zo blij met mijn Bandelettes waardoor ik van blote benen weer kan genieten. Ik vertelde er ook wat over tijdens de live sessie.

En ik verknipte zelfs een onderbroek tot onderbroek topje voor onder het doorknoopmodel Dress Betsy Hatch Green. Ja dat soort dingen gebeuren allemaal heerlijk spontaan. Ik hoop dat jullie lekker mee hebben genoten of er nog van gaan genieten.

Dankjewel Jacqueline voor de heerlijke ochtend, binnenkort maar weer eens gewoon afspreken. Lekker kweppen, lachen met vrouwen is toch zo heerlijk en doet een mens goed.

Lots of love from Susan

PS Alle jurkjes die we vandaag tijdens de live Facebook passessie hebben laten zien vallen op maat en waren in maat L. Behalve het Ruffle Wrap jurkje Daisy Dot dat heeft Jacqueline in maat M (dat zag je al in deze fotoshoot).

Ik heb een aantal geshowde jurkjes gekregen voor mijn blog (de links onder de jurkjes verwijzen naar de Tante Betsy webshop). Ik heb ook een aantal gekocht bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch en eentje bij Miss Vintage. Hier vind je alle verkooppunten.

PPS De link van de Bandelettes is een referral link. Via deze link kun je ze bestellen in Amerika. Ik krijg dan een klein percentage van je aankoop (bestel wel maar 1 paar per keer ivm invoerrechten).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Bouke

  Lieverd, ik heb genoten deze ochtend. Heerlijk ongecompliceerd en écht! T voelde alsof ik bij je in de kamer zat, gezellig☺️
  Volgens mij ben je een voorbeeld voor velen… lekker jezelf zijn, je lijf omarmen, houden van jezelf… zo belangrijk en zo echt als je t zegt- niks “gemaakts” aan. Love it!

  15 mei 2019 at 19:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Zo ook even tijd nemen om hier te reageren. Manlief ligt nog te snurken hihi ??.
   Nu ik je reactie nog eens lees, hoort die prachtig bij mijn blogpost van gisteren (vrijdag?). Ja heerlijk mezelf zijn ook dat kan ik gewoon tijdens de live sessies. Ik kan dus ook echt niet toneelspelen of rollenspellen doen, ik kan alleen mijn ware zelf zijn.
   Moest toch echt wel even slikken hoor toen een dame iets zei dat ze mij minder mooi in de jurkjes vond. Heikel puntje voor mezelf want ook ik vind mijn buik nu te nadrukkelijk aanwezig in sommige jurkjes. En ja naast Jacqueline voel ik me soms ook minder mooi, maar dat is iets van mijn eigen onzekerheid. Ik heb mezelf altijd heel mooi gevonden en vind dat nog steeds hoor. En het is dus ook iets van de dame in kwestie die zichzelf nog niet kan omarmen en zegt dus alles over haar en niks over mij.
   Maar was dus wel even slikken op dat moment, gelukkig kan ik ook dan heerlijk mezelf zijn. Ik ben er nog niet zo assertief in dat ik dan meteen zeg van ‘hey dat zal dan een dingetje van jezelf zijn’ hihi. Fijn dat je hebt meegenoten lieverd. Dikke knuffels??

   18 mei 2019 at 08:14
 • Reply Corine

  Het was weer een prachtig, gezellig filmpje, heb er van genoten. Knuffels Corine

  15 mei 2019 at 20:07
  • Reply Happy Susan blogger

   Leuk om te horen lieverd, ja het was weer live entertainment hè. Wat maken we er weer een heerlijk spontaan gebeuren van. Dankjewel lieverd voor je reactie. Dikke dankjewel knuffels??

   18 mei 2019 at 08:16
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ik ben ook kapot moe en heb het filmpje ook nog niet terug gekeken. Maar wat was het weer gezellig en wat hebben we weer gelachen. Tot snel lieverd en geniet van de verhalen van je dochter ?

  15 mei 2019 at 20:21
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja wat zijn we een leuk stel hè, hoe vaak hebben we ons nu gezien volgens mij zes of zeven keer. Je zou zeggen dat we ons al veel langer kennen hoe natuurlijk we met elkaar omgaan. Maar het klikte dan ook vanaf moment een. Tot de volgende kier leeve. Dikke daankewel knoevels vaan miche??

   18 mei 2019 at 08:18
 • Reply Natasja

  Gezellig hoor, samen zo’n passessie te doen! Mooie jurkjes hebben jullie weer laten zien ♥

  15 mei 2019 at 20:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja stiekem is dat toch wel heel leuk om het samen te doen. Dat geeft toch meer plezier en gezelligheid.
   Jij doet het ook altijd heel leuk met je pas video’s. Toch mooi hoe we kunnen laten zien hoe de jurkjes van Tante Betsy staan bij allemaal verschillende typen vrouwen. Ieder op onze eigen unieke manier en stijl. Geniet ook heerlijk van je jurkjes. Knuff??

   18 mei 2019 at 08:45
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, ik had helaas geen tijd om te kijken maar de vrolijkheid spat van de fotos af. Ik ben blij dat het weer ietsje beter met je gaat. En wat staat het gele jurkje met bloemen je mooi , ik heb daar de wikkeljurk en ook in het zwart heerlijk om straks mee te nemen op vakantie. Maar dat duurt gelukkig nog even maar wat gaat de tijd snel zeg het is zo maandag en zo weer weekend. Kan ik misschien ook weer eens iets op Mp zetten, veel plannen maar vaak komt het er niet van. Gelukkig lopen de spullen niet weg en is er morgen weer een dag. Bedankt voor je mooie blog Susan erg leuk weer zo saampjes?. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  15 mei 2019 at 23:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi heel herkenbaar hoor lieverd. Ik ben ook alweer een paar weken bezig om spullen op marktplaats te zetten. Het komt er gewoon niet van, maar zoals je al zelf zegt ze lopen niet weg.
   Ik heb gisteren een gedeelte van onze passessie terug gezien, wat hebben we er weer een feestje van gemaakt. Was weer leuk om te doen en inderdaad heel gezellig zo met ons tweetjes. Geniet van je weekend lieverd. Knuff??

   18 mei 2019 at 08:48

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.