Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Tante Betsy happiness in a black dress

Tante Betsy happiness in a black dress

Hey girls ik ben naast dat ik van knalkleuren houdt, ook altijd groot fan geweest van zwarte kleding. En gelukkig kan ik bij Tante Betsy heerlijk genieten van mooie zwarte jurkjes. Tegenwoordig kies ik wel vaak sneller voor de zwarte jurkjes met een vrolijke kleurrijke print. Maar een effen zwart jurkje is en blijft ook mooi. Geniet je mee van heel veel zwarte maar ook kleurrijke outfits…

Mijn Gothic look, mijn stoere look met een topje uit de kringloop en een rok van Didi en een gave zwarte riem gescoord op een rommelmarkt/kringloop.

Ik kwam onlangs op mijn Facebook profiel een oude foto tegen uit 2005. Gemaakt in de tuin van mijn broer. Dit was voor mijn young stroke en voordat ik manlief heb leren kennen. En voordat ik flink wat kilo’s ben aangekomen en met beduidend minder buste en buik hihi. Mijn Gothic look, mijn stoere look met een topje uit de kringloop en een rok van Didi en een gave zwarte riem gescoord op een rommelmarkt/kringloop. En mij kennende met mijn zwarte Cinderella laarzen eronder.

Voordat ik Tante Betsy leerde kennen was een zwarte top/trui altijd de veilige keuze

Ik had vroeger voordat ik Tante Betsy heb leren kennen wel regelmatig keuzestress. Ik kleed me eigenlijk al jaren naar het gevoel dat ik die dag heb. Voel ik me romantisch, voel ik me happy, voel ik me stoer, voel ik me down…
En zo kwam ik tot een outfit óf ik verkleedde me diverse keren en koos ik uiteindelijk veilig voor een jeans met zwarte top.

Tante Betsy happiness in a black dress - mijn wintercollectie (enkele jurkjes hangen ergens anders omdat ze gedragen zijn)Tante Betsy happiness in a black dress - mijn zomercollectie (enkele jurkjes hangen ergens anders omdat ze gedragen zijn)

Tegenwoordig heb ik geen keuzestress meer ondanks dat ik een enorme keuze aan Tante Betsy jurkjes heb. Ik ga gewoon voor de kast staan en kies een kleur op gevoel.
En soms hou ik er ook rekening mee, wat ik ga doen en met wie ik wat ga doen. Soms vragen bepaalde situaties voor een wat minder opvallend jurkje. En dan is voor mij zwart altijd een goede, fijne en veilige keuze.

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Sporty Roses Black met Art Amsterdam clogsTante Betsy happiness in a black dress - Dress Senorita Black, rood Tante Betsy vestje en Art Amsterdam clogsTante Betsy happiness in a black dress - Dress Lola Viola Black met ZOO Adventure outdoorlaarzenTante Betsy happiness in a black dress - Shirt Dress Gallop Black met Fuchsia Roze Tante Betsy vestje en Tante Betsy laarzen (oudjes)

Zwart is veilig, zwart is elegant, zwart is stoer en zwart kan ook heel kleurrijk zijn. Ik ben en blijf er gek op!

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Button Down Black met Neosens laarzenTante Betsy happiness in a black dress - Dress Senorita Black met Fuchsia Roze Tante Betsy hoodie (oudje) en Tante Betsy laarzen (oudjes)Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Vera Black met Asics Gel Lyte III sneakersTante Betsy happiness in a black dress

Ik heb een aantal effen zwarte Tante Betsy jurkjes in de kast. Eigenlijk komen die het minste vaak uit de kast, toch draag ik die ook altijd graag tijdens de lopende collectie.
Ja ook dat is het ‘luxe probleem’ dat ik heb, ik kies als allereerste jurkjes uit van de huidige lopende collectie. Want zo kan ik aan jullie laten zien, hoe de jurkjes die op dat moment te koop zijn vallen en staan.

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Skippy Nicky Velours Black heb ik in maat M (valt als L) met Apollo Panty 'Jolly Green' en Clumpy's Lien MelTante Betsy happiness in a black dress - Dress Betsy Happy Camper Black met Fuchsia Roze Kunert panty en Dr. Martens boots

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Betsy Gardenia Black met onderbroek top, fuchsia roze Kunert panty en Sendra laarzen van Boeties.nlTante Betsy happiness in a black dress - Dress Bobbie Square Rose Black (die is niet gitzwart maar antraciet) met Apollo panty 'Jolly Green' en rode Tante Betsy laarzen (oudjes)Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Lola Strawberry Black met Apollo panty (nu legging, kleur Jolly Green) en Asics Gel Lyte III sneakersTante Betsy happiness in a black dress - Dress Suze Gnome Love Black met rode panty (nu legging) en zwarte Asics Gel Lyte III sneakers

Tegen het einde van de lopende collectie komen de ‘oudere jurkjes’ vaker uit de kast. Dan heb ik ondertussen wel alles laten zien en kan ik ook andere favoriete jurkjes aan doen.

Tante Betsy happiness in a black dress -Dress Patsy Stripe Rose BlackTante Betsy happiness in a black dress - Shirt Dress Black met Clumpy's model Eva, kleur PalmTante Betsy happiness in a black dress - Dress Betsy Black met Fuchsia Roze Tante Betsy laarzen (oudjes)Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Tweety Black met ZOO Adventure outdoor laarzen Alette

Na mijn val eind mei heb ik wel langere tijd alleen zippies gedragen, daar kon ik gewoon instappen. Dus zijn in die maanden wel vaker ‘oudere’ jurkjes tevoorschijn gekomen. In plaats van de zomercollectie te kunnen tonen.

Tante Betsy happiness in a black dress - Summer Cross Stripe Black met rode Asics Gel Lyte III sneakers en Urban Hippies tasjeTante Betsy happiness in a black dress - Sporty Roses Black met Art Amsterdam Clogs Tante Betsy happiness in a black dress - gave oude zippie jurk van Tante Betsy (let op als je die kunt scoren op elastiek dat eruit hangt, was een terugroep actie) met Dr. Martens laarzen

En door mijn gebroken arm heb ik ook heel wat jurkjes niet kunnen dragen. En toen kwam ook nog eens een hete zomer dus heb ik vooral mouwloze jurkjes gedragen.

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Missy Checks Black in maat M (valt als L) met Clumpy's model Eva, kleur FloatTante Betsy happiness in a black dress - Dress Summer Klaver Black met Footnotes sandalettesTante Betsy happiness in a black dress - Summer Cross Dress Daisy Black met onderbroek topje en Footnotes Sandalettes

Ik merk als ik door mijn foto’s op mijn iPhone heen scroll dat ik naast veel kleur, ook heel regelmatig zwarte Tante Betsy jurkjes tegen kom. Ik zal ook altijd sneller de zwarte versie uitkiezen van een jurk/print als bijvoorbeeld de navy blauwe versie.

Zwart is en blijft voor mij een kleur waar ik gek op ben. En met vrolijke kleuren gecombineerd maak ik er toch vaak een vrolijke outfit van. Is het je al opgevallen dat ik gek op fuchsia roze ben :p.

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Carmen Les Fleurs Black met Fuchsia Roze Tante Betsy vestje (summer cardigan) en zwarte Asics Gel Lyte III sneakersTante Betsy happiness in a black dress - Dress Tika Black met Fuchsia Roze Tante Betsy vestje (summer cardigan), Apollo panty Jolly Green en zwarte Sendra laarzen (oudjes)Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Missy Checks Black met Cardigan Paris en zwarte Art Amsterdam clogsTante Betsy happiness in a black dress met dochterlief - Dress Lola Viola Black, Kunert panty en Clumpy's laarzen Roos, kleur Plum

Ik hou er daarnaast ook van om op de stoere toer te gaan. En heel af en toe elegant. Met Tante Betsy kun je gewoon alle kanten op en ook al krijg je een hele blogpost vol zwarte jurkjes te zien. Toch is het ook heel kleurrijk!

Tante Betsy happiness in a black dress - Dress Lynn Circles Black in maat M (valt als L) met Kunert panty en Clumpy's, model Lien, kleur MelTante Betsy happiness in a black dress - Dress Betsy Bloms Black en Hoodie Long Black met Clumpy's Eva, kleur FloatTante Betsy happiness in a black dress - Dress Summer Les Fleurs Black met Sporty Jacket Gardenia Red met een rode panty (nu legging) en Asics Gel Lyte III sneakersTante Betsy happiness in a black dress - gave oude zippie van Tante Betsy met Sporty Jacket Solid Gold (AW2018) en zwarte Asics Gel Lyte III sneakersTante Betsy happiness in a black dress - Dress Patsy Stripe Rose Black met Hoodie Long Pink (AW2018), Kunert panty en Dr. Martens boots

Ben jij ook fan van de zwarte Tante Betsy jurkjes of outfits En ga je dan voor een printje of kies je het liefst voor een effen zwarte jurk? Of misschien heb je geen enkel zwart jurkje in je kast hangen.

Lots of love from Susan

 • Een aantal van deze jurkjes zijn gesponsord tbv mijn blog, maar een heel aantal zijn ook door mezelf gekocht.
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply Heidi

  Sinds mijn kleur advies had ik zwart uit mijn kast geweerd. Had want sinds tante Betsy hangt t er weer. Ik kan het niet weerstaan. Geen effen zwarte maar er zijn zulke mooie printjes op de zwarte jurken. Prachtig

  17 oktober 2018 at 19:41
 • Reply chucky1012

  Wat een leuke foto van jou van jaren geleden.
  Zo fijn dat jij vroeger veel zwarte kleding droeg.
  Leuk om te zien dat er zoveel andere kleuren bij jou passen ?
  De zwarte TB jurken zijn ook zeker vrolijk gekleurd.
  Groot gelijk dat je bij iedere gelegenheid de perfecte dress aandoet.
  Jarenlang droeg ik ook veel zwarte items.
  Nu allang niet meer.
  Jammer hoor dat die schoenenwinkel waar jij de zwarte laarzen op de oude foto aanhad niet meer bestaat.
  Ik shopte er regelmatig mijn shoes, boots en sandalen.

  Fijne avond ?

  17 oktober 2018 at 19:43
 • Reply Ina Sloot

  Oh ja zwart is zeker iets wat ik draag. In de winter ook veelal zwarte vesten. Die passen makkelijk op de kleurrijke jurkjes. Zelf vind ik dat mijn haar er ook mooi in uit komt! ?
  Fijne avond!! Xx

  17 oktober 2018 at 19:54
 • Reply Neeltje

  Tante heeft zo’n ontzettende goede mix van kleuren. Een kurk met een zwarte ondergrond en gekleurde print knalt gewoon erg lekker en heeft vaak mijn voorkeur. Maar ik heb net zoveel zwart als groen tefenwoordig en ook rood komt regelmatig voorbij. Heb laatst wel een paar zwarte jurken weggedaan. Ik deed vaak dezelfde zwarte jurk aan, dus nu plek gemaakt voor wat gekleurde jurken.

  17 oktober 2018 at 19:59
 • Reply Deborah Essers

  Ik ben ook dol op zwart, helemaal in combinatie met roze. 🙂 Morgen komt de Auntie Pixel Rose black binnen en ik ben heel benieuwd hoe die staat.

  17 oktober 2018 at 20:01
 • Reply Caro

  Zwart is ook nooit uit mijn kast verdwenen. Ik herken zoveel van jouw (kleur)verhaal! Als puber en jong volwassene alleen maar zwart, na de komst van de kids voorzichtig een spatje kleur tussen het zwart en na de ontdekking van TB, KL en Talulabelle is er heel veel kleur bijgekomen maar nog steeds een behoorlijk segment zwart in mijn kast, nu dan wel jurkjes hahaha. Zwart is en blijft ‘thuiskomen’ voor mij???

  17 oktober 2018 at 20:04
 • Reply Jelka

  Ik heb niet veel zwart, want ik heb het budget niet voor dubbele jurkjes, en als ik moet kiezen tussen zwart en kleur, dan ga ik toch voor kleur. En ik hou óók erg van blauw/navy. Maar ik vind de zwarte jurkjes wel ook prachtig! Er komen hier een heel aantal voorbij die nog op mijn wishlist staan!
  Mijm meest ‘nette’ jurkje, dat ik kies wanneer ik bv naar het theater ga ofzo, is ook een zwarte. De big apple black, in dat kortere model. Héél mooi ook! ?

  17 oktober 2018 at 20:12
 • Reply Jose

  Ik hou wel van zwart, af en toe een effen jurkje (zoals de Lemonade van vorig jaar) maar liever een zwarte ondergrond met een leuke print!

  17 oktober 2018 at 20:25
 • Reply Johanna

  Wat zijn er toch veel mooie zwarte jurkjes van Tante Betsy. Ik ben er ook dol op. Zwart is gewoon altijd goed, ook als je eens wat minder wil knallen. En met al die leuke printjes en soms een gekleurd vestje erbij wordt het toch niet saai.

  17 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Barbara

  Ik hou van zwart ???. Voor mij eigenlijk wel mijn favoriete kleur, soms effen maar vaak met een mooi printje en in combi met een kleurig vestje. Ik vind het jou erg mooi staan Susan en heerlijk om zo’n overzicht aan foto’s te zien van al die prachtige jurkjes met zwart als basis.

  17 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Alexandra

  Wat veel mooie zwarte jurken en zo leuk gecombineerd met kleur. Ik ben ook dol op mijn zwart-wit outfit van de zomercollectie met de ruit. Helemaal geweldig vind ik die. By the way ook in rood en blauw aangeschaft in verschillende items, omdat ik er helemaal verliefd op was. Ik ben ook gek op zwart, dat is eigenlijk altijd goed. Vind ik ook leuk in combinatie met kleur. Ik heb zelden alleen zwart aan. Als ik moet kiezen, ga ik toch voor kleur.

  17 oktober 2018 at 20:33
 • Reply Petra van Schijndel

  Zwart is altijd goed. Ik pak er ook nog steeds vaak naar. Jaren alleen maar zwart gedragen (voor mijn
  jurkjes-tijdperk), nu ongeveer 2 keer per week denk ik. Ik zou het niet graag missen in mijn kast. Wel altijd van Tante Betsy of King Louie.

  17 oktober 2018 at 20:48
 • Reply Maria Louisa

  Mooi al die zwarte jurkjes zo op een rij, helaas laden niet alle foto’s, maar wat ik zie ziet er weer geweldig uit. Ik kies vaak voor zwart, maar ook de navy en donkergroene varianten vind ik fijn. Ik ben niet van de lichtere pastellen, meer van de warme kleuren. Mooi jurkje in bordeauxrood, of petrol of aubergine mag er nog wel komen bij Tante.

  17 oktober 2018 at 21:07
 • Reply marieke

  oo zo herkenbaar je verhaal. ik draag vrijwel dagelijks zwart, en idd zwart kan ook heel kleurrijk zijn. Ben ook gek op groen, maar toch…zwart voelt gewoon als thuis!

  17 oktober 2018 at 21:38
 • Reply Grietje Bloemsma

  Ik herken het wel hoor. Zwart is veilig, stoer, maar ook netjes. Ik hou ervan. De laatste tijd draag ik wel vaker zwart met een print. Effen zwart draag ik toch minder vaak. Ik kies vaak de kleur van de print op gevoel. Jij kiest op je gevoel voor een kleurrijk jurkje, ik voor een zwarte jurk met print. Blauw staat mij ook mooi, dus die kleur komt ook steeds meer voor in mijn kast. Roze jurkjes of lichtblauw of lichtgroen is voor mij (nog) een brug te ver, maar geniet er erg van als een ander het draagt. Bedankt voor je herkenbare blog!

  17 oktober 2018 at 21:39
 • Reply Brenda

  Mij hoef je niks te vragen. I ? black. Alle jurkjes zijn zwart of met zwart. Ik probeer wel eens iets meer kleur maar daar voel ik mij niet happy in. Ik ben zwart, ik adem zwart en mijn koffie is zwart haha.

  17 oktober 2018 at 21:48
 • Reply Jorina

  Ik draag echt nooit zwart. Ik heb zelfs geen zwart jurkje ? zo grappig ik kies dan weer sneller voor de navy kleur ?

  17 oktober 2018 at 22:01
 • Reply Joanne

  Ik heb echt alleen maar zwarte pantys en topjes. Oh en de Wen Cactus in het zwart, maar ik ga juist altijd voor de blauwe versie. Grappig he? Zou daar nog een psychologie achter liggen??
  X!

  17 oktober 2018 at 22:02
 • Reply Annet

  I love zwart ….. met felle kleuren!
  Is de zwarte pixel niet iets voor jou? Die mis ik wel in het rijtje…

  17 oktober 2018 at 23:04
 • Reply Claudia

  Prachtig vind ik ze, zwarte jurkjes met een mooie print. Bijvoorbeeld de bloempotjes en oh de cactus, die print vind ik zo mooi ?! Hopelijk komt die nog een keer voorbij. Ik zie bij jou nu ook jurkjes die ik nog niet kende, hartstikke leuk!

  18 oktober 2018 at 07:02
 • Reply Ger da

  Wat een prachtige plaatjes zo samen weer ❤ Ik moet eerlijk zeggen dat ik het afgelopen jaar toch wel aan het veranderen ben. Dat merk ik nu toch ook echt aan jou foto’s, vind de zwarte jurkjes met printjes nu mooier dan de effen, daar is ook niks mis mee hoor ? zegt voor mij heel veel over mijzelf. Want ze staan je stuk voor stuk allemaal mooi. En soms is er zo’n dag, dat net dat jurkje die dag nodig is.
  Dikke knuffel x

  18 oktober 2018 at 07:44
 • Reply Monique

  Ja, ik vind zwart altijd kunnen, met of zonder kleur erbij. Heb een aantal jurkjes met zwarte ondergrond. Blijft mooi.
  En ik vind ze jou ook mooi staan hoor! Zelf heb ik een paar rode, groene of blauwe, dat is al heel kleurrijk voor mijn doen!?

  18 oktober 2018 at 12:02
 • Reply Ellen Jacobs

  Wat een heerlijke “zwarte”blog is dit.
  Lieve groet en knuffel voor jou, kleurrijke Susan
  Ellen J

  18 oktober 2018 at 17:39
 • Reply Petra van Vliet

  Leuk al die vrolijke prints op een zwarte achtergrond, ik houd daar persoonlijk erg van! Ik vind het ook altijd leuk, als er op mijn werk patiënten binnen komen lopen die vrolijke kleurtjes dragen.
  Het was me inderdaad al opgevallen dat je gek op fuchsia roze bent 🙂
  Staat je ook mooi! xx

  18 oktober 2018 at 22:23
 • Reply Dagmar

  Superleuke blog weer Susan; ook juist de oudere foto’s!

  19 oktober 2018 at 07:30
 • Reply Carol

  Ik vind zwart heel mooimaar is een kleur die ik zelf niet kan hebben. Staat jou prachtig.

  19 oktober 2018 at 08:52
 • Reply Monique

  Gewéldig Suzan, al die foto’s van je outfits door de jaren heen!
  En ook met zwart..je kunt alles dragen en het staat je goed… je straalt.
  Mooi mens ben je! ?

  19 oktober 2018 at 08:55
 • Reply Marjon

  Hoi, ook heel mooi bij je, die zwarte jurkjes!
  Zwart echt te hard bij mij. Ik heb één zwart TB jurkje met bloemetjes, maar dan draag ik er een gekleurde sjaal bij, zodat het niet zo hard is bij mijn gezicht.
  Maar wat een prachtige collectie jurkjes heb jij toch, niet te geloven!
  Ik kies ook vaak vanuit m’n gevoel welke outfit het wordt, waar ik blij van word die dag. Maar houd ook rekening met mijn plannen die dag.
  Ik heb in ieder geval genoeg keuze 😉

  Groetjes,
  Marjon

  19 oktober 2018 at 10:12
 • Reply Peet

  Super leuk al die fotos bij elkaar ? herkenbaar ook. Vroeger bijna alleen maar zwart … langzaam soms een beetje kleur en sinds Tb vooral veel kleur erbij. Maar ik blijf fan van zwart al ben ik bijna nooit meer helemaal in het zwart. Ik vind het heerlijk dat tante veel jurkjes en rokken heeft waar zwart inzit want het merendeel draag ik een zwarte legging erbij dat vind ik prettiger! Ik maak er vaak een beetje een stoere twist van en heel soms echt op netjes … alles kan met tante gelukkig… ik heb me nog nooit zo fijn gevoel in kleding als nu ?❤

  19 oktober 2018 at 10:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.