Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Tante Betsy girls love Happy Camper

Hey girls vandaag zet ik de Happy Camper jurkjes en rokjes in de spotlights. Wat een geweldige print is dat, je krijgt bijna zin om te gaan kamperen in een Volkswagen busje of in een camper of gewoon ouderwets in een tent ;).

Ik ga vandaag allerlei foto’s delen van Tante Betsy girls en ook van Tante Betsy verkooppunten. Zo krijg je een beter beeld hoe de jurken staan bij diverse dames.

Ik laat jullie zelf Dress Lemonade Happy Camper Blue zien, die ik van de week een keer ‘s avonds op de foto zette.

Ik draag zoals altijd maat L en álle afmetingen van de jurkjes die ik ontvangen heb, kun je teruglezen in blogpost Happy Tante Betsy girls live on Facebook.

Margrietje deelde deze gave foto op de Tante Betsy Liefde en retro jurkjes Facebook groep. Ze draagt Dress Betsy Happy Camper Purple en staat hier bij haar winkel op wielen; My Eriba Dream.

En hoe leuk ze heeft met deze foto, dé maandelijkse prijs bij webshop Love, Peace & Joy gewonnen.

Anita van het Tante Betsy team die stuurde me deze geweldig leuke foto’s bij hun camper, in Dress Lemonade Happy Camper Black.

Anita draagt volgens mij maat 3XL (kan ook 2XL zijn) en wilt graag laten zien dat je als plus size vrouw ook prachtig uit ziet in zo’n vrolijke Tante Betsy jurk.

Ik zie nu ik even op google afbeeldingen zoek, een gave blogpost gemaakt door Tante Betsy verkooppunt Hippe-Dingen. Met deze geweldige enthousiaste foto’s van Mara en Ilona. Love it!

Pixel en Happy Camper: de nieuwe najaarscollectie van Tante Betsy heet de blogpost en zo te lezen krijgen ze ook al kampeerkriebels. De pixel Rose print waar ik gisteren al een blogpost aan wijdde komt ook aan het bod.

Ook mede Tante Betsy blogger Natasja van BeautySpots wijdde een blogpost aan de Happy Camper jurk; Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper.

Ze is er helemaal happy van, ze schrijft al een jurkje met een overload aan ‘Happiness in a Dress’.

Onlangs in de blogpost; AW2018 Tante Betsy collection from XS to 3XL, liet ik deze foto zien van Daphne en Lianne bij WaiWurrie beiden in dress Betsy Happy Camper Blue.

En kijk hoe leuk deze foto van moeder en dochter gedeeld door Tante Betsy verkooppunt Oui Couture te Axel. Die dus ook de jurkjes voor kleine dametjes heeft, kun je heerlijk samen twinnen. Binnenkort daar een blogpost over, want er zijn nog veel meer verkooppunten die dat hebben ingekocht!

En last but not least laat Tante Betsy girl Aimée zien hoe mooi ze het Skirt Happy Camper Purple combineert en dat je er nu al heerlijk van kunt genieten.

Nou girls ik hou het toch maar hierbij, ik heb vandaag in de namiddag een barbeque op manlief zijn werk.

Ik heb trouwens mijn Dress Betsy Happy Camper nog niet aangedaan, daar is het nu echt even te warm voor. Maar met deze blogpost krijgen jullie een goed idee hoe de jurkjes vallen en staan. Te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten en medio augustus bij Tante Betsy in de webshop.

Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.