Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Review, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Tante Betsy girls love Clumpy’s boots

Tante Betsy girls love Clumpy’s boots

Hey girls vandaag ga ik jullie eens gek maken met een blogpost vol Clumpy’s, maar natuurlijk ook met leuke Tante Betsy outfit foto’s. En ik ontdekte zomaar een nieuw Tante Betsy verkooppunt waar ze ook Clumpy’s verkopen! Lees je weer gezellig mee?

Clumpy’s model Lien

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue met Clumpy’s laarzen, model Lien, kleur Mel

Zo het wordt toch echt eens tijd om een blogpost te wijden aan mijn Clumpy’s enkellaarsjes, model Lien, in de kleur Mel.
Ik kreeg deze met hoogzomers weer samen met andere Clumpy’s. En ben er nu met de wintercollectie pas echt van aan het genieten en kan daardoor nu ook een goede review schrijven over deze enkel laarsjes.

Tante Betsy girls love Clumpy’s boots - model Lien, kleur Mel

Tante Betsy girls love Clumpy’s boots - model Lien, kleur Mel

Ik wás zelf eerlijk gezegd geen fan van enkellaarsjes. Ik heb altijd gedacht dat ze niet mooi zouden staan, onder mijn Tante Betsy jurkjes met mijn korte benen.
Inmiddels weet ik wel beter en weet ik dat ook bij mij enkellaarsjes mooi staan! Vooral met gekleurde benen! Ik ben fan!

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold & Sporty Jacket Gold met Clumpy’s laarzen, model Lien, kleur Mel

Tante Betsy Dress Victoria Square Rose & Hoodie Long Green met Clumpy's laarzen, model Lien, kleur Mel

Clumpy’s Lien en Clumpy’s Eva

En wat lopen die Clumpy’s lekker in model Lien. Qua hak hoogte is het dezelfde hoogte als mijn favoriete model van Clumpy’s, model Eva. Hierbeneden zie je model Eva in de kleur Float, zoals je kunt zien is model Lien er ook in meerdere kleuren.

De hak zelf is 6,5 cm hoog en de zolen zijn 2,5 cm dik. En zo is de hak hoogte dus 4 cm en dat is gewoon een heerlijke hoogte om lekker comfortabel op te lopen.

Tante Betsy girls love Clumpy’s boots - model Lien in diverse kleuren verkrijgbaar

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold met Clumpy’s, model Eva, kleur FloatTante Betsy Dress Lola Strawberry met Clumpy’s, model Eva, kleur Float

Door het rubberen tussenstuk in de zool lopen ze heerlijk. Ze maken ook weinig tot geen lawaai als je ze aan hebt en zijn door het populieren hout ook vederlicht. Meer over het materiaal gebruik lees je op de site van Clumpy’s.

Clumpy's Clogs from Holland
Ik draag model Lien wel in een maat kleiner, ze vallen net zoals model Eva een maat groter. Deze info vind je ook allemaal terug in de webshop van Clumpy’s, Cwears. Maar dat kunnen ze je natuurlijk ook adviseren in een van de vele verkooppunten.

Wat ik zo leuk vind aan deze Clumpy’s, model Lien. Is dat ze een mooie slanke neus hebben, net zoals model Roos (dat model valt wel op maat).

Clumpy’s model Roos

Tante Betsy girls love Clumpy’s boots - model Lien en model Roos

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue met Clumpy’s laarzen, model Roos, kleur Plum
Dat zijn de Clumpy’s laarzen met de hoge schacht en hoge hak, die ik heb in de kleur Plum. Ik vind dat hoge model enorm gaaf, maar de hakhoogte is voor mij net wat te hoog om er comfortabel op te lopen. Nou ja ik loop er wel comfortabel op, maar ik kan er niet lang op lopen ;).

Ze zijn 8,5 cm hoog en het verschil met de zool is 6 cm.

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue met Clumpy’s laarzen, model Roos, kleur Plum

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Black met Clumpy’s, model Roos, kleur Plum

Ik doe ze ook wel eens bewust aan omdat ik dan toch een heel stuk groter ben en dat is als je maar 1.57 m bent wel fijn. Dan ben ik toch stiekem opeens 1.65 m whahaha.

En natuurlijk ook omdat ik gek ben van laarzen met een hoge schacht en de kleur Plum bij veel jurkjes mooi combineert (in deze oude blogpost zie je diverse voorbeelden). Ik ben nu eenmaal gek van kleurtjes en vind het leuk om een bijpassend paar schoenen of laarzen bij mijn Tante Betsy jurkjes te dragen.

Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Old Blue met Clumpy’s laarzen, model Roos, kleur Plum

Happy Tante Betsy blogger Micro influencer

Ik vertelde pas al in mijn blogpost Happy Tante Betsy blogger Micro influencer, dat ik van kinds af aan al gek op klompen ben. En dat ik na meerdere klompen merken te hebben uitgeprobeerd, enorm blij ben met de Clumpy’s die op mijn pad zijn gekomen.

Wat ik ook leuk vind aan Clumpy’s dat het een Nederlands merk/product is en van een kleine zelfstandige ondernemer. Ik vind het dan ook leuk om die extra in de spotlights te zetten en daarmee ook de Tante Betsy verkooppunten waar je ze kunt kopen.

Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper Purple met Clumpy’s, model Lien, kleur MelTante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold met Clumpy’s laarzen, model Lien, kleur Mel

Tante Betsy girls en Tante Betsy shops love Clumpy’s

Er zijn meerdere Tante Betsy girls inmiddels ook fan van de Clumpy’s laarzen en klompen. Ik weet niet of ik degene ben geweest die jullie aangestoken heeft met mijn happy Tante Betsy blog ;). Ik maak jullie natuurlijk regelmatig gek met mijn stuiterend enthousiasme.

Of wie weet ben je ze wel tegen gekomen in een Tante Betsy verkooppunt en heb je ze daar eens lekker gepast en erop hebt gelopen.
Daarnaast zijn ze trouwens in nog veel meer winkels te koop, check de Clumpy’s verkooppunten lijst.

Gerda in een mooi setje van Tante Betsy met haar Clumpy's model Lien in de kleur ColvertAnnelies in Dress Betsy Triangle Green met haar Clumpy's model Lien

Gerda en Annelies dragen allebei ook model Lien; Gerda in kleur Colvert en Annelies in bruin gok ik zo.

En Giny en Frederike model Roos; Giny in kleur Float en Frederike in kleur Mel.

Giny in Dress Mia Pixel Rose met haar Clumpy's model Roos, kleur FloatFrederike in Dress Mia Pixel Rose met haar Clumpy's model Roos, kleur Mel

En terwijl ik op de Facebook site van Clumpy’s aan het snuffelen was, voor leuke foto’s van diverse Tante Betsy verkooppunten. Kwam ik erachter dat er een nieuw Tante Betsy verkooppunt is; Just Diva’s in Almelo. Ik probeer zo snel mogelijk mijn Tante Betsy shops lijst aan te passen.

Clumpy's te koop bij Tante Betsy verkooppunt Just Diva'sClumpy's te koop bij Tante Betsy verkooppunt Just Diva's

Clumpy's te koop bij Tante Betsy verkooppunt Het ZwaailichtClumpy's te koop bij Tante Betsy verkooppunt Het ZwaailichtClumpy's te koop bij Tante Betsy verkooppunt Villa Mooi

Clumpy's laarzen zijn te koop bij veel Tante Betsy verkooppunten

Je ziet de Clumpy’s in model Roos natuurlijk ook nog eens regelmatig terug, bij de outfit foto’s van de Tante Betsy modellen.

Tante Betsy loves Clumpy’s boots

Ben jij ook fan van Clumpy’s laarzen en klompjes? Welke model heb jij en in welke kleur? En hoe heb jij ze leren kennen? Er zijn natuurlijk nog meer verschillende modellen Clumpy’s, dat zag je wel terug bij de foto’s van de verkooppunten. Zoals model Bente, model Lotte, model Mare, model Jikke en model Silke en dat zijn alleen maar de verschillende modellen laarzen.

Lots of love from Susan

*De Clumpy’s laarzen Lien en Roos heb ik beide ontvangen voor mijn blog.

Ik schreef op mijn oude Tante Betsy blog al eens een review over model Roos.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Heidi

  Jaaaa die hoge Clumpy’s zijn prachtig. Toen ik ze laatst had met de outfit foto’s van Eigen Stijl was ik helemaal verliefd. Zelfs op de gele die zo mooi bij Tante Betsy passen. Ik denk dat t gele streepje in de Rain Zippy een knipoog van tante Betsy naar de gele Clumpy?Super leuke foto’s.

  10 oktober 2018 at 19:35
 • Reply Neeltje

  Ik heb er nog geen en wil graag rode, model roos. Maar moet wel echt ergens gaan passen. Ben bang dat ze niet lekker zullen lopen. Heb kleine en smalle voeten.

  10 oktober 2018 at 19:36
 • Reply Hennie Rijnders

  De eerste keer dat ik ze zag was hier op facebook in de groep van TB. Jouw en het enthousiasme van vele TB draagsters heeft gemaakt dat ik ook model Eva heb. Voor de winter heb ik Sendra, de laarsjes van clumpy passen mij helaas niet. Maar mooi vind ik ze wel.
  ? Hennie

  10 oktober 2018 at 19:39
 • Reply chucky1012

  Prachtige boots en fijn dat jij ze in de spotlights zet ?
  Ze zijn er in zoveel mooie kleuren.
  Ik shop shoes nooit via internet want heb een lastige schoenmaat.
  Nogmaals ga ik goed kijken of er toch geen shop is in de buurt die ze verkoopt…
  Mooie foto’s.

  Fijne avond ?

  10 oktober 2018 at 19:39
 • Reply Jelka

  Ik heb ze nog nooit gepast, maar vind ze erg mooi. Wieweet dat dat er ooit nog van komt. Ik ben juist erg van de enkellaarsjes, dus het model dat je nu hebt lijkt me echt wat voor mij. Nog even door dromen! ?

  10 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Brenda

  Sinds 2 jaar fan van clumpy’s. Ik heb moeilijke voeten (reuma) en clumpy’s lopen dan naast sneakers het fijnst. Inmiddels al een flinke verzameling in mijn kast staan. Want ze staan zo leuk bij de betsy’s. En de eva’s vind ik ook super staan bij een spijkerbroek. Al is dat vrij zeldzaam dat ik nog een jeans draag?
  Op mijn verlanglijstje staan nog de liens maar die komen er binnenkort vast wel….?

  10 oktober 2018 at 20:17
 • Reply Jobke

  Super leuk!!! Ik vind de enkellaarsjes je ook heel mooi staan. Ik heb zelf model Eva maar wil voor de winter graag model Roos maar ik twijfel nog over de kleur.

  10 oktober 2018 at 20:24
 • Reply Alexandra

  Wat staan die enkellaarsjes prachtig bij de okergele jurk. Helemaal top! Die andere kleuren zijn trouwens ook heel mooi en wat staan ze goed bij de Tante Betsy’s!

  10 oktober 2018 at 20:34
 • Reply Esther Messing

  Ik ben sinds deze zomer fan van Clumpy’s. Door mijn steunzolen dacht ik dat dat niet handig was om op te lopen. Afgelopen zomer toch de gok gewaagd en model Eva gekocht, daar kunnen geen steunzolen in. Is ook helemaal niet nodig want ze lopem geweldig. Al snel volgde toen model Noor. En nu zit ik te wachten op mijn eerste laarsje van Clumpy. Als alles goed gaat komen ze morgen binnen, ik kan niet wachten. Het model dat komt is Mare en nu maar hopen dat ik daar ook op kan lopen. En er komt deze winter vast ook nog een paar hoge laarzen. Door jou blog heb ik de clumpy’s leren kennen maar Joyce heeft met haar enthousiasme over de streep getrokken. Oeps dit is bijna een halve blog geworden haha. Liefs Esther

  10 oktober 2018 at 20:47
 • Reply Jacqueline Harbers

  Clumpy’s zijn geweldig…. hoe ik aan Clumpy’s ben gekomen….. door jou, lieve Susan! Ik had laarsjes van Sanita gekocht in het zwart, leuk en best comfortabel, maar zonder flexibel tussenstuk, dus best een beetje lomp en lawaaierig. Door jouw enthousiasme ben ik “aan de Clumpy’s” gegaan. Tot nu toe heb ik 2 paar, maar daar gaat echt nog wel eat bijkomen ?…. ik draag graag de modellen met een beetje hak. Ik heb de enkellaarsjes, model “Mare” in de kleur miel (ook zo’n kleur die bij zoveel jurkjes mooi matcht) en donkerbruine sandaaltjes in model “Suze”…. ik ben er gek mee!

  Jou staan ze ook fantastisch, vrijdag even je mooie hoge laarzen model “Roos” in plum gezien en verliefd ?

  Fijne avond lieverd, verheug me weer op een nieuwe enthousiaste blog morgen ?

  10 oktober 2018 at 20:51
 • Reply Maria Louisa

  Ik ben al superfan, heb model roos in diverse kleurtjes maar ook model eva en de open klompjes. Ze lopen zalig en elk seizoen komt er weer een nieuwe superkleur bij. Morgen op mijn verjaardag life bij Cwears kijken, zo’n zin in.

  10 oktober 2018 at 20:59
 • Reply Annette Elias

  Wat een heerlijk dosis kleur, en wat een mooie laarzen! Ik vind ook de gele, in dit model, je prachtig staan Susan! IK heb voor de zomer Eva en Noor, en voor de koudere maanden Jikke en Lotte, beide lage modellen. Ik vind het ideale combineerlaarzen door de mooie kleuren en door het uiterlijk van het leer. Door de natuurlijke ‘vlam’ in het leer passen ze zich qua kleur perfect aan bij je kleding. Daarbij lopen ze ook nog eens heel goed en inderdaad stil. Ik ben er superblij mee! Ooit wil ik ook graag rode en voor de zomerw wens ik stiekem helder groene… maar een ding tegelijk :0)

  10 oktober 2018 at 21:04
 • Reply Elske

  De kans is groot dat ik ze via jou heb ontdekt 🙂
  Heerlijke laarzen! Ik heb een hoog en laag model, en ook een hoge en lage hak.
  Zou er nog wel veel meer willen, in al die leuke kleurtjes! En ze lopen zo fijn!

  10 oktober 2018 at 21:12
 • Reply Ger da

  Die eer komt helemaal jou toe, toen jij je laarzen showde in de kleur plum was ik direct verliefd. Wat een prachtige kleur vind ik dat. Aangezien ik niet op een te hoge hak kan en mag lopen, ging ik voor mijn eerste clumpy’s voor het model Bente,was nog even een zoektocht, en na een berichtje op Facebook kreeg ik de tip dat ze wellicht nog in mijn maat bij Tuthola waren. En inmiddels weet je denk ik wel dat wij dan hup in de camper gaan, en er een weekendje van maken. Win win situatie ? Inmiddels zijn het Eva en Lien model er ook aan toegevoegd, dus ja ook ik ben helemaal om!

  Lieve groet xx

  10 oktober 2018 at 22:04
 • Reply Janny

  Ik moet eerlijk zijn: ik vond de Clumpy’s maar helemaal niks. Maar….nu ik dat model Lien zo uitgebreid heb mogen zien bij jou nu, krijg ik wel de kriebels om dát model te proberen. Ik heb een lage wreef en hele slanke (bonkig noem ik ze altijd) enkels en heb meestal enkellaarsjes met rits én veters nodig om ze goed passend te krijgen. Of een beste inlegzool. Maar jouw stuiterende enthousiasme is zo aanstekelijk dat ik ze ga passen…….ben heel benieuwd. Ze zouden wel heel goed staan bij een aantal jurkjes uit de kast hier…Veel liefs en een dikke knuffel

  10 oktober 2018 at 22:09
 • Reply Hilde

  Ik wil dolgraag model roos en dan die mosgroene kleur. Hopelijk worden dat mijn eerste Clumpy’s!

  10 oktober 2018 at 22:16
 • Reply Annelies

  Susan ik heb de kleur mel. En ja jij heb mij aangestoken met je Clumpy’s ?

  10 oktober 2018 at 22:32
 • Reply EstherK

  Ik vind de clumpy’s geweldige schoenen. Ze zitten en lopen heerlijk. Ik heb tot nu toe alleen de zomervariant. De Lien en de 96 heb ik wel gepast, maar ze waren (met sokken) net te smal. Zou de andere modellen ook nog graag willen passen, maar dat is er nog niet van gekomen (stiekem wil ik ook graag een hakje). Maar van de zomer komt er nog zeker een paar bij!

  11 oktober 2018 at 11:36
 • Reply Carol

  Sorry niets met clumpys maar wel met jou blog. Ik shop graag bij Mona Lisa in Elburg. Hele fijne winkel daar hebben ze die clumpys overigens óók. Verder vind ik een internetwinkel fijn zijnde een theelepeltje geluk. Het meeste echter koop ik bij tante zelf omdat je daar altijd de volledige collectie hebt. Het feit dat jij maten exact geeft ia heel prettig.

  13 oktober 2018 at 08:32
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een fijne blog over Clumpy’s!!! Ik heb van jou in Heerenveen natuurlijk al privé advies gekregen, maar het is zeker leuk om het hier ook te lezen. Mijn eerste paar Clumpy’s (model Roos, kleur Mel) heb ik sinds september dit jaar. Ik was direct zo verliefd op deze laars, dat ik ze ook wel graag in donkerblauw wilde. Ik was ook nog jarig in september en heb geld gevraagd voor m’n verjaardag, voor een stel donkerblauwe. Tijdens het openingsweekend van So Much in Heerenveen trof ik Gerda met haar Clumpy’s model Lien. Jij als echt Clumpy kenner schoot mij direct te hulp. Helaas had Binnie geen donkerblauwe in maat 40 (idd een maat kleiner) en heb ik ze bij thuiskomst direct op de site bij CWears besteld. Gister zijn ze binnengekomen. En ik ben zoooooo blij!!!! En tja, what else is new…. ik wil natuurlijk ook nog graag de kleur Colvert en rood (is dat Float?). Dat wordt dus nog proberen om m’n halve kledingkast te verkopen ???
  Afijn! Mijn ervaring met Clumpy’s is bovengemiddeld goed! Had ik niet verwacht, want ik heb al m’n schoenen met hakken verkocht of weggedaan, omdat ik nogal zere enkels en wreven heb, maar met deze gaat het goed. Zelfs die hoge hak, van model Roos. Love it ❤️

  14 oktober 2018 at 16:11
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.