Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Review, Tante Betsy

Tante Betsy girls Live on Facebook

Tante Betsy girls Live on Facebook

Hey girls vandaag ging ik samen met Tante Betsy girl Jacqueline Live on Facebook. Om jullie de laatste lichting van de Tante Betsy AW2018 wintercollectie te laten zien. Wat was het weer leuk om te doen! Omdat Jacqueline meer een normale L is qua figuur, krijgen jullie meteen een goed beeld hoe de jurkjes vallen en staan.

Tante Betsy girls Live on Facebook

Zo leuk ook dat Jacqueline gewoon heerlijk spontaan tegen jullie staat te vertellen. Dat was toch wel heel fijn zodat ik me buiten beeld kon omkleden en dat ze iets vertelde over de jurkjes.

Niks ingestudeerd, niks voorbereid, gewoon heerlijk spontaan. Behalve dan dat we van te voren heel even besproken hebben, wie welke jurkjes zou aan doen.

Jacqueline in Tante Betsy Dress Pepper Gold in maat M (valt als L)Tante Betsy girls Live on Facebook in Dress Pepper Gold

Ik ga binnenkort nog een uitgebreide blogpost maken met alle afmetingen en met mooie outfit foto’s. Zodat jullie weten hoe alles valt en staat. Ik maakte zo’n blogpost met overzicht en maatadvies al van de eerste lichting (klik).

Maar in de live video vertel ik natuurlijk ook al meer over de maten van de jurkjes.

Tante Betsy girls Live on Facebook - Dress Sporty Dot Green & Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als L)Tante Betsy Dress Sporty Dot Green in maat M (valt als L)

Tante Betsy Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als L)

Heb je de live video gemist dan kun je die altijd nog terug kijken. Het lijkt dan net alsof we tegen jou aan het vertellen zijn ;). Deze keer heb ik niet alles kunnen mee krijgen wat jullie allemaal zeiden of vroegen. Ik vond het in ieder geval heel goed geslaagd en heel leuk om te doen zo samen met Jacqueline.

Tante Betsy Dress Sterre Parkeet Black in maat LTante Betsy Dress Sterre Parkeet Black in maat L

Het blijft bijzonder dat je iemand voor het eerst ontmoet en je meteen vertrouwd voelt. De gezamenlijke liefde voor Tante Betsy jurkjes (en outfits) schept meteen een band.

En Jacqueline vertelde me even voor het live gaan dat we nog veel meer gemeenschappelijk hebben. We zijn allebei Mestreechse meidskes die in Heerlen wonen en hebben nog meer gemeenschappelijks. Beiden hebben we een niet aangeboren hersenletsel, met de daarbij horende onzichtbare gevolgen.

Tante Betsy girls Live on Facebook - Tante Betsy Dress Mila Parkeet Red & Dress Sterre Parkeet Black in maat LTante Betsy girls Live on Facebook - Dress Bibi Foxy Red & Dress Lemonade Foxy Blue in maat L

Binnenkort komt ze nog eens gezellig passen en wie weet ook een stel andere Limburgse Tante Betsy girls die ook maat L dragen.

Zoals jullie wellicht wel hebben meegekregen heb ik enkele jurkjes in maat M gevraagd, die vallen als een L. Een maat L is over het algemeen genomen 41-42 cm in de taille en 47 cm oksel tot okselwijdte (plat gemeten).

Tante Betsy Dress Selma Rain Blue in maat M (valt als L)Tante Betsy girls Live on Facebook - Dress Selma Rain Blue & Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als L)Tante Betsy Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als L)

Ik had namelijk al gelezen dat die ruimer in de maat vallen. Zoals Dress Sporty Dot, Dress Selma Dot, Dress Selma Rain en Dress Skippy Nicky Velours.
De effen zippie jurken; Dress Sports en Dress Pepper vallen ook wat ruimer.

Maar soms is dat bij een effen jurk wel fijner zodat ze niet teveel aftekenen. Ik heb bij de fotoshoot in de tuin, mijn Apollo panty wat hoger getrokken ;). Zo ziet het toch beter uit. De eerste foto is maat M en de tweede maat L.

Tante Betsy Dress Pepper Gold in maat M (valt als L)Tante Betsy Dress Pepper Gold in maat L (valt als XL)

Ik heb toch nog even snel een fotoshoot in de tuin gedaan. Oh ik hou zo van die heerlijke zippie ‘jogging’ stof op zo’n frisse dag als deze.

Hieronder de jurkjes met parapluutjes print, Dress Sporty Rain Black in maat L en Dress Selma Rain Blue in maat M.

Tante Betsy Dress Sporty Rain Black in maat LTante Betsy Dress Selma Rain Blue in maat M

En Dress Skippy met die heerlijke Nicky velours kwaliteit, wil ik niet meer uit doen. Op het filmpje vond ik hem niet mooi staan en te lang. Maar nu ik hem nog eens aan heb gedaan ben ik flieft. Gewoon een heerlijke woonjurk, om lekker op de bank te hangen en je erin te nestelen.

Tante Betsy Dress Skippy Nicky Velours Black

Leuk dames dat jullie weer mee hebben gekeken en nu ook mee gelezen. Wie weet laat je ook nog een gezellige reactie achter.

Heb je geen Facebook, vraag of je ‘even’ bij je man/zoon of dochter mag kijken. Kun je ook heerlijk mee genieten van de live video pas sessie op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina.

365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply EstherK

  Filmpje net nog teruggekeken. Erg leuk! Gezellig zo met zijn tweetjes! Ik heb inmiddels al een aantal dingen gepast, maar voor mij zit er niet zoveel bij deze lichting. Gewoon niet het juiste model. Geniet ik maar wat meer van de jurkjes van de eerste lichting. 😄

  2 oktober 2018 at 19:40
 • Reply Trees

  Was echt leuk. Fijn om de verschillen te zien.weer wat wijzer.

  2 oktober 2018 at 19:47
 • Reply Corine

  Heb het filmpje later terug gekeken, hardstikke leuk!! Knuffels Corine

  2 oktober 2018 at 19:50
 • Reply Deborah Essers

  Tot nu toe nog geen tijd gehad om het filmpje te kijken dus dat ga ik nog doen. Maar ik heb vandaag wel mijn nieuwe Dress Skippy aan! 😄 Inderdaad een heerlijke woonjurk. Ik heb mijn eigen maat en heb genoeg (niet te veel) ruimte over om er een shirt onder te doen als het echt koud wordt. Een nieuwe favoriet, denk ik.

  2 oktober 2018 at 20:04
 • Reply Monique den Boer

  Wat leuk weer om te zien Susan, ik had me voorgenomen om niets meer te kopen voorlopig maar ik geloof dat dat hem niet gaat worden. Waarom vindt ik toch zo’n hoop leuk? Maar ja misschien manlief nog es aankijken. Ik ga nog even opzoek naar het filmpje. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  2 oktober 2018 at 20:10
 • Reply Carolien

  Zo leuk om te zien de geweldige jurkjes van de collectie .Maar ook de chemie tussen jullie. Bijzonder zoveel te delen met elkaar dat schept een band

  2 oktober 2018 at 20:16
 • Reply chucky1012

  Zo leuk om te zien dat je live was en goed hulp had gehad van een dame die ook deze zelfde liefde shared en van TB items houdt 👌
  Leuke foto’s.
  Prachtige items die jullie beidden zo mooi staan.

  Fijne avond Xoxo

  2 oktober 2018 at 20:20
 • Reply Neeltje

  Net teruggekeken. Geweldig filmpje. Zippie dots green heb ik in mijn eigen maat genomen en vind ik persoonlijk iets ruimer vallen, maar niet een hele maat. Ben wel benieuwd of het groene vest bij Victoria retro green past. Hmmm, dat wordt afwachten.

  2 oktober 2018 at 20:44
 • Reply Monique

  Was weer leuk om naar te kijken!
  De jurkjes aan een lijf zien is toch veel leuker om een beeld te krijgen hoe een jurk valt..
  Die parkietjes!😍
  Fijne avond!

  2 oktober 2018 at 20:53
 • Reply Alexandra

  Ik heb je filmpje net bekeken, leuk, weer wat wijzer geworden. Leuk dat jullie dat samen konden doen.

  2 oktober 2018 at 21:08
 • Reply Jacqueline

  Suzan,
  Heel erg bedankt dat ik met je mee mocht doen. Ik heb genoten en wat ben je een lieverd. Zo hartelijk en vrolijk. En ja, wij zagen elkaar voor het eerst, maar zo voelde het niet! Ik hoop dat we elkaar vaker gaan zien, en nog bedankt voor het bloemetje. Connor (de kleine man) vond ze ook prachtig. Hij heeft samen met mij naar het filmpje gekeken en heeft zijn favoriete jurkjes ook kenbaar gemaakt. Oohh, mamma die gouden jurk is mooooiiii 🤣🤣🤣🤣

  2 oktober 2018 at 21:09
 • Reply Maria Louisa

  Was weer een feestje om je passessie te kijken Susan, en Jacqueline deed het ook super. Leuk.

  2 oktober 2018 at 21:12
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ontzettend leuk om te zien (heb het later terug gekeken)! Lekker vrolijk filmpje en zoals altijs leerzaam 😉… en een langere wishlist 🙄! Jacqueline super goed gedaan, helemaal leuk om je naast Susan te zien!

  Fijne avond en tot morgen 😘

  2 oktober 2018 at 21:40
 • Reply Esther Messing

  Heb het fimpje gemist maar vandaag vast nog wel even tijd om hem terug te kijken. Maar de foto’s zeggen al weer genoeg. Wat een beauty’s allemaal. Liefs Esther

  3 oktober 2018 at 07:48
 • Reply Ger da

  Nou ja, ik ben helemaal vergeten om een reactie achter te laten. Heb live mee kunnen kijken, super leuk weer. En ja, dan komen er toch weer jurkjes bij die ik heel graag eens zou gaan passen. Maar eerst de groene triangel! En Jacqueline heeft het echt leuk gedaan.
  Zo, en nu ga ik naar je blog van vandaag, tot zo 😘

  3 oktober 2018 at 21:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.