Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Tante Betsy girls having fun

Tante Betsy girls having fun

Hey girls wat verheug ik me erop veel van jullie te gaan zien de komende tijd bij diverse meetings. Het is toch zo bijzonder om omringd te worden door gezellige vrolijke en kleurrijke dames.

Tante Betsy verblijdt ons niet alleen, dit leuke Nederlandse merk verbindt ons ook. Als je net als ik een vrij uitgesproken kledingstijl hebt ten opzichte van de rest van je omgeving, dan is het toch wel fijn om herkenning te vinden bij anderen.

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry Dark Blue & Danefae Jane Softshell Dark Indigo

Woensdagochtend werd er vrolijk ‘goedemorgen’ geroepen toen ik in mijn blauwe Danefae Jane Softshell jas met polkadots op de fiets onderweg was naar mijn werk.

Ik zag aan de overkant een leuke vrolijke dame zwaaien in Tante Betsy jurk, dress Joyce du Deer Black. Als ik dat tenminste goed gezien heb in de gauwigheid. Zo leuk het geeft meteen een extra dimensie aan je dag, zo’n vrolijke enthousiaste begroeting van een mede jurkjeszusje.

Ik weet niet meer wie het was, maar volgens mij dezelfde dame die eens ‘hoi’ zei vanuit de auto die langzaam naast me kwam rijden. Als jij dat was laat het me even weten ;). Ik zie zelden in mijn omgeving andere Tante Betsy girls en dan is zo’n ontmoeting toch wel extra leuk.

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry Dark Blue

Vandaag gaat er ook een Tante Betsy girl en jurkjeszusje op bezoek komen. Babette die destijds had aangegeven wel mee te willen helpen met de live passessie, maar niet kon omdat ze een paar daagjes weg was. Ze komt heerlijk jurkjes passen van de eerste lichting van de wintercollectie. Ook al ken je elkaar niet, toch heb je meteen een klik en heb je meteen een leuk gespreksonderwerp, vanwege de gezamenlijke liefde.

We laten zien dat je de zomercollectie heel goed kunt combineren met items van de wintercollectie. Zoals Hoodie Long Green die ik kocht bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch en Sporty Jacket Gardenia Red, welke ik van Tante Betsy ontving.

Zo zie je dat de zomercollectie heel goed combineert met de wintercollectie

Zo ook met Vera en Angelique die me hebben mee geholpen met de live passessie op mijn Facebook pagina. We kenden elkaar niet, okay iedereen die mijn blog volgt kent me inmiddels wel al wat ;). Maar niks vreemds of onwennig, we begonnen meteen te kwebbelen. En een half uur later stonden we al in onze onderbroek, want er moesten jurkjes gepast worden.

Destijds kon ik uiteindelijk toch niet mee doen met de pas sessie, vanwege mijn gebroken arm die aan herstellen was. Ik kwam gewoonweg niet goed in en uit mijn toegestuurde jurkjes. Wat was ik blij met deze hulp. Onlangs zette ik wel alle jurkjes op de foto en deelde ze in een overzicht met maatadvies (klik).

Live pas sessie op mijn Facebook pagina

Oops ik ben al kwebbelend weer af aan het dwalen whahaha. Waar het om gaat is dat het gewoon zo fijn is om samen te zijn met gelijkgestemde en gelijkgezinde dames en samen de liefde voor vrolijke jurkjes/outfits te delen.

Als je anders als anderen rondloopt of fietst, ben je inmiddels wel gewend dat men naar je kijkt of je zelfs aanstaart. We vallen op in de menigte en ook al hebben velen van ons daar geen problemen mee, want dit is nu eenmaal wie we zijn. Toch is het stiekem wel heel fijn als je je omringd mag voelen door dames die er ook van houden. Hier een foto met mijn vriendin die ook blij wordt van enkele Tante Betsy jurkjes. We dragen beide het Auntie model van de zomercollectie (allebei in een maat groter omdat deze klein viel).

Tante Betsy Dress Auntie Checks Black & Dress Auntie Birds Blossom Pink

Ik krijg in real life weinig complimentjes. Ik merk als ik ze wel krijg dan is dat omdat ik bijvoorbeeld een meer gangbare kleur jurk aan heb (blauw of zwart). Inmiddels heb ik de ervaring dat meningen altijd gekleurd zijn door wat iemand anders leuk vind, en dat mag natuurlijk. Niet iedereen is liefhebber van knalkleurtjes.

Ik geef mezelf gewoon iedere dag een compliment door mijn vrouwelijk gewelfde lijf in een vrolijke kleurrijke Tante Betsy jurk te hullen.

Tante Betsy Dress Betsy Stars Pink & Betsy Bloms Orange

Zo girls inmiddels is Babette naar huis, we hebben drie uur gekwebbeld over Tante Betsy jurkjes en aanverwante zaken en ook over privé dingen. Elkaar nooit gezien en meteen herkenning. We houden allebei van knalkleurtjes. Hier in onze OOTD’s (Outfit Of The Day), allebei in doorknoopjurk Betsy Stars & Betsy Bloms van de zomercollectie.

En naast wat jurkjes van deze wintercollectie, heeft ze ook een aantal oudjes kunnen passen, die ik in mijn kast heb hangen. We hebben allebei maat L dus dan is het meteen walhalla hier bij me thuis. En ze heeft zelfs haar wensjurkje bij mij gevonden, een jurkje welke ik ooit kocht bij Fifth in Nijmegen en heel weinig heb aangehad. Onlangs deed ik hem aan en deed ik er ook even de groene hoodie bij aan, maar deze kasthanger is dus nu verhuisd ;).

Tante Betsy Dress Zippie Sunny Green & Hoodie Long Green

Wie weet zien jullie haar ook nog wel eens terug bij een live pas sessie of bij een fotoshoot als de tweede en daarmee laatste lichting binnen is. Zodra ik meer weet wanneer die aan de Tante Betsy verkooppunten wordt uitgeleverd laat ik dat hier weten. Deze gave Vintage Dear print komt er dan ook aan en die gave gebreide vesten en nog meer leuks.

Tante Betsy Vintage Dear print

Heb een fijn weekend! En voor de dames die zondag naar Bibliss in Dordrecht gaan of naar Pantalone in Eindhoven heel veel plezier met elkaar!

Lots of love from Susan

*De Tante Betsy jurkjes van de winter en zomercollectie 2018 heb ik gekregen voor mijn blog, alsmede de Clumpy’s Roos laarzen die ik vandaag draag in de kleur Plum en de Clumpy’s model Eva.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Corine

  Ja leuk is dat als je iemand onverwacht tegen komt in een Tante Betsy. Het is meteen leuk en gezellig!! Goed weekend, knuffels Corine

  31 augustus 2018 at 19:37
 • Reply chucky1012

  Wat een leuke en gezellige dag had je me een T.B. fan!
  Fijn dat er nu een dress verhuisd is….
  Ja, ‘s ochtends wordt het al flink wat frisser en dan is zo een pretty hoodie fijn
  en lekker warm ?
  Er komt zoveel moois aan met de tweede lichting….

  Een heel fijn weekend Xoxo

  31 augustus 2018 at 19:38
 • Reply Mirna

  Ja grappig is dat hè dat puur omdat je een gemene deler hebt je dan meteen een soort van klik hebt.
  Ik zie op Mn werk of in de buurt ook eigenlijk nooit Betsy girls… wel grappig dan als je spontaan een Betsy girl tegen komt. Moest van de week wel lachen om een collega toen ik gewoon een broek aanhad “ hè waar is Tante Betsy”… dit nadat ik een paar dagen daarvoor uitgebreid had uitgelegd wat Tante Betsy was en hoe enthousiast ik was over de High Tea in oktober ?. Fijn weekend met je hubby ?

  31 augustus 2018 at 19:40
 • Reply Natasja

  Wat gezellig, zulke visite! Een heel fijn weekend gewenst, geniet van het zonnetje!

  31 augustus 2018 at 19:44
 • Reply Heidi

  Gezellig. Niets leukers dan de herkenning. Genieten met een jurkenzus. Prettig weekend

  31 augustus 2018 at 19:46
 • Reply Hennie

  Fijn weekend. En tot snel ergens op een meeting.
  Knuffel Hennie

  31 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Alexandra

  Wat leuk toch dat het de Tante Bersy fans zo verbind. Heerlijk om te lezen, ik word er helemaal blij van. Waardevol deze ontmoetingen.

  31 augustus 2018 at 20:01
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ja die herkenning is idd super! Gewoon lekker ordinair oeh’en en ah’en wanneer je elkaars outfits en items ziet. Inspiratie bij elkaar opdoen wat betreft combi’s, matchende kleuren, schoenen, panty’s/leggings etc. in mijn dorp word ik idd vaak nagestaard of van top tot teen bekeken, maar meer en meer met een soort goedkeurende glimlach…. ze zijn misschien inmiddels wel gewend aan die kleurexplosie die over straat gaat ?…. ik zie er ook erg naar uit meerdere dames binnenkort te ontmoeten!

  Heb een fijn weekend lieverd ?

  31 augustus 2018 at 20:04
 • Reply Wilma Rommelse-van Balen

  Heerlijke kwebbelpost. Owww de Danefae Jane Softshell jas met polkadots heb ik in roze (ook weer afgekeken bij jou) en ben daar ook zo blij mee op de fiets. Altijd leuk om naar de fijne tips, foto’s en gezelligeheid te kijken / te lezen.
  Geniet van het weekend en ik kijk weer uit naar het volgende blog.

  31 augustus 2018 at 20:09
 • Reply Ina

  Wat een leuke en gezellige dag!
  Geniet van je weekend!
  Gr. Ina

  31 augustus 2018 at 21:00
 • Reply Petra van Schijndel

  Dat ziet er heel mooi en gezellig uit! Fijn weekend!

  31 augustus 2018 at 21:06
 • Reply Ria

  Hoi, was daarstraks,in Nederland en hoop steeds een TB tegen te komen maar helaas.. Vandaag in Dordrecht weinig leukgeklede dames gezien (liep er zelf ook wat gewoontjes bij in een effen jurk en een bedrukt KL-vestje… Fijn dat jullie een gezellige middag hadden, fijn weekend! (En nu ga ik eerst in mijn auto een pakketje nemen, lag voor me klaar bij de hondentrimmer maar glad vergeten ?)

  31 augustus 2018 at 21:21
 • Reply Maria Louisa

  Fijn weekend ?

  31 augustus 2018 at 21:26
 • Reply Dagmar

  Wat leuk zo’n bezoek en dat je gelijk herkenning voelt. Leuke blog Susan!

  31 augustus 2018 at 21:57
 • Reply Janny

  Zo heb ik in de Appie in Middelburg vorige week een dame gezien in een Tante jurk maar ik was veel te verlegen om haar aan te spreken. Wel gaf het me zo’n goed gevoel dat ik de volgende toch ook op de camping mijn meegenomen tante aantrok. Dat kan een voorbijkomende jurkenzus ook met je doen! Zo fijn! Heerlijk zo’n kwebbel post van je vandaag. Dikke knuff

  31 augustus 2018 at 22:14
 • Reply Annette

  Jaaa, het valt mij ook zo op dat Betsy liefhebsters zulke leuke, gezellige en toegankelijke mensen zijn met wie je makkelijk contact maakt. Dat is een van de vele leuke bonussen van het dragen van deze heerlijke jurkjes rokjes en vestjes!! Wat hebben jullie een leuke dag gehad zeg, en wwat een mooie foto’s! Dankjewel weer voor deze vrolijke post!

  1 september 2018 at 00:01
 • Reply Nicolette

  Wat een gezellige blog en jurkenzusjes meetings weer!?
  Zo fijn en leuk om elkaar te ontmoeten! Ik hoop jou en andere Betsy ladies in Zwolle weer te ontmoeten! ?
  Fijn weekend! ?

  1 september 2018 at 08:16
 • Reply Joyce Siemons

  Wat bijzonder is dat toch hè die ontmoetingen! Je beschrijft het precies goed; dat het toch wel fijn is om af en toe iemand te zien die ook kleurrijk gekleed is?
  Prachtige foto’s weer! Fijn weekend ?

  1 september 2018 at 09:02
 • Reply Monique

  Wat zie je er weer prachtig uit! Van de eerste tot en met de laatste foto’s. Leuk dat je door de Betsy kleding aan contacten komt..ik hoop dat het er steeds meer worden!
  Fijn weekend!?

  1 september 2018 at 11:35
 • Reply Rieke

  Ooit hoop ik ook mee te kunnen met de ontmoetingen, lijkt me heerlijk zoveel kleurrijke dames bij elkaar! Tot die tijd geniet ik van de foto’s en je blogs?

  1 september 2018 at 12:48
 • Reply Janie

  Dankjewel voor weer een leuke kwebbelpost, verheug me erg op 10 november in Zwolle

  1 september 2018 at 13:54
 • Reply Marjon

  Ja, toch leuk he die herkenning, zag vandaag nog iemand fietsen in een groene hartjes jurk van een paar collecties terug! Grappig hoor!
  En vorige week fietste ik achter iemand met een groene blossom van afgelopen zomer, dan maak ik toch even een complimentje en heb je gelijk een leuk mini gesprekje tijdens het passeren. Ik houd van dit soort ontmoetingen!

  Ik ben inmiddels behoorlijk benieuwd naar de tweede lichting en denk dat ik dat Vintage Deer rokje moet gaan proberen, staat mijn Jacket Gold vast heel tof op!
  Hoop dat de volgende lichting snel komt 😉

  Fijn weekend verder,

  Marjon

  1 september 2018 at 21:00
 • Reply Petra van Vliet

  Leuk, iemand in een Tante Betsy tegenkomen, ik zag vanmiddag nog iemand in Hilversum rondlopen in een rode sporty van de afgelopen zomer. Ze zag mij niet, dus geen gezellig gekwebbel helaas 🙂
  Leuke foto’s weer van jou en jurkenzusjes.
  Persoonlijk vind ik de laatste print, met het hertje, nog het leukst in een rokje geloof ik, de print is vrij groot en ik vind het jammer dat er dan delen van de print wegvallen.
  Maarrrr… misschien verander ik nog van gedachten 😉

  2 september 2018 at 19:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.