Follow:
Giveaway, Marktplaats, Tante Betsy

Tante Betsy dresses for sale

Tante Betsy dresses for sale

Hey girls alle Tante Betsy jurkjes waar ik afscheid van neem, én ook rokjes én een Vera Jacket staan op mijn Marktplaats account. Van de gehele opbrengst van de drie rokjes en twee oude jurkjes koop ik Tante Betsy kadobonnen. Daar komt dan weer een winactie van! Ik heb ook nog een Tante Betsy tshirt ontvangen op de High Tea bij Tante Betsy, dat shirt ga ik hier weggeven. Reageer hier op mijn blogpost als je daar een kansje op wilt wagen. Dan maak ik eind deze week de winnares bekend!

Deze rokjes kocht ik op de Tante Betsy outlet vorig jaar. Maar heb ze nooit gedragen. Ik kies toch veel sneller voor een jurkje. De gehele opbrengst is tbv een Tante Betsy kadobon winactie!

Er zijn ook een aantal jurkjes die blijven hangen in de kast. Zoals je ziet zijn het een aantal effen zippies. Twee effen zomer zippies en Dress Vera LS Black én Red. Hele gave jurken maar toch merk ik dat ik van de oudere collecties in mijn kast, vooral kies voor jurkjes met printjes. Wie weet wordt jij er wel blij van. Ze zijn zo goed als nieuw.

Dress Wen Cactus Diaz is een geweldig leuk jurkje maar bij de schouders valt deze me toch krapper. Dus ook deze mag iemand anders blij gaan maken.

Dress Marjan is een hele leuke jurk, maar ik kies sneller voor Dress Akke. Dat is de jurk met de hartjesprint of voor Dress Lola Peacock Green.

Oh en niet te vergeten verkoop ik ook Vera Jacket Red. Ik kies nu toch sneller voor Sporty Jacket Gardenia Red. Ik ben nu eenmaal fan van prints.

Ik ga van een gedeelte van de opbrengst van deze items een Tante Betsy kadobon kopen. En doe dan weer een leuke winactie. Het grootste gedeelte steek ik in mijn eigen ontwikkeling, zodat ik de Energy Intensive bij Tamara kan blijven doen.

Ik verkoop ook twee oudjes, die vallen groot als een XXL. Eentje valt kort, eerder als een tuniek. Deze zijn pillig en mogen voor een klein prijsje weg. De roze linten bij de lichtbruine jurk zijn er extra aangezet om meer te kunnen tailleren. De gehele opbrengst is ten bate van een Tante Betsy kadobon winactie.

Alle Tante Betsy items worden verloot op mijn marktplaats account ‘365happyTanteBetsydresses’ onder de reacties op de desbetreffende advertentie. Donderdagochtend verloot ik de items waar interesse is voor getoond, zodat ik ze hopelijk nog voor de kerst kan versturen.

Ik stuur de winnaressen van de verlote items donderdagochtend een berichtje. En zal het item op gereserveerd zetten en vermeld de naam van de winnares in de advertentie titel!

Wil je mee doen voor dit speciale ‘Tante Betsy’ shirt in maat 3XL (valt groter!)

Let op dit shirt is niet door Tante Betsy gemaakt. Maar er is een Tante Betsy print op geprint. Maat 3XL; Lengte 80 cm – oksel tot oksel 68 cm – taille 66 cm.

Ik zou hier graag een plussize girl blij mee maken. Laat een leuke reactie achter waarom je dit shirt graag zou winnen. Bedenk wel dat dit shirt dus niet te vergelijken is met een 3XL shirt/top bij Tante Betsy. Die zijn mooi getailleerd en vallen als een maat 50/52!!

Lots of love from Susan met een late blogpost (extra blogpost ;)).

**Morgen start een gave winactie ism Boeties.nl!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Haha, ik kreeg al melding na melding van mp dat mijn favoriete verkoper een advertentie geplaatst had. Doe je goed dat opruimen! 😘

  18 december 2018 at 21:56
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja ik had ze vandaag al veel eerder erop willen zetten. Maar uitgebreid met mijn moeder gebeld en bezig geweest met de Boeties winactie blogpost. Die wilde ik eigenlijk vandaag online zetten, maar wordt toch morgen.
   Morgen reageer ik ook op de dames die mee loten voor de marktplaats items. Nu lekker afschakelen, manlief is net gaan slapen. Ik was vanavond niet sociaal…maar wilde persé de items op Marktplaats zetten. Met een beetje geluk kan ik ze dan donderdag versturen😉😃. Knuff😃😘

   18 december 2018 at 22:07
 • Reply Marianne Asselman

  Hi Susan, wat ben je aan het opruimen en wat lief dat je weer zoveel werk ervan maakt. Weg van de zwarte en rode zippy, maar helaas mijn maat niet. Ik heb helaas dat beruchte xxxl maatje. Dus loot ook graag mee voor het T-shirt. Kan ik heerlijk reclame maken voor tante op de camping. Fijne dagen en gezellig en ontspannen. Mooi dat je aan jezelf blijft werken. Een lieve groet en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

  18 december 2018 at 22:03
  • Reply Sylvia W

   Mam, de reclame mag je maken in de mijne 😉 dan mag jou mee lootkans naar iemand anders, de mijne is een andere kleur maar dat komt vast goed knuff xx

   18 december 2018 at 23:37
 • Reply Joyce

  Leuk voor de dames die dit moois kunnen aanschaffen! Fijn dat jij met wat opbrengst jezelf ermee kan gaan ontwikkelen. De cadeaubon is altijd een leuke winkans hier. Erg lief van jou!

  18 december 2018 at 22:16
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Hoi Susan

  Wat een leuke opruiming vraag hoe vallen de jurkjes qwa lengte. Als ze goed op lengte vallen neem ik ze graag van je over beide . En wat een gave winactie ik loot graag mee voor dat geweldige shirt. En Yeahhh eindelijk mijn maat😊😊
  Verder succes met de verkoop van de andere jurkjes.😍😍😍😘😘😘

  18 december 2018 at 22:27
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Lieverd alle afmetingen staan in de advertenties vermeld 😉 je kunt op de desbetreffende advertentie reageren dat je mee loot als ze voor jou goed vallen. Wel beide oudjes en eentje valt kort! Knuff😃😘

   18 december 2018 at 22:53
 • Reply Annette Elias

  Wat toch jammer dat ik jouw maat niet heb.. 😉 … maar heerlijk Susan, weer even orde op zaken in je kledingkast(en)!

  18 december 2018 at 22:41
 • Reply Caro

  Heerlijk opgeruimd! Goed zo😘

  18 december 2018 at 22:42
 • Reply Esther Messing

  Soms moet je gewoon ruimte maken. En dat shirt, daar ga je vast iemand heel blij mee maken. Ik heb hem ook en die is gebombadeerd tot slaapshirt. Heerlijk groot. Ideaal om in te slapen dus. Liefs Esthee

  18 december 2018 at 22:48
 • Reply Sylvia W

  Super bezig met een heel mooi doel! Alleen daarom gun ik het jou extra dat veel dames mee gaan loten op je mooie jurkjes en andere leuke spulletjes welke je te koop hebt gezet, liefsss xx

  18 december 2018 at 23:40
 • Reply Karin

  Oh als plus size grote betsy fan zou ik best dit shirt een kekke combi willen geven om mijn rondingen. Super leuk met een rokje, verzin ik wel iets op.

  19 december 2018 at 00:38
 • Reply chucky1012

  Wat een prachtige items die je weg zodat je garderobekast weer goed opgeruimd zal zijn…. 👌
  Ik had op je marktplaats account gekeken, jammer maar ik ga liever voor items met prints en in de grotere kledingmaten.
  Anderen bekeken het met veel plezier kopen en die dames worden héél blij.

  Een fijne dag toegewenst 😉

  19 december 2018 at 05:24
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  NEWSFLASH😃😘
  Wow last gehad van heftige energieën vannacht. Wakker vanaf 3.34uur en heb uiteindelijk nog een uurtje geslapen.
  Wel kunnen mee ‘genieten’ van geleide meditaties.
  Ja gevalletje hooggevoelig en overprikkeld door CVA.
  Dadelijk naar praktijkondersteuner CVA…

  😃👍🏻Lieve dames ik zie al jullie reacties op mijn advertenties; https://www.marktplaats.nl/verkopers/23394194.html
  Iedereen loot sowieso mee, als je bij het desbetreffend item interesse hebt getoond, door een berichtje te sturen dat je mee loot👍🏻.

  ❗️Meten=Weten:
  Alle afmetingen van ieder item staan in de advertentie vermeld! Dus check zelf even met een goed passend item.❗️

  Ik hoop in de loop van de dag te kunnen reageren. Nu eerst aan mezelf denken.
  💃🎉👢Vanavond komt de winactie met Boeties.nl online💃🎉👢.

  🎉Wil je kans maken op het 3XL ‘Tante Betsy’ shirt dat ik weggeef (valt ruim zie de afmetingen)🎉. Laat dan hier onder deze blogpost een reactie achter.
  Fijne dag vandaag💃😃😘

  19 december 2018 at 08:12
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieve Susan,
  Opruimen voelt zo goed. Hier ook flink aan de opruim ivm de verhuizing. Hoop dat je alles verkoopt zodat je snel weer naar Tamara kunt 😘

  19 december 2018 at 10:26
 • Reply Ger da

  Goed bezig Susan! Maar doe wel rustig aan hoor. Heb tegen beter weten in naar het rode rokje gekeken, wat een snoepjes. Maar helaas, te ruim. Heb de foto’s opgeslagen, hoop dat je dat oke vind. Maak ik er binnenkort eens een oproepje voor. Rood bij het gezicht gaat bij mij niet, maar van onderen wel natuurlijk. 😄
  Succes met de verkoop lieve Susan, en mochten er meer dames zijn die graag meeloten voor het shirt van tante, bij deze bied ik die van mij ook aan. Laat maar even weten dan als het nodig is.
  😘

  19 december 2018 at 11:59
 • Reply Petra van Schijndel

  Mooi Susan, lekker loslaten de items die blijven liggen. Knuffel, Petra.

  19 december 2018 at 13:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.