Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Outfit of the day, Tante Betsy

Tante Betsy Dresses and more for sale with Susan

Tante Betsy Dresses and more for sale with Susan

Hey lieverds voordat we een weekje op vakantie gingen had ik al besloten om weer afscheid te gaan nemen van diverse Tante Betsy jurkjes. Mijn zomerkant is eigenlijk vol en ik heb nog heel wat wensjurkjes van de SS2020 zomercollectie. Dus het is weer tijd om diverse jurkjes op Marktplaats te zetten en andere jurkenzusjes er blij mee te maken. Daarnaast nog wat gezellig gekwebbel in deze blogpost.

Ja lieverds ik heb er even over nagedacht of het wel gepast is om nu weer een en ander op Marktplaats te zetten. Maar het is natuurlijk ieder zijn/haar eigen keuze om jurkjes te kopen. En het is bij mij in ieder geval dringend nodig om mijn rekening weer recht te trekken. Want er was ook nog onverwacht een rekening van mijn provider voor mijn WordPress blog waar ik even van moest slikken.

Alle jurkjes die ik erop zet worden weer voor een vaste prijs verkocht en worden verloot onder de reacties. Ook de King Louie jurkjes, het Halsoverkop jurkje en de jbc jurkjes. Normaal doe ik alleen de Tante Betsy jurkjes verloten, maar ik wil ook bij de andere jurkjes meerdere dames de kans geven om te reageren. En ze niet verkopen aan de eerste de beste of tegen opbod. Zo heeft eenieder de tijd om tot maandag te reageren.

Zomercollectie jurkjes vind ik altijd moeilijk om los te laten en ik verkoop zelfs vier jurkjes in mijn favoriete model, het Lola model. Maar ik kies toch sneller voor een vrolijker of uitgesproken printje. De bloempotjes jurk heb ik in een ander model kunnen scoren, dus daarom mag Dress Frieda Daisy Red ook weg. Als ik mijn oude outfitfoto’s zie moet ik wel echt even slikken, want ze zijn zo leuk.

Het effen jurkje Tante Betsy Dress Pepper Gold is ook nog steeds een gave jurk. Maar ik kies toch keer voor keer voor een leuk printje en daardoor is deze jurk de hele winter nog niet uit de kast gekomen. Zoals ik al schreef heb ik nog een hele wishlist van deze zomer collectie en heb ik budget nodig. Dus mag ze gaan…eigenlijk had ik nog twee winterjurkjes hangen om te verkopen. Maar ik ben nog niet zover om van die afscheid te nemen ;). Wie weet een volgende ronde whahaha.

Het is al laat in de namiddag als ik deze blogpost schrijf en ik ga zo alle jurkjes opmeten en al op Marktplaats plaatsen. Ik heb ook nog gave geborduurde Sendra cowboylaarzen waar ik afscheid van ga nemen. Die staan eigenlijk ook alleen maar mooi te wezen en heb ik nauwelijks gedragen. Ik draag voornamelijk Clumpy’s laarzen van het model Lynn. Ik heb weinig tot geen cowboy laarzen gedragen deze winter. Daarom mogen deze iemand anders blij gaan maken.

Eigenlijk zou ik nog gezellig gaan kwebbelen…er komt in ieder geval vandaag weinig uit mijn handen. Manlief kreeg gisterenavond te horen dat hij de komende weken ook thuis zit net zoals zijn andere collega’s. Ik heb hem gevraagd of hij dan ook goed voor zichzelf wilt zorgen en niet altijd vanalles van zichzelf moet doen. Vanochtend zijn we lekker lang in bed blijven liggen en hebben Netflix gekeken dus dat is goed gelukt. Hij heeft wel daarna de benedenverdieping voor me gestofzuigd toen ik heerlijk onder de douche stond. Die ik daarna even gepoetst heb…verder lekker op mijn gemak mijn boek uitgelezen. Binnenkort maar eens een advertentie plaatsen of er dames zijn die romans met me willen ruilen. Ik heb een hele stapel boeken die ik uitgelezen heb en kan wel nieuwe toevoer gebruiken whahaha.

Lieverds heb een fijn weekend en wie weet spreken we ons wel op Marktplaats. Oh er valt me opeens in dat ik ook nog sneakers enzo heb die ik wilde verkopen. Hou mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account in de gaten en sla me op als favoriete verkoper. Nu manlief thuis is zal er vast ook nog opgeruimd worden…dus het kan wel zijn dat er de komende weken ook ander spul op komt te staan ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Jij had weer goed opruimd zodat je garderobekast gevuld kan worden met nieuwe TB items van de ss20…. 👌🏽
  Zo word er ruimte gecreëerd….

  Trusten voor straks 😘

  20 maart 2020 at 19:46
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja die ruimte is echt wel nodig😂 mijn zomerkant is altijd voller als de andere kant met ‘winter’ jurkjes. Ik ben nu eenmaal gek op knalkleurtjes en leuke vrolijke prints die zie je toch meer terug in de zomerjurkjes, en daar kan ik dus moeilijker afstand van nemen😜😆😃😘

   21 maart 2020 at 07:56
 • Reply Caro

  Prachtige jurkjes en shoes ga je verkopen!! Hopelijk lukt dat lekker snel. Pas goed ip jezelf meis😘

  20 maart 2020 at 19:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Doe ik meis. Ja het is echt soms wel even slikken, vooral als ik dan weer mooie oude outfit foto’s zie van bijzondere momenten. Maar er gaan zeker weer andere dames heel blij van worden, dus dat geeft dan ook weer een goed gevoel om ze toch los te laten. Dikke knuffels😘😘

   21 maart 2020 at 07:58
 • Reply Tiffany Strik

  Hoi,

  Ik geniet zo veel van je blog. Vraagje ik ben geïnteresseerd in 2 jurkjes.
  1. Frieda Daisy Red
  2. Maar weet niet zeker welke naam deze heeft. Maar je hebt 2 jurken vast en dan de rechter jurk.

  Wat vraag je ervoor.

  Lieve groet
  Tiffany

  20 maart 2020 at 20:36
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd de link vind je hierboven terug in mijn blogpost. Daar heb ik hem twee keer ‘geplakt’, klik op de onderstreepte rode zin. Maar ik zal hem ook nog even hier voor je posten; https://www.marktplaats.nl/u/365happytantebetsydresses/23394194/

   Als het goed is zou dit de juiste link moeten zijn en dan kom je terecht bij al mijn advertenties 😉 en kun je me een berichtje sturen bij de desbetreffende jurk. Check van te voren wel even ook goed de vermelde afmetingen. Meten=Weten! 💕💃😃😘

   21 maart 2020 at 07:53
 • Reply Petra van Schijndel

  Heerlijk opruiming gehouden! Dat met een beetje pijn in je hart herken ik wel. Ik heb ook nog jurkjes te koop staan, een ander deel van mijn kast moet nog gesorteerd worden. Succes met de verkoop!

  20 maart 2020 at 20:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja echt wel moeilijk hoor, ik heb ze bewust niet meer gepast anders zou ik weer gaan twijfelen. Vooral ook dat er een paar in mijn favoriete model erbij zitten en gisteren bij het foto’s maken en meten ook echt moeten slikken bij de Peacoock jurkjes. Maar er gaan vast andere lieverds heel blij van worden en dat maakt het makkelijker om los te laten. Succes lieverd met jouw jurkjes verkoop. Knuff😘😘

   21 maart 2020 at 08:00

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.