Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Tante Betsy Dress Sports Red, love the red & pink combo

Tante Betsy Dress Sports Red, love the red & pink combo

Hey girls vandaag draag ik Dress Sports Red van de AW2018 collectie. Ik koos deze jurk uit omdat er vandaag een challenge is. Om een rood roze combinatie aan te doen op de Tante Betsy liefde en retro jurkjes Facebook groep. Ik heb deze jurk nog niet gedragen en vandaag is de juiste dag om die jurk te dragen.

Tante Betsy Dress Sports Red

Ik ben gek op de kleur rood en roze en vind het super leuk dat Tante Betsy deze combinatie in diverse jurkjes maakt.
Ik heb heel vaak de gave Sporty jackets langs zien komen en deze waren echt binnen no-time verkocht. Daarom had ik ook zoiets ik wíl die jurk :D.

Rood en fuchsia roze zijn kleuren die mij enorm goed doen. Ik ga ervan stralen en kan er heerlijk mezelf in zijn. Rood staat voor kracht en de kleur van liefde, evenals roze die ook de kleur is voor het hartchakra.

Tante Betsy Dress Sports Red, Sendra laarzen & Curvy Super-stretch Tights Cerise

Met een fuchsia roze top gecombineerd, de Curvy Super-stretch panty van Pamela Mann én mijn Sendra laarzen van Boeties.nl is het een top combinatie.

Normaal zou ik sneller voor een fuchsia roze panty of legging kiezen, maar die tekenen af in mijn buik en dat doet deze Pamela Mann panty niet. Dat kon je al lezen in mijn review; https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/happy-with-pamela-mann-curvy-super-stretch-tights/.

Danefae softshell Jane Red, Sendra laarzen & Curvy Super-stretch Tights Cerise

Ik deed ook op de fiets een rood roze combinatie aan. Omdat ik op de fiets naar mijn werk ga, deed ik mijn rode Danefae Jane softshell jas. En omdat het ‘s morgens fris is, genoot ik van de warmte en geborgenheid van de roze Tante Betsy sjaal.

Tante Betsy Coat Tilly Orange

Thuisgekomen heb ik snel mijn jas verwisseld (ik moest de trein halen) en heb ik voor het eerst mijn Tante Betsy jas aangedaan. Coat Tilly in een mooie kleur oranje. Hij lijkt zalm door de combinatie met wit, maar de kleur is krachtiger.

Tante Betsy Coat Tilly Orange

Ik merkte wel dat deze jas meteen een heel stuk warmer is en eigenlijk nog wat te warm. Dus een echte fijne winterjas. Nu zit ik in de trein naar Maastricht en ga op bezoek bij mijn dinnetje. Als jullie dit lezen ben ik alweer thuis of op de terugweg ;).

Tante Betsy Coat Tilly Orange

Heb een fijn weekend lieverds! Meer info over de sjaal en de jas van Tante Betsy kun je in mijn blog lezen; Tante Betsy Autumn Winter time. Info over de jurk (en andere jurkjes van de AW2018 collectie) vind je in deze blogpost.

Lots of love from Susan die trouwens weer eens heerlijk geslapen heeft. De volle maan is op zijn retour :).

* De items die ik aan heb, heb ik ontvangen voor mijn blog (de rode Danefae jas is zelf gekocht).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply chucky1012

  De dress staat je net als de jas zo mooi en matches perfect bij je pretty boots ?

  Geniet van het weekend ?

  26 oktober 2018 at 19:34
 • Reply Neeltje

  Mooie outfits! Fijn weekend. Dikke knuff.

  26 oktober 2018 at 19:37
 • Reply Jacqueline Harbers

  Echt jouw kleurtjes lieverd, rood en roze! Maar de oranje jas staat je ook geweldig!

  Heb een heel mooi weekend en tot maandag ?

  26 oktober 2018 at 19:51
 • Reply Caro

  Mooie outfits, jouw kleuren inderdaad. Fijn weekend❤️?

  26 oktober 2018 at 19:55
  • Reply Ria

   Geweldig die roodroze zippie ❤️?

   26 oktober 2018 at 20:05
 • Reply Wilma

  Zulke mooi kleuren voor jou! De tante Betsy jas is ook prachtig! Hoop dat je een fijne middag hebt gehad!
  Fijn weekend! Knuf!

  26 oktober 2018 at 20:14
 • Reply Daniëlle

  Jaa nooit geweten dat rood en roze zooo mooi bij elkaar kan staan! Lang leve Tante!
  Fijne avond Susan!

  26 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Jacomijn

  Leuk! Heb de rode Danefae (mn eerste, jeej :)) vandaag binnen gekregen en ben er zo blij mee.
  Heb ook de kobaltblauwe winterjas van tante Betsy van vorig jaar. Denk dat ik de roze shawl ook ga bestellen, is een mooie match met beide jassen!

  26 oktober 2018 at 21:13
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wow wat heerlijk! Daar ga je heel veel plezier aan beleven, het zijn zo’n geweldige fijne jassen. Oh gaaf de Tante Betsy jas van vorig jaar is ook mooii en die had ook al zo’n gave binnenkant.
   Ik ben heel vaak op de fiets en dan heb ik echt een regenbestendige winterjas en tussenjas nodig (ik heb de Jane softshell ook in hartje winter aan). Gisteren was het voor het eerst koud genoeg en had ik de gelegenheid om de Tante Betsy Coat Tilly aan te doen (omdat ik met de trein ging ;)). Maar eigenlijk mij nog wat te warm hihi, maar dat is dus wel heel fijn om te weten dat ik er in de winter veel plezier van kan hebben. Geniet van je mooie jassen en natuurlijk van je prachtige jurkjes en outfits eronder! Knuff!

   27 oktober 2018 at 07:17
 • Reply Alexandra

  Vandaag de Pamela Mann panty aqua green ontvangen. Heel mooie kleur en goede pasvorm. Bedankt voor de tip!
  Mooi die rode jurk en de oranje jas.
  Fijn weekend.

  26 oktober 2018 at 21:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh super! Heel veel plezier ervan en zou je je ervaring nog onder de review kunnen plaatsen. Altijd fijn voor andere dames om te lezen. Geniet er heerlijk van! Knuff!

   27 oktober 2018 at 07:18
 • Reply Petra van Vliet

  Jaaaaa, rood is zeker een mooie kleur voor jou en die jassen staan je ook mooi!
  Zelf heb ik niet aan de challenge meegedaan, omdat mijn rode Zippy (van een oudere collectie) nog nat was en ik geen roze in de kast heb hangen.
  Maar ik had wel m’n rode Danefae jas aan vandaag (maar dat komt vaker voor 🙂 )
  Hopelijk was het heel gezellig bij je vriendinnetje!
  xPetra

  26 oktober 2018 at 23:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ik had ook mijn blauwe Danefae jas aan willen doen (dat is mijn nieuwste), maar normaal kies ik ook voor een bijpassende jas dus nu ook rood en voor de challenge met de roze sjaal ;). Ja en soms ligt iets in de was hè, nu heb ik met mijn 100+ jurkjes wel altijd een kleur/jurk beschikbaar hihi☺️ Knuff!

   27 oktober 2018 at 07:21
 • Reply Ger da

  Wat zag je er weer mooi uit gisteren, dit ben jij, in het rood/roze, op en top Susan. ❤
  Hoop dat je een fijne middag hebt gehad met je vriendin,en nu lekker samen met Arno gaat genieten van het weekend,ik ben vandaag vrij gelukkig dus joepie, ik mag ook weer 2 dagen tante aan. ?
  Doei lieve Susan ?

  27 oktober 2018 at 08:18
 • Reply Hilde

  Die jas staat je fantastisch! Wat ben je toch een beauty

  27 oktober 2018 at 09:00
 • Reply Petra van Schijndel

  Staat je weer prachtig allemaal. Ik heb gisteren wel rood gedragen ( Vera dress red) en mijn rode Danefea jas. Maar gecombineerd met zwarte legging en rode laarzen. Ik moest gaan werken en wilde niet de hele kast doorspitten op zoek naar een roze panty. ? ( In het donker, want echtgenoot sliep nog)
  Hopelijk had je een fijne vriendinnen middag. Liefs uit Middelburg. ♥️?

  27 oktober 2018 at 09:30
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.