Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Words of Wisdom

Tante Betsy brings us joy

Tante Betsy brings us joy

Hey girls gisterenavond laat genoot ik van het lezen van al jullie mooie lieve enthousiaste reacties en verhalen op de winactie. Zo mooi om te lezen wat de Tante Betsy jurkjes en outfits met ons doen, ze brengen ons vreugde en nog zoveel meer.

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Black

Ik ben diep geraakt door al die mooie verhalen, soms met tranen in mijn ogen. Zo mooi dat Tante Betsy ons zoveel meer brengt als alleen een leuk mooi jurkje/mooie outfit aan ons lijf.

Je hebt bijvoorbeeld jezelf weer terug gevonden of eindelijk kun je via je kleding die kleurrijke binnenkant ook delen door een kleurrijke buitenkant.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry RedTante Betsy Dress Bobbie Square Rose Orange

Je krijgt meer zelfvertrouwen, je wordt er blij van en gaat ervan stralen, je herontdekt je unieke zelf.

Of eindelijk mag je gewoon worden wie je bent en confirmeer je je niet meer aan hoe het hoort, maar ben je gewoon heerlijk jezelf.

Tante Betsy Dress Bobbie Square Rose Red

Ja wij lopen gewoon als volwassen vrouwen met kabouterjurkjes en aardbeien jurkjes en we worden er blij van. De printjes maken ons vrolijk.

Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love RedTante Betsy Dress Holiday Gnome Love Red

Het is zo leuk als je een vrolijke fleurige jurk aan hebt en naar beneden kijkt en gewoonweg blij wordt van dat leuke patroon.

Wellicht doe je er ook een mooie panty of legging bij aan en een paar bijpassende schoenen, laarzen of accessoires. Het is toch gewoon een feestje om heerlijk jezelf te mogen zijn en dit te delen met de buitenwereld.

Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love GreenTante Betsy Dress Holiday Gnome Love Green

Ik werd geïnspireerd tot het maken van deze blogpost door jullie reacties op de winactie Happy Tante Betsy blog giveaway. Maar ook door een Ted filmpje dat blogdinnetje en Tante Betsy girl Dinah met me deelde op Facebook. Zij was trouwens op mijn creatief blog de allereerste winnares van een winactie die ik van die lieve Tante van ons mocht doen.

Het filmpje gaat over dat kleur zoveel vreugde brengt, dat kleur ons blij maakt. Dat we dat vaak zijn kwijtgeraakt door de jaren heen, dat we vaak wonen en werken en naar school gaan in kleurloze omgevingen. Onder ons Tante Betsy girls zullen heel wat dames zijn die kleurrijk wonen of die kleur hebben toegevoegd aan hun interier ;).

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Old BlueTante Betsy Dress Lola Strawberry Black

Ik hoor ook dat rondingen ons vreugde brengen en dat hoekige ontwerpen dat eigenlijk niet doen. En ja als ik om me heen kijk klopt het gewoon exact. En ook al is die Pixel Rose jurk opgebouwd uit heel veel vierkantjes toch worden we er blij van!

Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Gold

Feeling joyful makes us feel young…Tante Betsy keeps us young

Dat je door blij te zijn je meteen ook jeugdiger voelt. Dat het goed voor je gezondheid is om je te omringen met dingen waar je blij van wordt.

Je lijf omringen met zo’n prachtige vrolijke jurk en jezelf dat gewoon gunnen. Dat is wat Tante Betsy ons allemaal brengt.

Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper Purple

Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper Blue

Dit is waarom ik blog op mijn happy Tante Betsy blog. Tante Betsy jurkjes maken me blij en ik deel deze vreugde graag met jullie.

Dit is mijn levensdoel om vreugde te brengen, te inspireren en te motiveren. Om je te laten zien dat jij in je kracht mag gaan staan, gewoon heerlijk jezelf mag zijn.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

live mindfully

Door een voorbeeld te zijn, dat je met een vol vrouwelijk lijf er prachtig uit kunt zien in zo’n leuke jurk.

Door gewoon heerlijk mezelf te zijn, omdat dit is wie ik ben. Als je me al eens live ontmoet hebt, weet je dat ik precies zo ben zoals ik blog.

Tante Betsy Dress Betsy Gardenia Blue

Ik hoop dat jij mag worden wie je bent! Je mag er zijn lieverd! Geniet ook van het proces, wees niet streng voor jezelf, wees gewoon een lieve vriendin voor jezelf!

Geniet van je eigen gezelschap, hou van die mooie vrouw die je in de spiegel ziet en omring je met dingen en kleding waar jij vrolijk en blij van wordt! Hang zelf de slingers op lieverd!

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Old BlueTante Betsy Dress Lemonade Happy Camper Purple

*Alle dames die je hier in deze blogpost terug ziet, hebben nav een oproepje enkele weken geleden toestemming gegeven om hun foto’s te mogen delen. Dankjewel Mirna, Jacqueline, Tjaaktje, Hennie, Paola, Monique, Yvon, Petra, Annette, Karin en Patricia.

Lots of love from Susan

Ook benieuwd naar de Ted video van Ingrid Fetell Lee, dan kun je de gehele video op Youtube vinden.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

34 Comments

 • Reply chucky1012

  Dat is toch zo leuk en lief vzn al deze Tante Betsy fans ????
  Zeker weten dat men het lichaam door het dragen van prachtige en vrolijk gekleurde dresses van Tante de curves minder zichtbaar zijn en men zich er veel slanker in voelt….
  Je wordt er happy van ?

  Fijne avond ?

  22 augustus 2018 at 19:38
 • Reply Marlou de Bruin

  Mooi verwoord!?

  22 augustus 2018 at 19:43
 • Reply Christel

  Mooi gezegd!

  22 augustus 2018 at 19:46
 • Reply Elke De Vlaminck

  Heel leuke foto’s van zo veel verschillende mensen, die allemaal gelukkig worden van Tante betsy jurkjes: prachtig!
  Groeten van Elke

  22 augustus 2018 at 19:46
 • Reply Jelka

  Hee, dat filmpje deelde ik vandeweek ook op de tante betsy Facebook groep! Ik was dus niet de enige die de tante betsy connectie zag! Leuk! ?

  22 augustus 2018 at 19:53
 • Reply Hennie Rijnders

  En zo is het maar net. Helemaal mee eens. ? Hennie

  22 augustus 2018 at 19:55
 • Reply Alexandra

  Wat een heerlijk vrolijke blogpost is dit. Een genot om te lezen en die kleurrijke foto’s te zien met stralende vrouwen.

  22 augustus 2018 at 20:08
 • Reply Pleun Penterman

  Ooo.. ja iedereen mag echt zijn zoals hij of zij wil.. maar dat is soms zo moeilijk.. je niets aantrekken van wat anderen van je vinden. Jeetje. Ik doe al veel maar het blijft soms zo moeilijk. Je vraagt je soms af voor wie doe je het eigenlijk. En dat moet je niet doen, het belangrijkste ben je zelf! Maar dat leer je niet van vandaag op morgen! Susan het is zo fijn om jou stukken te lezen! Ook al heb ik je nooit gezien.. je voelt ontzettend oprecht! ??

  22 augustus 2018 at 20:19
 • Reply Jacqueline Harbers

  Als ik al die mooie meiden elke dag in hun tè gekke TB-jurkjes zie, dan voel ik hun kracht, hun vreugde, hun vrolijkheid en ik “voel” dat deze jurkjes ze helpen hun persoonlijkheid te uiten, de dag mooier te kleuren, zware tijden te overleven en soms gewoon extra blij en gelukkig te zijn! Tante heeft echt zo’n enorm talent het beste in ons naar boven te halen (ze maakt ons stiekem ook hebberig met al dat moois ? – maar voor mij de mooiste verslaving die ik me kan bedenken). Mijn leven zou ècht niet meer compleet zijn zonder Tante… ik klink misschien als een puberale groupie, maar het is de waarheid! Elke avond als ik in mijn bedje stap, bedenk ik wat het programma de dag erna zal zijn en welk TB jurkje daar het best bij past…. en elk jurkje, stuk voor stuk, zorgt ervoor dat ik al vrolijk ben bij het opstaan, omdat ik weet wat ik vandaag weer mag dragen…

  Met jou, lieve Susan, heeft Tante het beste “reclame-bord” wat ze zich kan bedenken…. zowel innerlijk als uiterlijk ben je een inspiratiebron voor velen ?

  Dikke kus en een heel fijne avond!

  22 augustus 2018 at 20:31
 • Reply Petra van Schijndel

  Ha lieve Susan, het klopt helemaal hoor; vrolijke jurken/ kleding, kleurrijk interieur en een vrolijk gemoed. Met af en toe piekermomentjes. Maar vrolijke kleding helpt me wel uit te stralen wat ik ben, terwijl ik van mezelf erg rustig ben.

  22 augustus 2018 at 20:54
 • Reply Patricia Derksen

  Weer een super blogspot en hoe meer ik me zelf op foto’s zie hoe meer ik zoiets heb van meid je mag er zijn. Was weer heerlijk om te lezen

  22 augustus 2018 at 20:56
  • Reply Annette

   En daar word ik nou weer zo blij van Patricia! ?

   26 augustus 2018 at 08:56
 • Reply Manon Buist

  Wat een mooie blog en zo waar! We zijn allemaal mooi zoals we zijn, dik, dun, lang, klein. Toch is het soms moeilijk om je ook zo mooi te voelen en zo naar jezelf te kunnen kijken. Ik koop mijn kleding vaak een maat te groot omdat ik het lastig vind mijn lijf zo te laten zien. Ik draag nu sinds kort wel wat ik mooi vind nu nog de knop omdraaien naar de juiste maat.

  Liefs Manon

  22 augustus 2018 at 21:07
 • Reply Marianne Asselman

  Wat weer een heerlijke opbeurende blog en zo happy. Ik zelf moet er nog heel erg aan wennen om blij te zijn met mijzelf. Voel mij wel zekerder in een TBetsy’s outfit(heb er maar 2 hoor) en doe ik ook alleen maar aan als ik iets bijzonders heb, dat geeft mij extra kracht.
  Ik kan nog zoveel van je leren. Liefs en groetjes ? ? ?
  Marianne

  22 augustus 2018 at 21:08
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Wat mooi geschreven Susan, het voelt alsof je het persoonlijk tegen mij hebt. Ik ben met tranen geroerd. Dank je. ?

  22 augustus 2018 at 21:14
 • Reply Mirna

  Wat een mooi blog weer Susan. En natuurlijk mag je Mn foto’s gebruiken. Voel me nu net een bekende Nederlander haha. Tant Betsy maakt ons idd vrolijk en mooi en ook dat je kan zeggen “boeiuh” … IK vind het mooi en als je dat niet vindt kijk je maar lekker de andere kant in ?…. het is een mooie vrolijke verslaving en ik kijk iedere dag weer graag naar die mooie vrouwen met hun mooie inspirerende combi’s …. Fijne avond! ?

  22 augustus 2018 at 21:39
 • Reply Sylvia

  Heel mooi verwoord en het klopt helemaal! ????
  Groetjes Sylvia

  22 augustus 2018 at 21:47
 • Reply Annette

  Zo, en na een nare rare dag heb je me nu aan het huilen gekegen… maar niet negatief hoor! Dankjewel voor deze heerlijk, vrolijke, kleurrijke post! Kwam ik zomaar mezelf tegen terwijl ik het niet verwachtte…

  22 augustus 2018 at 22:02
 • Reply Inge

  En zo is het helemaal!! ❤️

  22 augustus 2018 at 22:07
 • Reply Lin

  Lieve Susan,

  Ik zit met tranen in mijn ogen je blog te lezen.
  Deze komt zo binnen, ik volgde vorig jaar jou en meer tante zusjes via facebook, doordat ik overspannen thuis kwam ben ik tijdelijk gestopt met alle sociaal media, maar wat miste ik de kleurige collecties van tante de prachtige foto’s van de kleurrijke tante liefhebbers.
  Ik merk in mijn therapie dat het bij mij ook een dingetje is om mezelf te accepteren met mijn rondingen en losse velletjes, 3 jaar geleden droeg ik nog maat 54/56 nu maat 44/xl maar tevreden zijn dat blijft een dingetje…
  Maar om tot het punt te komen…. ik geniet van de tante jurkjes, ik kijk ook uit naar mijn levering van tante en draag met opgeheven hoofd de prachtige jurken met mijn mooie rondingen!!
  Dank je wel voor je mooie herkenbare blog!

  22 augustus 2018 at 22:19
 • Reply Caro

  Mooi, al die prachtige Tante-meisjes?

  22 augustus 2018 at 22:34
 • Reply Wilma

  Wat weer een positief blog van jou! Wat heerlijk dat tante ons zo blij maakt onder alle omstandigheden! En wat staan de dames prachtig te stralen op de foto’s! Zó genieten kunnen van onze jurkjes! Top!
  Knuf!

  22 augustus 2018 at 23:07
 • Reply Tamara

  Zo mooi geschreven, blij dat ik dat nog even meepik aan het eind van de dag!

  22 augustus 2018 at 23:19
 • Reply Jobke

  Wat een mooie blog Susan! Je bent een hele bijzondere vrouw. ❤

  22 augustus 2018 at 23:28
 • Reply Laura Zwart

  Van mezelf zien in de spiegel word ik nooit zo blij maar met n tante jurkje aan voel ik me wel een heel stuk mooier <3

  22 augustus 2018 at 23:31
 • Reply monique den boer

  Hoi Susan, wat een mooie blog heb je er weer van gemaakt en heerlijk om te zien dat we allemaal stralen in die mooie jurkjes. Sinds tante in mijn leven is gekomen(maar ook sinds jij in mijn leven bent gekomen als grote inspiratiebron) voel ik me een stuk zekerder en heb ik maling aan wat anderen van mijn kleding vinden. vind je het leuk dan vertel ik je over het merk waarin ik zo straal vindt je het niet leuk ook prima . wat een verrassing om mijzelf vandaag op jouw blog te zien met zoveel mooie andere dames. je mag mijn fotos altijd gebruiken hoor. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  23 augustus 2018 at 04:51
 • Reply Sylvia W

  Goedemorgen,
  Oh wat is dit lekker wakker worden, verwend worden met deze stralende dames en jou heerlijke blog bij de vroege ochtend koffie! Da’s ook een fijn begin om de happy boost omhoog te roepen en met de juiste adrenaline de dag in te gaan hihi. Dank Susan dat jij dit mogelijk maakt, ja ik vind het heerlijk om je te volgen en merk dat ik zelf best positief gegroeid ben door jou en door oa de dames in jou blog, zelf acceptatie en er mogen zijn met altijd tips en bemoedigende woorden of ze nou voor mij bestemd zijn of voor een ander, je pakt er het eea van mee en leert ervan. Een mooie nieuwe dag, we gaan voor een mooie! In vandaag een kleurige outfit hihi, knuff xx

  23 augustus 2018 at 07:06
 • Reply Paola

  ik word echt ontzettend blij van tante Betsy.. dat is wel eens anders geweest door de jaren heen maar door dit geweldige merk voel ik me echt iedere dag eindelijk weer mezelf!

  23 augustus 2018 at 08:00
 • Reply Ger da

  Een positieve opbeurende blog, en toch lees ik ‘m met tranen in de ogen. Ik ben al een stuk verder dan anderhalf jaar geleden, maar verdorie, waarom zit ik mijzelf toch zo vaak in de weg, en waarom denk ik altijd aan die ander ipv naar mij zelf. Qua mening en uiting. Ga mijzelf maar weer eens een schop onder de kont geven want ik wil ook graag stalen in een Tante netzoals al die mooie dames hierboven! ❤

  Dikke knuffel, ?

  23 augustus 2018 at 09:25
 • Reply EstherK

  Ontzettend leuk blog! Helemaal mee eens, al word ik ook heel blij van de grafische printje met rechte lijnen, zorg ik zelf wel voor de rondingen. ?

  Ook heel leuk weer om al die dames te zien in de nieuwe collectie!

  23 augustus 2018 at 10:27
 • Reply Tjaaktje

  Wat een leuke blog weer om te lezen! En ook weer zo leuk om hier te mogen shinen met de andere Betsy’s! Het klopt allemaal wat je schrijft. Precies zoals ik net ook voel. Nattuurlijk kan ik alleen maar vanuit mijn eigen belevimgswereld spreken, maar het is zo fijn om hier en via facebook gelijkgestemden gevonden te hebben. Op de leeftijd van 41 jaar heb ik eindelijk het merk, de stijl gevonden die bij mij past. Ik droeg meestal een spijkerbroek en een shirtje. Heel af en toe kocht ik wel eens een vrolijk jurkje van andere merken. Maar het was het net niet. Wat een geluk dat ik via een ongelukkige gebeurtenis (verwijdering van mijn nier) in aanraking kwam met de vrolijke kleding van Tante Betsy. Mijn kledingkast heeft een drastische make-over gekregen. En ik ook! Ik hoor het geregeld om mij heen dat ik nu nu zoveel meer straal dan voorheen! Ik ben de blijste!!!

  Bedankt voor de mooie blog! Wat staat het aardbeienjurkje jou ontzettend mooi! Alle jurkjes natuurlijk… maar deze springt er nu even uit voor mij!

  23 augustus 2018 at 18:34
 • Reply Marjon

  Wat een heerlijke vrolijke foto’s allemaal van al die mooie dames!
  Dank voor je blog!
  Marjon

  23 augustus 2018 at 21:43
 • Reply Nienke

  Prachtig om al die dames te zien stralen in de tante Betsy jurkjes! Een en al vrolijkheid!!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  24 augustus 2018 at 23:50
 • Reply Nicolette

  Wat een vrolijke en happy blog weer! ? Ik word er ook altijd blij van van al die kleurtjes en printjes! En al die mooie stralende dames en jouw blog natuurlijk!
  Voor mij gaat er ook geen dag voorbij zonder een kleurrijke en vrolijke outfit! ?

  1 september 2018 at 08:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.