Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Lucky Tante Betsy girls, Review, Tante Betsy

Tante Betsy AW2019 with Susan and Jacqueline

Tante Betsy AW2019 collectie passessie - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Live on Facebook passessie - Betsy Zipp Stars - Lola Stars

Hey lieverds vanochtend was het dan eindelijk zover dé Live on Facebook passessie van de AW2019 wintercollectie van Tante Betsy. Wat was het weer gezellig om samen met Jacqueline een selectie van deze collectie te laten zien. En wat was het leuk dat er heel wat dames gezellig live mee keken. Vandaag maak ik ook de winnares bekend van het Tante Betsy jurkje naar keuze. En vertel ik nog even kort over de geshowde jurken, zo is het een mooi naslagwerk om op te zoeken of een jurk op maat valt nav de meten is weten methode.

365 days of happy Tante Betsy dresses - Live on Facebook passessie - Happy Susan blog365 days of happy Tante Betsy dresses - Live on Facebook passessie - Betsy Zipp Stars - Lola Stars

We hebben met ons allen heel wat geduld moeten hebben tot dat het zover is dat de AW2019 wintercollectie in de webshop van Tante Betsy staat. Sinds afgelopen vrijdag is het zover, de webshop is weer gevuld met prachtige jurkjes en natuurlijk ook mooie tops en rokjes en gave broeken.

Tante Betsy AW2019 wintercollectie onlineTante Betsy AW2019 wintercollectie online

Natuurlijk was de wintercollectie wel al langer te koop bij de vele Tante Betsy verkooppunten en ik heb soms smachtend naar jullie foto’s gekeken. Gelukkig hebben we nu ook een stenen winkel in de buurt die Tante Betsy verkoopt, dé TopVintage store, en daar hielden we al een fotoshoot.

TopVintage fotoshoot - Tante Betsy Dress Trudy Hearts en Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks

Jacqueline en ik hadden allebei een wishlist opgesteld en aan Tante Betsy gestuurd, zodat we jullie diverse modellen jurken en setjes konden laten zien. Maar niet alles is opgestuurd en stiekem is het ook wel goed zo. We moeten toch ook goed op ons energieniveau letten, we hebben namelijk allebei een niet aangeboren hersenletsel. Na afloop heb ik echt naar bed moeten gaan want ik was helemaal gesloopt. Ik merk nu na een uurtje slaap dat mijn hersenen niet willen wat ik wil. Dus ik ga even geen uitgebreide beschrijving van de jurkjes geven. Ik zal op een later moment deze post aanpassen en meer informatie toevoegen. Als het even kan kijk dan echt even naar ons passessie filmpje, daar krijg je een bende informatie.

De Snag Tights passen perfect bij Tante Betsy

Meten=Weten

Ik heb weer zoals altijd alle jurken opgemeten, dit is dé enige maatstaf om te weten of een jurk op maat valt. De taillewijdte is van doorslaggevende factor voor mij. Door die te meten weet ik of een jurk op maat valt (op een enkel recht model als de Mollie nagelaten). Je kunt dit zelf heel makkelijk checken door de ongedragen/gewassen jurk in jouw maat plat neer te leggen en het smalste punt in de taille te zoeken. Maat L komt overeen met maat 42, de Tante Betsy jurken meten veelal in maat L ongerekt 41 cm in de taille.

Maatvoering Tante Betsy lees over mijn meten is weten methode

Daarna kijk ik ook altijd naar de oksel tot oksel wijdte, die is standaard 47 cm in maat L (weet ik door jarenlange ervaring). Die wijkt bij een enkel model af zoals het Lola model. Met deze twee gegevens kan ik dus vertellen of een jurk op maat valt en als dat zo in maat L is, is dat natuurlijk ook in jouw maat.

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Wat is het nieuwe model Lala een toppertje. Zoals jullie wel weten is het Lola model mijn ultieme favoriet, maar het Lala model is stiekem nog mooier! Ze heeft bijna dezelfde prachtige halslijn, maar ze zit mooier en iets hoger. Je hebt nu niet meer zo het Tiroler gevoel waardoor het lijkt alsof je borsten enorm zijn. Het Lala model valt perfect op maat met de oksel tot oksel wijdte van 47 cm en 41 cm in de taille. De jurk is van bio katoen en is van wat dikkere kwaliteit.

De Kitschy Deer print is voor mij de ultieme Tante Betsy print. Ik was er al meteen verliefd op toen ik lang geleden de print zag. Ze is er ook in het Lizzy model met een mooie v-hals, en volgens mij in een rechter model. Ik kan deze jammergenoeg nog niet aan jullie laten zien want die is niet mee gezonden. De Kitschy Deer print is natuurlijk wel in de webshop te koop in diverse kleurstellingen. Wij lieten de Orange zien en de Red in het Lala model.

Tante Betsy Dress Tango Frida

Tante Betsy Dress Tango FridaTante Betsy Dress Tango Frida

Het Tango model is ook een nieuw model met een mooie overslag, alleen merk ik dat ik er op een of andere manier niet blij van wordt. Deze jurk is van viscose en valt wel perfect op maat in maat L met OtO 47 cm en Taille van 41 cm platgemeten.

De Frida print is ook verkrijgbaar als Dress Carmen Frida, met die mooie wijde ronde hals met een touwtje. Dit is toch meer een model waar ik blij van zou worden, ik deed in de passessie nog even Dress Carmen Kitschen (SS2019) van Jacqueline aan in maat XL aan. Maar let op deze AW2020 collectie kun je deze jurk gewoon in je eigen maat bestellen. Door de viscose stof valt deze mooi op maat en tekent niet af bij de heup. De Frida print is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen.

Ik heb haar op een later moment in maat L gepast. De XL was veel te groot. Deze valt perfect op maat dus.

Tante Betsy Dress Carmen Frida Red

Tante Betsy Dress Sweet Hearts

Tante Betsy Dress Sweet HeartsTante Betsy Dress Sweet Hearts

De hartjes jurken zijn gemaakt van Bio katoen en zijn van een stevige kwaliteit stof die lijkt op de stof van voorheen. De oksel tot okselwijdte is krapper als gebruikelijk 45 cm tov 47 cm wat normaal is. Toch pas ik er met een buste omtrek van 112 cm in, alhoewel de jurk Jacqueline die 95 cm buste omtrek heeft veel beter stond. In de taille valt de jurk perfect op maat met 41 cm.

Tante Betsy Dress Trudy Hearts

TopVintage fotoshoot - Tante Betsy Dress Trudy HeartsTopVintage fotoshoot - Tante Betsy Dress Trudy Hearts

Ook deze leuke doorknoopjurk is gemaakt van biokatoen. En het model valt mooi op maat. Jacqueline kocht haar jurk in maat L bij Donna Donna in Venlo (ik heb deze niet opgemeten). Ik heb wel in de TopVintage Store in Kerkrade maat XL kunnen opmeten en die viel perfect op maat. Jullie zagen het allemaal ook al meteen tijdens de Live on Facebook passessie dat deze jurk mij veel mooier staat. En hij gaat dan ook zeker weten komen, maar denkelijk wel in een andere kleurstelling. De lichtblauwe en de roze hebben mijn voorkeur ;).

Tante Betsy Dress Swirley Chinese Floral

Tante Betsy Dress Swirley Chinese Floral

Tante Betsy Dress Swirley Chinese Floral

Deze jurk werd opgestuurd in maat M ipv maat L. Ik weet niet of dat bewust is gedaan. Maar wow die jurk is prachtig en stond ons allebei super. De jurk is van een dunne viscose kwaliteit en heeft een mooie overslag. De oksel tot okselwijdte van de M lijkt op de L met 47 cm, de taillewijdte is 40 cm in maat M. Bestel deze jurk dus in een maatje kleiner.

Tante Betsy Dress Keyhole Chinese Floral

Tante Betsy Dress Keyhole Chinese FloralTante Betsy Dress Keyhole Chinese Floral - Tante Betsy Cardigan Cable Cerise

Deze print is trouwens ook verkrijgbaar in het model Tante Betsy Dress Keyhole Chinese Floral. Dit model valt perfect op maat. Jacqueline heeft haar besteld bij Bij Tante Pollewop en kocht daar ook Tante Betsy Cardigan Cable Cerise.

Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars

Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars RedTante Betsy Dress Betsy Zipp Stars - Cardigan Cable Cerise

Tante Betsy Dress Lola Stars en Dress Betsy Zipp Stars

Vanochtend zijn we met deze Stars jurken van Bio katoen (dikkere kwaliteit) de passessie begonnen. De naam Red is wat misleidend, want de jurk is roze. En de jurk valt mooi op maat, ik heb haar gisterennamiddag gemeten en de OtO wijdte is perfect met 47 cm. De taillewijdte week wel af met 39 cm, máár ik zie dat deze nu na de passessie 41 cm is. Ja dat krijg je soms dat de stof even op rek moet komen. Hij valt dus mooi op maat. En het Betsy Zipp model is ook een nieuw model en weer een toppertje.

Tante Betsy Dress Lola Stars Blue

Tante Betsy Dress Lola Stars Blue

Tante Betsy Dress Lola Stars Blue

De Lola jurken vallen eigenlijk altijd wat krapper in de bustewijdte (OtO) met 44 cm. Máár ook deze is nu door de passessie opgerekt tot 47 cm. Dit is dus heel normaal dat de stof zich nog moet gaan zetten. Zoals Jacqueline al vertelde zijn de sterren van de Lola Stars Blue lichtroze, de knoopjes en de biesjes zijn Fuchsia Roze.

Tante Betsy Dress Lala Disco Leopard

Tante Betsy Dress Lala Disco Leopard Purple

Tante Betsy Dress Lala Disco Leopard

Als jullie me actief op Facebook volgen, zagen jullie al dat ik deze Lala Dress Disco Leopard Purple gisteren heb aangehad. Hij staat me zo mooi, dat ik haar niet meer wilde uitdoen toen ik gisteren een aantal jurkjes snel heb gepast. Het Lala model valt mooi op maat met een OtO van 47 cm en Taille wijdte van 41 cm. Deze jurk is van katoen zie ik nu en ik vind haar prachtig.

De Disco Leopard print is ook verkrijgbaar in het wikkeljurk model Ruffle Wrap Disco Leopard en ook in een andere kleurstelling. Wikkeljurken zijn niet mijn ding. Ik weet wel dat er een heel aantal dames waren die de wikkeljurken van de zomercollectie in een maat kleiner genomen hebben.

Tante Betsy Dress Betsy Zipp Sweetbird

Tante Betsy Dress Betsy Zipp SweetbirdTante Betsy Dress Betsy Zipp Sweetbird

Wat een gave print is de Sweetbird print en het Betsy Zipp model is gaaf. Alleen wijkt de oksel tot oksel wijdte (OtO) in deze print af en valt ze ruimer bij de buste 49 cm tov 47 cm. De taille wijdte van 41 cm is wel de juiste wijdte in maat L. Ze is van een dunne kwaliteit viscose. De diepblauwe kleur, Evening Blue, die wij hebben geshowd is prachtig. De Sweetbird print is er ook in het Carmen model en ook nog in het zwart. Het Carmen model valt perfect op maat. Ik was gewend dat ik voorheen daar een XL van nodig had. Maar met die dunne viscose stof is dit echt niet nodig.

Tante Betsy Dress Carmen Sweetbird

Tante Betsy Dress Lola Woody Rose

Tante Betsy Dress Lala Disco Leopard en Dress Lola Woody Rose

Tante Betsy Dress Dress Lola Woody Rose

Wat is de Woody Rose print een gave print. Het Lola model valt iets krapper in de buste, 44 cm OtO. De taille wijdte (plat gemeten) is 40 cm. Omdat de viscose toch van een dunnere heerlijk rekbare stof is merk je er niks van.

Deze print is ook verkrijgbaar in het Mollie model en in Tango model. Ik had het Mollie model al gepast bij de SoMuch Dress Lovers meeting in het blauw en die is prachtig. En ze viel me boven de knie…het Mollie model is een korter model en ook een rechter model. De taillewijdte wijkt af, maar dat is normaal bij het Mollie model. Je kunt daar gewoon je eigen maat bij nemen, ze valt dus niet aansluitend in de taille. Ik hoor graag als er dames zijn met andere ervaringen, voor erg lange dames is het meer een tuniek.

Tante Betsy Dress Swirley Bouquet

Tante Betsy Dress Garden Bouquet en Dress Swirley Bouquet

Tante Betsy Dress Swirley Bouquet

Het Swirley model heb je ook al zien voorbij komen bij de print Chinese Rose. Maar de Bouquet is van een dikkere stof bio katoen waardoor de jurk toch anders valt. Ik ben er nog niet helemaal over uit of het in deze stof mijn model is. Ze valt wel heel netjes op maat met 47 cm OtO en 41 cm taillewijdte in maat L. Deze print is er in zes kleurstellingen.

TopVintage fotoshoot - Tante Betsy Dress Swirley BouquetTopVintage fotoshoot - Tante Betsy Dress Swirley Bouquet - Kitschy Deer Skirt & Shirt

Tante Betsy Dress Garden Bouquet

Tante Betsy Dress Garden Bouquet

Tante Betsy Dress Garden Bouquet

Is een jurkje dat ik in mijn collectie móest hebben en zeer zeker in die prachtige paarse kleur. Toch nog een heerlijk zomers jurkje en wel al van de nieuwe wintercollectie. Ik kocht haar bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion, nou ja manlief kocht haar eigenlijk want hij betaalde ;). Jullie hebben haar al een aantal keer voorbij zien komen en het is gewoon een geweldig jurkje dat heel mooi op maat valt. Ze is van dezelfde bio katoen en het is gewoon een plaatje.

SoMuch Fashion - Tante Betsy Dress Garden Bouquet

Zo dankbaar

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer - Happy Susan blogger - Clumpy’s Lynn Colvert

Lieverds wow terwijl ik eigenlijk nog steeds helemaal total loss ben van de passessie van vanochtend moet er toch een blogpost komen. Het is nu tijd om de winnares bekend te maken van de winactie ter ere van de 4de blogverjaardag van mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog.

Zo leuk dat ik een jurkje mocht weggeven van die lieve Tante. Ik heb enorm genoten van alle leuke reacties, dankjewel lieverds voor al jullie lieve woorden.

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer - Happy Susan blogger - Cardigan Rose Gold - ZOO Adventure laarzen

Ik heb vanmiddag in het bos de blogpost geopend en met mijn ogen dicht heen en weer gescrolled door de reacties en mijn vinger kwam uit op de reactie van Hannelore. Lieverd wat een leuke reactie en ik ben nu tegen de klok aan het typen, maar zeker weten dat jij straks een leukerd gaat uitzoeken. Gefeliciteerd! Neem je contact met me op via een pb.

Lieverds dankjewel voor al jullie enthousiasme, ook tijdens de live on Facebook passessie. Ik hoop dat het helpt met online shoppen. Dat je zo betere keuzes kunt maken, nu je de jurkjes bij ons allebei hebt aan gezien. Ik hoor het graag.

365 days of happy Tante Betsy dresses - Live on Facebook passessie - Cardigan Cable & Dress Paola

Tante Betsy Dress Paola

Update; we hebben 11 oktober een leuke fotoshoot gehouden en hebben meerdere jurkjes op de foto gezet. De kwaliteit is beter ipv screenshots. Tante Betsy Dress Paola was nog niet aan bod gekomen. Jacqueline had deze in maat XL gevraagd, maar de jurk blijkt netjes op maat te vallen. In XL zijn de afmetingen OtO 51 cm en taillewijdte 44 cm. De lengte is 105 cm. Jacqueline heeft ruimte in de rug over ;).

Tante Betsy Dress Sweet Hearts & Dress PaolaTante Betsy Dress Paola

Lots of love from Susan

Fijn om te weten; Jacqueline haar bustewijdte is 95 cm, taille 83 cm en heupwijdte 103 cm bij een lengte van 1.72 m. Mijn lengte is 1.57 m, bustewijdte 112 cm, taille 100 cm en heupwijdte 115 cm.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtuge items en het staat jullie Zo mooi….. ?????‍♀️?
  Ik ga eens checken bij de sale.
  Helaas door 90ns
  En fijne tips

  2 oktober 2019 at 19:45
 • Reply Hannelore

  Wauww!!! Echt?? ***Maakt een dansje***

  2 oktober 2019 at 20:05
  • Reply Corinne

   Bedankt voor het leuke filmpje en de uitgebreide omschrijvingen! Hannelore super gefeliciteerd! ????

   2 oktober 2019 at 20:15
  • Reply Marjon

   Gefeliciteerd!!!

   3 oktober 2019 at 20:50
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaa echt waar????. We hebben al contact gehad???

   5 oktober 2019 at 19:16
  • Reply Patricia Lourens

   Dankjewel voor dit heerlijke verslag. Genietend zit ik op de bank en glimlach terwijl ik lees. Ik ben nieuwsgierig hoe het vest valt 😉
   Liefs Patricia

   4 november 2019 at 20:09
 • Reply Natasja

  Wat een prachtige jurkjes hebben jullie weer geshowd, bedankt dames!

  2 oktober 2019 at 20:38
 • Reply Caro

  En een passessie en een blog geschreven. Natuurlijk ben je dan total loss! Maar you did it lady❤️. En Hannelore: gefeliciteerd?

  2 oktober 2019 at 21:21
  • Reply Happy Susan blogger

   Yesss I did it. Die blogpost was wat teveel van het goede, maar nu is er weer een mooi naslagwerk, waar men makkelijk even kan checken hoe bepaalde modellen vallen???

   5 oktober 2019 at 19:19
 • Reply Marjolein

  Geweldige passessie weer en en hoop inspiratie! Doe nu maar even rustig aan! ?

  Groetjes, Marjolein

  2 oktober 2019 at 22:19
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel ik heb het met liefde gedaan en de passessie was een genot om te doen samen met Jacqueline?????

   5 oktober 2019 at 19:19
 • Reply Wilma Rommelse

  Was weer een heerlijk filmpje. Te leuk en gezellig en je hebt weer veel tijd in de blog gestopt. Dank je wel voor jullie pasvideo en nogmaals deze van de maten. ❤️?

  2 oktober 2019 at 22:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Graag gedaan lieverd en ja was was het weer leuk om te doen samen zo’n passessie maken?????

   5 oktober 2019 at 19:20
 • Reply Annette Elias

  Geweldig lieve dames, het was weer genieten!

  3 oktober 2019 at 03:22
 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds het is 7.37 uur als ik dit typ. Ik ben gisteren meteen om 20 uur naar bed gegaan, ik was total loss. Ik ben uiteindelijk wel pas later gaan slapen en heb samen met manlief een Netflix film in bed gekeken.
  Vanochtend was ik om 6 uur wakker, na een onrustige nacht, ik heb tot nu toe gewerkt aan het plaatsen van links. Zo hoef je maar op de titel van het jurkje te klikken en kom je precies op de juiste plek in de webshop van Tante Betsy.
  Ik heb ook alle foto’s benoemd zodat ze al googlend te vinden zijn als je op de naam van een jurkje zoekt. Ik hoop met dit overzicht te kunnen helpen. Als je tijd hebt (bijna anderhalf uur) kijk dan heerlijk op je gemak naar ons passessie filmpje.
  Ik ga weer offline en hoop met een geleide meditatie nog wat te kunnen slapen. Morgen zijn manlief en ik 12,5 jaar getrouwd en als het even kan zijn we de rest van het weekend in relaxstand.
  Dikke knuffels van Susan??

  3 oktober 2019 at 07:43
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh ja ik zag later dat ik Dress Paola helemaal niet heb benoemd. Ik lig nu nog in bed…ik zal kijken of ik bij deze reactie de afmetingen kan vermelden van de XL die ik op de foto aan heb. ??

   3 oktober 2019 at 07:46
 • Reply Geeske

  Was erg leuk die passessie! Wat een boel informatie geef je weer! Heel handig! Vond het al zo knap een live video. Ik zou ook helemaal gesloopt zijn daarna.
  Ik heb gisteren een Frida jurk kunnen kopen, omdat ik een meevaller had deze week. Ben erg benieuwd wanneer ze komt!!

  3 oktober 2019 at 07:59
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat heerlijk lieverd en leuk om te horen. We hebben het met liefde gedaan en ook deze uitgebreide blogpost heb ik met liefde gemaakt. Geniet van je Frida jurk???

   5 oktober 2019 at 19:24
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat heb ik genoten van jullie blog en wat een leuk team zijn jullie heerlijk om naar te kijken. Van mijn gewonnen kadobon van jou van een tijdje terug ga ik denk ik een zippie jurk bestellen , zodra ik deze binnen heb ga ik hem je natuurlijk even showen. Maar de keuze is niet makkelijk zoveel moois , maar dat gaat vast goedkomen. En fijn om te weten dat een maat L altijd 47 cm is van oksel tot oksel. Ik vind het soms heel moeilijk kiezen omdat bij het ene jurkje de taille veel groter valt dan bij het andere jurkje soms snap ik er niks van die maten bij Tante. Wat een werk heb je weer verzet voor deze blog dank je wel lieve Susan en natuurlijk ook Jacqueline ❤️ Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  3 oktober 2019 at 09:19
  • Reply Happy Susan blogger

   Graag gedaan lieverd ik heb het met liefde gedaan. Zo is het een altijd makkelijk terug te vinden naslagwerk. En de passessie samen met Jacqueline is een feestje om te doen. Geniet heerlijk van je prachtige jurk????

   5 oktober 2019 at 19:26
 • Reply Marjon

  Super leuk weer! Ik ga een en ander nog een goed bestuderen en rustig jullie pasvideo bekijken. Wie weet wat ik toch nog ga bestellen, want was in eerste instantie niet super enthousiast over deze collectie.

  Zo leuk om jullie als voorbeeld te zien, zo tof, inspirerend en geeft zo’n goed beeld. En ook mooi te zien hoe de jurkjes prachtig zijn bij verschillende dames met andere vormen!

  Dank jullie wel lieve dames!

  3 oktober 2019 at 20:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Graag gedaan lieverd. Ja ik was in eerste instantie ook niet enthousiast, maar stiekem heb ik een enorme wishlist??. Succes erme??

   5 oktober 2019 at 19:27
 • Reply Rebelle

  Hannelore, hartelijk gefeliciteerd. Heel veel draagplezier van je nieuwe jurkje!
  groetjes Rebelle

  3 oktober 2019 at 20:50
 • Reply Petra van Schijndel

  Genoten van de passessiefilm en nu weer van dit blog. Gefeliciteerd voor de winnares, ik ben benieuwd wat ze uitzoekt.

  5 oktober 2019 at 10:01
  • Reply Happy Susan blogger

   Leuk om te horen lieverd. Wij vonden het ook weer enorm leuk om te doen??? en ja die blogpost was voor mijn energieniveau niet de slimste actie, maar ze is er????

   5 oktober 2019 at 19:29
 • Reply Jacqueline Aarts

  Mooi met die foto’s erbij, veel werk verzet Susan ?

  11 oktober 2019 at 20:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja het was wel even werk, maar zo is het een mooi naslagwerk geworden met meer duidelijke foto’s. Het was weer heel gezellig gisteren, ik heb genoten. Dikke dankjewel knuffels??

   12 oktober 2019 at 10:22
 • Reply Annette Elias

  Wat een heerlijke foto’s en superbruikbare info! Echt een heerlijk naslagwerk, maar ook eentje waarvan je mondhoeken omhoog gaan krullen. Wat zijn jullie toch leuk! ❤️ Dankjulliewel!

  12 oktober 2019 at 10:44
 • Reply Agnes jongman

  Super leuk je win actie voor de sale van tante Betsy ik ben die dag in de buurt en het zou zo welkom zijn en mijn lieve vriendinnetje kan helaas door haar handicap niet mee maar ga haar verassen met wat moois want Femmelien heeft nog mooie jurkjes voor mij en dan scoor ik iets voor haar , liefs Agnes ?

  21 oktober 2019 at 21:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.