Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Tante Betsy AW2018 dresses giveaway

Tante Betsy AW2018 dresses giveaway

Hey girls vandaag ga ik de Tante Betsy jurkjes van de laatste lichting van de AW2018 wintercollectie, in een overzicht met jullie delen. Zo kunnen jullie aan de hand van mijn foto’s en de afmetingen en mijn maatadvies, makkelijker keuzes maken.

Ik deelde vorige week al diverse jurkjes en afmetingen in meerdere blogposts. Maar alles in een overzicht is veel handiger en een mooi naslagwerk, om online te shoppen. Genieten jullie mee en blijf vooral doorlezen, want ik heb nog een leuke verrassing. Mijn titel verraad natuurlijk al dat het een winactie betreft ;).

Meten is weten

Zaterdag zette ik diverse jurkjes op de foto terwijl het heerlijk nazomers weer was. Je herkent ze aan de blote benen ;). Ik zal meteen even mijn afmetingen erbij vermelden, zo krijg je een nog beter idee hoe de jurkjes bij jou zouden kunnen vallen. Ik draag altijd maat L in de jurkjes van Tante Betsy, mits ze op maat vallen. De afmetingen van een maat L bij Tante Betsy is in de taille normaal 41-42 cm (plat gemeten op het smalste punt), de bustewijdte is standaard 47 cm (plat gemeten van oksel tot oksel), ik kijk eigenlijk nooit naar de heupwijdte (is ook vrij moeilijk in te schatten waar te meten) maar die is zo rond de 51 cm.

De taillemaat is voor mij de belangrijkste maat, aan de hand daarvan kan ik zien of een jurk voor mij op maat valt. Ik heb een flinke buste (85 G) en die pers ik dan ook in een maatje L waardoor de jurkjes even lang uitvallen als iemand die langer en smaller is, ook al ben ik maar 1.57m. Mijn bustewijdte is 112 cm in omvang, taillewijdte is 98 cm en heupwijdte is 114 cm.

Happy Tante Betsy blogger in Tante Betsy Dress Zippie Rain Black

Tante Betsy Dress Betsy Triangle

Vandaag heb ik weer groene benen, ik draag de Jolly Green panty van Apollo (ik maak er altijd een legging van, door de teennaad eraf te knippen). Deze appelgroene panty past mooi bij Dress Betsy Triangle Green, maar een donkere kleur groen past hier natuurlijk ook heel mooi bij.

Deze doorknoopjurk genaamd Dress Betsy Triangle valt in de taille mooi op maat (taille 42 cm in maat L). Bij de buste is de jurk wat krapper (45 cm), maar mijn buste, van 112 cm omvang, past er gewoon in. Net zoals de Betsy doorknoop jurkjes van de eerste lichting (klik om het overzicht te zien van de eerste lichting).

Tante Betsy Dress Betsy Triangle in maat L

Tante Betsy Dress Sterre Triangle

De Triangle print is er ook in Dress Sterre Triangle, een nieuw model welke rechter valt als gewoonlijk. Deze jurk valt mooi op maat in de taille en de oksel tot oksel maat. Maar zoals jullie kunnen zien is dit een recht model en is deze jurk daardoor niet geschikt voor dames met een peer figuur.

Ik had de blauwe gevraagd om aan jullie te laten zien, maar ik zag vrijdag in het magazijn dat die er niet meer is in mijn maat in die kleur. Verderop kun je een foto van mij zien in Dress Sterre Parkeet, zodat je toch een beeld krijgt hoe hij staat.

Tante Betsy Dress Sterre Triangle Black

Tante Betsy Dress Sterre Triangle Green

Tante Betsy Dress Sporty Dot

Vorige week zette ik deze jurkjes al in de spotlights in blogpost Tante Betsy loves polkadots; Dress Sporty Dot & Dress Selma Dot.

Let Op! Dress Sporty Dot draag ik allemaal in een maat kleiner. Ze vallen een maat groter en de afmetingen van maat M komen exact overeen met de normale afmetingen van een maat L. Taillewijdte 42 cm en oksel tot okselwijdte 47 cm, lengte 103 cm.

Tante Betsy Dress Sporty Dot

Tante Betsy Dress Sporty Dot Blue in maat M (valt als maat L)

Ik ben groot fan van de zippie jurken van Tante Betsy. Ze zijn heerlijk comfortabel en zijn van een dikkere stof, zelf vind ik het net joggingstof. Als je zo’n flinke buste als mij hebt (en ook bij wat minder buste) staat het mooi om de rits iets verder open te trekken en er een topje onder te doen. Zo staat het net wat vlotter. Maar heb je niet zo’n flinke buste dan kun je zo’n zippie ook heerlijk hoog gesloten dragen, zoals je kunt zien bij model Kim.

Op de foto’s hieronder heb ik er een onderbroek top onder, ik verknipte een onderbroek tot topje (kijk maar eens naar mijn allereerste live video op mijn Facebook pagina). Maar straks als het wat kouder is, draag ik er een gewoon topje onder.

Tante Betsy Dress Sporty Dot Green in maat M (valt als maat L)

Tante Betsy Dress Sporty Dot Red in maat M (valt als maat L)

Tante Betsy Dress Selma Dot

Zoals ook beschreven in blog Tante Betsy loves polkadots; Dress Sporty Dot & Dress Selma Dot, is dit model niet echt geschikt voor mijn enorme buste. Ik heb deze jurk inmiddels ook al omgeruild voor Dress Sporty Dot Blue. de foto kon je reeds hierboven bewonderen.

Let Op! Ook Dress Selma Dot valt groter en heb ik in maat M gevraagd. Dress Selma Dot afmetingen in maat M (valt als L); Taille 42 cm, oksel tot oksel 47 cm en de lengte 105 cm. En natuurlijk is deze jurk straks bij Tante Betsy in de webshop, in vier kleuren te koop.

Tante Betsy Dress Selma Dot Blue in maat M (valt als maat L)

Tante Betsy Dress Zippie Rain

Zoals ik al schreef ben ik gek op de zippie jurkjes van Tante Betsy en ik ben dan ook enorm blij met deze gave jurkjes die heerlijk comfortabel en warm zijn, ze zijn van een dikkere stof zoals we gewend zijn van de zippie jurkjes. De parapluutjes print is een print waar ik even aan moest wennen en me niet meteen trok, maar wat is hij leuk! In de zwarte print zijn de parapluutjes roze en in de blauwe print zijn ze rood.

Dress Zippie Rain draag ik gewoon in mijn eigen maat L. Let Op! Ze vallen in de taille wel wat ruimer 44 cm ipv 41-42 cm. De oksel tot okselwijdte is 47 cm, de lengte is 102 cm.

Tante Betsy Dress Sporty Rain Blue in maat L

Tante Betsy Dress Sporty Rain Black in maat L

Tante Betsy Dress Selma Rain

Dress Selma Rain is hetzelfde model als de eerder geshowde Dress Selma Dot. Deze jurken vallen een maat groter en kun je het beste in een maat kleiner nemen. Mij valt de jurk te lang en ik heb deze dan ook vrijdag omgeruild voor Dress Sporty Rain Blue die me beter staat.

Dress Selma Rain Blue heb ik in maat M aan, deze valt als een L. Taille 41 cm, oksel tot okselwijdte 47 cm en de lengte is 105 cm.

Tante Betsy Dress Selma Rain Blue in maat M (valt als een L)

Close-up van Tante Betsy Dress Selma Rain Blue

Tante Betsy Dress Selma Rain Black

Tante Betsy Dress Pepper

Deze effen zippie jurk Dress Pepper Gold draag ik in een maat M. Deze valt als een maat L, taille 41-42 cm en de oksel tot okselwijdte 47 cm, de lengte is 103 cm.

Let op effen jurkjes tekenen meer af en veel dames kiezen dan toch liever hun eigen maat zodat hij wat ruimer valt. Ik heb toch gekozen voor maat M en vind dat de jurk, met mijn panty hoog opgetrokken onder mijn buste, toch mooi valt. En in maat M is hij ook een betere lengte voor mij.

In de Live on Facebook pas sessie samen met Jacqueline konden jullie me zien in maat L, omdat ik daar mijn panty niet goed omhoog had getrokken tekende hij flink af.

Tante Betsy Dress Pepper Gold in maat M (ipv L)

Dress Pepper is straks in de webshop van Tante Betsy in vijf kleuren te koop, naast rood en zwart is hij ook te koop in groen en blauw. Leuk met de contrasterende strepen op de mouwen en de gestreepte boorden bij de mouwen en de hals. Dit geeft de jurk een sportief uiterlijk, maar ook meteen een heerlijke retro look.

Tante Betsy Dress Pepper Red & Tante Betsy Dress Pepper Black (verkrijgbaar in vijf kleuren)

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

Dress Lola Vintage Deer valt wat kleiner lees ik bij diverse Tante Betsy verkooppunten, maar ik heb haar gewoon in mijn eigen maat L aan. In de oksel tot okselbreedte is de jurk smaller dan normaal 44 cm ipv 47 cm. Maar mijn buste met 112 cm omvang past er gewoon in. Ik heb de jurk al gedragen en daardoor is de jurk al wat wijder in de taille geworden. De lengte is 101 cm.

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer in maat L

Tante Betsy Dress Lemonade Foxy

Bij dit Lemonade overslagmodel hoef je geen topje te dragen. Deze jurk blijft heel mooi zitten in de halslijn, maar je zou hem natuurlijk zelf wat gewaagder kunnen maken.

Dress Lemonade Foxy valt mooi op maat, ik draag hem in maat L; taillewijdte 41 cm en oksel tot okselwijdte 47 cm, lengte 101 cm. Natuurlijk is deze print er ook in meerdere kleuren, deze is er in blauw, rood en groen.

Tante Betsy Dress Lemonade Foxy Blue in maat L

Je kunt bij Tante Betsy model Kim zien hoe hij valt bij een kleine buste. Ze heeft trouwens Clumpy’s laarzen aan in model Roos. Ik draag blauwe Sendra laarzen met een ronde neus.

Tante Betsy Dress Lemonade Foxy Blue

Tante Betsy Dress Bibi Foxy

Dress Bibi Foxy heeft ook een prachtige halslijn, het Bibi model heeft een mooie ronde hals. Ik draag deze jurk ook gewoon in mijn eigen maat L. De afmetingen komen overeen met een normale L, taillewijdte 42 cm, oksel tot okselwijdte 47 en de lengte is 102 cm.

Tante Betsy Dress Bibi Foxy Red in maat L

Tante Betsy Dress Zoe Retro

Dress Zoe Retro draag ik ook in maat L, een model met een vrij diepe hals. Deze jurk is in maat L smaller in de taille, 38 cm ipv de normale 41-42 cm. De bustewijdte is wel 47 cm wat de normale afmeting is in maat L, de lengte is 103 cm.

Niet iedereen kan deze diepe halslijn hebben, maar ik heb ook al dames gezien met een kleinere buste die een maat kleiner hebben genomen en het prachtig staat.

Dress Zoe Retro Green in maat L (valt wel smaller in de taille)

Dress Zoe Retro Red in maat L (valt wel smaller in de taille)

Tante Betsy Dress Victoria Retro

Dress Victoria Retro valt netjes op maat en draag ik gewoon in maat L. Het Victoria model is er ook in de print Square Rose van de eerste lichting (klik om daar het overzicht van te zien). Taillewijdte 41 cm, oksel tot okselwijdte 48 cm, lengte 101 cm.

Ik heb Dress Victoria Green met het verkeerde maatlabel (te zien in de live passessie) omgeruild voor Dress Victoria Retro Black. Ik had eigenlijk het Zoe model in het zwart gewild, maar die was er niet meer in mijn maat.

Tante Betsy Dress Victoria Retro Black in maat L

Tante Betsy Dress Wen Retro

Dress Wen Retro Black heb ik al niet meer, die heb ik omgeruild en kan ik ook niet meer opmeten (helemaal vergeten dat te doen), ik heb er ook geen outfit foto van gemaakt (so blonde).

Maar ik liet hem wel tijdens de Live on Facebook pas sessie zien en ik weet dat deze jurk netjes op maat viel. Deze foto is daarom ook van slechtere kwaliteit. Kijk anders nog eens op mijn Facebook pagina de pas sessie en daar komen alle jurkjes nog eens langs met maatadvies.

Tante Betsy Dress Sterre Parkeet

Zoals ik al bij Dress Sterre Triangle vermeld heb is dit een rechter model als gewoonlijk. Je kunt zien hoe Dress Sterre Parkeet  in maat L, bij mij valt met een heupwijdte van 114 cm en dat kan heel goed. De jurk valt netjes op maat, taille 41 cm en oksel tot okselwijdte 47 cm, lengte 98 cm. Zoals je kunt zien én lezen valt de jurk korter.

Tante Betsy Dress Sterre Parkeet Black in maat L

Tante Betsy Dress Mila Parkeet

Zoals ik al in het Live on Facebook filmpje vertelde moest ik wennen aan deze parkietjes print. Maar wow wat is deze mooi, die Tante van ons ontwerpt prachtige printjes. Dress Mila was er al eens in de wintercollectie van 2016, deze Mila is wel niet met dubbele stof zoals toen.

Ik vind Dress Mila Parkeet me prachtig staan en draag deze jurk gewoon in maat L. En valt netjes op maat; taillewijdte 41 cm, oksel tot okselwijdte 47 cm en de lengte is 101 cm.

Tante Betsy Dress Mila Parkeet in maat L

Deze halslijn gaat bij mij wel wat dieper zitten als ik hem wat langer aan heb tegenover het Lemonade model ;).

Tante Betsy Dress Mila Parkeet in maat L

Dress Auntie Little Dot

Dress Auntie little dot red draag ik ook gewoon in mijn eigen maat, maat L. De taille wijdte is 41 cm en de oksel tot oksel wijdte is 47 cm (dus de normale afmetingen voor een maat L), de lengte is 102 cm.

De pixel rose print op de jurk is een strijkprint en deze komt ook terug op de mouw. De mouwen zijn mij wel iets lang, ik ben dan ook maar klein ;).

Dress Auntie Little Dot Red in maat L

Dress Sports

Ik heb Dress Sports Red in maat L, maar hij valt wel ruimer. Hij is ruimer in de taille en in maat L is dat 44 cm ipv 41-42 cm, wat normaal is voor een L. Dit is natuurlijk dan ook in andere maten het geval, dat hij ruimer valt.

Bij een effen jurk kan het ook wel fijn zijn dat hij wat ruimer valt in de taille en daardoor minder aftekent. Oksel tot okselwijdte is 49 cm en de lengte is 102 cm.

Tante Betsy Dress Sports Red in maat L

Dress Skippy Nicky Velours

Let Op! Dress Skippy Nicky Velours heb ik in maat M aan en deze valt een maat ruimer. De lengte is 101 cm. Echt een heerlijke comfortabele jurk in knuffelzachte Nicky Velours kwaliteit, echt zo’n jurkje om in te wonen.

Ik heb de jurk al gedragen en heb er zelfs in geslapen en als ik hem nu nog eens opmeet lijkt hij als een XL te vallen. Maar dat kan dus ook komen omdat hij uitgerekt is naar mijn goedgevuld lijf, alle jurkjes zijn bij mij na het dragen 44 cm in de taille en in de bustewijdte zijn ze ook veel ruimer geworden. Na een wasbeurt nemen de Tante Betsy jurkjes weer hun oorspronkelijke vorm aan.

Dress Skippy Nicky Velours Black in maat M (valt als L)

Dress Skippy Nicky Velours Black in maat M (valt als L)

Dress Skippy Stripe Nicky Velours Blue

Als alles goed gaat komt morgen de laatste lichting van de wintercollectie online in de webshop van Tante Betsy. Ja je leest het goed!
En ik mag van die lieve Tante van ons een jurkje weggeven van de AW2018 wintercollectie. Zoals jullie wellicht al hebben gelezen, was ik samen met een aantal bloggers en Tante Betsy girls vrijdag op de High Tea bij Tante Betsy en toen kwam ze met dat idee. Ik vind het altijd leuk om jullie te verrassen en te verwennen en vond het een strak plan.

Wat moet je ervoor doen om kans te maken op een Tante Betsy jurk naar keuze:

 • Mijn happy Tante Betsy blog volgen via WordPressBloglovinFacebook en/of Instagram.
 • Like de Tante Betsy Facebook pagina en/of de Instagram pagina van Tante Betsy.
 • Laat een leuke gezellige reactie achter welke jurk je graag zou willen winnen uit de webshop van Tante Betsy .
 • Je mag op drie plekken mee doen en een kansje wagen, ik geef wel maar één jurk weg (nou ja Tante Betsy ;)).
 • Delen van de winactie is lief en wordt erg op prijs gesteld, zo leren nog meer dames mijn happy Tante Betsy blog kennen.
 • De winactie loopt t/m zondag 14 oktober. Op maandag 15 oktober maak ik hier op mijn happy Tante Betsy blog de winnares bekend.

Tante Betsy AW2018 dresses giveaway

Lots of love from Susan

* Alle getoonde Tante Betsy jurkjes heb ik ontvangen voor mijn blog. Deze jurkjes zul je ook in outfit posts terug gaan zien, waar ik wat meer over de jurkjes vertel of bijvoorbeeld een leuke combinatie laat zien.

Klik op deze link voor het overzicht van alle jurkjes van de eerste lichting.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

185 Comments

 • Reply Jelka

  O, ik durf bijna niet weer mee te doen, na het geluk van de afgelopen tijd voor mij. Maar er staat er nog één hoog op m’n wensenlijstje, die er in een andere webshop niet meer was in mijn maat…
  Dus ik ga tóch weer een kansje wagen. Wieweet is dit gewoon mijn maand! ?
  Ik zou héél graag de lemonade foxy aan m’n kast toevoegen. Liefst in blauw, maar groen vind ik ook mooi!
  Ik ga toch weer lekker duimen. ???

  8 oktober 2018 at 19:44
  • Reply Lineke

   Wat een leuke actie weer! Als ik zou winnen (ik win nooit iets, maar wie weet..) zou ik heel blij zijn met de Dress Pepper in Blauw in maat M.
   Nu duimen! Fijne dag Susan!

   9 oktober 2018 at 13:48
  • Reply Renate van der Mooren

   Lieve Susan, jij bent mijn tweede kans vanavond op het gouden pepertje. Zou het dan misschien?? Twijfel nu alleen wel over de maat; dacht een L nodig te hebben, maar lees nu dat jij zelfs in de M past…maar dat is van latere zorg.
   Veel succes met je superleuke blog!

   9 oktober 2018 at 22:08
  • Reply Ramona

   Hoi Susan. Wat een prachtige actie! Ik ben zeer gecharmeerd van de Selma dot. En dan de rode of de gtoene in maat L. Nu maar duimen! Fijne zondag. ?

   14 oktober 2018 at 07:27
  • Reply Carmen

   Wat een kei-leuke active. De Selma Rain in Blue maat L gaat weer topper worsen.

   14 oktober 2018 at 18:10
 • Reply Godelieve

  Oooh wat zijn ze weer leuk! Bij de webshops greep ik net naast de Selma Rain in mijn maat, dus morgen ga ik er voor klaar zitten ?
  De Zoe Retro Red jurk zou ik graag willen winnen (in een M), om mijn werk in een mannenwereld iets fleuriger te maken!

  8 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Wilma

  Hoi Susan! Wat laat je het ons toch duidelijk zien! Alle jurkjes laten zien met zelfs de maten erbij! Heel fijn! En wat is het superlief dat tante een jurkje weg wil geven! Zo te zien en lezen hebben jullie een hele toffe dag gehad! Zag er heel gezellig uit! Natuurlijk doe ik weer mee en ga misschien voor een pepper dress, echt een winter jurkje! Succes met de actie! Knuf!

  8 oktober 2018 at 19:46
 • Reply Heidi

  O wat een berg info. Dank je wel. Maakt t allemaal heel overzichtelijk. Morgen he? Lekker shoppen dan dus. En alleen het kijken ernaar is al fijn. Alle nieuwe jurkjes op een rij. Heerlijk. En met de winactie doe ik zeker weten mee. Ik wil heeeeel graag Mila Foxy winnen in de roze kleur ???

  8 oktober 2018 at 19:46
 • Reply Marijke

  Genoten van je filmpje en de duidwijkw uitleg nu ook weer… wat is t toch moeilijk om te kiezen… mocht ik winnwn dan zou ik denk ik heel graag een velours jurkje willen.. Ik moet in november geopereerd worden, en ik verwacht een lange herstel periode. Ik zie mezelf al heerijk op de bank liggen in dit ongetwijfeld zalige jurkje?

  8 oktober 2018 at 19:48
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Oh wat heerlijk makkelijk weer zo’n overzicht! ? Het liefste zou ik zelf ergens gaan passen, maar zoals je weet hebben maar heel weinig winkels mijn maat op voorraad… Ik doe graag mee met de winactie en wel voor een Foxy. Ik ben er nog niet helemaal uit welk model, zowel de Bibi (heb ik in een andere print) als de Lemonade (heb ik wel eens gepast in een andere print) kan ik hebben, dus dat wordt een muntje opgooien ☺️
  Veel liefs,
  Daphne

  8 oktober 2018 at 19:49
 • Reply Sylvia W

  Wauw Susan (sorry dat ik daarmee binnen val) maar wat heb je ook een gave boots aan! Wat zit er op de bovenkant van de zwarte? Wat een mooie blog heb je weer gemaakt, wat een werk maar wat een mooi duidelijk overzicht zo bij elkaar. De hele collectie is waanzinnig, het is hier nog steeds een hoop ohhh wat leuk, oohhh wat mooi! Super lief dat je samen met Tante Betsy weer 1 van ons gelukkig gaat maken met een groot vreugde dansje! Ik waag graag een win kans voor de Sporty Dress Dot in het Rood! (maat L? omdat jij er bij zet deze valt een maatje groter 😉 Hele fijne avond knuff x

  8 oktober 2018 at 19:52
 • Reply Mirna

  Hoewel ik eigenlijk al helemaal verliefd ben op de komende zomercollectie heb ik nog wel een paar wens jurkjes. Het zou een leuk kadootje zijn voor Mn 50ste verjaardag .., ik zou het hertenjurkje toch wel graag toevoegen aan Mn collectie… dit omdat hij zo verrassend mooi is ?

  8 oktober 2018 at 19:53
 • Reply Marjon

  Hai Susan,
  Fijn weer zo’n overzicht! Echt heel handig, zeker aangezien ik ook maat L draag! Dank je wel voor het meten en delen!
  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn top wens jurk is de Dress Pepper Gold. Super jurk, super kleur!
  Ik kan niet wachten tot het online is!

  Liefs,
  Marjon

  8 oktober 2018 at 19:54
 • Reply Windy

  Ik vind het zo fijn dat jij steeds zo uitgebreid verslag doet voor ons Susan. Echt super! Dankjewel daarvoor.
  Gaaf dat tante Betsy een jurkje weg geeft. Past precies in de abundance periode waar ik in zit. Ik vraag nooit om hulp. Lekker handig als je hulpbehoevend bent haha. Maar deze week besloot ik om ook eens te gaan geloven in abundance en besloot ik dat ik het waard ben om dat ook te ontvangen. Uit het niks bood iemand iets aan waar ik al zolang tegenaan aan het hikken was. Gewoon zomaar. Super fijn. Nou ja, ik wijd een beetje uit lol. Maar ik doe dus heel graag mee met de winactie en dan voor de dress pepper in de kleur groen in een maat M. Een groen jurkje ontbreekt nog in mijn kast en dit sportieve model past helemaal bij mij.
  X Windy

  8 oktober 2018 at 19:56
 • Reply Giny van t Klooster

  En wat is het toch weer fijn om de jurkjes te zien terwijl jij ze draagt! Voor mij is het dan echt makkelijker om mijn maat te kiezen. Ik doe natuurlijk mee met de winactie en ga voor de skippy nikky velours jurk . Die heb ik al in het echt gezien en hij lijkt me echt heerlijk om te dragen. Idd een echte woonjurk?. Blijft een feestje om je blog te lezen. En om de tante jurkjes te dragen.

  8 oktober 2018 at 19:56
 • Reply chucky1012

  Wat een leuk berslag had je vrijdag van het leuke en gezellige dag uit ?
  Jij hebt ook vandaag heel goed de maten in centimeters uitgelegd.
  Mooie items. Mijn favoriet is de https://www.tantebetsy.com/nl/dress-betsy-gardenia-red.html maat 2xl en daar zou ik dolgrasg mijn Tante Betdy collectie want budget heb ik niet om iets moois te kunnen shoppen…
  Ik waag graag een kans…
  Ik like, volg en laat reactie’s achter…
  Dank je dat jij zoveel aan jou volgers en lezers denkt die van T.B. items houden…

  Bl.: chucky1012

  WordPress: Homedapicturemania Sao Nonac

  Fb.: Ike Hassankhan

  Insta.: @chucky1012

  Xoxo

  8 oktober 2018 at 19:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ik heb je tweede reactie net verwijderd. Je had die opnieuw gepost omdat de eerste niet was doorgekomen. Maar dat was ivm de link die je gedeeld hebt, daar selecteert hij op en die moet ik dan apart goedkeuren. Net zoals je tweede reactie hihihi. Maar ben nu weer thuis en heb die tweede dus verwijderd dan weet je dat 😉 Knuff!

   9 oktober 2018 at 20:54
 • Reply Elke ell

  Wat een leuke blog weer en hoe handig dat je alle maten bij de jurken zet! Dankjewel daarvoor want het helpt me echt wel. Graag zou ik meedoen aan de actie en de Tante Betsy Sporty Dot loopknit Blue willen toevoegen aan mijn collectie. Wie weet heb ik geluk deze keer dus mijn ??Up for me ☘️☺️

  8 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Ina Sloot

  Oh wat een werk heb je er weer van gemaakt! Maar vind het zo fijn en handig I’m de afmetingen bij de hand te hebben in één overzicht! Ontzettend bedankt weer hiervoor!! En elke keer zie ik weer andere leuke hebben-jurkjes! ? want de foxy … de vosjes dus is ook wel heeeeeel erg gaaf!! Wie weet kan deze mijn kast ook nog vinden met je geweldige winactie!! Liefs, xx

  8 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Ilse Mara Peach

  Ooooh, wat zijn ze allemaal mooi ???En wat staan ze je leuk. Moest ik winnen, kies ik voor de Dress Skippy Nicky Velours in het zwart, maatje XS of S, omdat ie er zo heerlijk comfy uitziet. ???

  8 oktober 2018 at 19:57
 • Reply Joyce Jagerman

  Lieve Susan,
  Nu ga ik een kansje wagen voor mezelf! Vorige keer voor mijn dochters, maar die kabouters vragen we wel aan de Sint ?
  Ik zou erg graag de blauwe parapluutjes jurk willen winnen! De dress zippie rain dus, wauw op slag verliefd ☂️
  Liefs Joyce

  8 oktober 2018 at 19:58
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd, wat ben je toch een fantastisch “uithangbord” voor Tante! Ik val in herhaling, maar de jurkjes staan je stuk voor stuk geweldig en het enthousiasme waarmee je over de jurkjes schrijft, maakt gewoon dat ik ze allemaal wil hebben ?… maar ja, dat gaat natuurlijk niet (ook al doe ik hard mijn best en heb ik van deze wintercollectie inmiddels alweer zo’n 18 stuks gekocht, voornamelijk jurkjes, maar ook 2 rokjes, een hoodie, een shawl en een wollen vest – ik ben nou eenmaal fan ?). Ondanks dat ik dus wel goed in de jurkjes zit, waag ik toch heel graag een kansje…. en wel voor de Mia Vintage Deer in maat L. Dit printje kon niet direct mijn hart stelen, maar het is ècht liefde op het 2e gezicht geworden. De print is prachtig, maar ik ben ook weg van de kleurstelling, een heerlijk herfst-/winterjurkje!

  Dank je wel voor alle informatie, echt heel fijn om te weten, dat je een item in de juiste maat bestelt!

  Dikke knuffel, een hele fijne avond en tot morgen weer ????

  8 oktober 2018 at 19:59
 • Reply Ellen Wijnands

  Wat een heerlijke blog heb je toch en wat valt er toch weer veel te kiezen. Voor mij springt de red auntie little dot er echt uit. Zo’n jurkje waar je meteen verliefd op vent. Staat jou overigens echt prachtig. Ik loot graag mee voor deze in maat xxl. Superleuke actie!

  8 oktober 2018 at 20:00
 • Reply Jacqueline

  Wat een heerlijke blog weer en wat leuk dat je van tante een jurkje mag weggeven. Mijn wensjurkje is toch echt de selma dots en ik denk in het groen en dan maak ik hem zelf een stukje korter. Dat staat net even wat pittiger ? vind ik. Groen is echt mijn kleur! Alhoewel tijdens de passessie ik zeer verrast was Dior het jurkje pepper. Die staat jou in maat m ook veel mooier als de L die je tijdens de live sessie aan had. Mijn zoontje (4 jaar) zei meteen: Oh mamma, een gouden jurk, die is mooi ?. Inmiddels hebben manlief, moeder en schoonzus de live sessie ook bekeken en die vonden de pepper gold ook allemaal mooi, haha.

  8 oktober 2018 at 20:02
 • Reply Hannelore

  Oefff…wat leuk! Je hebt ook bijna dezelfde maten als ik! Ik ben ook maar. 1.58 en heb cup 85 E…
  Nu weet ik zeker dat de jurk lola vintage deer (hertenjurk) die op mijn wenslijst staat ook mij goed zal passen. Superleuk jouw blog…!

  8 oktober 2018 at 20:03
 • Reply Feodora

  Oh wat leuk. Even zitten re twijfelen welke ik nou het liefst de selma rain. Voormij weer eens een andere model.

  8 oktober 2018 at 20:05
 • Reply Maria Louisa

  Superhandig alle maten erbij, dan heb ik alvast een beetje een idee voor als morgen alles online komt. Wat een lieve tante toch weer. Ik zou heel graag een zippie winnen van de wintercollectie, ik twijfel tussen de rain of zo’n geweldige stippenprint. Er is weer zoveel moois en ook voor de komende zoner heb ik mijn lijstje al gemaakt.

  8 oktober 2018 at 20:06
 • Reply Nielke

  Hi lieverd,

  Wat een heerlijk overzicht met mooie jurkjes, fijn weer! Ik wacht altijd even op jouw sessies, want heb dezelfde boezem als jij hihi.
  Ben verliefd op de sterren groene jurk (die zonder knoopjes) en de retro victoria black, zoooo leuk! Heb ook echt geacht op deze lichting, die past het beste bij mij. De zippie met parapluutjes is ook verrassend leuk en natuurlijk de sport, gaaf!
  Tja dat wordt kiezen. Of gewoon allemaal haha. Nou we gaan er maar eens heel hard voor werken, da zien we wel hoe ver we gaan komen.
  De eerste wordt in ieder geval de retro victoria black, mijn model en toffe print. Zin in!!Dank je wel voor je fijne blog en foto’s!
  Dikke zoen

  8 oktober 2018 at 20:07
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Top zeg Susan dit overzicht(of misschien toch niet???)Maar wat een dotje is Tante toch?…en laat ik nou dol op de dotjes zijn,blauw of zwart,blauw of zwart…ik kan niet kiezen dus waag ik graag een kansje voor een extra dotje???

  8 oktober 2018 at 20:07
 • Reply Grietje Bloemsma

  Wat leuk om te zien hoe al die jurkjes bij jou staan! Dit geeft een goed beeld en helpt mij altijd goed om een keus te maken. Ik zou graag de dress pepper black of red winnen in een L. Ze zijn mooi in hun eenvoud.

  8 oktober 2018 at 20:10
 • Reply Anne

  Wat fijn, weer zo’n duidelijke en uitgebreide review! Heel handig, dankjewel! ? Ik ben net zo ‘groot’ en dan staat echt niet ieder jurkje. ? Dus met je review weet ik weer welk jurkje ik graag wil!
  Ik doe heeeel graag mee met de winactie maar dan voor mijn moeder. Omdat ze pas haar enkel gebroken heeft en voorlopig nog wel in het gips zit, kan ze maar weinig kleding goed aan. Maar, jurkjes kunnen nu perfect! Omdat ze nu goed baalt gun ik haar heel veel ‘happiness in a dress’. ?❤️ En dan het liefste de foxy Lemonade want ze heet Vos met haar achternaam. ?

  8 oktober 2018 at 20:10
 • Reply Jessica van der waal

  Wederom super leuke actie. En weer een leuk blog!
  Ik zou heel graag Skippy Nicky Velours L in het zwart willen winnen. Lijkt me een heerlijk najaars en winterjurkje! ?

  8 oktober 2018 at 20:10
 • Reply Joyce Siemons

  Wooow Susan wat staan de jurken je toch geweldig? heel fijn alle beschrijvingen en maten! ?

  8 oktober 2018 at 20:14
 • Reply Trees schoon

  Lieve suzan, weer genoten van je blogverslag… zo heerlijk om alles te lezen.. neiuwsgierig naar de jurkjes en de maten om zo een beeld te krijgen hoe ze vallen… lief van tante om weer een jurkje te verloten. Ik doe heel graag mee voor het jurkje met de hertjes.. i love it…

  8 oktober 2018 at 20:15
 • Reply Ingeborg Dekker

  Super fijn weer om alles in een overzicht te zien.
  Haha maakt me ook gelijk hebberig met al die leuke en mooie jurkjes op een rij.
  Ik heb nog een 4 tal jurkjes op mijn verlanglijstje staan.
  De groen dress betsy triangle staat op nr 1.
  Dus hopelijk win ik die in v.d maat xl.
  Dan ga ik nog sparen voor een foxy en zippy dress ?

  8 oktober 2018 at 20:17
 • Reply Peggy van den Yssel

  ??? om comfortabel de weken door te komen….
  (al 4 weken plat met een hernia)
  Zou Dress Skippy Nicky Velours L in blauw gestreept, daar zeker bij helpen!???

  8 oktober 2018 at 20:18
 • Reply Anne Filden

  Hoi Susan,

  Wat lief van Tante dat je een jurkje mag weggeven. Helaas ben ik zo’n suffe muts die slecht is in namen onthouden. Niet alleen van mensen, maar ook van de Tante Betsy jurkjes. Zo blij dat het geen quiz is. Zou de 1e ronde niet eens halen. Ik houd het daarom op een beschrijving. Mijn keuze zou vallen op een jurkje met een ronde hals of een overslag en dan zal daarna de keuze gemaakt worden of het jurkje nog in mijn maat te verkrijgen zou zijn. Vind de retro erg leuk en de parkietjes. Die heb ik lang geleden al op mijn telefoon opgeslagen. Nu stiekem een beetje gaan hopen…..

  8 oktober 2018 at 20:19
 • Reply Gonda

  Elke keer is het een feest om jouw blogs te lezen. Ik zou heel graag een prachtig jurkje van Tante Betsy willen toevoegen aan mijn collectie Tantes. Ik zit op dit moment al enige tijd thuis door een burn-out, vanaf volgende week zal ik weer voorzichtig aan beginnen met het oppakken van mijn werk. Zo’n prachtige Tante zal deze vervelende periode wat op vrolijken en zo kan ik weer stralen op mijn werk ?.

  8 oktober 2018 at 20:21
  • Reply Gonda

   Helemaal vergeten aan te geven welke jurk ik graag zou willen hebben. De Tante Betsy Dress Sporty Dot in het blauw maat xs of de Tante Betsy dress Sterre Triangel in het groen maat s ?

   8 oktober 2018 at 21:55
 • Reply esther messing

  Wow, wat een duidelijke blog heb je er weer van gemaakt. Fijn hoe je altijd weer alle afmetingen erbij zet. Zo wordt het voor ons een stukkie makkelijker om de juiste maat te kiezen. En wat zijn er toch veel mooie jurkjes. Dat is echt keuzestress. En wat tof dat je weer een jurkje mag weggeven. Ik heb vrijdag al een jurkje gewonnen en heb al meer geluk gehad dus ik doe deze keer niet mee. Maar ik weet zeker dat je iemand heel blij gaat maken met een tof jurkje. Liefs Esther

  8 oktober 2018 at 20:21
 • Reply Gerda

  Wat ontzettend leuk en praktisch, dit overzicht.
  1 jurkje heb ik al. De auntie dot red…helemaal blij mee!
  Maar nu zag ik nog een mooie! En die zou ik graag winnen…de dress pepper en dan de rode, of misschien wel de groene…moeilijke keus…en nu maar hopen dat ik die moeilijke keuze moet maken???

  8 oktober 2018 at 20:23
 • Reply suze

  Je hebt alles weer lekker overzichtelijk gemaakt voor ons
  Ik doe graag mee met de winactie en zou dan gaan voor de groene triangle in doorknoopmodel
  Ik wens iedereen heel veel succes

  8 oktober 2018 at 20:24
 • Reply Hennie Rijnders

  Lieve Suzan, ik doe graag mee met de actie, ik wil nog graag de gele square rose maar ook de pepper die morgen komt knipoogt naar me. Lief van tante dat er een jurkje verloot wordt. Fijne avond? Hennie

  8 oktober 2018 at 20:27
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Wauw, Susan, wat een werk weer. Zo’n mooi overzichtelijk naslagwerk, en in voor mij de juiste maat?. Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik heb gewacht op alle jurkjes van deze najaarscollectie en heb nu dan een echt prioriteitenlijstje gemaakt?. Ik zou voor nu heel heel heel heel graag de DRESS MIA PIXEL ROSE GOLD in mt L willen winnen.
  Een keer een andere kleur in mijn kast of natuurlijk aan dan roze/rood?. Lieve groetjes, Rebecca

  8 oktober 2018 at 20:27
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke informatieve blog weer. Zo maak je het ons weer een stukje makkelijker om te beslissen. Mijn wishlist is nog niet af ,maar de Deer jurk staat hoog in de top. Zit ook met smart te wachten totdat hij in de webshop komt met de mooie warme leggings. Na vandaag goed nieuws uit het ziekenhuis te horen hebben gekregen. Ga ik me snel verwennen met een mooi jurkje. Mag nu over 3 mnden pas terug komen. Dit alles maakt mij al een gelukkig mens en gun ik het iedereen die jet verdient. En wat een ontzettende lieve Tante heb jij die dit belangeloos tewerk stelt. Dit maakt het leven een stuk mooier om iemand te zien genieten in die mooie creaties van Tante. Ik wil iedereen heel veel succes wensen. Mijn dag kan niet meer stuk❤❤❤

  8 oktober 2018 at 20:27
 • Reply Jolanda

  Natuurlijk waag ik weer een kansje voor een mooi tante betsy jurkje. Een mooie zippie met dots in het blauw of rood staat hoog op mijn verlanglijstje. Altijd leuk om te zien hoe de jurkjes bij verschillende mensen staan. En die afmetingen maken het ook makkelijker om de goede maat te kiezen.

  8 oktober 2018 at 20:27
 • Reply Ilona Canninga

  De Lola vintage dear ik wordt zo vrolijk van deze print en o zo mooi te combineren met geel, groen en oranje eens wat anders dan Mijn normale blauw en rose.

  8 oktober 2018 at 20:28
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat een jurkenpracht weer! Bedankt voor alle foto’s en maten. Ik doe graag mee voor..oei, nu wordt het lastig..ik heb er een paar waar ik verliefd op ben;de Selma Dots, de Pepper gold, de Lola vintage deer of een sporty dress. Eerst maar even duimen..

  8 oktober 2018 at 20:28
 • Reply Saskia P

  Respect voor al die tijd die je weer in dit blog gestopt hebt, het ziet er zo leuk uit en het is zo heerlijk handig bij het shoppen.
  Ik zie nog genoeg leuke jurken, maar de hertenjurk zie ik helemaal zitten, lijkt een beetje buiten m’n comfortzone, des te meer reden om het gewoon aan te trekken. Hartstikke leuk!

  8 oktober 2018 at 20:30
 • Reply Petra Leferink

  Wauw!!! Wat een lange blogpost! En zoveel info over alle jurken!!! Er zitten echt weer wat pareltjes tussen!!! Ik zou nog heel graag een sporty zippie dots of een “knuffeljurk” (nicky velours) toevoegen aan mijn collectie. Dus doe ik graag weer mee!!!!

  XxxxX Peet

  8 oktober 2018 at 20:30
 • Reply Elly Gerritsen-Reimes

  Oh wat zou ik graag eens zo’n prachtige Tante Betsy jurk proberen. Ben dit weekend zo leuk bekend geraakt met de grotere maten van Tante Betsy. Mocht ik winnen dan ga ik graag voor de Dress Victoria Retro Black in de maat xxxl? Mt 50

  8 oktober 2018 at 20:31
 • Reply Cora

  Stuk voor stuk super mooie jurken <3 Boven aan mijn lijstje zal de Betsy of Bobbie dress staan. Maar de Dots is ook super! Eerst maar eens zien te winnen 😛

  8 oktober 2018 at 20:31
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Pffff dit overzicht is echt niet goed voor mij haha! Wat een mooie jurkjes heeft Tante toch gemaakt en je hebt ze allemaal heel mooi op de foto gezet Susan!! Ik denk dat ik voor de vosjes of de parkietjes ga…. of toch het hertenjurkje of de nicky velours… nou dat kiezen zal nog een hele klus worden! Ik dacht dat ik alleen de retro leuk vond (die komt er zeker), maar er komen steeds weer leuke jurkjes bij. Succes iedereen, liefs Jacqueline

  8 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Anita

  Wat lief van Tante!!
  Ik doe super graag mee.
  Wel moeilijk kiezen hoor.
  Vind de velours en de retro Victoria het mooiste.
  Wat een super leuke actie weer met heerlijke jurkjes!!

  8 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Germa vd kolk

  Hiiii Susan! Ik lees bijna dagelijks je blog. Heerlijk om na het eten met een kop koffie op de bank te ploffen en me te verlekkeren aan alle beauty ‘s die je showt. Leuk die uitgebreide informatie en maten! Je bent er maar druk mee!!! Je bent een goede promotor… Want zelfs jurkjes waar ik in eerste instantie niet helemaal weg van ben, ga ik passen in de winkel hier in de buurt om te kijken of het toch wat voor me is.
  .hihi….
  Weet je…. Ik zou dolgraag een zippie dotjes verwelkomen…Ik zal de jurk met veel plezier dragen en tijdens mijn werk patiënten opvrolijken met deze leukerd.
  Liefs van mij

  8 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Ria

  Hoi, leuk overzicht weer! Tante mag blij zijn met zo’n levende etalagepop ? Mocht 1 jurkje kiezen van deze lichting en koos de blauwe dress pepper in maat L. Heb die enkel nog maar gepast maar nu lees ik dat jij er maat M in genomen hebt… hoop dat ik nu geen spijt krijg van de L… doe graag mee met de winactie voor deze jurk in rood, groen of zwart (kleuren zijn allemaal even leuk) of de zippie sports in een leuk kleurtje. Lieve groeten, Ria

  8 oktober 2018 at 20:34
 • Reply Brenda

  Wauw weer zo een fantastische winactie waar ik graag aan mee doe.
  Ik ben dit seizoen gevallen voor de modellen bobby en selma. Inmiddels heb ik dress selma rain in het zwart gekocht waar ik helemaal vrrliefd op ben. Dus ik zou graag de dress selma dots in het zwart willen winnen.

  8 oktober 2018 at 20:35
 • Reply Botsy

  Leuk leuk leuk! Al die jurkjes op een rij, geweldig! Ik ben helemaal weg van de parkeet print en de vosjes vind ik ook erg mooi. Maar die vallen voor mij denk ik net wat te kort. Dress Betsy Triangle Green lijkt iets langer, maar zag daar even geen lengtemaat bij staan. Denk wel dat het de triangle wordt, van de parkeet heb ik het shirt al besteld, komt morgen binnen: jeej! 😀 Misschien de rok er nog bij en dan maak ik de “jurk” voor mezelf wat langer ;-).

  8 oktober 2018 at 20:37
 • Reply Peet

  Tjemig Susan!
  WAT een werk weer om alles er weer gestroomlijnd op te krijgen.
  Ik vind heel jurkjes jou erg leuk staan maar de Selma’s vind ik echt wat te lang…?
  Als je die houdt voor jezelf dan zou ik zeggen, de schaar erin en wat korter (laten) maken ?.
  Enne… mis ik nou de Wen retro? Of hoort die alweer bij een andere lichting?
  Verder om een kansje te wagen…
  Ik zou er denk ik 1 uitkiezen met een rits, alleen dat wordt nog lastig kiezen! ?
  Eerst maar eens “de keus” hebben ?!
  Leuk verhaal weer en chapeau voor al je werk!
  Groetjes, Peet

  8 oktober 2018 at 20:40
 • Reply Carol

  Ik wil wel de tegenhanger worden van James Bond geen goldfinger maar gold pepper dress. De jurk voor mij. Genoten van je blog en van afgelopen vrijdag. Het gouden jurkje zou de ultieme prijs zijn. Ik doe graag mee.

  8 oktober 2018 at 20:42
 • Reply Paola

  wat lief weer, van tante Betsy en van jou dat je dit weer voor ons doet… ik doe heel heel graag een gooi…en dankjewel voor je foto’s met bijpassende maten etc. Ik heb ook altijd heel veel aan je filmpjes om een beetje in te schatten hoe de jurkjes voor mij vallen. Ik zou heel heel graag een zippie rain of een zippie dot willen proberen… Ik kocht deze zomer een zippie die ik toeval aantrok omdat ik dacht, ach ik kan het altijd proberen maar het zal wel niet en die bleek echt zo tof te zijn. Jij moet de ritsjes iets open doen voor je buste, ik ook met een hemdje eronder om juist de aandacht van mijn ene borst af te leiden, en dat stond zomaar opeens heel tof. Dus nu hoop ik heel hard om hier wat meer jurken in te vinden die bij me passen. Ik ga zo ontzettend duimen dat het lukt…ze zijn er helaas bijna nooit tweedehands en dat snap ik wel hoor, als je ze eenmaal hebt doe je ze echt nevernietnooitniemeer weg natuurlijk 🙂

  8 oktober 2018 at 20:43
 • Reply Peet

  Oh wat fijn dat je alle maten hebt neergezet … ik twijfelde namelijk bij een aantal modellen dus ga straks lekker meten. Super bedankt hiervoor. Ik zit met smart te wachten tot het bij tante online komt want heb geen verkooppunt in de buurt om vanalles te passen want wat ik leuk vind is daar meestal niet. Wat super lief dat tante weer een jurkje weggeeft … ik maak graag een kansje voor de wen retro en dan die donkere rode met donkere print die vind ik het allermooiste … maar er staat nog veel meer op de wishlist wat is deze lichting super mooi zeg … ik ga op water en brood haha … maar nu ga ik lekker meten nogmaals bedankt en ooo zo spannend weer dat t bijna online is … dikke knoevel ❤

  8 oktober 2018 at 20:45
 • Reply Melanie

  Oh wat een mooiigheid allemaal weer ? hier word ik dan toch nu wel echt verliefd op. Ik vind het rechte model zelf heel mooi en dus zou ik nog mee willen doen voor de blauwe parkeet of de triangle…. lieve suus wat staat het je allemaal mooi.

  8 oktober 2018 at 20:47
 • Reply Annette Elias

  Wat weer een heerlijke blogpost, en zo veel moois op de foto’s, waarvan jij zelf natuurlijk het allermooist bent…. Heel,graag waag ik tegen beter weten in ( ik ben nooit gelukkig met spelletjes) een gokje, je weet immers nooit wanneer je lucky day aanbreekt hahahaha. MOcht ik winnen ga ik denk ik voor een zwart parkietenjurkje in het overslag model. Een mooi wat rustiger jurkje voor dagen waarop dat beter voelt. Dankjewel Susan, voor weer een momentje heerlijk zwijmelen bij al het moois dat je laat zien!

  8 oktober 2018 at 20:49
 • Reply Jacomijn

  Heey Susan,
  Wat superleuk weer deze actie 🙂 en vooral ook dat we via jouw blogs en acties zo mogen meegenieten!
  Ik heb hier al eens vaker geschreven hoe aanstekelijk dat enthousiasme werkt…
  een geldboompje zou leuk zijn 🙂
  Ik heb voor mijn oudste uiteindelijke de happy camper gekocht en de kabouters, helemaal gelukkig! Zo leuk om te zien!
  Graag doe ik mee, maar lastig om een keuze te maken: Tante Betsy Dress Lemonade Foxy vind ik echt prachtig! Maar de Nicky Velours lijkt me zo heerlijk! Alsof ik een keer in een fatsoenlijke pyjama naar mijn werk mag 😉
  Ik ga duimen!
  Groetjes, Jacomijn

  8 oktober 2018 at 20:52
 • Reply Caro

  Wat heb je alles toch weer goed op een rijtje gezet! Prachtig en je straalt in de Tantes. En nou mag je er ook weer eentje weggeven, hoera!! Ik ga weer meedoen hoor: ik heb mijn oog laten vallen op de Wen Retro Black! Ik vind ‘m schitterend. En het is een model die ik nog niet heb dus ook daarom zou het een aanwinst zijn in mijn kast/aan mijn lijf (want ik vermoed dat ie daar vaker aan zal hangen hahaha). Kusssss XXX

  8 oktober 2018 at 20:55
 • Reply Ger da

  Zo hé, wat een mooi naslag werk heb je voor ons gemaakt, je hebt het er maar druk mee gehad, dankjewel daar voor! ❤ En oh, ik ben afgelopen week best al verwend,door mijzelf weliswaar, hahaaha ?, maar heb daar mee mijn wish list niet echt korter gemaakt. En daar kan ik echt niets aan doen, want er komen steeds van de mooie ootd’s voorbij. Dus ja Susan, heel graag wil ik ook een kansje wagen op het lieve aanbod van tante, en dat wordt best moeilijk kiezen. De groene triangel, de Dress pepper gold, ben ik ook heel benieuwd naar, hoe die mij zal staan. En ook de skippy nicky velours lijkt mij zo fijn. Of misschien toch weer een rokje? In de Joyce du deer print? En dat terwijl ik die eerst niks vond ??
  En ook zie ik een effen zippie ook nog wel zitten. Weet je, misschien kunnen tante en jij dan wel voor mij een besluit nemen, als ik mocht winnen dan laat ik mij graag verrassen! Dus bij deze, ik ga duimen!!!

  8 oktober 2018 at 20:58
 • Reply Janette Bosma

  Ooooooo….. wat zijn tante en jij toch weer lieverds ❤ Met herfstig weer in aantocht vind ik de zippie rain ( kleur maakt me niet zoveel uit, xl) wel heel toepasselijk ? ??☔?☂️? fingers crossed ????

  8 oktober 2018 at 20:59
 • Reply Neeltje

  Oh wat een lieve actie van tante ?
  Ik heb zelf nogal een wishlist, maar doe graag mee voor mijn zusje Wilma. Die heb ik helemaal gek gekregen en heeft inmiddels een halve klerenkast vol Tante Betsy’s. Ze verdient een jurkje van me ?

  8 oktober 2018 at 21:13
 • Reply Caro La

  hoi, ik heb even moeten nadenken alvorens te reageren. kiezen is moeilijk, er is zoveel leuks. mijn allerliefste favorieten heb ik al gekocht. nu zijn er nog 3 wensjurkjes over: de sporty dots in black, de retro black (niet besteld omdat ik dacht dat het donkerblauw was, dank aan jouw blog) Wen of Victoria en de groene triangle. ik hoop dat ik de namen goed heb. Mocht ik winnen en ze alle drie uitverkocht zijn, ik raak ook steeds meer gehecht aan de deer en de parkietjes. Die leken me in eerste instantie een beetje te, maar naarmate ik ze vaker zie…
  Liefs, Carola

  8 oktober 2018 at 21:14
 • Reply Joke

  Oeh ik waag ook weer een kansje en wederom voor de victoria retro ? kleur moet ik nog kiezen haha??

  8 oktober 2018 at 21:14
 • Reply Monique

  Hai Suzan,
  Wat heb je er toch weer een mooie een handige blog van gemaakt! Leuk om alle jurkjes op een lijf te zien. En wat staan ze je leuk!
  Ik denk dat deze lichting meer mijn smaak is, iets rustiger qua print en kleur…?
  Ik doe graag mee aan deze geweldige actie! Mocht ik winnen dan zou ik voor de pepper in het zwart gaan, of de parkietjes. Die zijn zo leuk!
  Uiteraard like ik Tante en jou al!?
  Fijne avond!

  8 oktober 2018 at 21:16
 • Reply V

  Hoi Susan,

  Ik zou heel graag het zwarte jurkje van velours willen winnen. De eenvoud spreekt me aan. Zo ook het zachte materiaal. Een omhullende knuffeljurk vind ik het. Eigenlijk gun ik dat iedereen❤️

  Fijne avond voor nu.
  Grtz V

  8 oktober 2018 at 21:20
 • Reply Corine

  He Susan, wat een prachtig blog weer, ja verlang lijstje ligt al klaar, helemaal te gek vind ik de wen retro jurk in groen of blauw, smelt. Ga morgen op opwacht zitten met winkelmandje klaar!! Knuffels Corine

  8 oktober 2018 at 21:21
 • Reply Sylvia

  Jee wat heb je weer een mooi verslag gemaakt, heel fijn zo alles op een rijtje. Op mijn wensenlijstje staat nog een mooie zippie!

  8 oktober 2018 at 21:22
 • Reply Marike Dolmans

  Wat doe je dat weer leuk! ? En heerlijk uitgebreid. Dankzij jou durf ik de jurken van Tante Betsy online te bestellen en heb ik er inmiddels steeds meer.

  Zodra ik de nieuwe collectie zag, werd ik verliefd op de Triangle Green print! Het doorknoopmodel blijft voor mijn figuur en maten gewoon het beste. Dus ik duim voor de Dress Betsy Triangle Green in XL ???.

  Alle andere Tante Betsy girls ook veel succes! Ik duim nog even verder

  8 oktober 2018 at 21:23
 • Reply Jolanda

  Ahhh stuiter stuiter!!! Ik lig in bed..bewust wat eerder zodat ik met mijn griephoofd nog even op de telefoon kan kijken. En natuurlijk kijk ik altijd naar tante betsy’s en jou site!! Heerlijk om die aanfotos te kijken!! Word er vrolijk van. Ben zo blij met jou als superfan! Lekker inspiratie op doen..love it!! Uhm welke.ik zou kiezen? Pff lastig!! Ze zijn allemaal zo gaaf!!! Jii mag kiezen mocht ik winnen??? mijn top 3 de zippies dot .. zippies effen en groen triangle beide modellen.

  8 oktober 2018 at 21:25
 • Reply Sjieuwke Dijkstra

  Hallo?‍♀️
  Ze staan je allemaal weer prachtig!
  Ik zou graag nog de…. hoe noem je ze ook alweer… de driehoekjes jurk? in het groen met de knoopjes aan mijn kast toevoegen ?

  8 oktober 2018 at 21:27
 • Reply Kimm

  Leuk leuk leuk?! Ik zou heel graag een dress sporty willen, natuurlijk in het ROOD ?? en het liefst met stippen ? maar die zonder stippen met de roze afwerking is ook zoooo leuk….

  8 oktober 2018 at 21:36
 • Reply Liza Okken

  O o o wat is deze lichting toch weer ontzettend gaaf! En elke keer dat je kijkt zie je weer eentje voor op de wensenlijst. Ze staan jou ook allemaal zo mooi ? De triangle green vind ik zeer verrassend, maar eigenlijk wil ik het liefste een zippy aan mijn collectie toevoegen, want die heb ik nog niet. De zippy rain was juist de jurk uit deze collectie waar ik direct enthousiast over was! Ik vind het echt heerlijk om jurkjes te dragen, zo ontzettend veel complimentjes krijg ik dan en ik voel me ook gewoon heel mooi. Vrolijke (tante betsy) jurkjes hebben mijn leven veranderd! ❤️?

  8 oktober 2018 at 21:41
 • Reply Jessie

  Ohh wat een leuke jurkjes toch weer! Bijna teveel keus……maar ik zou gaan voor de Dress Zippie Rain black in maat xl. Zo leuk met die parapluutjes ?. Ook de zwarte Dress Pepoer is zo mooi!!! Zal ik er dan ook eindelijk eens ergens eentje winnen? Dan kan die al van mijn wensenlijstje af ?

  8 oktober 2018 at 21:42
 • Reply Marianne

  Wat leuk en lief van jou en tante. Heb gehoord dat het super gezellig was. Blij verrast om te lezen bij jou dat de velours dress wel goed en royaal op maat valt. Ben vanaf de eerste keer dat ik hem zag op slag verliefd geworden hierop. Ik hoop dan ook zo dat ik deze mag winnen in xxxl.
  Ik had nl elders gelezen dat hij klein viel. Echt toppie. Dus doe graag mee. Purse is leeg??, maar misschien zo een kansje. Super bedankt lieve Susan dat je dit weer organiseert. Gave passessie mooi overzicht en ze staan jou in ieder geval allemaal toppie

  8 oktober 2018 at 21:45
 • Reply Sara

  Als eerste moet ik eerlijk zeggen wat sta je er ook altijd weer tof op met de jurkjes. Waar ik soms denkt dat vloekte heel erg qua kleur weet jij het altijd goed te combineren *ehm ben ik nu jaloers* haha nee hoor ik haal hier mijn inspiratie uit.
  Zelf zou ik nog heel graag de Selma rain dress willen hebben in blauw. Zit te wachten tot hij online is aangezien winkel mijn maat niet meer heeft. Las gelukkig net bij jou dat ze (bijna) onlin zijn dus ik ga even kijken. Thanks.

  8 oktober 2018 at 21:48
 • Reply Natasja

  Wauw wat een mooie jurkjes weer in deze collectie! Erg leuke blog ook!
  Heel verrassend vind ik ook de jurkjes van velours, heerlijk aaibaar en warm, ik houd ervan!
  Je zou mij erg blij maken met zo’n zacht jurkje ❤

  Liefs,Natasja

  8 oktober 2018 at 21:49
 • Reply Tineke

  Lieve Susan wat een leuke en nuttige blog weer en zo leuk om je te zien in al die jurkjes. Ik doe graag mee voor de groene betsy triangle. Groeten tineke

  8 oktober 2018 at 21:50
  • Reply Tineke

   Ooh Susan, ik ben van gedachten veranderd, mocht ik winnen, dan de blauwe bibi lemonade graag…denk ik ??

   12 oktober 2018 at 18:09
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  Wat is het toch een verademing om jouw blogs te lezen. Je schrijft altijd zo gezellig. Ik heb altijd het idee dat ik met een kopje thee bij jou op de bank zit, ook omdat ik je nu een keer ontmoet heb en weet hoe je stem in reallife klinkt, ik hoor je je blog als het ware vertellen. Het overzicht van de jurken heb je zoals altijd prachtig weergegeven. Jij staat altijd zo mooi op je foto’s, maakt iemand die van je, of doe je dat met de zelfontspanner? In elk geval wil ik wel even aan je kwijt, dat ik vind dat de jurken jou mooier staan dan de modellen die ze “officieel” showen. De jurk komt bij jou beter tot haar recht (ondanks dat je al je rondingen erin moet persen ?). Wat is het weer ontzettend gaaf dat je namens Tante Betsy een jurkje weg mag geven. En natuurlijk doe ik ook weer graag mee om zo’n geweldige jurk te winnen. De Lola Vintage Deer heb ik op aandringen van een aantal jurkenzusjes aangepast, omdat ik had gezegd dat ik never nooit met een heet op m’n buik zou gaan lopen ?. Je hebt zelf het resultaat gezien en ik heb uiteraard naar jullie meningen geluisterd en het is waar. Het model Lola is al een tijdje mijn favoriet en ja, ik moet toegeven, de kleuren van de Vintage Deer passen inderdaad heel goed bij mijn huidskleur en haarkleur. Ik was zelf dan ook zeer verrast door deze print. Eigenlijk hetzelfde als toen met de Pixel, die wilde ik ook niet en daar ben ik nu ook verliefd op!!! Dus als ik de Lola Vintage ? zou winnen, dan zou dat echt enorm tof zijn!!! ?

  8 oktober 2018 at 21:51
 • Reply Petra van Vliet

  Oh, wat leuk weer om deze jurkjes te zien bij jou.
  Ik heb mijn oog laten vallen op de Sporty Dot, de blauwe of de groene zijn favoriet bij mij.
  Ik zou graag een gokje wagen om deze jurk te winnen 🙂
  Liefs,
  Petra

  8 oktober 2018 at 21:58
 • Reply Marlou de Bruin

  ?? weer kans op een leuke jurk!! Ik ga voor de nicky velours gestreept of toch de gardenia black of zwarte aarbeien of….ohnee hoe moet je nu toch kiezen tussen al dat moois! Succes ladies ?

  8 oktober 2018 at 22:00
 • Reply Marjolein

  Wat een super blog weer! Weet meteen welke maat ik moet hebben, heb altijd maat kleiner aan dan jij dus als jij M moet hebben omdat hij ruim valt mag ik S bestellen haha….
  De selma rain blue staat heel hoog op mijn wensenlijstje! Waag een gokje…

  8 oktober 2018 at 22:07
 • Reply Ellen van der Vijgh

  Wat leuk weer een winactie! ??
  Ik doe heeeeeel graag mee voor jurk Pepper in black. Die lijkt me super.
  En nu maar duimen. ????

  8 oktober 2018 at 22:08
 • Reply Karin

  Oh oh wat is het allemaal toch weer mooi. ben benieuwd hoe de mila zonder dubbel stof me staat. Is echt een van mn favoriete modelletjes. ik ga duimen en hopen dat de parkietjes richting Eindhoven mogen vliegen ?

  8 oktober 2018 at 22:19
 • Reply Dagmar

  Wat heerlijk om weer alles in zo’n overzicht te lezen. En ook weer niet want zo ga ik steeds meer jurkjes leuk vinden ? maar als ik zou winnen dan zou ik gaan voor de Victoria retro brique in M??

  8 oktober 2018 at 22:22
 • Reply Babette

  Weer een winaktie; Yes! ?Ik ga het gewoon weer proberen. Ik zou heel graag de Zippy (sporty) Rain Blue aan mijn collectie toevoegen.? Die oranje rits is zo gaaf! Maar er zijn nog zoveel andere leuke jurkjes… het blijft moeilijk kiezen. Ik probeer me iig op andere kleuren dan groen te focussen om mn keuzes wat uit te breiden? Super bedankt Susan voor deze kans en bedankt voor het uitzoeken van de maten, dat maakt online bestellen een stuk makkelijker. ?

  8 oktober 2018 at 22:43
 • Reply Claudia

  Super, zo’n leuke winactie! En ideaal om te zien en lezen hoe de verschillende jurkjes uitvallen qua maat. Ik zou heel graag de zippie rain of een dot-jurkje of een velours jurkje willen winnen ?

  8 oktober 2018 at 22:47
 • Reply Inge de Groot

  Wat ben je toch een topper. Wat een werk gaat er zitten in je blogs, maar wat maak je mij (en anderen) er blij mee. Thanks!! Super om met jou beschrijvingen in m’n achterhoofd te gaan shoppen. Op 1 van m’n whishlist staat de Betsy Triangle in het groen. Helaas kon ik dit model niet scoren in Nijmegen. Wie weet win ik m wel… ?

  8 oktober 2018 at 22:59
 • Reply Janny

  Lieve Susan wat heb je er weer een werk van gehad! Wat maak je ons weer blij met dit super overzicht. Zo lief van je! En dan ook nog een jurkje weggeven. Moet ik ook nog kiezen welke ik de leukste vind…….ze zijn allemáál zo leuk…maar als ik mag winnen….dan toch heel graag een stipjesjurk met rits in het rood. Ben er vlieft op, echt. Zucht

  8 oktober 2018 at 22:59
 • Reply Tessa Meinsma

  Oh heerlijk, weer een jurkje te winnen! Ik waag nog eens een gokje, wie weet… Deze laatste lichting is zo mooi! Te veel jurkjes om te kiezen. Ik heb maar budget voor 1, en dat is de Skippy Stripe Blue geworden. Heerlijke jurk! Ik zou nog heeeeel graag de rode vosjes willen, wauw wat is die mooi! Of de Retro print… Die is ook te mooi. Eigenlijk is kiezen gewoon niet mogelijk met zoveel moois! Love it, love Tante Betsy!

  8 oktober 2018 at 23:21
 • Reply Janny Knobben

  Ik zou heel graag de Tante Betsy Dress Sporty Dot in die mooie groene kleur willen winnen. Echt geweldig mooi! Heb Tante Betsy nog niet zo lang geleden ontdekt maar ben helemaal fan!

  8 oktober 2018 at 23:43
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, wat heb je er weer een hoop werk van gemaakt deze blog super dat je dat voor ons doet. Ik ben net zoals jij klein en dan staat het ene jurkje mooier dan het andere. Ik ben helemaal weg van de effen gele jurk met streep aan de zijkant maar ook de polkadot zippie in het blauw of zwart zijn te gek. Mijn man zei al die site zou verboden moeten worden snap jij dat nou??? Ik zou graag een gokje willen wagen om zon prachtig jurkje te winnen. Op 25 oktober krijg ik mijn 3e operatie en dan zou een nieuw jurkje wel weer een feestje zijn op de wonde. Ik ga morgen eens op mijn gemak kijken op de site van tante want ik heb nog veeeeel meer mooie dingen gezien. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  9 oktober 2018 at 03:57
 • Reply Minke

  Hoi Suzan,
  Wat zal dat een heerlijke lasser die geweest zijn, zoveel jurkjes om uit te kiezen. Lijkt me heerlijk om jou hierin eens na te mogen doen en mij door een heel rek heen te werken, om daarna te beoordelen welke het beste staat. Ik kom vaker op je site en zie vaker jurkjes dan alleen een rok van tante Betsy. Komt vast omdat je dit fijner vindt zitten. Zelf vind ik de happy camper rokjes ook prachtig.
  Dank voor je inspiratie weer, ik kijk graag naar hoe je de jurkjes combineert! Natuurlijk doe ik graag mee met je winactie. Ik ben van mening dat mijn 7 jaren geluk nu echt zijn aangebroken (haha)!

  9 oktober 2018 at 05:08
 • Reply Ester

  Hoi Susan, wat leuk een jurkje winnen, de rain blue staat heel hoog op mijn wensenlijstje. Wie weet. Vandaag wordt het in elk geval een stukje makkelijker shoppen met de info van jou, tnx!

  9 oktober 2018 at 06:35
 • Reply Deborah essers

  Je hebt weer goed je best gedaan met alles opmeten en fotograferen. Handig, zo’n naslagwerk! 🙂 Ik doe weer graag mee met de winactie, deze keer voor de blauwe lemonade foxy (maat M). En waarom ik wil winnen? Omdat ik deze week jarig ben dus dan verdien ik wel een leuk cadeautje toch?! 😉

  9 oktober 2018 at 08:12
 • Reply Mina

  Lieve Susan. Wat doe jij toch een hoop werk voor ons! Denk dat veel mensen onderschatten hoeveel tijd jij hierin stopt! Een dikke knuffel hiervoor! En wat hebben jullie een superdag gehad bij Tante! Het plezier spatte eraf! Top om van de zijlaan mee te genieten! Mocht ik winnen pff ik vind de vosjes heel leuk in groen of blauw! Liefs.

  9 oktober 2018 at 08:37
 • Reply Debby Engels

  Wat een fotopresentatie en wat een verrassing want ik zie dingen voorbij komen die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Wow zeg, ik ben nog niet zo lang lid van de Tante Betsy retro pagina op FB en voel me een beetje een vreemde eend in de bijt omdat ik zelf nog geen enkel TB item in mijn kast heb hangen. Waarom ik dan lid ben? Simpelweg omdat er een ongewoon goede sfeer hangt in deze groep en ik geniet van alle OOTD’s en wat er nog maar niet meer voorbij komt. Mocht ik winnen dan zou ik moeten kiezen tussen de dress pepper rood en de dress lemonade foxy. Wie weet raak ik dan wel net zo verslaafd als alle jurkenzusjes.

  9 oktober 2018 at 08:48
 • Reply Sylvia Eikens

  Dress Pepper is straks in de webshop van Tante Betsy in vijf kleuren te koop, naast rood en zwart is hij ook te koop in groen en blauw. Leuk met de contrasterende strepen op de mouwen en de gestreepte boorden bij de mouwen en de hals. Dit geeft de jurk een sportief uiterlijk, maar ook meteen een heerlijke retro look…Deze jurk vind ik echt helemaal geweldig,ik ben een grote tante Betsy fan,helaas ben ik uit de jurkjes gegroeid…Ik ben nl 15 kilo zwaarder geworden..ik had maat S nu is dat inmiddels maat L geworden.Ik vind het heerlijk als de jurkjes lekker comfortabel zitten en ook nog eens super trendy zijn en van hele goede kwaliteit..I Love It <3

  9 oktober 2018 at 09:33
 • Reply Simone

  Hej – Tante Betsy Zippie Rain is my favourite dress! It is so difficult to make a decision for one of them…so many beautiful and cute dresses!!
  Greetz from germany Simone

  9 oktober 2018 at 09:39
 • Reply Anja

  Ook ik waag graag een kansje voor een mooi tante Betsy item. Ik wou dat ik het lef had om in zo’n heerlijk gekleurd jurkje rond te lopen, maar op de één of andere manier houdt iets me tegen. Heel gek eigenlijk want ik zie heus wel dat ze jou fantastisch staan, ik wordt zelfs vrolijk van alle je leuke outfitfoto’s. Tante Betsy dress pepper black is liefde op het eerste gezicht, en ik weet inmiddels als dat het geval is, dat ik jaren plezier heb van een kledingstuk. O ja, mijn maat is L.

  9 oktober 2018 at 10:48
 • Reply Maartje

  Altijd zo blij met jouw afmetingen. Dit voorkomt bij mij voor veel terug sturen 🙂 dankjewel!

  Ik waag heel graag een kansje om de happy camper black te winnen, in maat L. Die staat nog op mijn verlanglijstje ?

  9 oktober 2018 at 13:25
 • Reply Laura

  Oooooo ik heb een favoriet gevonden pleasse give me a dress ???

  9 oktober 2018 at 13:31
 • Reply Miranda

  Hoi, wat ontzettend fijn weer uitgelegd, altijd een gezellig momentje voor jezelf met een bakkie! Ik waag ook weer een kansje en zou gaan voor de lemonade foxy blauw maat L. Deze sluit wat hoger aan zag ik en denk dat voor mij ook een geschikt moddeleke is of misschien toch nog het paarse caravan jurkje, die blijft door mijn hoofd spoken?. Bedankt en liefs Miranda

  9 oktober 2018 at 13:36
 • Reply Swenne Bijzet

  Prachtige jurken weer! Ik word er blij van. En echt heel fijn dat je de maten erbij zet en hoe de jurkjes vallen etc. Daar heb je vast veel werk van, dus dankjewel.

  Er zijn in deze lichting zoveel leuke jurken, ik kan haast niet kiezen! Ik heb mijn selectie gereduceerd tot 2 jurken: dress selma dot bleu of dress zippie rain. Zo leuk!

  9 oktober 2018 at 13:45
 • Reply Wilma Rommelse

  Altijd heerlijk zo’n suikertante, jij voorzien van het nodige suiker tijdens de high tea en voor je volgers weer een mooie winactie. I love it! De Parapluutjes Selma, zwart/roze maat M staat nog hoog op mijn wenselijstje. Dus ik waag graag een kansje.

  9 oktober 2018 at 13:47
 • Reply Sylvie

  Heyhey, een jurkje winnen lijkt me leuk. En zeker na de ‘tegenslagen’ van afgelopen weken. En dan bedoel ik, jurkjes besteld die me niet staan of goed zitten. Ik bestelde de lemonade foxy in blauw maar zat me niet prettig bij mijn maag. Alsook de selma dress besteld maar die was te lang voor mijn 1m64. Daarna bestelde ik de wen retro black maar ook die viel te lang en zat te wijd bij mijn buste en buik, rekening houdend dat die klein viel. Waar ik wel blij van werd zijn de leggings. Ze hebben een aangename lengte voor mij. Ik paste deze bij toosmode maar daar hadden ze de kleur groen en groen is helemaal mijn kleur niet. Dus de rode en roze besteld bij oui couture die morgen zouden geleverd worden, spannend!. Ik denk dat ik bij deze lichting blijer ga worden van de effen jurkjes (ben even de naam kwijt). Of van de zwarte skippy in velours. Heb al de gestreepte en eerlijk, die zit zalig ?.
  GroetJes Sylvie.

  9 oktober 2018 at 13:48
 • Reply Sandra Bakker

  wat gaaf ik zou zo graag de Dress Aunty Lotte dot in maat L willen winnen
  echt een dotje al vind ik bijna alle Betsy jurken et einde

  9 oktober 2018 at 14:30
 • Reply Bianca

  Hi! Vind de filmpjes altijd zo leuk om te zien! En ook de maten info super handig!

  Ik zou heel graag de happy camper dress lemonade zwart willen winnen! Vind hem al een tijdje leuk maar ook wel nog spannend om aan te schaffen ??

  9 oktober 2018 at 14:41
 • Reply Janine

  net nog je pasfilmpje gekeken voor de maat en zojuist dress pepper gold besteld, het jurkje wat ik eigenlijk graag zou willen winnen 🙂 Ik ga iig alvast passen denk ik maar zo. 🙂 ik verheug me al weer op de passessie video van de zomer collectie, vind ze zo leuk!

  9 oktober 2018 at 16:03
 • Reply Martine

  Wat heerlijk dat je weer alle maten doorgeeft. Echt zo fijn! Ik zou heel graag de dress skippy stripe Nicky velours blue willen winnen! Wat een mondvol hè. Dikke knuf

  9 oktober 2018 at 16:21
 • Reply Manon Buist

  Ow wauw!! Wat staat de jurkjes je toch mooi. Ik had de lemonade foxy in het groen op mijn wensenlijstje maar nu ik de blauwe zo bij jou zie denk ik toch dat ik die mooier vind. Dus mocht ik winnen dan ga ik voor de blauwe vosjes ?!

  9 oktober 2018 at 17:17
 • Reply Rebecca Jones

  How exciting! I’d love Betsy Happy Camper in Black. It’s my 50th birthday on Friday so this would be such a brilliant present! x

  9 oktober 2018 at 18:07
 • Reply EstherK

  Ben ik met mijn bijna-griephoofd helemaal vergeten hier te reageren. : ) Wat lief van Tante dat je een jurkje mag weggeven! Ik had eigenlijk mijn zinnen gezet op de bibi foxy red, helaas is de M er (al) niet meer, maar wie weet vind Tante ergens nog een stapeltje. : ) En hij is er natuurlijk ook in 2 andere mooie kleuren. De nicky verlours is een goede 2de ben heel benieuwd hoe die bij mij valt, lijkt me echt een knuffeljurkje!

  9 oktober 2018 at 18:12
 • Reply Hester

  Bedankt voor alle pas en meetwerk weer.
  Ik loot graag mee?

  9 oktober 2018 at 18:31
 • Reply Daniëlle

  Dress Selma Rain zou ik heel graag willen winnen in XXL. Na jouw uitgebreide verslag springt deze er voor mij uit. Ontzettend fijn en duidelijk overzicht! Dank je wel! Groetjes Daniëlle

  9 oktober 2018 at 18:58
 • Reply Alexandra

  Wat een prachtig blog weer met al die informatie en prachtige foto’s. Gaaf zo’n winactie. Ik heb natuurlijk net al een bon gewonnen voor een jurkje voor mijn nichtje (zo leuk maar daar heb ik je al over gemaild), dus kleine kans, maar ik waag altijd een gokje, want niet geschoten is altijd mis. De jurk lemonade foxy blue vind ik heel mooi.

  9 oktober 2018 at 19:16
 • Reply Ina

  Wat weer een kleurrijke jurken en wat een gave actie, ik zou graag de Dress Pepper Gold willen winnen, vind het een heel mooie rustige kleur en gewoon een hele mooie jurk

  9 oktober 2018 at 20:32
 • Reply Jobke

  Wat een super handige blog weer Susan! Bedankt voor alle tijd die je in het meten en fotograferen hebt gestoken! Ik waag graag een kansje voor de gave give-away actie. ? Het is alleen wel moeilijk om een keuze te maken… Ik twijfel tussen de Betsy Triangle in het blauw of grijs en de Victoria retro in het zwart. Als ik win moet jij maar een keuze voor me maken. ? Groetjes Jobke

  9 oktober 2018 at 20:41
 • Reply Sandra

  Ha Susan,

  Wat gaaf dat je zo uitgebreid verslag doet. Het helpt echt dat je de cm etc erbij zet. Ook de foto’s zijn fantastisch! Ik kan zo veel beter zien of het mij gaat staan, aangezien mijn figuur meer overeenkomt met het jouwe dan de modellen op de website. Hoewel alles er bij jou prachtig uitziet, dus dat moet wel goedkomen ???.
  Ik waag een kansje voor de Selma rain blue of zippy rain blue…..

  9 oktober 2018 at 20:53
 • Reply Femke van Oudheusden

  Wat sta je er weer mooi gekleurd op. Super model, heel fijn. Ik zelf zou (ook niet verwacht) heel graag een kansje maken op de zippie rain blauw. Super leuk afgewerkt met die gele rits. Ik heb hem al paar keer mooi als ootd voorbij zien komen en met mijn nieuwe miele clumpy’s een top combi. Ik ga duimen!!

  9 oktober 2018 at 21:01
 • Reply Janet mub

  Wouw wat een mooie serie, word er zo vrolijk van. De Victoria retro staat boven aan mijn verlanglijstje die zou ik nog heel graag willen hebben vind de print zo gaaf

  9 oktober 2018 at 21:01
 • Reply Janet Mulder

  Wouw wat een mooie serie, word er zo vrolijk van. De Victoria retro staat boven aan mijn verlanglijstje die zou ik nog heel graag willen hebben vind de print zo gaaf

  9 oktober 2018 at 21:02
 • Reply Tineke de Wilde

  Wauw, wat weer een toffe actie! Zo’sporty dress lijkt me heerlijk om te hebben of een zwarte velours? Zoveel moois, wie kan een keuze maken? Gelukkig is daar Susan, die alles voor ons past en meet en ze laat zien hoe het staat, super!nou, afwachten maar…..

  9 oktober 2018 at 23:43
 • Reply Léone

  Ik wil wel wonen in jouw kast! Het zou nooit een saaie dag zijn! Wat heb je er weer een mooie blog van gemaakt. Ik heb ontdekt dat mollie mij mooi staat, maar die zie ik er niet tussen staan. De foxy sue wel, dat model is ook mooi. En ik wist niet dat die er was! En nu krijg ik m niet uit mijn hoofd….wat een lieve actie van Tante! En wat ik echt een meerwaarde vind, is om te zien hoe de jurken vallen op n echt lijf, zoals hier bij jou, maar ook in ff groep, op de blog van Natascha etc. Deden maar meer merken dat! Good ambassadorship!

  10 oktober 2018 at 07:29
 • Reply Regina Lingeman

  O wat is de nieuwe lichting toch mooi! Echt super leuk! Ik word er helemaal blij van ???! Op mijn wensenlijstje staat staat de skippy Nicky verlours blue stripes en de dress lemonade foxy ook in blauw. Super leuk verslag met de maten weer Suzan!

  10 oktober 2018 at 07:37
 • Reply Wilma Kraaijeveld

  Wat we geweldige actie weer. Ik zoek nog een jurkje als dirigente van mijn koortje en nu zag ik dress pepoer!!! De zwarte!! Dus ik duim voor een kansje !!!

  10 oktober 2018 at 07:53
 • Reply Francine Aalbers

  Wow…wat een gave Facebook-pagina voor mij….zo te zien hebben wij een redelijk gelijk figuur (omvang/buste) en kan ik zo al mijn favoriete Betsie-jurkjes live zien op een ander figuur dan op de modellen op de TB-site..
  Ik zou graag gaan voor de Dress Selma Dot…. Of toch de Dress Lemonade Foxy? Zo moeilijk altijd om een keuze te maken tussen al dat moois…. ik kies dan toch maar voor de Dress Selma Dot Blauw… Hopelijk win ik deze via deze (voor mij nieuwe) FB-site.

  10 oktober 2018 at 07:55
 • Reply Jorina

  Ohhhh wat gaaf weer een winactie Susan!!! Helaas heb ik dit jaar niet zoveel te besteden aan jurkjes door het kopen van een huis. En laat nu net Tante zulke gave kleurrijke jurkjes in de wintercollectie hebben!! Ik zou voor het jurkje vintage deer of happy blue caravan jurkje gaan. Nu heeeeeeel hard duimen dat ik win!!!

  10 oktober 2018 at 10:29
 • Reply Christel

  Superhandig weer dat je alles voor ons gemeten hebt. Ik vind de print van de retro echt geweldig, maar ik denk dat beiden niet mijn model jurk zijn, heel jammer! Maar gelukkig, nog veel meer moois gezien. De rode sporty dress vind ik ook echt geweldig, dus mocht ik winnen, dan ga ik voor die.
  Groetjes Christel

  10 oktober 2018 at 14:41
 • Reply Jolanda

  Omg wat heb jij een heerlijke garderobe vol Tante Betsy jurkjes!!! En wat leuk hoe je erover blogt! Ik ga nog even verder lezen maar doe heel graag mee met de winactie! Hartelijke groet, Jolanda

  10 oktober 2018 at 15:34
 • Reply Jolanda

  Te snel op enter geklikt, had nog niet geschreven welk jurkje ik zou wensen! Wat lastig om één te kiezen! Ik denk de zoe-retro black. Of green… Hartelijke groet, Jolanda

  10 oktober 2018 at 15:48
 • Reply Mascha Kool-Dimitruk

  Een winactie?! wouw! Na alle o zo fijne informatie ook nog kans maken op een mooie jurk? Wat een verwennerij! Even dagdromend: De doorknoopjurk Dress Betsy Triangle in groen (en xxl) zou wel heel gaaf zijn om te mogen dragen. Nu fingers crossed! 🙂

  10 oktober 2018 at 18:22
 • Reply Nathalie

  Oei dat is lastig kiezen! Ik twijfel tussen de Skippy Nicky velours in maat M of de Bonbon Gardenia Black in maat M. Ik heb een A lijn jurkje of een empire waistline jurkje nodig voor mijn figuur. Misschien kunnen jullie mij adviseren als ik win?

  11 oktober 2018 at 08:10
 • Reply marja de Vries

  OHHH wederom een gave actie waar ik graag aan mee doe. Mocht ik winnen dan zou ik voor de Betsy triangle gaan in de kleur groen. Wat een gaaf jurkje is dat zeg. En wat fijn om de pas sessie te kunnen volgen, je geeft duidelijke info waar ik op af durf te gaan. Thanks daarvoor. Liefs Marja

  11 oktober 2018 at 09:03
 • Reply Saskia

  Wat al veel reacties… superleuk Susan!
  Ik word heel blij van deze lichting… en dan vooral van de blauwe Dress Sporty Dot.
  Groetjes!

  11 oktober 2018 at 19:56
 • Reply Elke De Vlaminck

  Hoi Lieve Susan!
  Hier ben ik weer! Ik doe heel graag met deze winactie, want de nieuwe collectie is weer prachtig! Ik zou graag de victoria retro winnen in het rood of roze! Dit model staat me goed en ik vind de print zo mooi!
  groeten vanuit Vlaanderen van Elke!

  11 oktober 2018 at 20:00
 • Reply Nienke

  Wat een lieve actie weer! Super leuk om al die outfit foto’s te zien en er een goed beeld van te krijgen! Prachtige collectie is dit weer. Mocht ik winnen dan ga ik denk ik voor de Betsy triangle groen of een pixel jurk in model Bibi. Inmiddels ben ik bevallen en kijk ik erg uit om mn tante Betsy jurkjes weer te dragen!
  Fijne avond!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  11 oktober 2018 at 20:35
 • Reply Nicolette

  Leuk om al die nieuwe jurken op een rij te zien. Ik hou meer van de eerste dan de tweede lichting. Ben toch meer van de romantische bloemenprints en modelletjes.
  De dots jurken spreken mij het meest aan van de tweede lichting.
  Maar ik denk dat ik dan toch iets ga uitzoeken van de eerste lichting, met de Square Rose of Gardenia print. ?
  Leuk dat je weer een winactie hebt!? Graag doe ik mee! ?

  12 oktober 2018 at 00:26
 • Reply Sun van Dijk

  Oh wat een gave winactie. Ik heb de tante betsy jurkjes pas sinds kort ontdekt maar ik ben er helemaal weg van. Ik ben eindelijk flink afgevallen en durf weer opvallendere jurkjes te dragen. Ik doe dus heeeeel graag mee. De Selma dot green vind ik echt fantastisch mooi. Ik doe graag mee voor de maat xl.

  12 oktober 2018 at 19:21
 • Reply Wieteke

  Ik ga heel graag mee doe voor de zippie selma dot in het zwart in maat M. Leuk met een sneaker of lekker laars er onder. Ik ga duimen.

  12 oktober 2018 at 19:41
 • Reply Manuela

  Helemaal leuk deze win actie. Doe eigenlijk nooit mee maar dacht nu …ik waag een kans je weet het maar nooit?. Ik ga voor de Limonade foxy green in maat L. Vind het een toffe jurk en zou dr graag in rondparaderen??.

  12 oktober 2018 at 20:51
 • Reply Petra

  Hoi Susan, wat een heerlijk blog heb je. Net de passessie met Jacqueline bekeken, heel mooi! Ik vind het zwarte en rode pepper jurkje heel mooi, dus doe graag mee voor een van deze twee. Vandaag genieten van deze zonnige dag in het deerrokje, nog met blote benen half oktober. Als het kouder is lijkt me een pepperjurkje heel fijn.

  13 oktober 2018 at 09:28
 • Reply Marianne

  Hi Susan
  Wat heerlijk informatief weer en fijne blog. Mijn hoofdprijs zou zijn de dress Skippy Velours, zo’n ontzettend hoog wouw gehalte en op slag verliefd
  Echt super en dan de zwarte. Wat zou ik daar blij van worden. Lijkt mij zo super. Dank je wel weer voor al deze superinfo. Groetjes en morgen fijne zondag

  14 oktober 2018 at 01:56
 • Reply Alette

  Wow, de dress limonade foxy – blauw maat S lijkt mij een geweldige smashy jurk voor mij! Helemaal verliefd op

  14 oktober 2018 at 06:37
 • Reply Nicolette van Essen

  Wat een werk heb je er weer van gemaakt meid! Zo fijn alle jurkjes op een rij met deze fijne beschrijvingen. Dit seizoen heeft Tante weer echt haar best gedaan om ons te verrassen. Verschillende modellen, heel veel prints en gewoon uni in de prachtigste kleuren. Wanneer ik in mijn kast kijk, mis ik een nieuwe aanvulling op rood. Ik had al mijn jurkjes netjes op kleur gehangen en op model en toen wist ik het. De rode parkietjes! Die ontbreken hahaha
  Eerst dacht ik de retro print maar die hele diepe hals vind ik niet fijn in de winter. Dus als ik mag winnen, dan heel graag de Dress Mila Parkeet in XL. Ik heb al meerdere jurkjes in dit model en ze zitten fantastisch. Mooie baslijn, niet te koud in mijn nek en supervrouwelijk.
  Ik ga nog een uurtje slapen en dromen over de parkietjes op een jurk! Fijne zondag!

  14 oktober 2018 at 06:41
 • Reply Ánita Mulder

  Ik zou graag kans maken op de dress sporty dot in de kleur rood. En dan graag in maat xl

  14 oktober 2018 at 07:12
 • Reply Ellen Wortel

  Oehhh deze lichting zit vol met beauty’s! Je maakt het wel heel makkelijk voor ons om de juiste maat te kiezen, dank je wel! Ik zou heeel graag Tante Betsy Dress Sterre Triangle in groen winnen! Was wel lastig kiezen??

  14 oktober 2018 at 07:14
 • Reply Saskia

  Ik zou graag de Zippie Rain Dress winnen. Ik ‘moest’ kiezen tussen de pixeljurk en de Zippie en koos uiteindelijk de Pixel omdat die iets ‘netter’ is. Maar die Zippie Rain blijft Superleuk. En: die kan ik dan mooi aan met de wintertijdwandeling die ik mee organiseer. Beetje herfstig thema voor de jurk voor ons evenement ?

  14 oktober 2018 at 07:21
 • Reply Ann

  Vandaag moeten de Belgen gaan kiezen… En dan zou ik zomaar bij tante iets mogen kiezen? Graag! ?
  De pepper of iets in velours, daar zeg ik geen nee tegen…

  14 oktober 2018 at 07:32
 • Reply Kristel Pauwels

  Nou, zal ik dan toch nog maar een keer last chance meedoen?? Ik ga dan voor de Mila Parkeet in black. En ik zeg ook geen nee tegen de Betdy dress Triangle green. Al is die, voor mijn doen, wat gewaagder qua kleur. Prachtige kleuren om de herfst mee in te gaan.??? Lieve groetjes, Kristel

  14 oktober 2018 at 07:38
 • Reply Else Marie

  Hoi Suzan, ik vind jou de groene triangle prachtig staan! Ga je ze allemaal (die je mooi vindt) houden? Hoe groot is jouw kast..? ?
  Als ik een kansje mag wagen, zou ik enorm blij worden van de lemonade fox in M. Kleur blauw!… of toch groen???

  14 oktober 2018 at 08:04
 • Reply Loes Dings-Bouten

  Hai Susan.
  Wat weer een leuke handige blog. Alle jurken in een overzicht mét meteen er bij hoe ze vallen! Toppie!!
  Laat ik dan maar eens een gokje wagen. Ik heb mijn oog laten vallen op de Dress Betsy Triangle Green. Ik heb nog niet zoveel groene jurken en deze print is echt een keer wat anders tussen al mijn bloemen en vogeltjes geweld hahaha.
  Fijne zondag nog!
  Groetjes!!

  14 oktober 2018 at 08:07
 • Reply Sanne van der Vorst

  Goedemorgen Susan, bedankt weer voor je blog. De Triangle vind ik het leukste terwijl ik dacht dat de hertjes mijn favoriet zou zijn. Het is nog vroeg dus ik ga eerst koffie drinken en dan verder neuzen.
  Fijne zondag nog

  14 oktober 2018 at 08:20
 • Reply Cathelijne

  Wow wat een werk het je weer verzet, dank je❣
  Ik ben dol op knuffelkleding, kleren waar je gewoon in wilt wonen❣❣ en dan vooral in de winter wanneer het kouder wordt. Kaarsje aan, heerlijk op de bank en toch mooi zijn. En hoewel ik de Dress Victoria retro ook helemaal geweldig vind staan kleren die ik wil knuffelen met stip bovenaan. DRESS SKIPPY STRIPE NICKY VELOURS BLACK staat nu al eerste op mijn verlanglijstje en de Victoria zet ik er ook bij ?

  14 oktober 2018 at 08:23
 • Reply Ingrid Merry

  Uhhhhmmmm ff denken?? #jurk?

  14 oktober 2018 at 08:24
 • Reply Annemarieke Driezes

  Oh mijn hemel, je maakt het ons niet gemakkelijk zeg. Zoveel moois.
  Ik duim voor een dress Betsy. Ik kan niet kiezen tussen Happy Camper Black, Triangle Blue of Gardenia Black, dus jij mag mij verrassen. Volgende maand jarig en 52 kilo lichter, dus wat zou dit welkom zijn.

  14 oktober 2018 at 08:26
 • Reply Vreni

  Wat zou ik blij worden van de rode vosjes.. ??? de dress lemonade foxy.. Mijn vriend heet Devos,ik vind het heel toepasselijk ???

  14 oktober 2018 at 08:27
 • Reply Maaike

  Hoi susan, wat een goeie blog met de maten en hoe ze vallen. Ik vind het soms lastig om te zien of een jurkje lang valt of niet, ik ben zelf 1,85 en soms zijn ze echt te kort. Ik denk dat ik deze blog opsla voor als ik een jurkje ga bestellen. Nu ga ik toch weer een poging wagen. Wie weet lukt het me een keer om wat te winnen. Op Mijn wishlist staat het confortabele velours jurkje of het pittige jurkje dress pepper. Nu toch maar duimen of het gaat lukken, nogmaals dank je wel voor je goede blogs.
  Groetjes maaike

  14 oktober 2018 at 08:28
 • Reply Judith Renken

  Hoi lieve Susan,
  Bedankt voor je reminder over de winactie….ik ga al een poosje niet zo lekker en had bedacht dat ik deze keer (weer) zou overslaan….maar nu gewoon even de schouders eronder en doen! Want hoe leuk zou het zijn als het lukt om een jurk te winnen.
  Wat superlief weer van jou én van Tante. Je weet (waarschijnlijk ondertussen) wel dat je een voorbeeld voor me bent omdat we qua lichaam en lengte op elkaar lijken….toch is het ook grappig om te zien dat dat niet altijd hetzelfde is. Bijvoorbeeld bij de gestipte Selma. Dat was voor mij een positief verrassend jurkje. Jij vind hem minder bij je borsten, persoonlijk vind ik je ‘m wel mooi staan. En bij mezelf ook een dotje van een jurk. Ze hangt dan ook in mijn kast.
  Mocht ik winnen, dan denk ik dat ik voor de blauwe vosjes in het lemonademodel ga….
  Liefs, Judith (Renken). X

  14 oktober 2018 at 08:34
 • Reply Rosalie

  Altijd leuke acties! Ik doe eigenlijk nooit mee maar ga toch een gokje wagen. Ik ga voor de dress sport dot groen mt l. Ik hou van die dikkere stof.

  14 oktober 2018 at 08:53
 • Reply Larja

  Hoi Susan,
  Wat fijn dat je een jurk mag weggeven. Ik heb zeer veel behoefte aan een zacht jurk om in te wonen deze winter! Dus heel graag win ink een nickey velour jurkje. De zwarte met strepen vind ik prachtig. Maar ook de effen blauwe ziet er sjiek, hip en comfi tegelijk uit!! Ik ga duimen!!!
  Fijne dag. ??‍♀️

  14 oktober 2018 at 08:56
 • Reply Sandra Segers

  Goedemorgen Susan,
  Ik had jouw live pasfimpje weer bekeken en toen de selma polkadot een maatje kleiner besteld. Zit als gegoten en vooral: valt wat langer! En dat is fijn met mijn 1.85 cm. Nu wil ik ook heel graag de parapluutjesjurk in dit model. Mocht ik winnen, dan doe ik in die jurk een (regen) dansje ???.
  Fijne dag en groet, Sandra

  14 oktober 2018 at 09:45
 • Reply Tamara

  Ha Susan,
  In deze drukke week verheugde ik me op het moment dat ik eens rustig zou gaan zitten voor jouw heerlijk uitgebreide jurkjesoverzicht (haha, zelfs mijn autocorrect kent mij te goed en maakt van dit laatste woord ‘jurkjesvirus’!).

  Wat zijn er weer mooie printjes bij en ook van die vrolijke kleuren word ik altijd blij.
  Na lange tijd vergelijken, blijf ik het meest naar de Zippie Rain dresses kijken.

  Voor ik jouw overzicht kreeg, dacht ik dat er maar één kleur was, maar nu zie ik er twee! Ze zijn allebei erg mooi.

  De blauwe is lekker vrolijk, maar de zwarte zo gecombineerd met een roze panty vind ik wel heel tof.

  Mocht ik de gelukkige zijn tussen de vele, vele inzendingen, dan zou dat mijn keuze zijn! Fijne dag!

  14 oktober 2018 at 10:27
 • Reply Annet

  Op de valreep doe ik toch mee. Ik heb ooit een jurkje gewonnen bij jou en wil ik anderen ook een kans geven. Maar nu zou ik wel het velours jurkje willen winnen. De blauw gestreepte en dan een L. Die lijkt me heerlijk. Naar aanleiding van jouw passessie heb ik al de parapluutjes zippie gekocht en Victoria retro. Ik twijfel nog over een vosjes jurk, die vind ik ook zo geweldig. Ik wordt altijd zo blij van jouw blogs, maar dat heb ik al eens verteld. Meestal reageer ik niet, dat is niet zo mijn ding. Maar soms dus wel (bij een winactie ?) en dan moet ik dat zeggen hoor! Zooo fijn om te zien hoe alles jou past en dan in te schatten hoe het mij zal staan. Wat ik ook leuk vind is dat anderen jou helpen met passessies en dan kijken hoe jurkjes hen staan. Aangezien ik niet echt in de buurt van stenen winkels woon is dit voor mij heel handig. Maar ik schrijf alweer veel te veel. Fijne dag nog, groetjes van Annet!

  14 oktober 2018 at 11:16
 • Reply Angelique Berendsen

  Wat boffen we allemaal toch maar weer met zo’n ontzettend lieve Tante! ?
  Mijn oog blijft keer op keer hangen op de Dress Pepper Solid Gold.
  Wat een beauty. En dan bekruipt me ook direct het gevoel (angst), zou ik het eigenlijk wel durven? Een jurkje aantrekken waarin je letterlijk en figuurlijk zo zichtbaar bent?
  Aan de andere kant, ik kan me niet voorstellen dat met zo’n mooie kleur geel de zon niet vanzelf gaat schijnen waar je dan ook bent.
  Lange, donkere, sombere en gure winterdagen, eat youre heart out. Here comes the sun! ☀️☀️☀️
  Voor jou een hele fijne en (zelf) liefdevolle dag gewenst Susan!

  14 oktober 2018 at 11:41
 • Reply Nancy Helder

  Oh Susan, de Triangle groen, de foxy blauw de pepper rood. Ik vind ze allemaal zo mooi. Kan niet kiezen. Doe graag mee….

  14 oktober 2018 at 12:30
 • Reply Stella K.

  Oh wat heerlijk makkelijk weer zo’n overzicht! Dankjewel daarvoor want het helpt me echt wel. En wat leuk dat je van tante een jurkje mag weggeven. Ik wil deze keer natuurlijk ook heel graag meedoen maar hopelijk met veel meer geluk  Ik wil al lang een rode jurk van Tante willen hebben, maar dit jaar heb ik helaas helemaal geen budget daarvoor. Toen ik de rode Sterre Parkeet zag, was ik gelijk verliefd.. Is echt mijn droomjurk ! Ik hoop het echt dat ik nu, maar een keer, de gelukkige mag zijn.  Duimen, duimen, duimen voor een maat M.

  14 oktober 2018 at 16:56
 • Reply Linda Raaijmakers

  Wat is het toch altijd lastig om te kiezen tussen al die vrolijke jurkjes van Tante Betsy 😀 ik zou gaan voor DRESS AUNTIE PIXEL ROSE BLACK maat M zodra deze weer voorradig zou zijn 😀 Ik heb dan ook alles gedaan om hopelijk eindelijk trotse eigenaresse te worden van een Tante Betsy. Leuk voor mijn 33e verjaardag op 19 oktober 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: Linda Raaijmakers
  Wordpress: Lifestyle Mommy’s

  14 oktober 2018 at 17:15
 • Reply Sabrina

  Superleuk en handig dit weer. De passessie was ook weer zo gezellig! Ik waag graag ewn kansje voor de Victoria Retro of de Foxy. Ben breed…maar heb een in verhouding kleinere buste, dus ben benieuwd hoe ze valt bij mij, maar hou zo van vhalsjes/overslag. Dankjewel weer en ik duim duim duim!!!

  14 oktober 2018 at 18:20
 • Reply Eltika

  Ooooo wat is dat weer lief! Ik vind een boel leuk: de Selma dresses, de Foxy lemonade green en de Pepper dress in zwart of blauw.

  14 oktober 2018 at 19:35
 • Reply Mirjam

  Wat een prachtige jurkjes weer! Ik zie dat een aantal favorieten van mij, ook favoriet is bij veel anderen. Heel begrijpelijk, ze zijn zo leuk! Ik heb nu gekozen voor de DRESS LEMONADE HAPPY CAMPER BLACK. ?️Wij houden van kamperen en ook dan wil je er leuk bijlopen, dus dan komt dit kekke jurkje heel goed van pas. Een maat XL zou goed zijn voor mij. Volg je op facebook, instagram, Bloglovin en Worldpress.

  14 oktober 2018 at 20:39
 • Reply Claudia

  Nog ff op de valreep een berichtje van mij. Ik schrok wel van de vele reacties. Hopelijk heb ik geluk en kan ik binnenkort ook in een leuk jurkje rondlopen ?
  Als ik de gelukkige ben, dan graag in een dress sporty dot met stippen in blauw. Ik denk maat S.

  14 oktober 2018 at 22:31
 • Reply Petra zuidhof

  Kan nog net ?, als ik een gokje mag wagen zou ik graag de Mila PARKEET blauw winnen in de maat xl groeten Petra

  14 oktober 2018 at 22:52
 • Reply Marieke

  Hey. Op de valreep nog een reactie. Hoop dat ik nog mee kan doen. Het was lastig kiezen. Maar de pepper black xl zou ik graag aan mijn verzameling toevoegen. Duimen maar.

  15 oktober 2018 at 17:54
 • Reply Jeannette Kuppens

  Oe woe, wat een gave win actie! Ik zag m voorbij komen en heb lang nagedacht. Zoooooo veel moois! Als ik nu in de tante Betsy-snoepjes winkel “los” mocht gaan, wat zou dan mijn keuze zijn?? In elk geval een paar dingen van de vorige lichting. Een pixel jurkje in geel, of nee, toch maar liever een rok. Al meteen keuzestress… en een gaaf vest erbij. Oeee, alweer keuze stres. Welke kleur? Rood heel graag. Maar je vraag was: welk item van de laatste lichting. De foxy jurken vind ik schitterend, ik zou dan voor de blauwe gaan, lemonade. De jurken met die grote retro-bloemen blijven me ook aanlachen, wen retro, zwart is mijn favoriet. En verder krijg ik de hertjes-jurk ook maar niet uit mijn hoofd. Maar mijn definitieve keuze…. toch de Betsy triangle doorknoopjurk. Ik denk in het groen, maar daar moet ik nog even over denken. O ja, de maat: L. Daar hoef ik niet over na te denken ;). Liefs xxxx

  15 oktober 2018 at 22:11
 • Reply Trees Schoon

  Ooh jaaaaaa. … dat herten jurkje…. ???? ik doe heel graag mee… en qat super handig dat alle maten bij de jurkjes staan suzan.. ik ben daar zo blij mee en heb er veel aan… dankjewel voor zoveel moeite die je voor ons doet!

  16 oktober 2018 at 23:40
 • Reply Carol

  Lieve Susan wat een heerlijk blog weer. Ik ga deze ook delen op mijn eigen fb en een oproep doen om jouw blog te volgen. Voor wat betreft het jurkje zal je niet verbazen is geen jurkje waar mijn naam bij past ik zag dat het jurkje wel past bij de naam Eveline Jansen de Jong. Ik zou dus graag een lootje willen om voor haar mee te kunnen loten. Dikke knuffel en tot morgen ???❤

  9 november 2018 at 11:25
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.