Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Tante Betsy AW2018 collection overview

Tante Betsy AW2018 collection

Hey girls vandaag deel ik in deze blogpost een overzicht van alle jurkjes van de eerste lichting van de Tante Betsy AW2018 wintercollectie. Vandaag gaat namelijk in de loop van de dag, de eerste lichting van de AW2018 wintercollectie online in de Tante Betsy webshop.

Ik wil jullie helpen en zet hierbij alle Tante Betsy jurkjes op een rijtje en geef er meteen maatadvies bij. Zo hebben jullie alles in een overzicht bij elkaar. Daarom voor deze ene keer een hele vroege blogpost ipv in de avond.

Tante Betsy AW2018 wintercollectie

Ik heb speciaal voor jullie dit weekend álle jurkjes op de foto gezet die ik nog niet op de foto had en schrijf er de lengte, taillewijdte en oksel tot oksel wijdte bij (in maat L).

Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112 cm – taillewijdte 98 cm – heupwijdte 112 cm. Omdat ik me met al mijn vrouwelijke rondingen (cup 85 G) in een maat L pers, valt een jurk daardoor vaak korter. Ik ben maar 1.57 m maar toch kun je daardoor een goed beeld krijgen, ook al ben je heel wat centimeters langer.

Tante Betsy AW2018 collectie - Tante Betsy Pixel Rose

Meten is weten

Inmiddels weet ik dat als een Tante Betsy jurk op maat valt, de taillewijdte in maat L 41-42 cm is (plat gemeten op het smalste gedeelte van de jurk). De oksel tot okselwijdte is in maat L 47 cm (plat gemeten) als een jurk op maat valt.

Ook al heb je een andere maat, zo krijg je dan een goed idee hoe de jurken vallen.

Tante Betsy AW2018 collectie- Tante Betsy Dress Square Rose

Long Hoodie Pink én Long Hoodie Red; Taille 45 cm OtO 51 cm, lengte 92 cm in maat L.

*Maatadvies zoals jullie kunnen lezen is de taillewijdte breder als 41-42 cm, alsook de oksel wijdte. Hij valt dus een maat groter (L=XL), maar op een of andere manier vind ik hem exact goed zo (ik heb stiekem een XL lijf ;)).

Let op de roze hoodies hebben allemaal gewoon een rode Gardenia print aan de binnenkant van de muts! En geen oranje wat blijkbaar wel op de productfoto’s te zien was.

Je kunt de hoodies ook heel goed als jurk dragen ipv als vest of zomerjas. Ik woon zowat het hele jaar door in mijn hoodies. Ik ben dan ook superblij met deze heerlijke knalkleurtjes en met die leuke Gardenia print in de ‘hood’. Ik ga zelf nog de zwarte en de groene scoren. Hij is er ook nog in het blauw.

Sporty Jacket Gardenia Red daar kan ik je even geen afmetingen van geven. Ik heb hem namelijk al dicht gedragen en is hij al wat aangepast aan mijn vrouwelijke rondingen. Naar mijn idee vallen deze vestjes netjes op maat. Ik hoor graag jullie ervaringen.

Tante Betsy Sporty Jacket Gardenia Red & Dress Lola Strawberry Red

Tante Betsy Sporty Jacket Gardenia Red

Dress Betsy Gardenia Blue én Dress Betsy Gardenia Black; Taille 42 cm OtO 46 cm, lengte 102 cm in maat L. Deze jurk valt goed op maat, de oksel tot okselwijdte is iets smaller.

Deze doorknoopjurk heeft lange mouwen (ik heb ze naar binnen omgeslagen). Ik moest mezelf echt even in de smalle lange mouwen persen, maar eenmaal aan heb ik er verder geen last van. Ik vind het zwart niet gitzwart, dit komt denkelijk dat het een fotoprint is en niet door en door geverfd.

Tante Betsy AW2018 collectie Dress Betsy Gardenia BlueTante Betsy AW2018 collectie Dress Betsy Gardenia Black

Let op!! Dress Sporty Gardenia heb ik in maat M. Deze valt een hele maat groter.

Dress Sporty Gardenia Red én Dress Sporty Gardenia Orange; Taille 42 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm in maat M. Zoals je kunt zien zijn dit de gebruikelijke afmetingen van een maat L. Hij valt dus een hele maat groter uit.

Tante Betsy AW2018 collectie Dress Sporty Gardenia Red

Tante Betsy AW2018 collectie Dress Sporty Gardenia Orange

Dress Bobbie Square Rose Red en Dress Bobbie Square Rose Black (die niet gitzwart is maar antraciet); Taille 41 cm OtO 48 cm, lengte 102 cm in maat L. Deze jurk valt netjes op maat.

Ook in Dress Bobbie moest ik me even in de smalle lange mouwen persen, als ze eenmaal goed zitten heb ik er verder geen last van. Ook deze heb ik naar binnen omgeslagen, maar heel fijn dus voor dames met lange armen.

Tante Betsy Dress Bobbie Square Rose RedTante Betsy Dress Bobbie Square Rose Black

Dress Victoria Square Rose Orange; Taille 41 cm OtO 48 cm, lengte 102 cm in maat L. Deze jurk valt mooi op maat.

Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange

Dress Betsy Happy Camper Black en Dress Betsy Happy Camper Blue; Taille 41 cm OtO 45 cm, lengte 101 cm in maat L. Valt netjes op maat in de taille, de oksel tot okselwijdte is smaller als de gebruikelijke 47 cm, maar mijn buste met 112cm omvang past er gewoon in.

Ook bij deze doorknoopjurk moest ik me even in de lange smalle mouwen persen, daarna nergens meer last van. Deze doorknoopjurk heeft aan de voor- en achterkant coupenaden (Dress Betsy Gardenia heeft die alleen aan de achterkant). Verder afgewerkt met leuke contrasterende biezen en knoopjes. Het striklint zit aan de achterkant vast genaaid en valt op de taille. Ik denk dat ik het zelf ga verwijderen, ik heb het liever hoger zitten ;).

Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper BlackTante Betsy Dress Betsy Happy Camper Purple

Dress Lemonade Happy Camper Blue; Taille 41 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm in maat L. De jurk valt netjes op maat en heeft driekwart mouwen en is afgewerkt met leuke biesjes. Het contrasterende striklint zit er los bij geleverd.

Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper Blue

Dress Auntie Pixel Rose Old Blue en Dress Auntie Pixel Rose Black; Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 103 cm. Valt in de taille netjes op maat, de bustewijdte is wel smaller als de gebruikelijke 47 cm in maat L, maar mijn busteomvang van 112cm past er gewoon in ;).

Dit model heeft wel wijdere mouwen. Mijn armen vinden dat niet erg, maar hele slanke dames hebben daar wel een probleem mee hoorde ik van diverse Tante Betsy girls.

Tante Betsy AW2018 collectie - Tante Betsy Auntie Pixel Rose Old Blue

Tante Betsy AW2018 collectie - Tante Betsy Auntie Pixel Rose Black

Dress Mia Pixel Rose Ice Blue; Taille 43 cm OtO 48 cm, lengte 104 cm in maat L. De taille valt iets wijder maar verder valt de jurk op maat. Ik ben zelf blij verrast over deze jurk. Dat kon je ook lezen in blogpost Tante Betsy Pixel Rose dresses.

Tante Betsy AW2018 collectie - Tante Betsy Mia Pixel Rose Ice Blue

Dress Bibi Pixel Rose Gold; Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 102 cm in maat L. De taille valt netjes op maat, de oksel tot oksel wijdte is smaller dan normaal (47 cm in maat L). Maar wederom past mijn enorme buste er gewoon in met 112cm omtrek ;).

Tante Betsy AW2018 collectie - Tante Betsy Bibi Pixel Rose Gold

Dress Holiday Gnome Love Green en Dress Holiday Gnome Love Red; Taille 40 cm OtO 46 cm, lengte 102 cm in maat L. De jurk valt ietsjes smaller in de taille en OtO, maar ik krijg mijn vrouwelijke lijf er gewoon ingeperst ;).

Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love GreenTante Betsy Dress Holiday Gnome Love Red

Dress Suze Gnome Love Black; Taille 42 cm OtO 46 cm, lengte 101 cm in maat L. Valt prima op maat, bij de buste 1 cm verschil maar dat is peanuts.

Tante Betsy Dress Suze Gnome Love Black

Dress Lola Strawberry Red én Dress Lola Strawberry Black; Taille 41 cm OtO 44 cm, lengte 105 cm in maat L. De taille valt op maat, alleen de oksel tot okselwijdte is krapper (normaal 47 cm im maat L), maar ik krijg mijn buste (omvang 112 cm) er gewoon in geperst ;). De aardbeienprint is trouwens de enige print die geen witte achtergrond heeft, deze stof is door en door geverfd.

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Tante Betsy Dress Lola Strawberry Black

Dress Bobbie Strawberry Blue Taille 41 cm OtO 47 cm, lengte 102 cm in maat L. De afmetingen komen overeen met de normale OtO en taille afmetingen. Wederom zijn de mouwen wel strakker, maar eenmaal aan heb ik er verder geen last van.

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry Blue

Last but not least laat ik jullie ook een jurk van de business collectie zien. Ik heb deze jurk speciaal gevraagd om aan jullie te kunnen laten zien. Deze gaat terug en heb ik al verruild voor de oranje Sporty Gardenia ;).

Dress Auntie Chain Black deze jurk valt netjes op maat; taille 42 cm, OtO 47 cm, lengte 105 cm. De Business collectie is van een ander materiaal en is 94% polyester en 6% elastaan. Alle andere jurkjes zijn altijd een combinatie van katoen en elastaan.

Tante Betsy Dress Auntie Chain Black

Ik hoop dat dit overzicht jullie helpt om keuzes te maken en dat je altijd even kunt komen checken hoe een jurk valt. Qua maat advies blijf ik erbij dat meten = weten.

Wellicht maak ik het er minder makkelijk op omdat je nu nog eens alle jurken op een rijtje ziet en bij jezelf denkt ‘die is toch ook wel heel leuk‘ whahaha.

Tante Betsy AW2018 collectie Dress Gardenia

Oh ja Dress Bonbon Gardenia ontbreekt, deze stond wel op mijn wishlist herinner ik me nu maar heb ik niet ontvangen van die lieve Tante ;). Ik geloof dat het was omdat er maar weinig van waren.

Shop ze lieverds! En natuurlijk zijn er ook nog heel wat Tante Betsy verkooppunten waar je terecht kunt. Wie weet heb je daar al je slag geslagen of ben je in afwachting van dé Tante Betsy webshop omdat je maat al is uitverkocht bij diverse winkels in je omgeving.

Lots of love from Susan

*Ik heb de items in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

58 Comments

 • Reply Alma

  Handige post! En wat ziet je blog er mooi strak uit! X Alma

  20 augustus 2018 at 08:03
 • Reply Marianne Asselman

  Dank je wel en wat ziet je blog er super uit.. Heel gaaf alle jurkjes zo te zien en wat een collectie. Dit is dan het 1e deel en komt nog deel 2 bij. Wat een keuze hebben we weer. Lieve Susan geweldig bedankt voor de show en advies. Er zijn er zoveel leuk

  20 augustus 2018 at 08:05
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel??
   Ja wow wat is het veel hè en dan komt ook nog binnenkort de tweede levering, die eerst te koop gaat zijn in de Tante Betsy verkooppunten. Daar zitten meer rustige prints bij, maar ook nog genoeg leuks voor vrouwen die van gekke printjes of meer kleur houden. Knuff???

   20 augustus 2018 at 09:32
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Goedemorgen lieve Tante Betsy girls best wel vreemd een blogpost van mij op de vroege morgen.
  Zo kun je meteen nog eens even checken voordat de collectie online gaat hoe jouw wishlist jurkjes vallen.

  Eigenlijk allemaal op maat, okay enkele jurkjes hebben wel de oksel tot okselwijdte krapper, maar ik pas er met een buste omvang van 112 cm gewoon in.

  Alleen Dress Sporty Gardenia valt een hele maat groter die heb ik in maat M. En de hoodies vallen ook ruimer, maar die heb ik wel in maat L.

  Leuk als je een reactie achterlaat hoe jouw ervaringen zijn, ieder lijf is natuurlijk anders. Ik ben zelf gezegend met een weelderig zandloper figuur.

  Heb je een peer figuur dan hoor ik graag jouw tips hoe ze vallen op de heupen.
  Dat ben ik bij ontvangst van de jurkjes helemaal vergeten op te meten, maar dat is ook altijd wat moeilijker gokken waar te meten.

  Leuk ook als je hier een reactie achterlaat, ik heb er dit weekend heel wat uurtjes werk van gehad. Natuurlijk doe ik dat met liefde en plezier???.
  Dikke knuffels van Susan???

  20 augustus 2018 at 08:17
  • Reply Marian

   Wat een werk heb je verzet om dit allemaal te omschrijven.
   Ik mis idd de heupwijdte bij je omschtijvingen. Wel jammer voor degenen met vrouwelijke rondingen op de dijen/ heupen.
   Ik vind TB erge leuke jurkjes hebben maar heb dus jammer genoeg geen geschikt model gevonden. Ik heb dus een A-lijn nodig, of vanuit de smallere taille breder uitlopend.
   Heb je een tip voor mij welk model? Of is er iemand die ook als jij blogt over jurkjes maar een Wiebertjes model heeft ?

   21 augustus 2018 at 14:21
 • Reply Marlou de Bruin

  Oh dit is zo handig om te kunnen vergelijken, dankjewel!

  20 augustus 2018 at 08:22
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan! Ja ik dacht zo kun je meteen zien hoe jouw wishlist jurk valt ? en met het maatadvies is het makkelijker shoppen. Knuff???

   20 augustus 2018 at 09:34
 • Reply Anneke Peters

  Wat een fijne blog zo op de vroege morgen! Zo kan ik goed voorbereid bestellen bij tante in de webshop vandaag ?. En je blog ziet er super uit!

  20 augustus 2018 at 08:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa dat was het hele plan! En heb ik vandaag tijd voor manlief (we hebben vandaag allebei vrij) ook al zal ik de website van Tante Betsy zekers in de gaten gaan houden. Ik heb mijn zoekopdracht ‘Hoodie’ al ingetypt??. Knuff??

   20 augustus 2018 at 09:36
 • Reply Mina

  Goedemorgen Susan en andere dames,

  Ben al een tijdje een stille lezeres maar heb gisteravond de stoute schoenen aan gedaan en de blauwe Betsy Gardenia besteld! Heb in deze kleur ook cowboylaarzen staan en nu nog een leuke panty’s gaan scoren. Door jou blogpost heb ik vertrouwen in dat het jurkje me gaat passen! Spannend mijn eerste tante Betsy. Ook ben ik bezig op Mp met wat jurkjes hihihi. Laat ook zeker nog even weten hoe het jurkje me bevalt. Draag wel vaker jurkjes maar omdat ik een vollere vrouw ben draag ik meestal donkerblauw dus flink uit mijn comfertzone! Liefs Mina

  20 augustus 2018 at 08:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Yihaaa zo goed van jou! Verstop je maar niet meer in donkere kleuren. Wij mogen heerlijk stralen in vrolijke kleuren. Natuurlijk is er niks mis met navy en zwart, ik draag graag zwart maar wel graag met kleurrijke print ;). Gelukkig is er voor ieder wat wils bij Tante Betsy in de webshop. Straks in de tweede levering komen er ook meer rustige prints. Geniet heerlijk van je Tante Betsy jurk! Knuff???

   20 augustus 2018 at 09:39
   • Reply Mina

    Dank je wel voor je lieve reactie! Nou de jurk ontvangen en nu een maat kleiner besteld en de groene hoodie! Yeah want ik ben gek op kleur en ik ben nu eenmaal mollig en ga nu bloemetjes voor in mijn vlecht bestellen! (Mijn pubers vinden mijn nieuwe jurk een tafelkleed hihihiihi)maar boeit me niet ik wil me weer vrouwelijk voelen dus ik ga ervoor alleen mijn bankrekening zal het niet zo leuk vinden hihihihi! XXX Mina

    21 augustus 2018 at 12:50
 • Reply Caro La

  ooooh wat een werk Susan!!!! ik zou op elke foto wel willen reageren; je ziet er zo mooi uit. ontspannen ondanks al het passen. De pixel in de lichte kleur had ik nog nergens gezien, staat je heel erg mooi. en ik weet dat je van rood houdt, maar roze en blauw staat je ook geweldig. bedankt voor het passen namens vrouwelijk nederland;) ik kijk nooit naar de centimeters, maar het is wel handig om te horen hoe iets valt. fijne dag vandaag!!!!!!!!!!!

  20 augustus 2018 at 08:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan lieverd! Ja ik heb inmiddels ontdekt dat als een jurk in de taille ruimer valt hij me te groot is (ook al past hij prima?). Dus dan ga je vanzelf meten en dan kom je achter de standaard maten. Voor mij is dus de taille maat het allerbelangrijkste, zodat de jurk mooi strak aan mijn lijf valt. Knuff???

   20 augustus 2018 at 09:42
 • Reply Kelly

  Mooie nieuwe blog Susan. Groetjes Kelly

  20 augustus 2018 at 08:59
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  Bedankt voor je blog zo lekker vroeg op de morgen. Ik had al bij Tante gekeken, maar ze staan er nog niet op. Mijn enige “probleem” met de jurkjes is, dat mijn bovenarmen er niet in passen. Buste, taille en heupen rekken wel mee, maar om m’n bovenarmen niet, waardoor ik toch vaak “raar” uitkom met de maten. Dit vind ik best wel heel jammer. Ik kon de Lola bijvoorbeeld absoluut niet aan in M, dus die heb ik in L, met ruimte om m’n taille. De omvang rond heupen en buste valt wel mee. De sporty gardenia heb ik wel in M, maar valt overal ruim en alleen om m’n bovenarmen goed. Door die armen (ik sport alle dagen ?) blijft het voor mij lastig jurkjes kopen en is het ook moeilijk om op maatadvies af te gaan. Ik hoop dat ik straks nog wat leuks kan vinden bij Tante en wat mij dan ook goed past. Ik ben niet in de gelegenheid om meerdere maten te bestellen en grijp daardoor toch vaak mis.

  20 augustus 2018 at 09:05
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dan is het toch wel heel fijn dat je lekker in Tante Betsy verkooppunten hebt kunnen passen en kopen (of had je online besteld bij diverse Tante Betsy webshops dat kan natuurlijk ook ;)). Ja ik heb ook echt mijn bovenarmen in bepaalde jurkjes moeten persen, maar daarna had ik er totaal geen last meer van.
   Hoop dat je steeds een beter beeld krijgt wat voor jou goed passende jurkjes zijn. Ik wil gerust in maat L de breedte van de mouwen opmeten…of anders kun je die vraag ook altijd even stellen in een van de Tante Betsy Facebook groepen als je een andere maat hebt. Succes ermee! Knuff! Even geen smileys want ik typ dit op mijn pc 😉

   20 augustus 2018 at 18:17
 • Reply Ellen Jacobs

  Lieve Susan
  Wat een fantastisch overzicht heb je weer gemaakt.
  Goed naslag werk voor de zoekende Betsy fans
  Liefs Ellen

  20 augustus 2018 at 09:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja daarom dacht ik kom Susan maak een nieuwe blogpost met aan foto’s van alle jurkjes en zo is het een mooi naslagwerk geworden ;). Knuff!

   20 augustus 2018 at 18:18
 • Reply Lineke

  Wat lief dat je aan ons denkt! Ik heb geen stenen winkels in de buurt, dus dit is zo handig! Dankjewel en groetjes uit Duitsland!

  20 augustus 2018 at 09:23
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan Lineke! Hoop dat je je slag hebt kunnen slaan…ik las al op de Facebook groepen dat diverse maten van bepaalde items al zijn uitverkocht. Succes! Knuff!

   20 augustus 2018 at 18:19
 • Reply Angelique Horselenberg

  Jij bent een bezig bijtje geweest dit weekend! Mooie foto’s!
  Heb nog steeds mijn keuze niet kunnen maken (Aarghhh vind er drie heel leuk, maar twijfel de twijfel!)

  20 augustus 2018 at 09:34
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihihi ja er zijn weer heel wat uurtjes werk in gaan zitten, maar heb het met liefde gedaan. Succes met keuzes maken lieverd! En anders weet je me altijd te vinden hè als je nog eens wilt komen kijken en passen. Knuff!

   20 augustus 2018 at 18:20
 • Reply Elke

  Dank je wel Susan! Dit moet een uitgebreide klus geweest zijn!
  groeten Elke

  20 augustus 2018 at 09:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja inderdaad daar zijn stiekem heel wat uurtjes werk in gaan zitten, maar dan heb je wel wat hè. Een mooi naslagwerk op mijn nieuwe blog! Knuff!

   20 augustus 2018 at 18:21
 • Reply Susan Snel

  Oh wat fijn dit, ik vind het altijd zo moeilijk qua maten, dankjewel voor de hulp. Ook zo fijn om te zien hoe je combineert, ik ben een nieuwe tante betsy fan en vind het heel leuk om zo gezellig te leren ?
  Dankjewel, mijn wenslijstje is wel een beetje te lang geworden ??

  20 augustus 2018 at 09:42
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Eigenlijk is meten heel makkelijk, je neemt het smalste punt van je jurk en hebt dan de taillewijdte.
   De oksel tot okselwijdte is ook makkelijk, gewoon even meten net onder de mouw tot het andere punt net onder de mouw (vanuit het hoekje).
   De lengte meet ik altijd vanaf de schoudernaad recht omlaag.
   Binnenkort zal ik vaker outfit posts delen of foto’s van andere Tante Betsy girls, nu heb ik vaak gewoon even een paar bijpassende Clumpy’s of cowboylaarzen genomen.
   Omdat ik heel wat foto’s moest maken ook vaak met dezelfde Clumpy’s laarzen (kleur Plum).
   Roze en groen combineert altijd heel mooi bij veel Tante Betsy jurkjes/outfits, maar natuurlijk ook minder uitgesproken kleuren. Geniet ervan en combineer ze! Knuff!???

   21 augustus 2018 at 07:20
 • Reply Ger da

  Wat ben je ook een lieverd, ❤
  Echt om dit voor ons te doen.
  Vind de foto’s ook zo mooi, wie kan kleur nou niet waarderen als je dit ziet. Ik ben dus een ?, en de Mia pixel zit in mijn eigen maat M dus goed. Maar zoals jij schrijft valt die in de taille iets ruimer, perfect voor mij dus. Ook ben ik verliefd op de Bobby square rose, de blauwe variant gepast,L te groot, M zat van boven heel mooi. Valt dus ook goed op maat maar door mijn buikje en heupen daar ietsje te stak. Heb gekozen voor het bloesje en de rok. Vallen ook allebei mooi op maat bij mij. Maar de Bobby blijft nog spoken in mijn hoofd, dus wie weet……
  Doei Susan, fijne maandag! ?

  20 augustus 2018 at 09:50
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat fijn om te horen lieverd, ja wellicht draag jij daarom ook vaker setjes hè. Zo kun je wellicht een blouse of top in een andere maat nemen als je rok. De rokjes zijn geloof ik vaak ook in een A lijn wat mooi valt voor peerfiguren, behalve dan weer die effen rokjes, die lijken op de foto wat rechter te vallen.
   Dankjewel voor je lieve reactie. Knuff???

   21 augustus 2018 at 07:25
 • Reply Vanessa

  Ik heb je blog net ontdekt, wat geweldig dat je dit doet?. En als ik ze zo aanzie bij jou zijn er veel meer jurken die ik wil hebben dan oorspronkelijk het plan was?. Groetjes Vanessa

  20 augustus 2018 at 10:16
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oops I did it again? ja dat is het gevaarlijke van het volgen van mijn happy Tante Betsy blog dan wordt je steeds meer besmet met het Tante Betsy virus??. Heel veel succes met het vinden van de voor jou perfecte jurk! Knuff???

   21 augustus 2018 at 07:27
 • Reply Jobke

  Oh, door deze blog ga ik toch twijfelen over de Lola met aardbeien omdat ik zie dat die wat langer is. Verder wil ik nog graag de Victoria met rozen dus ik wacht met smart tot de collectie bij Tante Betsy online staat. 🙂

  20 augustus 2018 at 10:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja ik had alle afmetingen wel al eens in een blogpost op mijn ‘oude’ 365 days of happy Tante Betsy blog gedeeld. Maar ik vond het tijd om hier ook een overzicht te delen met allemaal outfit foto’s op dit weelderige model. Het waren toen screenshots van de Live Facebook pas sessie ?.
   Hoop dat je heerlijk je slag hebt kunnen slaan! Knuff???

   21 augustus 2018 at 07:52
 • Reply Monique V

  Super blog Susan!!??
  Wat fijn om alle jurkjes in een overzicht te hebben! Zo krijg ik een beter beeld, en hoe ze staan, super! Wel jammer dat de jurkjes een witte ondergrond hebben. Ik vind mijn vogeltjesjurk een beetje vaal..?
  Ik ga straks op de site van Tante kijken, misschien dat ik een.keus kan maken!?
  Fijne dag!

  20 augustus 2018 at 10:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja dat is wel een minpuntje dat de jurken niet meer zoals voorheen door en door geverfd zijn, behalve dan de Strawberry. Ik weet eigenlijk niet of dat te maken heeft met het feit dat Tante Betsy steeds meer voor een beter milieu wil gaan (valt me nu opeens in dat dat wel eens de reden zou kunnen zijn). Ik heb door mijn ongeluk mijn zomerjurkjes weiniger kunnen dragen, dus de Auntie Birds Blossom nog niet vaak gewassen. Maar de Missy Checks jurken zijn tot nu toe altijd goed en mooi uit de was gekomen alsook de Auntie jurkjes die ik op een gegeven moment wel kon dragen. Laten we met ons allen duimen dat het goed gaat en dat we met heel veel plezier onze Tante Betsy jurkjes kunnen gaan dragen. Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:00
 • Reply Gracia

  Wat goed dat je alle maten en afmetingen vermeld hebt. Dat is echt super fijn. Wat minder fijn is dat het zoooooveel prachtige jurkjes zijn ? Ik dacht dat ik een keuze had gemaakt maar zie dat er nog meer geweldige jurkjes zijn. Pfffff wordt er hebberig van ?. Ik denk dat het verstandig is om dan ook maar de tweede lichting af te wachten en dan een keuze te maken.
  Maar ik ben erg blij met je foto’s en afmetingen. ??

  20 augustus 2018 at 11:06
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha lieverd ja er zijn zoveel mooie jurkjes dit seizoen, de collectie is dan ook weer enorm groot. Ga op je gevoel af lieverd en koop gewoon lekker de jurk waar jij vrolijk van wordt! Ik denk dat de jurk die jij in gedachten had, de Victoria Square Rose toch echt wel een jurk is waar jij heel blij van wordt. En nu kun je dat goed gebruiken lieverd, dus verwen jezelf lekker! En wie dan leeft wie dan zorgt hè als de tweede lichting in de winkels komt ;). Succes met keuzes maken, maar volg vooral je gevoel! Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:05
 • Reply chucky1012

  Wauw… prachtige nieuwe collectie ?
  Leuk dat je er vroeg bij bent (y)
  Mooie foto’s 😉

  Fijne dag Xoxo

  20 augustus 2018 at 11:07
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja ik was er wel heel vroeg bij (nou ja ik was gewoon nog lekker aan het slapen toen de blogpost online ging…die had ik ingepland ;)). Ja een mooi overzicht om op terug te vallen. Geniet ervan! Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:07
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Mooie foto’s Susan! Handig om zo alle maten te kunnen vinden. Ik vind de felle kleuren je heel mooi staan. De Bobbi square rose red (met en zonder hoodie) springt er uit, je knalt van het scherm, super mooi! Ik ga vandaag, zodra het online staat, mijn bij jou gewonnen cadeaubon verzilveren ?.
  Liefs Jacqueline

  20 augustus 2018 at 16:07
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd ja ik moet echt knallen, dat is nu eenmaal het mooiste bij mij. Daarom ga ik ook binnenkort echt weer heel selectief door mijn kast heen en weer items op Marktplaats zetten. Ik hoop dat je heerlijk hebt kunnen slagen toen de collectie in de namiddag online ging. Als je eens een leuke outfit foto hebt die ik mag delen hoor ik het graag. Knuff!???

   21 augustus 2018 at 08:09
 • Reply Mieke

  Wat onwijs fijn, Susan, dat jij weer zo’n mooi overzicht hebt gemaakt! Wat een klus! Ik heb net mijn slag al geslagen, maar begin te twijfelen of ik er niet nog wat bij moet bestellen. 😉 Ik word gewoon hebberig als ik naar al dat moois kijk! Wat staat het je allemaal goed! Mooie dame!
  Liefs,
  Mieke (een vrij nieuwe Tante Betsy-fan ;-))

  20 augustus 2018 at 18:42
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Graag gedaan! Ja ik kan me heel goed voorstellen dat je heel hebberig van deze vrolijke zomercollectie wordt en van al die foto’s van mij. Geniet straks heerlijk van je aankopen en ga er maar lekker in stralen. Knuff!???

   21 augustus 2018 at 08:11
 • Reply Mieke

  O, wat slecht! Toch nog de rode Hoodie besteld. Hij staat je ook zo goed! Little Miss Red Riding Hood!
  Hoog tijd dat ik eten ga koken voor mijn kinderen…

  20 augustus 2018 at 19:00
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha maar hij is ook zo gaaf! Echt een vest om in te wonen, te gebruiken als jas, als vest en als jurk. Ze zijn zoooo fijn! Daar ga je echt veel plezier aan beleven?❤️???

   21 augustus 2018 at 08:12
 • Reply Bertine

  Ha lieve Susan,

  Dankjewel voor je mooie blog. Heel fijn zo’n uitgebreide beschrijving en de ‘aan-foto’s’. Ik spaar nog even door voor de paarse Happy Camper. Voorlopig nog geen lange mouwen voor mij?
  En ik zag dat er ook nog een geweldige retrobloemenprint in rood/bruin aankomt. Ben heel benieuwd welke twee jurkjes het gaan worden voor komende winter.
  Ik ben helemaal weg van de doorknoopjurken…
  O ja en nog dikke complimenten voor je nieuwe blogsite?
  Liefs B10

  20 augustus 2018 at 20:14
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd! Ja er komen nog gave jurkjes aan, de retro print gaat er niet in doorknoopmodel komen. Wel een mooi overslagmodel, volgens mij ook als Victoria model én als model Wen (ronde hals met rits…zoals de cactus jurk). Succes met keuzes maken! Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:15
 • Reply EstherK

  Wat lief dat je voor ons zo fijn overzicht hebt gemaakt! Wel gevaarlijk al die mooie jurkjes op een rijtje. ? De jurkjes die ik perse wou uit deze lichting heb ik al, dus ik wacht nu al met vol ongeduld op de volgende. ?

  20 augustus 2018 at 20:18
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat mooi dat je al heerlijk de Tante Betsy verkooppunten hebt gesteund, al die kleine ondernemers die een big smile op hun gezicht krijgen als je een aankoop bij ze doet. Geniet heerlijk van je mooie jurkjes en zodra ik meer weet wanneer de tweede lichting in de winkels verschijnt dan horen jullie van me! Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:17
 • Reply Monique den Boer

  Oh Susan, wat heb je ef weer een hoop werk van gemaakt en als ik heel eerlijk ben vindt ik er 2 jurken tussen staan die je geweldig staan bij je kleur huid/haar dat zijn de gele pixel jurk (die heb ik zelf ook en vindt hem toch echt te gek staan vooral als je blond bent) en de blauwe aarbeien jurk deze vind ik er echt uitspringen. Maar hoe vaker ik op de site van tante kijk hoe meer ik leuk ga vinden. Ga voorlopig maar niet meer kijken denk ik??net nog 2 rokjes besteld dus dat wordt bij de brievenbus liggen. Bedankt voor je mooie blog Susan. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  20 augustus 2018 at 23:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi hoe leuk om te zien dat iedereen zo zijn/haar eigen smaak heeft en daardoor ook valt op zo’n jurk. Ik had dat vroeger op mijn werk ook dat ik opeens complimentjes kreeg op een zwarte jurk en niet op een van mijn knallkleurtjes jurken, dat komt omdat zij hem zelf mooier vonden. En natuurlijk mag dat! Ik heb inderdaad wel altijd knalkleurtjes nodig en daarnaast ben ik ook fan van zwarte jurken met een kleurrijke print. Geniet heerlijk van je mooie jurkjes! Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:22
 • Reply Marjon

  Super overzicht Susan, bedankt!
  Ik bof dat ik dezelfde maat draag als jij! Zo weet ik precies waar ik aan toe ben. Heb zeker de goede maat besteld van twee ☺️ Gnoom jurkjes gisteren! Ook nog wat andere items besteld, aangezien ik nu toch bezig was ??Thuis rustig passen en kijken wat er mag blijven!
  Fijne dag ??‍♀️
  Marjon de B

  21 augustus 2018 at 07:29
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi heerlijk! Ja omdat ik inmiddels ook wel weet dat veel dames kunnen zien of die jurk ook hun past (ook al hebben ze een andere maat) had ik zoiets van komop Susan zet alle jurkjes op een rijtje zodat de dames altijd een naslagwerk hebben om op terug te vallen. Geniet van je mooie aankopen en succes met keuzes maken! Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:25
 • Reply Marjolein

  Hoi Susan,
  Wat een leuke, gezellige, mooie en informatief blog! En compliment, wat staan veel jurkjes en kleuren jou goed! Liefs Marjolein ?

  21 augustus 2018 at 07:42
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Ja als Susan maar kan knallen, ik heb echt mooie heldere kleuren nodig bij mijn gezicht. Ik ben dan ook super blij met deze eerste lichting van de wintercollectie, heerlijk kleurrijk! En bij de tweede lichting meer rustige prints, maar ook nog leuke kleurrijke verrassingen. Knuff???

   21 augustus 2018 at 08:28

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.