Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses

Taking good care of myself with Susan

Hey girls ik ga mezelf en mijn ogen een week rust geven. Manlief heeft ook onverwacht vrij gekregen en vandaag genieten we van een dag Quality time. Ik ben gisteren bij de huisarts geweest en het blijkt spanningshoofdpijn te zijn. Zodra ik op mijn iPhone bezig ben heb ik er last van, dus blogposts schrijven zit er nu even niet in. Eigenlijk had ik vandaag even gezellig live willen gaan op Facebook.

Nu manlief onverwachts de rest van de week vrij heeft is dat een ander verhaal. Ik heb besloten om mijn lijf en geest rust te gunnen. Volgende week maandag ben ik er weer. Ik plaats wat foto’s van ons dagje. Hierboven de eerste foto van ons tweetjes…die moest in de remake whahaha…en die zag je helemaal bovenaan ;).

Vandaag koos ik voor Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Purple die ik kocht bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion. Vandaag was een regenachtige dag, daarom ook voor mijn ZOO Adventure laarzen gekozen.

De panty die ik er bij draag kreeg ik van Binnie om uit te testen, toen ik in Heerenveen in de winkel was (klik). Deze is van Snag Tights en zitten echt super. Ik ben er enorm blij mee. Hier wil ik er wel meer van hebben in verschillende kleuren. Deze paarse kleur heet Suffragette en ik heb maat 80 F.

Toen ik ze pas kreeg maakte ik deze foto…mijn buik is wel erg zichtbaar whahaha…maar alles voor het goede doel (jullie dus ;)). De panty blijft de hele dag op zijn plek…waarvan ik natuurlijk een legging heb gemaakt.

Lieverds ik hou het verder toch maar kort, we hebben nog over een oude begraafplaats gewandeld in Aken na een paar winkels bezocht te hebben had ik behoefte aan rust. Tot volgende week maandag!

Lots of love from Susan

PS De regenjas die ik draag is van Blutsgeschwister by the way en ontving ik vorig jaar van FashionBootZ voor mijn blog. Dat kon je in de FashionBootZ giveaway lezen.

Deze blogpost maakte ik met tussenpauzes.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Ik vind jullie op de eerste foto er super verliefd uitzien en eigenlijk ook de leukste foto. Geniet van de vakantie en van elkaar ?

  12 juni 2019 at 19:54
 • Reply Annelies

  Het zijn inderdaad hele fijne panty’s. Ik heb ze een tijdje terug besteld bij hun eigen webshop. Geniet heerlijk van jullie vrije dagen. Hopelijk valt het weer ook mee. Dan kan je er lekker op uit. Groetjes Annelies

  12 juni 2019 at 20:31
 • Reply Natasja

  Lekker even bijkomen, groot gelijk! Geniet van de komende dagen ♥

  12 juni 2019 at 20:47
 • Reply Ger da

  Lieve Susan,
  Nu lijkt het net alsof ik het de laatste tijd af liet weten, en zo voelt het ook wel,maar heb en doe net als jij zelf, minder online (proberen) te zijn. Best moeilijk om daar een balans in te vinden. Het “echte” leven is en blijft toch wel nummer 1, maar de groepen zijn toch ook echt wel een deel daarvan, die hebben er voor gezorgd,samen met Tante, waar ik nu sta. Maar o,wat gaat daar een tijd inzitten, tijd die er niet altijd is,en dus tenkoste van andere bezigheden en verplichtingen gaat. Vraag mij echt wel eens af hoe andere dames dat zo voor elkaar krijgen,mij lukt het echt niet. Dus heb ik periodes dat ik vaker reageer en dan weer minder. Ik weet van mij zelf dat ik verslavings gevoelig ben, dus moet zo nu en dan echt de rem er op zetten. En nu zit ik over mijzelf te blaten, sorry ?
  Goed en fijn dat jullie lekker met z’n tweeën wat vrije dagen hebben, je lijf geeft het tenslotte niet voor niets aan. Geniet er van Susan,laat de spanning gaan. ?❤

  Prachtige super lieve foto van jullie twee samen ?

  12 juni 2019 at 20:51
  • Reply Willeke

   Gerda, wat jij schrijft herken ik mijzelf ook helemaal in. verslavingsgevoelig, veel te veel op Mn mobiel en je schuldig voelen als je niet altijd reageert.

   12 juni 2019 at 21:37
 • Reply chucky1012

  Jeetje dat is vervelend dat jij daardoor zoveel hoofdpijn hebt.
  Ik probeer ook veel minder online te zijn….
  Want het hooft en de ogen hebben veel rust nodig en met al die pijnen is het hard nodig want gezondheid is o zo belangrijk…..
  Goed dat je rust neemt en geniet van quality time…..

  Xoxo

  12 juni 2019 at 21:39
 • Reply Willeke

  Wat een mooie liefdevolle foto van jullie samen Susan! En die panty’s van snag tighs zijn inderdaad heerlijk , zakken niet af en heel mooi van kleur. Goed dat je nu rust neemt, luisteren naar je lijf is belangrijk.

  12 juni 2019 at 21:41
 • Reply Annette Elias

  Mooie foto’s Susan!
  Ga nu maar lekker even aan jezelf denken. Hopelijk ont-span je dan wat. Bewaak goed je grenzen lieverd!

  12 juni 2019 at 21:51
 • Reply D.

  Rustig aan, neem tijd voor jezelf!
  Xxx

  15 juni 2019 at 01:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.