Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Taking good care of myself

Taking good care of myself

Hey girls dankjewel voor jullie lieve reacties op mijn Feeling blue bericht van gisteren. Vandaag heb ik me ziek gemeld en ga ik werken aan mijn herstel. Ik kijk vaker waarom dingen in mijn leven gebeuren zoals ze gebeuren. En probeer te kijken wat ik ervan moet leren. Ik realiseer me dat de gebeurtenissen me keer op keer laten zien dat ik nog beter voor mezelf moet zorgen.

Taking good care of myself

Vanochtend ben ik lekker terug in bed gekropen en heb wat kaartjes getrokken (en ook opgeruimd). En nadat ik mezelf ontbijt heb gemaakt ben ik Netflix gaan kijken. Ik ben de serie Chesapeake Shores aan het kijken.

Taking good care of myself

Taking good care of myself

Love my X-mas tree – om blij van te worden

Tegen de middag ben ik in slaap gevallen en werd wakker van de huisdeurbel. Ik schrok al en dacht wie weet is dat iemand van het werk die me komt controleren. Gelukkig bleek het de Packs pakketdienst te zijn die me twee prachtige Tante Betsy vesten bracht. Gisteren deed ik mijn twee jurkjes en twee vesten, die niet zo mij zijn, op de post. Ik ben blij met deze prachtige ruil. Ik had me vanochtend ook al heerlijk genesteld in mijn groene vest, over mijn Tante Betsy jurk waarin ik slaap.

Taking good care of myself

Tante Betsy Cardigan Rose

Ik besloot om op te staan en me aan te kleden. Ik had ‘s ochtends al besloten dat ik mijn lijf zou omhullen met mijn Dress Lola Vintage Deer, mijn hertjes jurk. En daarbij mijn groene Tante Betsy vest. Cardigan Rose Gold staat er natuurlijk ook fantastisch bij. Ik koos voor de Pamela Mann panty in de kleur Aqua Green en mijn fuchsia roze ZOO Adventure outdoor laarzen. Ik hoop stiekem dat er nog eens grasgroene laarzen komen ;).

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer & Cardigan Rose Green

Pamela Mann Curvy Super-stretch tights (Aqua Green) & ZOO Adventure outdoor laarzen Fuchsia roze intens

Ik had heerlijk het bos in willen gaan, maar realiseerde me vanmiddag opeens dat ik dat niet kan. Tenminste dat denk ik… Ik heb nog geen contact gehad met werk (ben nog niet gebeld). En kan natuurlijk niet zomaar van huis gaan, als je je net hebt ziek gemeld. Alhoewel ik was natuurlijk nog steeds ziek. Ik was nog niet volledig terug aan het werk van mijn burn-out.

Pamela Mann Curvy Super-stretch tights (Aqua Green) & ZOO Adventure outdoor laarzen Fuchsia roze intens

Tante Betsy Lola Vintage Deer & Pamela Mann Curvy Super-stretch tights (Aqua Green)

Ik heb me na een flinke afwas (het afwasmachine doet het vandaag maar niet) op de bank gezet en ben naar een aflevering van Chesapeake Shores gaan kijken. En nu ben ik wat aan het kwebbelen tegen jullie.
Natuurlijk zouden anderen me wellicht afraden om te bloggen, maar bloggen is ook mijn uitlaatklep. Ik kan zo toch tegen iemand ‘praten’ en mijn ei kwijt. Dat lucht op en dat houdt me bezig.

Taking good care of myself

Taking good care of myself

Ik hoop dat ik dat telefoontje nog krijg en dat ik mag gaan wandelen. Want ik heb er wel behoefte aan om naar buiten te gaan, het bos in. Gelukkig hebben we nu ook sinds afgelopen weekend een mooi verandazeil aan ons afdak op het terras. Zodat ik toch lekker buiten kan zijn en de temperatuur aangenamer is. Wie weet als het zonnetje de komende dagen weer tevoorschijn komt, dat ik zelfs weer eens creatief ga zijn. Nu heb ik even wat in de tuin gedaan om toch frisse buitenlucht op te snuiven.

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer & Cardigan Rose Green

Lots of love from Susan

* items van mijn OOTD (outfit of the day) heb ik ontvangen voor mijn blog.

Wil je meer info over het Tante Betsy vest lees dan mijn blog; In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Hier vind je de review Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch tights, over de grote maten panty die niet aftekent.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn en pluim voor jou.
  Goed uitrusten…
  Heel goed dat jouw blog een goede uitlaatklep voor je is.
  Prachtige nieuwe cardigans.
  Groot gelijk om lekker film te kijken.

  Fijne avond ?

  31 oktober 2018 at 19:38
 • Reply Thea

  Lieve Susan, je ziet het gewoon aan je, dat je even niet je krachtige zelf bent. Goed dat je het weet van jezelf, dan kan je er iets mee. Komt goed. En oh, wat is het een heerlijk jurkje. Ik draag het precies hetzelfde, met de aqua green legging. Hee, dikke knuf van mij!

  31 oktober 2018 at 19:42
 • Reply Sandra Segers

  Een dikke kus voor jou ?.
  Groet, Sandra

  31 oktober 2018 at 19:50
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, kwebbel er maar op los hoor, wij luisteren graag naar je. Luister goed naar je lichaam het geeft niet voor niets signalen af. Het werk is er langer dan jij moet je maar denken hoor. Je ziet er trouwens prachtig uit in je mooie groene vest. Hou je taai xxxx Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  31 oktober 2018 at 20:02
 • Reply Jacqueline Aarts

  Goed zo, even een pas op de plaats. Dat blauwe vest is echt the bomb ???

  31 oktober 2018 at 20:25
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Ziek betekent dat je niet in staat bent om te werken, dus als je je niet goed voelt… je moet niet teveel denken aan wat anderen er van vinden. Maar ik heb makkelijk praten 😉 ik zit net zo in elkaar en meld me niet makkelijk ziek. Doe rustig aan! Liefs Jacqueline

  31 oktober 2018 at 20:45
 • Reply Trees

  Idd gewoon goed naar je lijf luisteren en als dat zegt; ho , stop… je er lekker aan toe geven…. fijn dat bloggen een uitlaat klep is en je er je ei kwijt kunt.
  Rustig aan meis. Knuffel uit Assen

  31 oktober 2018 at 20:57
 • Reply Sylvia W

  Verstandig! (oeh zwaar woord..maar ‘t is wel zo!) De batterij moet up! Vandaag een verplicht dagje in en om huis, maar je hebt het jezelf toe gestaan om weg te dommelen omdat ‘t kon en je erna aangekleed in je super mooie kleurige en toch rustgevende out-fit. Ik hoop dat je snel contact hebt met je werk en dan een vorm van vrijheid krijgt om alles te kunnen doen waar jij je goed bij voelt. Blijf heerlijk tegen ons aan “bloggen” niet omdat ‘t moet, maar omdat jij ‘t kan en wilt. Rustig aan lieverd, een warme Delfts dikke knuff x

  31 oktober 2018 at 21:19
 • Reply Maria Louisa

  Wat een geweldig mooie vesten heb je weer gehad, echt super.

  31 oktober 2018 at 21:34
 • Reply mina

  Goed zo meis dat jezelf hebt ziek gemeld! Trots op je! En lekker slapen en relaxen en hopelijk morgen ook lekker de natuur in! Wandelen is zeker nu heel goed voor je hopelijk kan dit morgen! Dikke knuff

  31 oktober 2018 at 21:53
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd….. good for you, dat je je ziek gemeld hebt! Even goed aan jezelf denken en voor jezelf zorgen! Alleen dat kleine lieve “opdondertje” wat ‘s ochtends in jouw spiegel kijkt weet (of moet erachter zien te komen), wat haar gelukkig maakt! Je kunt alleen maar goed voor anderen zorgen, als het goed met jou gaat! Maar dat weet je zelf maar al te goed! En daarin neem je jezelf gelukkig ook heel serieus…. jezelf en ons (durven) laten zien, dat je ook je mindere momenten hebt, is naar mijn mening een teken van kracht…. als je dat “durft”, durf je eerlijk naar jezelf en naar de buitenwereld te zijn… zet hem op mooie, lieve, krachtige vrouw! Doe er alles aan, jezelf weer gelukkig te maken…

  En wat zijn je nieuwe vesten prachtig ???

  Dikke knuffel ?

  31 oktober 2018 at 21:55
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Oh wat een lieve berichten, dankjewel lieverds. Vandaag (het is wel heel vroeggg dat ik wakker ben, 2.52 uur, en hopenlijk val ik dadelijk ook weer lekker in slaap) hoef ik er gelukkig niet om te huilen.
  Ik denk ook wel dat het komt omdat ik mezelf toe heb gestaan om een keuze te maken en me ziek te melden. Toegeven dat het toch niet lukt, het haalt de druk van de ketel en het geeft toch rust.
  Nu nog goed slapen ‘s nachts…maar ook dat komt wel weer. Gisteren geen telefoontje gehad, hoop dat het vandaag wel komt. Ik ga sowieso even zelf contact zoeken, vanmiddag naar de therapie. Ben ik een maand niet geweest en ik merk dat het me geen goed heeft gedaan. Ga wel daar stoppen want ik heb niet het gevoel dat die wijze van therapie me helpt. Heb vorige week al een afspraak gemaakt bij de praktijkondersteuner ggz bij de huisartsenpraktijk (heb 12 november een afspraak). Nou girls ik ga wat lezen in mijn boek van Katie Frorde om af te schakelen en hopelijk heerlijk in slaap te vallen. Dikke dankjewel knuffels voor jullie reacties en die wat nog komen…die lees ik ook nog hoor ???

  1 november 2018 at 03:25
 • Reply Marleen

  Wow wat een mooie kleding heb je aan zeg!

  1 november 2018 at 14:10
 • Reply Marjon

  Hoi,

  Ik hoop dat je nog lekker hebt kunnen wandelen van de week en dat je je langzaamaan weer wat beter voelt.
  Tof zeg, die twee nieuwe vesten, daar ga je vast heel veel plezier van hebben de komende maanden!
  en die vintage deer Lola is zo leuk, ben blij dat ik deze ook heb aangeschaft, deze is ook met vele kleurtje te combineren, deze week had ik hm met mosgroen gecombineerd, erg mooi herfstachtig!

  Nou fijn weekend he!
  Lieve groet,
  Marjon

  2 november 2018 at 20:50
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.