Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Words of Wisdom

Take a leap of faith with Susan

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Hey lieverds vandaag een blogpost over vertrouwen hebben. De stap, de sprong durven wagen. Erop vertrouwen dat het hoe dan ook goed voor je uitpakt, door te luisteren naar je hart, naar je gevoelens. En te letten op de tekens die je krijgt. Lees je weer met me mee wat ik allemaal te vertellen heb. Ik hoop dat ik jullie daar ook een stuk vertrouwen in kan mee geven.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Nu is die sprong, die stap die ik op de omslagfoto bovenaan dit blog maak, niet eentje waar je heel veel vertrouwen voor nodig hebt whahaha. Maar weet dat veel kleine stapjes samen een grote stap zijn. Door te vertrouwen op het pad dat recht voor je neus ligt en vol vertrouwen de volgende stap te maken, stap voor stap. Je weet nog niet waar het pad je heen brengt, maar vertrouw erop dat het zich vanzelf duidelijk wordt. Bij ‘The Secret’ vergelijken ze het met in het donker rijden. Met je koplampen zie je enkele meters voor je en je vertrouwt er ook op dat die weg je ergens heen leidt.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Weet je lieverds ik ben geen kerkganger, maar ik heb wel een rotsvast vertrouwen in God en de engelen. Ik heb een diep geloof en vertrouw dat het Universum me de weg wijst. Ik luister daarom ook goed naar wat mijn hart en mijn gevoel me te zeggen heeft. En luister naar mijn ingevingen, dit zijn fluisteringen van het Universum. Als het goede positieve herhalende boodschappen zijn, dan zijn het tekens van boven die je de weg wijzen. Negatieve stemmetjes die je aan het twijfelen brengen is vaak gewoon je ego of dingen die je van anderen gehoord hebt die in je hoofd zich herhalen.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Tante Betsy Dress Lola Strawberry Blue & Lynn Clumpy’s Petrol & Snag Thights Queen Vic

Ik heb ook een diep vertrouwen in mezelf, ik weet dat ik op een eerlijke manier in het leven sta. Daarnaast ben ik me heel bewust van mijn kwaliteiten en ook van mijn minder goede eigenschappen. Ik ken mezelf van binnen en van buiten. Ik ben gelukkig ook geen twijfelaar, als ik ergens een goed gevoel bij heb dan ga ik daar vol vertrouwen voor. Ik weet gewoon dat alles in mijn leven op het juiste moment gebeurd. Ik kijk altijd naar de mogelijkheden, de diepere betekenis als er eventuele ‘road blocks’ op mijn pad komen. Soms moet het gewoon zo zijn dat je even moet omlopen en dat er daardoor iets of iemand op je pad komt wat je op dat moment nodig hebt.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Tante Betsy jurkjes was op 30 graden

Ik heb trouwens ook vol vertrouwen mijn ‘met textielstiften ingekleurde Tante Betsy jurk’ in de was gedaan, samen met mijn andere Tante Betsy jurkjes. En natuurlijk is Dress Mollie Butterfly Blue er helemaal goed uit gekomen. Ik had ook niks anders verwacht, ik heb namelijk alle aanwijzingen die op de verpakking staan opgevolgd ;). Ik was al mijn jurkjes op 30 graden en weet gewoon dat dat helemaal goed komt.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue ingekleurd met textielverf stiften

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Lynn Clumpy’s geverfd met Angelus indringverf rose

Net zoals ik eind december vol vertrouwen een paar gloednieuwe Clumpy’s geverfd heb met roze indringverf. Ik had deze Clumpy’s Lynn laarzen bewust gekocht om te verven. Ze waren in de sale en in een lichte groene kleur die ik zelf niet mooi vond. Máár ik wilde dolgraag een paar roze Lynn Clumpy’s. Er bleek roze indringverf te bestaan en ik heb gewoon netjes de instructies opgevolgd.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Lynn Clumpy’s geverfd met Angelus indringverf rose

Zeker had ik wel zoiets van ‘oops ik had eigenlijk meer ledercleaner moeten hebben’ toen de laarzen na de eerste verfronde wat strepen bleken te hebben. Nou dan gewoon laten drogen en nog een keer een laag eroverheen doen. Ze zijn precies zo geworden als ik wilde, door de lichtgroene ondergrond zijn ze een warme kleur donkerroze geworden. Als ik een paar witte laarzen ermee geverfd had, waren ze trouwens fuchsia roze geworden.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Lynn Clumpy’s geverfd met Angelus indringverf rose

Dat zijn enkele hele normale voorbeelden, anderen zouden het niet durven of enorm twijfelen. Het kon voor mij alleen maar beter worden. En och anders had ik de Lynn Clumpy’s laarzen gewoon zwart geverfd. Ik wil ook nog altijd een paar zwarte én een paar turquoise, want die zijn super gaaf! En de laarzen lopen gewoon heerlijk! Binnenkort ga ik twee paar cowboylaarzen verkopen om budget te creëren. De tijd dat ik die laarzen gesponsord kreeg is voorbij, ze verkopen zich vanzelf whahaha.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan - Lynn Clumpy’s laarzen

Vandaag heb ik ook weer een heel aantal jurkenzusjes en Tante Betsy fans blij kunnen maken met de verkoop van mijn jurkjes. Ik heb ze eerlijk verloot door lootjes te maken en te trekken. En de twee Carmen jurkjes waar ik nog geen reactie op gekregen heb, gaan vast ook nog verkocht worden. Ook dat zijn dingen waar ik vol op vertrouw, dat ze terecht komen bij de juiste persoon.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Weet je lieverds het is heel belangrijk om in vol vertrouwen te leven. Het helpt jezelf enorm om erop te vertrouwen dat alles in je leven een reden heeft. Ben je ziek dan is het de bedoeling dat je naar je lijf luistert en rust neemt. Kijk eens terug naar momenten waarop je al eerder signalen hebt gekregen. Let meer op signalen en tekens die je krijgt en zie het niet alleen als toeval. Wandel door de deuren die voor je open gaan en als er deuren zich sluiten dan is dat ook voor je hoogste goed. Vertrouw erop dat alles goed komt. Alles ís al goed schatje! Kijk dus niet te ver vooruit, maar neem kleine stappen vol vertrouwen.

Happy Susan blog - Take a leap of faith with Susan

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Jelka

  Je hebt helemaal gelijk, maar ik vind het wel moeilijk hoor! Ik heb ook veel zelfkennis, maar omdat ik mijn zwakheden dus ook ken, vind ik vertrouwen hebben en durven die sprong te nemen ook wel heel moeilijk. Ik zit mezelf dan toch weer iets te veel in de weg. Maar ik ga het meer proberen… 😘

  5 februari 2020 at 19:48
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja het is bij mij ook echt een rotsvast vertrouwen in het Universum wat helpt. Daarnaast ben ik van sterrenbeeld leeuw en ik ben gewoon al van mezelf vol zelfvertrouwen😜😂. En natuurlijk ken ik wel mijn tekortkomingen, maar zie die niet als negatief. Ik ben echt Miss Positive herself😉.
   Succes lieverd met al die kleine stappen nemen💃💕💪. Dikke knuffels😘😘

   5 februari 2020 at 20:40
   • Reply Jelka

    Dankjewel! 😘😘

    5 februari 2020 at 21:28
    • Reply Corinne

     Mooi geschreven! 😘

     6 februari 2020 at 09:59
    • Reply Monique den Boer

     Lieve Susan, klopt helemaal hoor wat je schrijft ik ga ook heel vaak op mijn gevoel af en 9 van de 10 keer heb ik het bij het juiste eind en heeft het me gebracht waar ik nu sta. En ik moet je zeggen ik wordt er als mens alleen maar sterker en zeker van. Geloof in jezelf , anderen kletsen toch wel over je denk ik altijd maar😜je laarzen zijn trouwens gaaf geworden zeg. Brengt me op een idee🤪 heel fijn weekend lieve Susan😘

     7 februari 2020 at 08:34
 • Reply Willeke van Schagen

  Vertrouwen loopt als een rode draad door mijn leven. Heel veel leermomenten in mijn leven hebben te maken met vertrouwen. Dat ik mag vertrouwen op mezelf, maar soms ook dat ik te goed van vertrouwen ben naar anderen en niet goed naar mijn gevoel luister. Dankjewel voor deze blog over vertrouwen Suzan🧡💚💜💗

  5 februari 2020 at 22:08
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel voor je reactie Willeke, ook voor mij is dat wat je schrijft heel herkenbaar. Als je het als levensles gaat zien kan het makkelijker worden.
   Het is verder heel belangrijk om heel dicht bij jezelf te blijven, we zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde. Heel veel mensen hebben moeite om echt heel open en eerlijk te zijn. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk oprechte positief ingestelde mensen in je kring te hebben die met je resoneren. En ook om te affirmeren ‘ik word omringd door positieve oprechte liefdevolle mensen’. Succes ermee lieverd💃💪😃 Dikke knuffels😘😘

   5 februari 2020 at 23:01
 • Reply Annette Elias

  Helemaal waar Susan, je hart weet het vaak al, zeg ik vaak als iemand twijfelt of aarzelt. En dat geld ook voor mezelf! Vertrouwen dat het goed komt als je het goede blijft doen…

  5 februari 2020 at 22:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja dat is inderdaad zo waar lieverd ons hart weet het al. Het is daarom enorm belangrijk om daarop te vertrouwen. Maar ook te werken aan het openen van je hartchakra, zodat je daar nog beter mee in verbinding staat. En dit is gewoon even algemeen bedoeld hè😉
   Ook helpt het om het nu al te zien dat het nú al goed is. Zeker helpt vertrouwen in de toekomst, maar nog beter is het om je vertrouwen in het hier en nu te plaatsen. En vanuit je hart leven en het juiste doen is altijd goed. Dikke knuffels😘😘

   5 februari 2020 at 23:05

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.