Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Sunny Tante Betsy outfits

Sunny Tante Betsy outfits

Hey girls vorige week gooide ik een hulpvraag het wereldwijdeweb op en zag ik mijn bezoekersaantallen weer stijgen. Dankjewel daarvoor :). En dankzij die oproep heb ik diverse aanbiedingen, om een leuke winactie te gaan doen met Tante Betsy verkooppunten. Én mag ik nog een hele gave winactie doen, binnenkort meer daarover.

Vandaag ga ik gezellig kwebbelen en deel ik mooie outfit foto’s met de okergele jurken en vesten van Tante Betsy.

Cardigan Rose Gold & Dress Bibi Pixel Rose Gold

Cardigan Rose Gold & Dress Bibi Pixel Rose Gold

Ik had nooit verwacht dat ik zo blij zou worden van die zonnige warme kleur okergeel die Tante Betsy nu in haar webshop heeft. Natuurlijk is dat wel heel logisch, want geel doet ons aan de zon denken. Je wordt gewoon al instant vrolijk als de zon schijnt. Genieten jullie mee van alle leuke combinaties die ik de afgelopen tijd maakte?

ZOO Adventure outdoor laarzen, model Adisa & Pamela Mann panty, kleur Damson.

Vandaag draag ik de grote maten panty van Pamela Mann Curvy Super-stretch tights, in de kleur Damson. Onder de link vind je mijn uitgebreide review. En wat staan mijn Fuchsia roze ZOO Adventure outdoor laarzen er mooi bij.

Tante Betsy Pixel Rose print met Pamela Mann Curvy Super-stretch tights

Vannacht heb ik weer wat slechter geslapen. Gisterenavond zelfs moeten overgeven, maar nu gelukkig nergens meer last van. Wel dankbaar dat ik vanochtend nog wat heb kunnen slapen. En dankbaar dat dochterlief belde en dat we gezellig zijn gaan wandelen. Het is zulk prachtig herfstweer en wandelen doet me zo goed. Net zoals samen zijn met dochterlief. Dat kun je wel zien aan mijn bos foto’s.

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold met ZOO Adventure ourdoor laarzen (dochterlief draagt model Alette en ik model Adisa)

Tante Betsy Cardigan Rose Gold met ZOO Adventure ourdoor laarzen model Adisa

Zondag had ik ook Dress Bibi Pixel Rose Gold aan met Cardigan Rose Gold. Gecombineerd met mijn Sendra laarzen van Boeties.nl en met Pamela Mann Curvy Super-stretch panty in de kleur Cerise.

Ik maakte nog snel een foto voor ons Airbnb huisje te Lemelerveld, voordat we weer naar Limburg afreisden.

Tante Betsy Cardigan Rose Gold & Dress Bibi Pixel Rose Gold met Sendra laarzen van Boeties.nlLive on Facebook in Cardigan Rose Gold & Dress Bibi Pixel Rose Gold

Sunny Tante Betsy outfits

Ik genoot thuis van het laatste stukje taart gemaakt door Alexsandra voor de jurkjesmeeting in Zwolle, waar ik gisteren het verslag van deelde. Zij gaf me ook deze mooie boeddha’s (yogimannen) cadeau. Nogmaals dankjewel lieverd!

Sunny Tante Betsy outfits

Cardigan Rose, 100% wol en kriebelt niet!

Gisteren had ik ook het okergele Tante Betsy vest aan met een mouwloos zomerjurkje, Dress Summer Les Fleurs Orange, van Tante Betsy. Dat is het handigste bij mijn fysio afspraken voor mijn arm. En zo fijn dit 100% wollen vest kriebelt niet. Ik vertelde er al uitgebreid over in mijn review over de wollen Tante Betsy vesten.

Tante Betsy Dress Summer Les Fleurs Orange & Cardigan Rose Gold

Tante Betsy Zippie Rain Black

In de loop van de middag verruilde ik mijn zomerjurkje voor mijn Zippie Rain Black. Het was mooi weer, maar iets frisser als vandaag. Ik wilde het vest als jas aan en dan is zo’n heerlijke zippie jurk wel heel fijn eronder.

Tante Betsy Zippie Rain Black & Cardigan Rose Gold

De panty is een oudje van Apollo. Thea van Pinka vertelde dat Pamela Mann ook een mooie bijpassende kleur heeft (klik voor de items in de webshop van Pinka).

Tante Betsy Zippie Rain Black & Cardigan Rose Gold met ZOO Adventure laarzen, model Alette

Ik realiseer me net dat Tante Betsy natuurlijk ook een bijpassende legging heeft; Legging Solid Golden natuurlijk nog meer effen gele items.

Tante Betsy Legging Solid Gold

Dress Victoria Square Rose Orange

En kijk eens hoe gaaf het vest staat bij Dress Victoria Square Rose Orange. Mijn nieuwe geborduurde Sendra laarzen, Deborah Garduna Blanco, die ik kreeg van Boeties.nl staan er ook prachtig bij. Echt een combinatie om instant vrolijk van te worden en spontaan van te gaan huppelen.

Ook hierbij staat de Pamela Mann panty in de kleur Cerise prachtig.

Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange & Cardigan Rose Gold met Pamela Mann Curvy tights Cerise & Sendra Boots van Boeties.nl

In het overzicht van alle jurkjes van de eerste lichting, deelde ik de jurk al samen met mijn Clumpy’s laarzen. Model Roos in de kleur Plum. Oh nee hihi zie net dat ik daar Clumpy’s, model Eva aan had in de kleur Float. Ik schreef wel op dit blog een review over Clumpy’s laarzen ;).

Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange & Clumpy's Boots model Roos, kleur Plum

Tante Betsy Sporty Jacket Solid Gold

Ook al zo blij met het gave okergele Sporty Jacket Solid Gold. Die natuurlijk perfect past bij Dress Pepper Gold. Maar ook bij veel andere mooie jurkjes of rokjes van Tante Betsy.

Tante Betsy Sporty Jacket Solid Gold & Dress Pepper Solid Gold met Clumpy's model Lien, kleur Mel

Tante Betsy Sporty Jacket Solid Gold met Dress Bibi Pixel Rose en mijn okergele Cécémel muts (waarvan ik meerdere te koop heb op Marktplaats voor 5 euro;)). De volledige opbrengt gaat naar een Tante Betsy kadobon winactie!

Tante Betsy Sporty Jacket Solid Gold met Dress Bibi Pixel Rose en mijn okergele Cécémel muts

Ik kan jullie verklappen dat er in de SS2019 collectie een prachtige print komt die veel lijkt op deze gave oude zippie van Tante Betsy.

Tante Betsy Jacket Solid Gold met gave oude zippie en mijn Asics Gel Lyte III sneakers

Mascha won hier met een winactie Sporty Jacket Girl Solid Gold. Nu kunnen moeder en dochter heerlijk twinnen in hun gave Tante Betsy vesten. Onze Jacket Gold is ver uitverkocht, maar het jasje voor kleine dametjes is er nog in alle maten.

Mascha en dochter beide met Tante Betsy Jacket Solid Gold

Tante Betsy Dress Pepper Gold

De okergele Dress Pepper Gold is ook al zo’n gave jurk. Ik zie dat die bijna nog in alle maten te koop is. Ik draag haar in maat M ipv L.

Binnenkort match ik de jurk met de Pamela Mann panty in de kleur Damson. Die fotoshoot dag, waarbij ik het overzicht met maatadvies deelde van alle jurkjes van de laatste lichting, had ik een Apollo panty aan, Jolly Green. Met mijn Clumpy’s laarsjes, model Lien in de kleur Mel (klik voor de review).

Tante Betsy Dress Pepper Solid Gold met Clumpy's model Lien, kleur Mel

Kijk hoe leuk Gerda de jurk combineerde. Staat haar echt prachtig, ik geloof dat ze maat M heeft en de jurk in maat S draagt. Correct me if I’m wrong. Met mijn maatadvies kom je een heel eind, ook al heb je een andere maat.

Gerda in Tante Betsy Dress Pepper Solid Gold

Nou girls ik ga een eindje breien aan deze blogpost. Deze items vind je in de webshop van Tante Betsy en in diverse Tante Betsy verkooppunten (zolang de voorraad strekt en wat men heeft ingekocht).

Deze foto (van Alisa, aka Tante, en Anita) is trouwens gemaakt door Joyce Valkenburg, blogger van webshop Love, Peace & Joy. Hier lees je het artikel; Op visite bij…

Deze foto (van Alisa, aka Tante, en Anita) van Joyce Valkenburg, blogger van webshop Love, Peace & Joy

Zoals ik al bovenaan in deze blogpost schreef komen er de komende tijd vaker winacties langs. Ik moet nog even puzzelen wat wijsheid is wanneer te delen, welke dag de beste dag is en ook de looptijd. Ik heb er altijd een hoop werk aan, dus moet ik dit ook goed verdelen voor mezelf. Ik ben niet zo’n planner en ben meestal van de impulsieve blogposts. Deze verzin ik ook pas om half vier in de namiddag. We gaan het zien en ik ga natuurlijk ook samen met de diverse Tante Betsy verkooppunten afspreken wat voor hun een goed moment is.

Happy Tante Betsy shops list

Alle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten te vinden in mijn Happy Tante Betsy shops list

Lots of love from Susan

* De okergele Tante Betsy items die ik draag heb ik ontvangen voor mijn blog, alsmede de Pamela Mann panty’s en enkele van mijn laarzen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Veronique

  Hey leuke blog weeral ? ik hou ook zo van oker geel, heel leuk dat dit nu veel te vinden is ?
  Welke laarzen heb je aan op de foto voor het Airbnb huisje?
  Groetjes Veronique

  14 november 2018 at 19:39
 • Reply Heidi

  Prachtige combi’s. Ik houd niet zo van dat gele voor mezelf, maar vind t anderen wel heel mooi staan. Lekker zonnig, geweldig voor de winter

  14 november 2018 at 19:42
 • Reply Jobke

  Wauw, wat staat de Victoria Square Rose Orange je mooi! ? Helemaal in combinatie met het gele vest. Ik krijg spontaan zin om hem ook te bestellen maar geel staat mij helaas echt niet. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

  14 november 2018 at 19:43
 • Reply Alexandra

  Heel mooi dat oker geel, staat je goed. Mij helaas niet, anders had ik er wel wat van aangeschaft, omdat ik het wel een mooie kleur vindt. Dat vest past ook bij veel jurkjes van je, staat er heel goed bij. Fijn dat je je vandaag weer beter voelde. Houden zo.

  14 november 2018 at 19:44
 • Reply chucky1012

  Zulke prachtige items wist jij weer goed te combineren ?
  Zo een pech dat jij moest overgeven.
  Lief dat je dochter jou gebeld had om samen een wandeling te maken.
  Fijn dat jij toch naar buiten was geweest.
  Mooie foto’s.
  Lekker lange post ?????

  Fijne avond ?

  14 november 2018 at 19:53
 • Reply Caro

  Ooh Susan, wat staan die zonnige kleuren jou prachtig????. Geniet me suf van die mooie foto’s (geholpen door die prachtige herfstkleuren in de zon).

  14 november 2018 at 19:55
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blog weer en wat staat oker jouw mooi. Hopelijk ben je weer wat opgeknapt. En een boswandeling met je dierbare is altijd erg fijn.

  14 november 2018 at 19:55
 • Reply Natasja

  Ik was ook blij verrast door de okergele kleur! En wat weet je weer mooie combi’s te maken zeg. Ik ben weer geinspireerd! Wat meestal niet zo goed is voor mijn portomonnee?! Fijne avond, liefs Natasja

  14 november 2018 at 19:58
 • Reply Giny

  Waar ik elke keer verbaast over ben is dat jou alles zo mooi staat! Terwijl ik bij mezelf dat niet vind. Elke kleur elk model jij kun het gewoon allemaal hebben!

  14 november 2018 at 20:01
 • Reply Deborah Essers

  Mooie foto’s met je gele kleding bij die gele bomen! Wat is de herfst toch prachtig ?

  14 november 2018 at 20:03
 • Reply Windy

  Geel staat je prachtig!

  14 november 2018 at 20:26
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wauw, wat staat oker jou ook mooi. Een hele andere Susan als Susan in het rood. Hopelijk gaat het weer wat beter net je ?

  14 november 2018 at 20:34
 • Reply Neeltje

  I love gold. Het vest en bibi pixel gold zijn hier al aanwezig. Het is echt een prachtige kleur!

  14 november 2018 at 20:43
 • Reply Elske

  Zo mooi al het geel! Heb er veel te weinig van in m’n kast hangen; terwijl ik het zo’n mooi kleurtje vind!
  Leuke blog zo!

  14 november 2018 at 20:45
 • Reply Barbara

  Wat staat dat okergeel je mooi! Ik ben jaloers, ik vind het zo’n mooie kleur maar hij staat me niet zo goed. Dus geniet van de foto’s die ik voorbij zie komen van de dames die het prachtig staat.

  14 november 2018 at 20:57
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, deze collectie ben ik verliefd op het gele pixel jurkje geworden de kleur is echt geweldig vooral als je blond bent. Van mijn man kreeg ik het vest cadeau , de gele legging en nog een extra rokje en niet te vergeten de sjaal die moest er natuurlijk ook komen omdat ik de kleur zooooooo geweldig mooi vindt staan. Je snapt natuurlijk wel dat we een maand lang op rantsoen zijn geweest he. Hoe verslaafd kan je zijn. Je foto’s zijn weer prachtig en je combinaties brengen me soms weer op ideeën. Fijn dat het weer ietsje beter met je gaat. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  14 november 2018 at 21:01
 • Reply Merel

  Gezelligheid weer op je blog! Wat staat het je weer mooi dat okergele, maar ja, wat staat jou nou niet???

  Ik had zaterdag de Pamala mann curvy wil kopen, helaas was hij op het evenement niet te koop… en helaas geen tijd meer om Zwolle nog in te gaan… dat word hem ergens bestellen, of nog ergens winkelen…

  Liefs merel?

  14 november 2018 at 21:09
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ja ja ja ja ja……….. I ? okergeel! Deze kleur kan ik goed hebben en daar ben ik blij mee, want normaal moet ik me echt bij felle en volle harde kleuren houden…. het staat jou ook heel erg mooi! Ik heb me tegoed gedaan aan een aantal okergele items van Tante deze collectie, heerlijk! De Pepper Gold, de Auntie Pixel Gold en uiteraard Cardigan Rose Gold… een heerlijke kleur.

  Ik hoop, dat vannacht weer een betere nacht voor je gaat zijn, je niet weer misselijk en ziek wordt en je langzaam lekker opkrabbelt. Pas goed op jezelf, ook mbt de winacties ?

  Dikke knuffel ?

  14 november 2018 at 21:14
 • Reply Ger da

  Ik sluit de dag af met een glimlach, en dat bij een foto van mijzelf. ??

  Zit ik heerlijk te genieten van jou prachtige foto’s, (en stiekem wordt mijn Wish list groter) na al wat dagen een down gevoel door een verdrietige gebeurtenis, en het gevoel wordt steeds warmer door al die zonnige kleurige foto’s, en dat jij lekker hebt lopen genieten van je dochter, en wow, daar sta ik!
  En ook ik geniet op die foto, en ben vast besloten om dat ook zeer zeker weer te gaan doen.
  Bedankt voor je mooie leuke blog weer lieve Susan, dikke knuffel ?

  14 november 2018 at 21:24
 • Reply Tamara

  Hè hè, eindelijk weer eens tijd om te reageren na een tijd lang alleen maar vlug lezen! Maar wat leuk om te lezen dat jij net als ik onverwacht blij werd van de kleur okergeel. Ik ben nog steeds verbaasd met hoeveel kledingstukken ik mijn okergele vest kan combineren dat is echt super! Hopelijk slaap je vannacht beter!

  14 november 2018 at 21:32
 • Reply Maria Louisa

  Prachtig al dat geel. Niet een kleur die als eerste mijn keus zou zijn maar waarom ook eigenlijk niet, t is zo enorm mooi

  14 november 2018 at 22:08
 • Reply Janny

  Wat staat dat geel je toch prachtig! Een lentegloed op een herfstdag. Ik zie er zelf niet zo fris uit in geel helaas, maar heb wél een panty in die kleur gekocht! En daar ben ik ook heel blij mee. Instant sunshine. Wat een gezellige kwebbelpost was dit trouwens. Fijn om mijn dag mee af te sluiten. Liefs en knuf, Janny

  14 november 2018 at 22:13
 • Reply Saskia P

  Leuk blog en wat een leuke combinaties weer. Okergeel is toch heel gaaf, zal ik of zal ik niet…;-)

  14 november 2018 at 22:18
 • Reply Esther Messing

  Wat een gezellige blog weer. Ik vind de okergele kleur erg mooi. Alleen staat ze mij niet zo mooi. Jammer maar helaas. Gelukkig blijven er voor mij genoeg andere kleuren over. Liefs Esther

  14 november 2018 at 22:18
 • Reply Petra van Schijndel

  ?????????????????

  15 november 2018 at 00:25
 • Reply Dagmar

  Goedemorgen Susan, wat een leuke blog weer! Geel is niet zonmijn kleur, dwz staat mij helaas niet maar daarom kijk ik juistvgraag naar jou outfits. ‘T is maar goed dat mijnsite alles staat?

  15 november 2018 at 07:16
 • Reply Carol

  Heerlijk okergeel naast het jack en de gold pepper dress heb ik ook het gele rokje. Heerlijk. Ik houd van geel staat jou ook mooi en ger da vind ik helemaal knallen in haar okergeel jurkje. Heerlijk blog weer. Dank lieve Susan en fijn dat het aantal bezoekers is toegenomen

  15 november 2018 at 09:19
 • Reply Ellen Jacobs

  Wat een leuke blog, ik had het echt niet met dat geel maar zie toch dat het heel mooi staat. Heel lekker zonnig, goed voor het humeur volgens mij. Wie weet kan ik het ooit eens passen.. Niet ziek worden trouwens. Dikke beterschaps knuffel van de Veluwe voor jou.
  Knuf van Ellen

  15 november 2018 at 09:21
 • Reply Annette Elias

  Hoihoi, heeee, wat een heerlijk blogpost! De kleur staat je echt geweldig! Mij helaas niet maar een mens kan ook niet alles willen hebben he! Wat verrassend is de combinatie van de square Rose Orange met het gele vest! Ook de groene panty bij het Sporty jurkje en setje vond ik zeer verrassend! Je brengt ons weer op heel goede ideeen! Ik hoop dat je snel weer opknapt en je weer lekker slapen kunt, en je weer goed op kunt laden voor de volgende nieuwe dag! Wandelen met je dochter helpt daar zeker bij! Dikke knuffel!

  15 november 2018 at 09:55
 • Reply Marjon

  Ja geel is zo leuk! Echt mijn favo kleur op dit moment! Ik word er echt vrolijk van! Leuk om jou in al die mooie gele outfits te zien!
  Groetjes, Marjon

  15 november 2018 at 10:24
 • Reply Liesbeth

  Wat een vrolijke, fleurige outfits, Susan! Vooral de Square Rose dress vind ik je prachtig staan. Ook heel mooi met het vest erover (dat staat ook nog op mijn wensenlijstje).

  15 november 2018 at 11:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.