Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Studio Marneth Tante Betsy giveaway

Studio Marneth Tante Betsy giveaway

Hey girls daar is dan de beloofde winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Studio Marneth in Ulft, gelegen in de provincie Gelderland. Zo leuk om weer een winactie te mogen doen en daarmee meteen deze bijzondere winkel in de spotlights te zetten. En natuurlijk ook leuk om jullie weer blij te maken met een te winnen cadeaubon, zo houden we samen het happiness in a dress principe van Tante Betsy hoog in het vaandel.

Studio Marneth te Ulft

Studio Marneth te Ulft

Studio Marneth heeft sinds de wintercollectie AW2017, Tante Betsy te koop in hun winkel in Ulft. En wow het is wel een heel bijzondere winkel want het pand is een voormalig transformator huis, waarbij ze wonen en werken combineren. Ik zag net een leuke rapportage op BinnensteBuiten een televisie programma van de KRO/NCRV. Zo krijg je meteen een goed beeld van het pand, maar ook van Frank en Marianne. Leuk ook om te zien dat Marianne in de rapportage een Tante Betsy jurk met Clumpy’s draagt.

Wat ik ook altijd leuk vind bij een Tante Betsy verkooppunt dat ze op hun Facebook pagina laten zien, hoe de ingekochte kleding eruit ziet op model. Marianne van Studio Marneth deelt outfit foto’s op de Facebook pagina en Instragram pagina. Ik kan dat wel waarderen en veel Tante Betsy girls met mij.

Studio Marneth; Tante Betsy Blouse Gnome Love Green & Skirt Zipper Stripe Green

Tante Betsy AW2018 collectie

Tante Betsy AW2018 collectie bij Studio Marneth te Ulft

Op deze foto kun je zien wat ze nu nog in de winkel hebben hangen, van de eerste lichting van de AW2018 wintercollectie. Marianne maakte een opsomming; Skirt Zipper Gardenia Red, Blouse Gnome Love in groen en roze, Long Hoodie Green, Sporty Jacket rood, Dress Mia Pixel Rose Gold, Skirt Pixel Rose Black, Skirt Happy Camper zwart, vestje blauw, rok Zipper Stripe in diverse kleuren, shirts in aantal kleuren.

En met een beetje geluk kun je meteen na het einde van de winactie, je slag gaan slaan met de tweede lichting van de AW2018 wintercollectie. Marianne heeft Dress Betsy Triangle ingekocht in zwart en groen, Dress Zoe Retro Brique, Blouse Betsy Solid in diverse kleuren, Blouse Parkeet Red en Dress Sports Black en Green en ook nog een zwart Nicky Velours jasje. Ik deelde enkele van deze items al in een preview.

Wat is er verder nog te koop

Studio Marneth; Tante Betsy Sporty Jacket Red & Skirt Pixel Rose Black

In hun winkel vind je naast de bloembinderij ook woonaccessoires en kado artikelen. En natuurlijk ook sinds enkele jaren vind je er diverse kledingmerken, welke kun je zien op hun website. Ze hebben ook de Danefae jassen en klompen van Clumpy’s, die je weer terug ziet op de outfit foto’s. En zoals je kunt zien hebben ze ook diverse Tante Betsy vesten en sjaals ingekocht.

Studio Marneth; Tante Betsy Cardigan Rose Green & Clumpy's klomplaarzen

Studio Marneth; Danefae Softshell jas Jane & Tante Betsy Shawl Rose Red

Wat kun je winnen?

Ik mag twee keer een cadeaubon ter waarde van 40 euro weggeven, eentje geef ik weg onder de reacties hier op mijn happy Tante Betsy blog en de andere cadeaubon geef ik weg onder de reacties op mijn Facebook bericht. Je mag op beide plekken een kans wagen. Lees wel goed de voorwaarden!

Het is de bedoeling dat je zelf gaat shoppen in de winkel van Frank en Marianne, Studio Marneth te Ulft en iets koopt van de AW2018 collectie van Tante Betsy. Studio Marneth is geopend van woensdag t/m zaterdag.

Studio Marneth Tante Betsy giveaway

Wat moet je ervoor doen om een kans te maken:

 • Mijn happy Tante Betsy blog volgen via WordPressBloglovinFacebook en/of Instagram.
 • De Facebook pagina van Studio Marneth liken en volgen en het is ook leuk als je de Instagram pagina gaat volgen.
 • Laat hier in een gezellige reactie weten dat je mee doet én wat je van die cadeaubon van 40 euro zou willen gaan shoppen van de items van de AW2018 Tante Betsy collectie welke ze hebben ingekocht.
 • Meedoen kan t/m maandag 24 september, ik maak dinsdag 25 september de twee winnaressen bekend hier op mijn happy Tante Betsy blog.
 • Delen van de winactie op je Facebook profiel is lief.

Heel veel succes lieve Tante Betsy girls!

Studio Marneth; Tante Betsy Sporty Jacket Red & Skirt Gardenia Red

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

61 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke actie ?
  Prachtige fleurige en zeer overzichtelijke website.
  Ik sla deze winactie over omdat het veel te ver weg is voor mij.
  Iedereen die meedoet veel succes….

  Fijne avond ?

  19 september 2018 at 19:36
 • Reply Saskia

  Ik zou een nieuw rokje shoppen. Weer eens wat anders dan een jurk. Nu al zin in!! Even kijken welke me het beste staat enzo…

  19 september 2018 at 19:38
 • Reply Marieke

  Hey da’s leuk. Dit Is voor mij het dichtstbijzijnde tb verkooppunt! Komende vrijdag kan ik er mijn eerste clumpy’s ophalen. En dan nu een super winactie. Nou ik weet het wel. Ga ik vrijdag triangle green passen, weet ik dinsdag avond of ik hem woensdagochtend mag ophalen. Top verjaardag kado want, dan kan ik hem woensdag de hele dag dragen op mijn verjaardag! Duim duim duim, zou zo leuk zijn.

  19 september 2018 at 19:44
 • Reply Loes Dings-Boutem

  Wat een super actie!! Dat zou geweldig zijn om mezelf te trakteren op een jurkje van de nieuwste collectie!!
  Mezelf even verwennen in de heftige periode waarin ik zit. Zal zeker bijdragen aan mijn positieve instelling! Schouders (gehuld in een mooi jurkje) eronder en gaan met die banaan!! Liefs Loes

  19 september 2018 at 19:44
 • Reply Marianne Asselman

  Wat geweldig gaaf en zou als ik win de bon aan mijn dochter geven, zodat zij iets leuks uit kan zoeken van de wintercollectie. Kan ze heel goed gebruiken hoor. Veel liefs en dank je wel ♥️??❤️?

  19 september 2018 at 19:45
 • Reply Joke van Beek

  Aaahhh superleuke actie Susan en Studio Marneth, waar ik heel graag aan meedoe. Ik zou de bon graag besteden aan en pixel jurkje, die hen ik nog niet en bovendien hen ik nog geen Mia of erin leuke TB blouse. Er zal sws iets leuks te vinden zijn. Zelf er naartoe is geen enkel probleem als je 10km verderop woont, ga ik gezellig samen met Bibi. Ik ga nog even nakijken of ik het Insta-account van Marneth al volg, verder voldoe ik aan de gestelde voorwaarden. Leuk leuk leuk, ik heb er zin in!!!

  19 september 2018 at 19:46
 • Reply Déborah Essers

  Wat een stoer pand, leuk! Ik doe niet mee met de winactie maar ik wilde het gewoon even gezegd hebben ?

  19 september 2018 at 19:47
 • Reply Petra van Schijndel

  Leuke actie! Het lijkt me een erg leuke winkel, ook door de combinatie met bloemen en de andere artikelen. Helaas is Ulft voor mij niet naast de deur. Dus ik wens alle dames die meedoen veel succes!

  19 september 2018 at 19:48
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat een erg leuke actie weer. Het is niet dicht bij maar een dagje uit kun je er altijd van maken toch? Ik zou voor de gold pixel gaan waarschijnlijk. Of voor de groene sporty die nog komt. Ik ga wel even terug kijken naar binnenstebuiten. Dat kijk ik altijd maar heb gewerkt en we zaten nu nog te eten. Fijne avond ? Hennie

  19 september 2018 at 19:49
 • Reply Miranda

  Hoi
  Wat een super pand zeg! En leuk die verschillende artikelen die ze verkopen. Leuk dat ze een actie doen laat dit kansje over aan de andere betsy meisjes. Succes meiden. Liefs Miranda???

  19 september 2018 at 19:54
 • Reply Janine

  Wat leuk! Woon nog niet zo lang in Gelderland en nu weer een leuk adres om te gaan bezoeken 🙂 Ik waag dus graag een kansje want ik kom nog niet veel van het erf af. Wat ik zou kopen? Een jurk of een vest 🙂 Succes allemaal. (ik volg op insta maar onder nickname lieffieschatje)

  19 september 2018 at 20:01
 • Reply Mirna

  Wat een leuke winactie weer. Ik ga graag een keer naar Ulft dasrvoor?

  19 september 2018 at 20:02
 • Reply Swenne Bijzet

  Mooie actie heb je weer Susan! En het lijkt me ook een erg leuke winkel, ik woon zelf ook in Gelderland, maar niet in de buurt van Ulft. Maar deze winkel wil ik zeker nog een keer bezoeken. Ik doe graag mee met de winactie en ik zou er heel graag zo’n heerlijk vest van kopen of anders een pixel jurkje of rokje. Die 2 items staan echt nog op mijn wishlist ?

  19 september 2018 at 20:02
 • Reply Annelies van der Valk

  Ulft is niet zo ver bij mij vandaan. Ik heb inderdaad dat prachtige pand gezien bij binnenstebuiten. En wat ik zou kiezen weet ik niet dat komt dan terplekke wel?. Ik denk iets uit de tweede lichting. Fijne avond nog. Groetjes vanuit Frankrijk nog maar volgende week ben ik weer thuis.

  19 september 2018 at 20:03
 • Reply Alexandra

  Leuke actie maar voor mij te ver weg. Meer kansen voor de andere dames. Veel succes.

  19 september 2018 at 20:03
 • Reply Ina Sloot

  Wauw wat een gave winkel! Zag al wel eens dingen langs komen op de verkoop-groep maar nu zeker ook de fb pagina liken! Geweldig hoe je dan weer vanuit je eigen ideeën en beleving een geheel eigen stijl maakt met jurken van tante Betsy. Echt heel gaaf. Ik heb al een bon gewonnen een tijdje terug dus laat het nu voor een ander. ?
  Grtjs

  19 september 2018 at 20:06
 • Reply Astrid

  ? voor een lange vest.
  Wordt altijd heel blij als ik TB draag
  Ik ga duimen

  19 september 2018 at 20:09
 • Reply Petra van VLiet

  Superleuk, weer een winactie en deze keer met een (voor mij) onbekende winkel.
  Maar Ulft is voor mij te ver weg, dus ik loot niet mee deze keer.
  Veel succes voor de dames die wel meeloten 🙂

  19 september 2018 at 20:16
 • Reply Roelien

  Alweer een actie met zo’n gave winkel. Goede reden om weer eens af te zakken naar het zuiden en allicht een combinatie van een shopping event tot familiebezoekjes ?

  19 september 2018 at 20:21
 • Reply Fhathima

  Alweer zon leuke actie! Ik laat m aan me voorbij gaan, dan hebben de dames rondom Gelderland extra kans ?

  19 september 2018 at 20:30
 • Reply Janet mulder

  Wouw dat zou toch mooi uitkomen, ben net dit zomer in de Betsy wereld gekomen en voel me er heerlijk bij. Ik heb nog heel veel op mijn wensen lijstje staan. Dus ga nu duimen draaien.

  19 september 2018 at 21:04
 • Reply Kimm

  Wat een kans om zo’n super leuk rood/roze vest te kunnen kopen! ???

  19 september 2018 at 21:17
 • Reply Martha Vanderhoeven

  Aaahhhh wat leuk, studio Marneth is mijn meest favoriete stenen winkel in de buurt al heb ik er niet altijd genoeg geld voor??.
  Met advies van Marianne en heel gezelkige pas,sessies heb ik daar al verrassend leuke jurkjes gekocht en ik zou met een winnende bon er meteen naar toe rennen voor het rood roze sportieve Tante Betsy vest
  ❤️?❤️?❤️?❤️

  19 september 2018 at 21:31
 • Reply Alexandra

  Leuke actie ? heb wel zin in nieuwe jurk welke weet nog niet ze zijn allemaal prachtig

  19 september 2018 at 21:33
 • Reply Paola

  Dezë winkel staat al weken op mijn verlanglijstje om samen met Esther maar toe te gaan maar daar dacht dit sneue lijf heel anders over… die had haar eigen dans en showorkest uitgenodigd voor een knalfeest ? altijd jammer als daar geen overleg over is hé. .. dat gerommel … maar ff serieus, ik verheug me om er een keertje rond te kijken en door je blog ben ik alleen maar nieuwsgieriger geworden… wat ik wil kopen weet ik nog niet.. dat hangt even vd modellen af die er zijn…. maar dat kan met tante betsy niet missen!!! Dankjewel weer voor deze fantastische kans samen… lief!

  19 september 2018 at 21:37
 • Reply Jolanda

  Ulft, daar ben ik echt nog nooit geweest, maar daar kan verandering in komen. Als ik een kadobon in deze leuke winactie win ga ik denk ik voor een rokje, maar de kleding van tante is allemaal leuk dus dat wordt nog lastig. We gaan het zien……. duimen maar.

  19 september 2018 at 21:43
 • Reply Claudia

  Leuk deze actie! Ulft is mooi dichtbij, dus ik zou er graag eens naartoe gaan. Dan zou ik shoppen voor een mooi vest…of toch zo’n gave nieuwe jurk…of…

  19 september 2018 at 21:45
 • Reply Annelie

  Ik zit niet meer op Facebook! Dus kan ik dan niet meedoen en aan alle voorwaarden voldoen voor de winactie? Nou ja, ik waag toch een gokje.

  Het ziet er uit als een superleuke winkel, daar is het vast heerlijk shoppen. ?
  Op mijn lijstje staat nog een Pixel Rose jurk ❤️ En Clumpys in het echt bekijken is ook nog niet vaak geukt, dus het klinkt als een perfecte winkel voor mij ?

  19 september 2018 at 21:54
 • Reply Corien Wesselkamp

  Ooooh, dat zou leuk zijn! Deze winkel zit om de hoek en is érg leuk!!!

  19 september 2018 at 22:04
 • Reply Ellen Verschoor

  Wat veel keuze is er zeg!Ik ga er graag eens een kijkje nemen,maken we(mijn man en dus chauffeur? en ik)er een gezellig dagje shoppen in Gelderland van.Leuke actie weer?Liefs,Ellen

  19 september 2018 at 22:05
 • Reply Ellen van der Vijgh

  Wat leuk! Ik doe graag mee en wil graag mijn aw collectie uitbreiden met een mooi zwart sporty jurkje of het vestje. ?? Zolang hij bij mij pixel rokje past.
  Dus jaaaaaaa! Ik doe mee. ??

  Enne… geen zorgen of ik wel eens bij Marianne in de winkel kom hoor… Mijn halve kledingkast is daaruit gevuld. ??

  19 september 2018 at 22:37
 • Reply Yvonne

  Hoi Susan, wat een gave actie!! Graag doe ik mee. Dan ga ik voor mij en mijn nichtjeiets kopen. Je maakt niet alleen mij maar ook nog kleine Jasmijn blij. Lieve groetjes Yvonne?

  19 september 2018 at 22:42
 • Reply Jacqueline Harbers

  Leuk! Ulft is voor mij héél goed te doen en op mijn te-bezoeken-lijstje staat Studio Marneth al langere tijd. Ik ga dat binnenkort toch eens doen! Ben wel heel benieuwd naar de Dress Zoe Retro Brique. Ik ga alleen niet meedoen aan de winactie, ik gun het één van de andere Betsy-girls, want ik was afgelopen weekend al een hele grote dikke bofkont, toen ik een bon bij je gewonnen heb ?

  Een hele fijne avond lieverd en tot morgen! Dikke knuffels ?

  19 september 2018 at 22:47
 • Reply Rieneke de Raaff

  Ik wist niet dat Marneth ook Tante Betsy verkoopt. Woehoooo, zo’n vrolijk merk in mijn eigen Ulft! Ik ga gauw kijken. De Dress Betsy Triangle in het groen trekt me wel, die wil ik passen! En hem winnen zou helemaal top zijn.

  19 september 2018 at 23:01
 • Reply Merula

  Wat heb je weer een leuke actie in samenwerking! Top!! Ziet er mooi uit! ??
  Ik doe natuurlijk niet mee, ben nog aan het genieten van je vorige winactie!?
  Wens iedereen veel succes?
  Lieve groetjes!!

  19 september 2018 at 23:16
 • Reply Marjolein

  Ik heb nog geen nieuwe collectie vanwege bezuinigingen…. maar ik heb wel wat wensen: in ieder geval een mooie blouse want ik heb zoveel leuke rokjes! Ulft is niet zo ver, dus ik sta klaar in te gaan ??

  Ow, ik ben ook heel benieuwd naar het pand zelf! Ik ben gek op architectuur en design!

  19 september 2018 at 23:31
 • Reply Marjon

  Alweer een winactie! Wat leuk! Klinkt als een toffe winkel zeg!
  Ik denk dat de Mia Pixel rose in Gold? weleens mooi voor mij zou kunnen zijn… of long Hoodie green ?!
  Leuke foto’s ook van Marianne. Ga zo ook even op Instagram kijken!

  Groetjes,
  Marjon de B

  19 september 2018 at 23:33
 • Reply Mina

  Wat een gave winactie weer! Heel veel succes dames! Voor mij veels te ver weg maar er zijn zat jurkenzusjes die in de buurt wonen! Dat heb je weer mooi geregeld Suzan! Dikke knuffel van mij.

  19 september 2018 at 23:46
 • Reply Imke Gerritzen

  Wat een geweldige actie Susan en dan ook nog in het dorp van mijn man: Ulft!! Een prachtige winkel met bijzondere producten. Vaak langs gereden nooit geweten dat ze ook Tante Betsy verkopen. Heel grasg waag ik ditmaal een gokje voor een heel gewild jurkje om deze mama van 4 kids ook zichzelf eens in het zonnetje te zetten

  19 september 2018 at 23:49
 • Reply Esther Messing

  Oh wat gaaf is deze winactie weer. En dan zo dicht in de buurt. Ik heb al een aantal leuke items gescoord bij Marianne dus dat gaat nu ook zeker goed komen. Heb echt nog wel wat op mijn lijstje staan. Volgende week ga ik samen met Paola irts gezelligs doen, hoe leuk zou het zijn dat we kunnen gaan shoppen bij Marianne. Liefs Esther

  20 september 2018 at 00:30
 • Reply Ingrid

  Waaauw, wat een super leuke winactie! Via via ben ik op deze site van 365 days of happy tante betsy dresses beland. Wat een geweldige,te gekke, gave en super kleurrijk & fleurrijk colletie.. Wie weet is mijn klerenkast in de komende maanden ook zo kleurrijk/ fleurrijk gevuld met 365 days of happy tante betsy dresses…

  20 september 2018 at 06:28
 • Reply Ine wijnbergen

  Wat een leuke winkel. En niet zo ver bij ons vandaan. Helemaal leuk.

  20 september 2018 at 06:34
 • Reply Anita Groen

  Oh,wat leuk! Ulft is aan de andere kant van het land, maar de hele familie van mijn man woont daar. Familiebezoek en winkelen met een cadeaubon lijkt me een fantastische combinatie! Ik denk dat ik er zo’n mooie sjaal mee zou kopen. Ik zie ze steeds voorbij komen en vind het eigenlijk een beetje decadent om zoveel uit te geven voor een sjaal, maar ze zijn zo ontzettend mooi!

  20 september 2018 at 06:59
 • Reply Sylvia L

  Dat lijkt me een hele leuke winkel en zou er graag de sporty dress kopen en zo’n leuke sjaal staat ook op mijn wensenlijstje ?
  Groetjes Sylvia

  20 september 2018 at 07:11
 • Reply Brechtje

  Ja dit is een gave winactie. Ik heb van de week het toffe rosé vestje van haar ontvangen die is ook zo leuk! Ik wil dolgraag winnen en de winkel eens bezoeken! Zeker omdat er stippen in de volgende collectie zitten. Nou die passen wel bij mij liefs Brechtje

  20 september 2018 at 07:38
 • Reply Carol

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee een bezoek nasr deze winkel erg leuk. Leuk blog leuke foto’s het straalt warmte uit.

  20 september 2018 at 08:33
 • Reply Maria Louisa

  Wat een prachtig pand om een winkel in te vestigen, en dan de combinatie met bloembinderij en cadeau artikelen. Klinkt als een heerlijk uitje. Mooie winactie weer Susan en Frank en Marianne natuurlijk. Top.

  20 september 2018 at 10:27
 • Reply Ellen Janssen

  Wat een mooie winkel! En wat een supergave winactie! Ik maak graag kans op een cadeaubon. Ik ben 20 kg afgevallen, waardoor veel tante Betsy items uit mijn kast te groot zijn. Dus ik zou graag wat nieuws aan mijn collectie toe willen voegen dat wel goed zit ☺ Verder ben ik as zaterdag jarig; het zou een fantastisch verjaardagscadeautje voor mij zijn! ?
  Kortom ik duim duim duim…
  Net zolang tot ik er kramp van in mijn vingers heb! En hoop binnenkort een bezoekje te brengen aan die leuke winkel in Ulft!
  Warme groet,
  Ellen.

  20 september 2018 at 12:29
 • Reply Simone Meurer

  What a nice shop & a beautiful women – so beautiful and colurful things to buy! I want to visit Studio Marneth in my next holidays!1! greetz Simone

  20 september 2018 at 12:43
 • Reply Ellen Jacobs

  Oh, wat leuk. Zou ik een uitje hebben met mijn lief en een skirt zipper gardenia in oranje aanschaffen. Wat een leuke zaak lijkt me het.
  Liefs Ellen

  20 september 2018 at 13:19
 • Reply Melanie

  Nadat mams maanden op vakantie is geweest is een moeder dochter uitje heel hard nodig. Ik zou de bon in dit geval dus besteden aan een cadeautje wat zij mag uitzoeken en mams kennende staat er nog vanalles op haar lijstje.

  20 september 2018 at 19:44
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Wat een superleuke actie weer, ik doe graag mee en zou, mocht ik winnen eens even gaan kijken wat er allemaal nog/al is. Ik denk dat ik voor een pixel dress zou gaan qua kleur even kijken wat me het leukste staat ?

  20 september 2018 at 19:58
 • Reply Margreet B

  Wat leuk, een verkooppunt in Ulft! Daar ga ik graag eens een kijkje nemen. Helaas ben ik te klein voor de mooie vesten, maar gelukkig heb ik ook een paar mooie jurkjes gezien in de 2de lichting, dus wensen genoeg!

  20 september 2018 at 22:18
 • Reply Germa vd kolk

  Wat een prachtige winkel en super collectie.
  En de combinatie met bloemen is ook erg leuk.
  Mooie foto’s van de eigenaresse in de vrolijke tante Betsy kleding.
  Ik zie zoveel mooie kleding voor bij komen dat ik gewoon alles zou passen en dan besluiten wat het alllllllerleukste is ♥♥♥

  20 september 2018 at 22:38
 • Reply EstherK

  Voor mij een beetje te ver om te gaan shoppen, maar ik volg ze wel op Instagram. Altijd leuk die outfitfoto’s en ook altijd leuk om te zien hoe zij verschillende merken combineert.

  21 september 2018 at 07:14
 • Reply Martine

  Wat een leuke winkel. Zo dicht bij mij in de buurt en ik wist niet dat er in Ulft zo’n geweldige winkel zit! Gauw eens bij haar langsgaan! Ik zie op haar facebook dat ze echt hele leuke dingen verkoopt. En dan ook nog samen met jou een winactie. Whoehoe, ik doe graag mee. Als ik zou mogen winnen zou ik heel graag een Zipper rokje willen proberen. Die lijken mij zo super comfortabel dragen en goed te combineren met allerlei Tante Betsy blousjes die ik al heb. Liefs, Martine

  21 september 2018 at 08:36
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Hele leuke blog! Gave winactie, zoals altijd ?. Ik doe niet mee aan deze winactie, omdat de winkel voor mij te ver weg is. Alle andere meiden veel succes. En natuurlijk ook voor Studio Marneth! Het lijkt mij een prachtige winkel!

  22 september 2018 at 18:31
 • Reply Daniëlle

  Hey susan! Wat Weer een gave actie dit! En wat lief dat studio marneth dit beschikbaar stelt!
  Mocht ik winnen dan zou ik voor een bloesje gaan.
  Ik heb nog geen bloesje in mijn kast hangen ?
  Moet toch eens uitgeprobeerd worden!
  Ik zou dan voor de BLOUSE GNOME LOVE PINK of GREEN gaan denk ik.
  Lekker slapen!

  23 september 2018 at 00:54
 • Reply Anita

  Ik zou voor een jurkje gaan, of een rok, of een vest of…… Er is zoveel moois, ik zou moeten gaan kijken

  23 september 2018 at 06:58
 • Reply marja

  gave actie, ik zou graag het concept bekijken en een leuk item uitkiezen. Ik denk een rokje.

  23 september 2018 at 17:11
 • Reply Tineke Bremer

  Wat lief dat mensen van verder weg de Gelderse fans een kans geven! Zelf woon ik in Arnhem en ga ik graag binnenkort bij Studio Marneth langs. Altijd leuk een nieuw verkooppunt leren kennen! Ik maak met veel plezier kans op een Sporty jacket red maat S (en als die niet beschikbaar is, zoek ik iets anders leuks uit ;).

  24 september 2018 at 21:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.