Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Words of Wisdom

Stay strong with Susan

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Hey lieverds vandaag wil ik met mijn blogpost jullie helpen om vertrouwen te hebben en positieve krachtige gedachten te denken. Ik wil met deze blogpost een hart onder de riem steken, zodat je sterk blijft. Het is natuurlijk een onzekere tijd, maar laat jezelf niet gek maken en ga in je kracht staan. Ja lieverd jij kunt dat! Ik hoop je daarbij te kunnen helpen. Lees je mee…

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Het is in deze hectische en onzekere tijd enorm belangrijk om je nu niet te laten misleiden door je hoofd en niet mee te gaan in paniek, gepieker en onzekere gedachten. Weet je lieverd als je zo goed bent in piekeren, in angstige gevoelens enzovoort dan betekent dat je dus enorm sterk bent met je gedachten. Als je jezelf bijna gek kunt denken dan kun je het natuurlijk ook andersom doen! Ja echt waar jij kunt dat. Weet dat positieve gedachten altijd krachtiger zijn dan negatieve gedachten. Dus kom op en pak jezelf bij elkaar en laat je niet misleiden door je ego, door je hoofd.

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Door het coronavirus worden we met ons allen gedwongen om bij ons zelf stil te staan en te leven vanuit ons hart. Door alle maatregelen gaan we nog meer geïsoleerd leven, maar gelukkig hebben wij jurkenzusjes al mogen ontdekken hoe krachtig de online wereld is. Steun mooie initiatieven om ondernemers te steunen en om andere gedupeerden te steunen. Steun elkaar lieverds, maar wel vanuit je kracht en niet vanuit je angst.

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

En natuurlijk mag je delen dat je je angstig en onzeker voelt, maar zorg dat je daarna weer bij elkaar pakt en in je kracht gaat staan. Ik trok gisterenavond diverse kaarten van mijn Aartsengel Michaël kaartenset om jullie te ondersteunen. ‘Detach from the situation’ is dé kaart met advies om afstand te nemen en het grotere geheel te zien. Laat je niet gek maken door alles rondom het coronavirus lieverds. Wees niet de hele tijd online om maar zoveel mogelijk mee te krijgen. Het is echt belangrijk om regelmatig ook afstand te nemen en jezelf een time out te geven. Doe de aanroeping op de bovenstaande kaart zodat je meer vrede in je hart bewaard. Ik heb de Nederlandse niet bij me ;).

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Ik zal ook eerlijk toegeven dat bij mij af en toe de angst toeslaat als ik berichten lees en hoor over het coronavirus. Vanochtend hoorde ik via dochterlief dat de moeder van een oud klasgenoot in coma ligt. Pff dat vind ik dan wel heel heftig om te horen en het is hard werken om weer positieve gedachten te denken. Daarom is die aanroep van de aartsengel Michaël ‘Detach’ kaart hierboven zo fijn. We zitten nu in een huisje in Friesland vakantie te vieren en ik heb me wel al bedacht of we niet beter naar huis kunnen gaan. Vandaag hadden we besloten om lekker te gaan genieten van de natuur op Ameland. Nu we hier toch zijn is dat een uitgelezen kans. Wel heb ik in Dokkum even een pot vitamine C gekocht die daar wel op voorraad was. Ik slik al langere tijd dagelijks 4 tabletten C-1000 en dat wil ik natuurlijk wel kunnen blijven doen, nu iedereen aan de vitamine C gaat ;).

Positive thoughts create positive results

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Deze crisis geeft ook enorm veel groeimogelijkheden. Wellicht kun je nu niet gaan werken omdat je kinderen thuis moeten blijven. Maar je kunt wel aan jezelf werken, er zijn genoeg mogelijkheden om te groeien. Ga aan de slag met affirmaties, leer jezelf om krachtige positieve gedachten te denken. Heb je een angst gedachte draai hem dan om, maak er een positieve zin van en zeg die regelmatig op. Ik heb al eens uitgelegd hoe dat te doen, die blogpost kun je hier vinden. Je kunt er ook altijd op zoeken in de zoekbalk onder aan mijn blog ;).

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Naast zelf reflectie is het ook belangrijk om heerlijk de natuur in te gaan waar mogelijk. Ik snap dat er mensen zijn die nu in isolatie moeten leven, maar zet die ramen even open, ga de tuin in, ga regelmatig je balkon op. En als je gewoon vrij kunt bewegen omdat je de RIVM richtlijnen volgt en nergens last van hebt. Ga dan het bos in, loop langs het kanaal, ga heerlijk de natuur in en zorg daarmee goed voor jezelf. Dit is echt heel belangrijk lieverds! Geniet van de prachtige bloemen die nu weer in de lente omhoog komen en snuif daarmee de lente en positieve energie op.

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Mocht je nu niet naar buiten kunnen, denk er dan eens over om yoga oefeningen te gaan doen (en natuurlijk kun je die ook doen als je wel naar buiten mag ;)). Online is er veel te vinden aan oefeningen op Youtube etc. Volg geleide meditaties en help jezelf spiritueel te groeien en ook te aarden door uit je hoofd te gaan. Lieverd het is echt van wezenlijk belang dat je zorgt dat je sterk blijft in je hoofd en met je lijf. Heb je kinderen doe ze dan samen. Zorg dat je samen met hun werkt aan jullie innerlijk.

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Zoek naar the silver lining van deze crisis lieverds. Zoek naar alle lichtpuntjes, je kunt hier zoveel van leren. Kijk naar alle groeimogelijkheden, kijk naar de liefde, kracht en vertrouwen dat je kunt verspreiden. Ik zou het daarom leuk vinden als je hieronder positieve krachtige gedachten plaatst om je jurkenzusjes te helpen. Help elkaar om samen in onze kracht te staan en deze wereld een mooiere plek te maken. Stuur na het lezen van mijn blog vanuit je hart heel veel liefdevolle energie de wereld in. En vergeet niet om je te hullen in vrolijke outfits lieverds, zo voel je je meteen een stuk beter.

Happy Susan blog - Stay strong with Susan - Coronavirus groeimogelijkheden

Lots of love from Susan

PS De andere kaarten die ik trok zal ik op mijn Happy Susan blog Facebook pagina delen.

PPS We hebben vanmiddag toch besloten dat we morgen naar huis gaan, een dagje eerder als de bedoeling was.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat een goede post!
  Ik zit niet bij de pakken neer.
  Blijf positief en doe wat ik kan doen.
  Ik ga mijzelf niet doen voelen.
  Gewoon mezelf blijven.

  Een fijne avond en goede reis naar huis 😘

  16 maart 2020 at 19:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Goed van je lieverd blijf maar dicht bij jezelf en in je kracht staan. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:14
 • Reply Jolanda portier

  Ik vind het moeilijk ben zwaar hypochonder.in deze tijd niet heel handig. Door het lezen van jou blogoposts denk ik wél oja zo kan het ook.. Heb bewondering voor je. ❤️

  17 maart 2020 at 06:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi lieverd dat is dan wel erg moeilijk hè. Toch zegt dat wat dat je met je hoofd heel krachtig bent en ik vind jou een hele sterke vrouw. Als je eens terug kijkt op je leven wat je allemaal hebt meegemaakt, zul je zelf ook beseffen hoe sterk je bent.
   Dus probeer eens te kijken naar alles wat er goed gaat in het leven, naar alles waar je sterk in je schoenen hebt gestaan en dan ga ook jij beseffen dat je juist heel sterk bent. En zo kun je een dikke middenvinger naar al die kronkels in je hoofd opsteken en in je kracht gaan staan. Ja lieverd jij kunt dat ook. Ga er maar eens mee aan de slag. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:17
 • Reply Heidi

  He Susan. Dank je wel. Ik denk ook echt dat door deze ellende heen ook zoveel mooie dingen kunnen ontstaan. Ik lees zoveel mooie initiatieven van mensen. Ondanks alle ellende gaan we door met elkaar.

  17 maart 2020 at 07:15
  • Reply Hannelore

   Mooi weer Susan. X voor jou
   Ameland is ook zo mooi hè. Ben zelf echt Terschelling fan…de lucht, de geur…alles! Nu in deze heftige tijd alleen maar even aan denken en hier is de buurt naar buiten. Kids thuis man thuis .. iedereen thuis..dolle boel, ook heftig… hopelijk snel onze draai gevonden.

   17 maart 2020 at 07:48
   • Reply Happy Susan blogger

    Ja dat zal dan wel een dolle boel zijn thuis. Aan een kant misschien vakantie gevoel en aan de andere kant moet er toch huiswerk enzo gemaakt worden. Succes in het vinden van jullie draai.
    Ameland hebben we in feite maar weinig van gezien, dus dat gaan we zeker nog een keer over doen óf naar Terschelling😜
    Maarreh zekers genoten van onze vakantie daagjes en nu weer blij om thuis te zijn. Dikke knuffels😘😘

    18 maart 2020 at 09:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaaa zo mooi is dat hè. Deze crisis brengt veel mensen dichter bij elkaar, dat is de kracht van tegenslag het verbind mensen. We gaan samen naar een betere wereld toe. Yihaaaa💃💪🕺🤩😍. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:19
 • Reply Petra van Schijndel

  Lieve Susan, alsnog gelezen. Goede reis straks. Dikke knuffel. ♥️

  17 maart 2020 at 07:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd blij om weer thuis te zijn, maar ook heerlijk genoten hoor van onze daagjes weg. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:19
 • Reply Jelka

  Dankjewel! Ik zie je blog nu pas, omdat ik idd, zoals jij zegt, probeer niet de hele tijd online te zijn. Ik wil me niet gek laten maken èn ik heb de kinderen nu de hele dag hier en ik moet juf spelen. Ik denk dat ik drukker ben dan anders, ondanks de beperkingen. Maar ik zal positief blijven, want naast piekeren zit óók dat in mijn aard! 😘

  17 maart 2020 at 07:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Jij kunt dat lieverd en samen met elkaar vinden jullie een nieuwe weg, heel anders als anders. Heel veel sterkte en kracht! Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:21
 • Reply Susan

  ❤️❤️❤️

  17 maart 2020 at 08:10
 • Reply Ella Kwakkestein

  Mooie woorden Susan. Blijf zelf ook positief alsjeblieft! Ik ga straks lekker met de hond over de dijk lopen. Langs het kanaal. Kijken hoe blij hij huppelt met een tak. Kijken hoe de knoppen aan de bomen komen! Mij helpt dat. 😘

  17 maart 2020 at 08:17
  • Reply Happy Susan blogger

   Doe ik lieverd. Gisterenochtend was ik gewoon door slaapgebrek en ook even door luisteren naar mijn ego even uit mijn huisje. Het heeft me goed gedaan om even van me af te schrijven op de groep en na een goed gesprek met manlief en een heerlijke wandeling was ik weer helemaal de oude.
   Soms is het even nodig om de tranen te laten rollen.
   Ik heb gisteren ook zo genoten van die prachtige natuur daar en ga dat vandaag ook weer hier doen. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:24
 • Reply Caro

  Hej meis. Ik heb je blog gister wel gezien maar kon door de drukte geen tijd/energie vinden om hem aandachtig te lezen. We gaan ons zeker redden in deze rare weken. Fijn dat je straks weer thuis bent. Hopelijk houd je wel fijne herinneringen aan deze vakantieweek met mooie ontmoetingen en prachtige natuur❤️

  17 maart 2020 at 08:31
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd jazekers hoor houden we mooie herinneringen aan ons mooie vakantie plekje en hebben we genoten. Dat neemt niemand meer van ons af.
   Nu weer lekker thuis en samen met manlief genieten van de rest van de week vrij en dan zien we wel weer verder.
   Jullie ook heel veel sterkte lieverd met jullie bedrijven en alles wat daarbij komt kijken. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:27
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, dingen gebeuren vaak met een reden hè , waar iedereen eerst vaak heel vaak met zijn telefoon bezig was zie je nu dat mensen weer meer in elkaar geïnteresseerd zijn , is dat toeval of?? Laat je niet gek maken gebruik alleen je verstand zou ik zeggen. We komen er wel😘😘 lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  17 maart 2020 at 08:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja lieverd dat is waar er ontstaan nu meer verbindingen en natuurlijk ook wel online, maar wel op een hele andere manier. Tijden van crisis brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze zoeken naar oplossingen en daar komt vast weer veel moois uit. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:29
 • Reply Francisca

  Goede blog susan! Goede reis terug! Herken het wel gisteren genieten van de natuur en het ontluikende leven van de lente!
  Vandaag trek ik weer mijn wandelschoenen aan.

  17 maart 2020 at 10:26
  • Reply Happy Susan blogger

   Yihaaa goed van je. Doet een mens zo goed om te genieten van de natuur en die ontluikende lente doet ook enorm goed. Ga maar zoveel mogelijk die goede energie opsnuiven. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:30
 • Reply Marike

  Fijn om jouw blog te lezen! Hier wisselend qua gemoedstoestand. Heb een eigenwijze vader die hartpatiënt is en weduwnaar En die gewoon boodschappen gaat doen. Dus dat levert zorg op. Zelf nu thuis met manlief want allebei in het onderwijs. Dat is ook even aanpassen 😃. Maar de zon schijnt, de vogels fluiten, de ramen roepen hard “maak mij schoon” en voor nu laat ik alle narigheid los en ga dus zo even heerlijk naar buiten!

  17 maart 2020 at 11:25
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh jaaa daar kun je dan extra zorgen over hebben hè. Maar toch denk ik dat als hij verder een goed gestel heeft en een goede weerstand heeft dat het hem alleen maar goed doet om naar buiten te gaan om boodschappen enzo te doen.
   En ook zekers goed dat jezelf heerlijk de natuur op zoekt daar kun je heerlijk loslaten en goede energie opdoen. Geniet daar maar van. Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:33
 • Reply Natasja

  Hi Susan,
  Ik wil je graag even een härt onder de riem steken, ik heb je liefdevolle en bemoedigende blog gelezen maar had er nog niet op gereageerd…
  Bij deze wil ik je laten weten dat ik je blogs graag lees en ik zal mijn best doen om ook vaker te reageren! Liefs en veel kracht in deze lastige tijd 😘❤
  Groetjes, Natasja

  17 maart 2020 at 12:06
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat liefff. Ja ik kan zelf ook wel zien hoeveel bezoekers er op mijn blog komen en ik snap zeker dat niet iedereen altijd kan reageren en daar staat ook iedereen vrij in.
   Het was gewoon even een gevalletje van slecht geslapen, toch ook wat minder in je vel omdat je niet thuis bent en wat andere twijfels. Maar het heeft me goed gedaan om het van me af te schrijven en van me af te praten én de natuur heeft ook mee geholpen ;). Dikke knuffels😘😘

   18 maart 2020 at 09:36

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.